Sitter nere på österås och väntar på att M...

img_6517 (MMS)

Sitter nere på österås och väntar på att Merita ska dyka upp. Nu ska vi snart ha första träningen men små töserna :) längtar, ska bli kul :D


Åker till skolan idag även fast jag har vä...

img_7714 (MMS)

Åker till skolan idag även fast jag har världens huvudvärk.. vill bara ligga kvar på kudden min! Hoppas dagen inte blir allt för jobbig och låt femåringarna vara jättesupermegadunder snälla och såklart söta :)  Idag ska vi träna dom för första gången och det ska faktiskt bli kul efter deras träning har jag själv träning så idag är de fullt ös kanske inte medvetslös eftersom jag måste plugga tyska, latin och danska när jag kommer hem :):(


Pluggar matte, inte super roligt men måste...

img_7574 (MMS)

Pluggar matte, inte super roligt men måste göras. Kollar även på robinson inte jätte bra. Fick reda på att vi nog inte har något internet på 3 dagar. Så ni får tycka om mina fina mobilbilder :)


Vårt internet fungerar inte. Har testat al...

img_9650 (MMS)

Vårt internet fungerar inte. Har testat allt men inget verkar få de att fungera och självklart är jag för feg för att ringa bredbandsbolaget så får se om någon annan kan göra det... JOBBIGT !  Jag har iallafall städat hela huset och känns mig lite nöjd :)


30 augusti

lite smått och gott från http://www.ginatricot.com
Hoppas det ger lite inspiration

30 augusti

Jag är uppe, Woho. Är inte alls jätte glad men ska gå ner och göra frukost nu. Sen ska jag forsätta plugga engelska eftersom jag kände att det var fruktansvärt onödigt igår eftersom jag ändå inte skulle lära mig något. Åker nog till skolan idag även fast jag inte vill. Jag orkar inte och är redan skoltrött och helt ärligt skrämner de mig för vi har ju bara gått två veckor?! 
Nej nu måste jag springa ner och äta något innan min mage tar dö på mig.-. 
HÖRS !

29 augusti

Hittade lite smått och gott ändå.
allt är från nelly.com

29 augusti

TIPS FRÅN COCHEN ! 
http://rebeqap.blogg.se/

29 augusti

Jobbig jobbig jättejobbig dag... 
Vill egentligen mest gå och lägga mig nu men nej det kan jag inte för jag måste plugga engelska glosor, det är ju så himla roligt.
Så jag ska springa ner och koka lite té nu eller så fort jag har dragit på mig en tröja. Har ju tränat och precis kommit ur duschen och skönt var de kan jag tala om. Hoppas att livet blir lättare imorgon för jag orkar inte ha migrän en dag till då stannar jag hemma imorgon.. SÅ JÄVLA JOBBIGT! BLLLÖÖÖ ! 
Tänkte gå in och kolla lite kläder innan jag går och lägger mig så lägger nog upp lite smått och gott här lite senare.
hörs !

Rast nu ingen höjdar mat men helt okej änd...

img_1857 (MMS)

Rast nu ingen höjdar mat men helt okej ändå.., funderar på att sjukanmäla och gå hem för jag orkar inte mer. Helt galet att man redan är skoltrött men det är väl ganska normalt :)  JAG VILL HEM !!!!


29 augusti

Godmorgon bloggen.
Har precis druckit upp mitt té och blivit lite mer "Hey vilken underbar dag" eller ja det regnar inte iallafall. Som jag sa igår så skulle de bli svårt att sova och det blev det. Somnade inte fören 1 så idag är jag en tröttis. Kommer bli en lång dag i skolan idag och det känns inte jätte bra, har dock alla lektioner med Linneá idag och det är alltid kul.
Nu ska jag faktiskt packa ihop alla saker. Slänga på mig klackisarna och hoppa in i bilen och bli skjutsad av min storebror till skolan. 

28 augusti

Hejsan bloggen.
Jag är hemma nu.. Hemma i regniga skåne, i regniga Tyringe. Inte alls roligt och jag ska faktiskt hoppa i sängen om bara några minuter tänkte mest skriva ett kort litet inlägg här.
Jag har haft det så himla bra i helgen och det har varit jätte mysigt och super trevligt. Kan bara säga att det kommer vara svårt att somna i natt. Ingen som ligger bredvid och håller om mig och pussar på mig. 
Imorgon börjar skolan igen och det är inte okej. Mamma åker till Lund i tre dagar, VEM SKA NU GÖRA MAT?! 

Framme i Stockholm nu :) tågresan var seg ...

img_9874 (MMS)

Framme i Stockholm nu :) tågresan var seg men den fungerade... Lite vilsen men förhoppningsvis kommer han snart och letar upp mig :) skriver mer sen !  Glöm inte vad jag sa om bilderna !!:)


Sitter på ett jätte jättefint men väldigt ...

img_0669 (MMS)

Sitter på ett jätte jättefint men väldigt gammalt tåg. Har de fantastiskt trevligt med mina böcker och tidningar. Hade nog inte klarat denna resa utan de sakerna :)  Ni där hemma som ska kolla på maskinen, the ark eller dsm ikväll kan inte ni skicka lite bilder till mig och göra mig ordentligt avundsjuk !  Massa kramisar !


26 augusti

Hoppas mamma kommer hem snart för jag ska springa ner till byn om en kvart. Jag har mest stressat runt och försökt hitta alla saker jag vill ha med mig upp. Ska bara lägga ner ett par mysbyxor nu sen är jag klar. Ska lägga ner lite böcker i handväskan och mina latin läxor. 
Nu är jag super nervös och längtar efter att mamma ska komma hem. 
HE-HE
HO-HO 

26 augusti

Tar en snabb break innan jag ska fortsätta packa. Vet inte riktigt vad jag ska ta med mig så packar ner allt jag känner att jag behöver och det brukar oftast bli för mycket. Men längtar tills mamma kommer hem och hjälper mig för det lär jag behöva. Hoppas även att hon lagar lite mat till mig ! Det behövs också. Tog ett "långsamt tåg" till stockholm för det var billigast och det tar 5 timmar ungefär... BLÖÖ på det. Så jag får springa ner och köpa tidningar som jag kan läsa och lite så! Det lär ju behövas. 
Längtar lite.
HÖR AV MIG INNAN JAG ÅKER och lägger upp en bild på min "outfit" också.
WOOPWOOP.

25 augusti

Hemma från träningen nu. Haft en bra dag tycker jag själv i alla fall. 
Körde till skolan och då blev jag riktigt nöjd. Sen var vi i skolan till elva, åkte hem igen och åt sen somnade jag såklart. Gör alltid det är någon dum grej jag har börjat med. Vaknade åt lite till sen åkte jag tillbaka fast inte till min skola utan till HTS för att ha min första Latin lektion och det var riktigt riktigt roligt men väldigt krävande. Det ska bli spännande faktiskt. 
Åkte hem och åt sen körde jag, mig och mamma till träningen. Tränade teknik idag och det var trevligt och rätt skönt för det var väldigt kvavt ute. Skit konstigt väder. 
Imorgon åker jag till Stockholm och helt ärligt jag är jätte nervös. JÄTTEJÄTTE nervis men det ska bli super kul och jag ska snart ta fram kläder eller så gör jag det imorgon. Ska ha lite tvättat plus att mamma ska få sy ett par byxor. 
Ska slänga mig framför tvn om en stund men först ska jag dra på en ansiktsmask så jag säger godnatt för idag och så hörs vi imorgon. Skriver förmodligen rätt mycket på resan upp eftersom jag verkligen kommer ha jätte tråkigt.....

25 augusti

Hinner knappt dricka upp mitt té nu på morgonen men jag lyckas ändå hitta tid till att blogga. Haha Prioriterar nog fel saker i livet. För om jag inte hinner dricka upp mitt té så blir dagen oftast förstörd eller jobbig. Det är mitt sätt att få en bra start på dagen. 
Imorgon runt ett åker jag till stockholm. Helt själv desutom. Det ska faktiskt bli väldigt roligt och mysigt. Hoppas jag i alla fall! Får ju se. Så vet inte riktigt om jag kan blogga så mycket blir väl mest bara lite mobilbloggning såfall. Ska se om jag kan gömma att jag bloggar eller egentligen vet han nog.

25 augusti

Godmorgon bloggen. Ska springa ner och göra mig en macka och lite té så att dagen äntligen kan börja på allvar. 
Igår kom mina ROSA converse hem till mig. Vet inte vad ni där ute tycker om rosa converse men jag tycker de är ytterst gulliga. Så jag tänkte promenera runt i mina rosa converse idag. Slutar första gången idag 10:55 så då hinner jag åka hem men ska tillbaka igen vid 15:45 för då börjar min sista lektion. Torsdagar är konstiga eftersom jag har Latin på eftermiddagen och slutar väldigt tidigt eftersom jag bara har 3 lektioner men idag har jag bara två eftersom vi inte har någon svenskalärare än. 
Hoppas på att gå övningsköra till skolan för det är så himla KUL! :) älskar att köra bil. <3

24 augusti

hej bloggen. Vill att denna dagen ska ta slut. Är trött och vill inte träna men jag ska göra de i alla fall.
Jag ska faktiskt ta tag i mitt liv imorgon.. 
Mamma bjöd på mat idag så idag var jag nöjd under lunchen i alla fall. Under de tre sista lektionerna somnade jag nästan och det var inte roligt, bara pinsamt.. 
Nu ska jag faktiskt äta lite sen dra på mig träningskläder och vidare till träningen. Längtar inte och det ska inte bli kul men det ska bli skönt att springa och komma på andra tankar..
SVARADÅ
bild från back in the days


24 augusti

vad tycker du linnea?

24 augusti

Sticker till skolan om 10 minuter och längtar inte speciellt jätte mycket. Vill egentligen bara lägga mig i sängen och sova några timmar till inte för att jag trött utan för att det är kallt både ute och inne. Sitter och lyssnar på lite musik för att "tagga" till innan skolan så att jag har energi hela dagen eller i alla fall halva. Går inte så bra just nu... 
Blää på denna dagen. Mår säkert bättre när jag kommer hem från skolan. Kan ju alltid hoppas på det i alla fall för ska det vara såhär hela dagen vill jag inte vara med längre.. 
Skriver när jag kommer hem. Ska även försöka göra en HISS/DISS idag.
SiESTA 2010

24 augusti

dagens vill ha, men har inte råd

24 augusti

godmorgon bloggen. 
Har dragit på mig en tjocktröja och ett par jeans för idag är ingen märkvädig dag och ja orkar inte tänka så mycket just nu. Råkade ha fönstrena öppna i natt så nu är jag lite täppt i näsan och det är inte alls kul för de innebär att jag kommer få en hemsk huvudvärk idag.. INTE OKEJ.
Ska dock ta mig igenom dagen ska plugga lite på lunchen eftersom jag har en hel timme på mig är det perfekt för företagsekonomin. Ska även ner på stan med mamma beställa biljetter till s, om jag får tag på x. 
ha-ha känner mig dock löjlig. 
Mår inte bra idag....

23 augusti

Svar: Matilda du går in på arkiv sen MMS
Hejsan alla glada kunde inte skriva efter skolan eftersom jag hade tio minuter på mig att äta och packa de sista innan jag åkte iväg på match. Spelade lika 3-3 och det var faktiskt bra spelat från vår sida tråkigt med de sista målet men sånt som händer. Vi hade ledningen fram till den 86 minuten sen blev de lika. 
Aja nya tag nästa match,
Nu ska jag in på sj och kolla tågbiljetter hörs ! 

23 augusti

såhär blev det. Hoppas det inte ser för konstigt ut för nu tänker jag gå såhär i skolan. 

23 augusti

åhh, klädproblem.... vet inte alls vad jag ska ha på mig och allt jag tar på mig ser bara konstigt ut. Nu ska jag testa lite kläder till för jag har en halvtimme på mig innan jag ska gå. Suck jag hatar mina kläder...

22 augusti

Veronica Maggio – Inga kläder
Min favorit just nu. Tackar Veronica Maggio för en underbar konsert som jag aldrig kommer att glömma.
Sitter just och funderar på vad som kan göra bloggen lite roligare för just nu handlar den bara om skolan i stort sett och det känns faktiskt lite tråkigt. Eller vad vet jag ni kanske tycker om att läsa om skolan? Se lite roliga bilder på mig och skratta lite.

22 augusti

Är klar med matten, lycklig tjej trodde inte de skulle gå så fort. Nu ska jag fortsätta med Danskan men eftersom jag tycker om mina nya dojor så mycket promenerar jag runt i dom här hemma och det kan jag eftersom de är helt nya och inte skitiga!  och som ni ser så är det ett par "ugs" från Nelly.com!


22 augusti

Dagens vill ha, men kan inte köpa.

22 augusti

hej bloggen. 
Ännu en jobbig dag i skolan men man kan ju inte bli lyckligare än när man ser att ett brev ligger på köksön och man inser att mina nya dojor har kommit hit och jag cyklade såklart ner och hämtade dojsen och fina var de.  NÖJD jag kommer vara varm om fötterna i alla fall. 
Om en liten stund ska jag börja med matten och danskan så att jag hinner göra det. Har ju match imorgon och då hinner jag inte. 

22 augusti

Gårdagen kunde inte ha blivit bättre
Veronica Maggio var bättre än förväntat sjöng med i alla låtar utom en så nu får jag skylla mig själv att min röst inte klarar av att uttala ord utan att låta lite skorvlig. Ont gör det också men som man bäddar får man ligga. 
På tåget hem var det kaos och precis innan tåget skulle komma ropade en vakt typ såhär " ALLA BACKAR EN METER! NÄR TÅGET KOMMER ÄR DÄR BARA ETT TÅGSÄTE SÅ DET ÄR OMÖJLIGT ATT ALLA KOMMER FÅ PLATS SÅ NÄR TÅGET ÄR FULLT SÅ ÄR DET FULLT" och alla ungdommarna som var där fick panik och när väl tåget kom så tryckte sig alla in och det var verkligen kaos. Tur var de att killen mig var snäll och tryckte åt mig plus att vi hade tur som kom precis vid en dörr. 


Idag ska jag till skolan och träffa lite nya lärare det ska faktiskt bli trevligt. Ska även ha företagsekonomi nu på morgonen färhoppningsvis kommer det också blir kul! När jag kommer hem ska jag ladda upp alla bilder från igår och förhoppningsvis några filmer för det blev jätte bra kvalite och ljudet är faktiskt bra.

Står med Diana och oliver längst fram på V...

img_9273 (MMS)

Står med Diana och oliver längst fram på Veronica Maggio !!:) 8 minuter kvar !!!!!!


Sitter och svettas på en ersättningsbuss t...

img_7361 (MMS)

Sitter och svettas på en ersättningsbuss till Åstorp innan jag äntligen får hoppa på ett förmodligen kallt tåg till Helsingborg. Ska träffa Elin, Diana och oliver i Helsingborg sen ska vi gå tillsammans till Olympia och kolla matchen kan inte bli något annat än jätte trevligt.


21 augusti

hejsan bloggen. Linnea åkte precis hem. 
Jag ska hoppa in i duschen nu för att fixa till mig lite sen ska jag ta bussen till åstorp sen tåget till helsingborg för idag spelar vårat kära lag mot halmstad så vi ska stå och skrika lite på olympia, har egentligen inte pengar men men får offra lite. 
Nej men vi kommer säkert ha kul efter matchen åker vi till malmö för att kolla på daniel adams-ray och Veronica maggio det kommer säkert bli höjdpunkten för dagen.

20 augusti

nu tänker jag och linnea inta sägen. Hoppas ni andra sover gott för det ska vi göra men först ska vi kolla sex and the city. 
SOV GOTT ! :)

gästbloggg ok

Hej. Här kommer ett inlägg skrivet av alice biggest fan.

Alice är min idol för att 
1. Hon är snäll
2. Hon är rolig
3. ALLT ANNAT! Finns mycket annat men, det är hemlig. Tihihihihihi. 



PS! Går ni fram till hennes imorgon på malmöfestivalen får ni veta, DET SKA JAG GÖRA OM JAG SER HENNE!!!!111
/// MVH Alice största fän
(JAG OCH DET NÄST STÖRSTA FÄNSET)

20 augusti

Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!

20 augusti

Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!

20 augusti

Nu har jag varit mamma i några timmar och det har varit jätte kul att leka med de små barnen. De har testat mina armband, gungat och lilla Molly och jag har gått. Eftersom hon inte går själv får man hålla i hennes små händer så har vi promenerat ett ganska bra tag! Alla barnen var super söta, ville egentligen ta kort på alla men känns fel att ta kort på en annans barn. 
Om en liten stund kommer flickorna hit så ska vi äta pizza och mysa lite. Ska allt bli trevligt. 
Tar en massa kort så skriver mer imorgon!
jag och Molly

20 augusti

Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!

20 augusti

hej bloggen, ska snart på 1 års kalas och det kan ju bli trevligt. Sen efter det kommer nog tjejerna hit och det kan också bli trevligt :) Får se vart dagen för mig ! :D
Idag är det precis en månad tills jag fyller år!

19 augusti

Idag tänker jag hissa bloggare/bloggorskor
  • Kenza - för att hon galet fina kläder och hennes blogg
  • Amir - för att hans viktnedgång är fantastisk!
  • Hannapee - för hon får mig att skratta minst en gång om dagen 
Sen tänker jag även dissa några
  • Dessie - hon har sjukt dålig uppdatering, hon börjar bli tråkig.
  • Paow - hennes blogg är inte så mycket blogg längre.
  • Ana gina - hon har för lite av sina roliga videos !

19 augusti

Alla kläder är från NELLY.COM

19 augusti

Gillar tanken på att faktiskt bara vara hemma ikväll. Ska nog strax lägga på en ansiktsmask och funderar på att bada fötterna och fixa till dom lite. Unna mig själv lite mys hade inte varit fel. Sen lägga mig i sängen kolla på en skräckfilm, somna och göra något galet imorgon. En bra plan. Funderar lite på att gå igenom Nelly.com och plocka ur mina favoriter och visa er lite mode. Kanske till och med gör de med H&M.se också. Det är alltid kul med kläder och så ju! 
Super heta skor som jag aldrig kommer få råd med ;/

19 augusti

håller på att ladda ner lite filmer nu mest skräck, eftersom jag älskar att titta på skräckfilm. 
Medan de laddar ska jag lägga mig i sängen kolla på tv en stund. Nu innan mormor och morfar kommer hit! 
Förlåt om bloggen inte är jätte rolig idag men jag tycker om er läsare de vet ni!

19 augusti

hemma och trött, mår illa och allmänt kast. 
Kvällen kommer därför spenderas med mormor och morfar, mamma och pappa och kanske rasmus. Vi ska äta kräftor och räkor sen ska jag ta fram min Ben & Jerry glass och vekorevyn. Så kvällen kommer bli galet mysigt och det är precis så jag vill ha det, just nu i alla fall. 
Skolan var väl inte så jobbig idag men tycker fortfarande de är svårt att koncentrera mig på morgonen så jag sitter mest och lyssnar orkar inte anteckna och jag hoppas inte de ska påverka något när jag sen ska plugga.

19 augusti

Blev en lycklig tjej idag när mamma sa att jag kunde åka med henne till stan så slipper jag ta bussen, hatar helt ärligt att ta bussen. För jag är alltid sen, det innebär att jag alltid får springa och då blir jag alltid jättevarm när jag kommer på bussen och då är hela dagen förstörd eftersom jag nästan alltid för huvudvärk när jag blir så varm. 
Så idag hoppas jag att jag klarar mig egenom dagen utan att få huvudvärk! HOPPAS! 
Hade super stora problem med de förra läsåret. Huvudvärk varje dag och det var inte lite. Hade migrän var tredje dag ungefär och det är inte jätte roligt. Har försökt göra en massa saker för att det ska försvinna som t.ex. massage och akupunktur och sen har jag under en längre period ätit en massa värktabletter så nu är min kropp van vid att jag tar alvedon, ipren eller panodil så det hjälper inte längre... ganska jobbigt faktiskt. 
Ett inlägg om lite onödig information eller ja ni vet.

19 augusti

Hej bloggen, 
Nu är jag som vanligt klar och sitter och dricker mitt té medan alla människor här i huset springer runt som galna apor för att hinna fixa till sig innan skolan/jobben. Det är faktiskt kul att kolla på (inte roligt att själv vara i den situationen..) 
Idag planerar jag inte att göra så mycket eftersom det regnar och är äckligt väder så känner jag mig mest allmänt nere och vill knappt gå till skolan men motivationen finns fortfarande kvar eftersom vi har danska och företagsekonomi och det är super kul ! 
Har tagit på mig myskläder idag pga vädret. Känner mig allmänt seg i kroppen och ville knappt dra på mig jeans innan. 

18 augusti

ENJOY

18 augusti

Hej bloggen. Idag har jag sovit så kan man väl sammanfatta dagen. Åkte till skolan i morse och kom hem igen vid halv elva lägger mig på soffan och då ringer mamma frågar om jag kan gå med hunden självklart säger jag så vi går ut på en liten runda sen somna både jag och prinsen i soffan. nu ska jag snart äta sen blir de träning ikväll. Ska faktiskt bli skönt att få springa lite.

saknar håret..

18 augusti

En duktig tjej är redan uppe och har faktiskt tagit på sig och fixat håret redan. Ska gå ner och äta frulle och få i mig lite té sen kan dagen starta på allvar. Ska ha en lektion idag och egentligen känns det jätte onödigt att åka dit pga det men det är ju första lektionen och det känns inte jätte bra att inte dyka upp. Plus att jag verkligen vet att jag kommer gilla min danska lärare. Har henne i Historia A och hon verkar super trevlig. Dock har jag tyckt att alla lärare är super trevliga så vi får se lite längre fram i tiden. 

17 augusti

Eftersom jag bara har en lektion imorgon kommer nu stänga av datorn och vara en duktig tjej. 
Sov gott alla goa glada bloggläsare ni vet att jag tycker om er! Tack för att ni läser och orkar läsa vidare!

17 augusti

Dagen har varit lång och slitsam och jag har varit duktig och härdat ut hela dagen. Känner mig trött och slit sjabbig nu så ska väl slänga mig i sängen en stund. Skolfotot blev som väntat en katasrof och det var bara himla jobbigt. Har även haft första hel dagen och det har varit kul och väldigt jobbigt. 
Har även lagt till två ämen som jag verkligen vill läsa och det är LATIN och Psykologi, det ska bli super spännande slutar dock kvart över fem två dagar i veckan då men de gör inte mig så mycket eftersom det bara handlar om fram till jul. 
Träning ikväll och det ska bli kul eller något känner inte jätte mycket för de just nu men de kommer väl.

16 augusti

Imorgon ska jag ta tag i mitt cola beroende... 
Jag hatar att vara beroende va något som är så fruktansvärt dåligt för kroppen. Imorgon ska jag därför börja på en lång väg mot ett cola frit liv. Detta låter säkert värra än vad de är men ska jag bli nyttig så måste jag bli av med colan också. 
Nu ska jag hoppa i sängen är rädd att jag inte kommer vakna i tid imorgon om jag inte gör de nu. Det hade varit lite pinsamt att komma försent första dagen eller ja första riktiga skoldagen. Har desutom en lärare som jag hade förra året. 
Ett tips till alla som älskar att shoppa väldigt billigt är att gå in på NELLY.COM dom har en galen rea just nu! Värd att kolla in! 
Sov nu gott alla goa glada människor. 
Nu ska jag drömma om något vackert! 
PUSS

16 augusti

hejsan bloggen, sitter just och dricker cola ur ett vinglas och klipper ut bilder på mig själv.. Känner att jag har tråkigt men de känns bra att få det gjort. Börjar 8:35 imorgon så jag får väl kasta mig i sängen om en stund ta lite voltaren och sova en stund! Ska bli så skönt.
Gick 5 km med Rebecka och Rebecka innan sen lagade jag faktiskt mat till mig själv eftersom mamma, pappa och Rasmus var borta. Precis när jag har lagt upp maten så ringer pappa och frågar om jag kan handla lite så jag bara aa visst så jag slängde i mig maten även fast jag hade velat njuta jätte länge av den sen kastade jag mig på cykeln och handlade bröd och sånt viktigt och nu sitter jag här så får väl städa någon annan dag. 
Det blev tacosallad idag till mat mest för att de är så himla gott! 

16 augusti

Hejsan. 
Hemkommen från skolan. Det var faktiskt jätte trevligt. Känns faktiskt skönt att vara tillbaka. Har nog den bästa klassförståndaren av alla han är super rolig och jag tror att det kommer bli super lätt att lära sig något av honom.
Om en liten stund ska jag ut och gå en promenad med Rebecka och Rebecka och det ska bli kul och skönt. Känner att mitt huvud behöver de. 
När jag kommer hem från promenaden ska jag faktiskt laga mat och städa mitt rum och även skriva in lite saker i mina nya skriv block. Ska dock leta fram lite block här hemma så att jag har tillräckligt.
Jag är kanske konstig men längtar tills vi får den första läxan. 

16 augusti

Första dagen i skolan och jag såg precis att nu får jag skynda mig. Ska fixa håret och dra på lite make up. Har ungefär en kvart på mig. Så det får gå fort sen får jag springa till bussen. 
Jag är nervös men glad att jag tar samma buss som Rebecka för de hjälper lite mot nerverna. 
Hör av mig när jag kommer hem!

15 augusti

sov gott alla bloggisar ! :)

15 augusti

sitter och lyssnar på musik från förr.  Ken ring, 2 världar
Tänker för mycket när de inte händer så mycket i omgivningen och när jag är nervös och då blir jag nervös över andra saker. 
just nu är jag nervös inför skolan även fast jag inte borde vara det. Jag ska ju börja tvåan inget speciellt bara något i mitten som ska vara lät och som alla bara vill ta sig igenom. Ettan var spännanden nytt och så men tvåan nu är också nytt i alla fall för oss på Linnéskolan. Vi ska få nya klasser och vi ska kanske ta skolfoto första dagen och det känns inte alls okej. För de ger mig bara mer ångest. Jag hatar skolfoto, har alltid gjort de och kommer därför alltid göra de. 
Sitter och skriver in viktiga saker i min allmenacka och de känns bra för nu kommer jag få koll på livet och jag älskar att ha de, jag tycker om att planera saker.

15 augusti

imorgon är dagen då jag och rebecka ska bli nyttiga människor. Jag är super motvierad och vill verkligen göra detta med henne och det ska bli skönt och förmodligen lite lättare att vara nyttig när jag gör det tillsammans med någon. För att fira sista dagen som onyttig sitter jag och äter ostbollar och skrattar åt alla nyttiga männsikor men det känns faktiskt bra att göra det. Ska bli skönt att komma i bra form äta bra mat och känna sig lite mer glad och må allmänt bra för det gör man verkligen när man tränar, äter nyttigt och gör det tillsammans med någon. JAG HAR ALLTID VARIT EN LAG MÄNNISKA! 
NU KÖR VI REBECKA ! (eller imorgon men kände att jag blev taggad av att skriva de nu! 

15 augusti

Nu är jag hemma och kan äntligen ta de lite lugnt även fast jag har lite ångest för vilka kläder jag ska ha imorgon osv men det blir ett problem att ta i tu med imorgon. 
När ni kommenterar så hade varit jätte bra om ni skriver ut er email så kan ni få ett svar på de viset! Tack på förhand! 
För att svara Matilda då: tack tack din blogg var också väldigt fin! Jag mår perfekt just nu hur mår du själv ? :)
Sitter just nu och funderar på när jag får hem mina skor, för jag längtar faktiskt! Ska snart skriva in en massa viktiga saker i min kalender så att jag kommer ihåg allt. Matchen gick ju inte så bra men vi kämpade på rätt bra faktiskt så hoppas på en vinst nästa match. Ska gå ner och slänga mig i mammas knä så att hon kan tvätta mina öronhängen för det gör ont och rinner var nu.. BLÄÄÄ! Blev lite shopping i Malmö och en nöjd tjej sitter just nu och lyssnar på musik!

15 augusti

Får skriva jätte jättefort för jag ska iväg på fotbollsmatch om bara en liten stund så får springa och packa nu. Har varit i malmö idag och handlat lite saker inför skolstarten. 
HÖRS SEN ! <3

14 augusti

CONVERSEN ÄR MINA ! MOHAHHAHA på dig micken39 elller vad du hade för namn! 
VANN precis två par vita jättefina converse ett par låga och ett par höga, så nu är jag en nöjd tjej. Har även vunnit ett par låga rosa och imorgon köper vi ett par svarta höga och ett par röda höga. Så imorgon kommer jag vara en lycklig tjej. 
Har spenderat kvällen med fotboll och mamma och pappa vilket har varit super mysigt! 
Nu ska jag gå och lägga mig eftersom vi ska ta bussen 9:35 imorgon så måste jag vara utvilad inför shoppingen :D

14 augusti

hej alla glada speciellt alla glad Helsingborgs fan ! 
Pojkarna gjorde en bra match idag och tog hem 3 p och det gillar vi! Snart tar vi SM-guld! 
Nu ska jag skriva om något annat och det är http://www.shopnastygal.com/ dom har så underbart fina kläder och en helt fantstisk stil och när jag blir lite äldre och tjänar egna pengar ska jag köpa en massa kläder därifrån. 
Just nu kollar jag på DIF-ÖSK och det är kanske inte den bästa matchen men jag orkar inte kolla MFF-Milan eller känner inte för de. Är ju kul om MFF tar dom men känner inte för att kolla den matchen idag. 
Så nu blev det mycket fotboll och lite kläder i samma inlägg! 
Imorgon ska vi till malmö och shoppa, ska bli super mysigt åker dit med Linnéa och Rebecka. Jag älskar verkligen att shoppa! 

14 augusti

haft en jätte trevlig dag med Rebecka idag. Vi cyklade till finjasjön men vattnet var helt grönt och jätte äckligt så vi cyklade hem igen. Cyklade ner till verktygsdammarna och pratade med ankor och chillade. Egentligen är jag super rädd för ankor och vågar inte vara nära så när ankan kom för nära drog jag upp fötterna på bänken och satt som en lite köttbulle! hahah :) 
Har aldrig varit såhär nära en Anka i hela mitt liv. Rätt nöjd tjej. Ankan på bilden kallade vi för Agnes och hon lyssnade när vi pratade med henne ( trodde vi i alla fall)

14 augusti

Godmorgon bloggen. En arg tjej skriver just nu. 
Kunde inte sova igår för jag låg bara och vred på mig. Så efter kanske någon timme så lyckas jag äntligen slumra till och då ringer min bror! 02:11 och frågar om jag kan lägga ut nyckel. Så nu ska jag gå och vara arg på honom hela dagen. Eller nästan hela dagen! 
Hif spelar idag så då ska jag vara glad. Får se om jag har kanalen för då ska jag allt kolla på matchen äta ostbollar och heja fram mitt lag! 
Just nu sitter jag här och dricker té, lyssnar på musik och funderar på om jag ska spela lite SIMS. Det finns ju faktiskt på facebook nu även fast riktiga SIMS är roligare är de ändå lite kul att SIMS har hittat facebook. Idag tänker jag kolla på jag har fått conversen på tradera annars tänker jag beställa hem helt nya fina! Fast det tänker jag göra i vilket fall som hellst hahahha MOHAHAH ! :) 
Imorgon är sista dagen på sommarlovet. SUCK så idag ska vi njuta tror vi skulle cykla till finjasjön även fast det är dåligt väder ska ringa Rebecka sen och fråga! 

13 augusti

GODNATT ALLA KÄRA MÄNNISKOR! 
NU blir det film på tv, cola och choklad! GOTT

13 augusti

suck suck suck! 
Filmerna fungerade inte... VAD SKA JAG NU GÖRA !? 
Kom i alla fall precis ur duschen och det var skönt. Blev dock trött av de varma vattnet men det var kanske bäst så. Eftersom filmerna inte fungerade ska jag in och kolla på kläder och sen ska jag lägga mig i sängen kolla på något dåligt program på tvn.
bjuder på bilden !

13 augusti

"men vad är de då som gör att jag är kvar fast jag har sagt jag gå åh, kan det var kärlek åhå kan de vara så att jag nog älskade dig ändå" 
Just nu spelas magnus Ugglas otroliga låt "kan det vara kärlek" ur mina små men bra högtalare! 
Jag sitter och njuter av härlig musik och funderar väldigt starkt på att trycka hem conversen eftersom sidan nu fungerar men då sa mamma att hon hade lagt bud på två par på tradera. Men jag vill ha dessa conversen också ju! 
MAMMI ! 
Nej men jag ska faktiskt hoppa in i duschen om någon minut och bli lite renare det ska bli skönt även fast jag tycker det är otroligt mysigt och ganska sunkigt på ett bra vis att gå i myskläder med otvättat hår och smink i hela huvudet! 
Det skulle vara skönt om mitt öra slutade gör ont och det skulle vara skönt om jag kunde ta mig mod att kolla på av skräckisarna jag har laddat hem! WOOPWOOP :)
Bilden är från min senaste operation när dom "plågade" mig med nålen.. inte kul..

13 augusti

Jag orkar ingenting. Jävla skit dag... alla har väl dåliga dagar men den här dagen är den värsta av alla. Jag orkar inte ens duscha och jag brukar verkligen alltid duscha när jag inte mår bra. Jag orkar inte ut och springa även fast jag alltid gör de. Jag ska i alla fall beställa pizza om en liten stund och de ska bli gott :)
" nu blir jag säkert kär i dig, pinsamt jävla kär i dig. "

13 augusti

har precis laddat hem några bra filmer som jag kan ligga och kolla på ikväll. Jag har sovit nästan hela dagen och är fortfarande lika trött så jag tror nog att jag stannar hemma ikväll :) 
Dessutom har jag fått riktigt ont i örat och jag är super sugen på pizza ;( 

Lill tösen Klara har kalas idag men jag har för ont för att åka och är för trött skulle sluta med att jag klagar och ber om att få åka hem! Så jag hoppar nog de idag ;/

13 augusti

godmorgon bloggen.
Idag ska jag hmmpf, sova! Hela dagen mest för att de hade varit så himla skönt! 
Hade en jätte trevlig kväll igår med helt fantastiska människor! 

12 augusti

finns de någon mer där ute som har märkt att facebook är cp! :O 
Nu står det att jag inte kommer in på mitt konto och det är inte alls roligt.. jag som är världens facebook nörd känner mig väldigt hjälplös just nu! Igår kunde jag inte ta bort inlägg som jag inte ville ha kvar längre.... Är så trött på facebook nu... 
Kommer förmodligen inte skriva mer idag eftersom x kommer och han får inte se att jag bloggar för han får inte läsa bloggen, för det tycker jag är pinsamt. Aja skriver mer imorgon! 
Puss på er kära läsare som lägger ner tid på mig! TACK <3

12 augusti

nervös.
hittade en väldigt gammal rolig bild ! yeah på den tiden gjorde man om allla bilder :D

12 augusti

Sitter och lyssnar på bossfight och helt plötsligt är jag så galet taggad så ikvälla drar jag med mig stackars x på fest! MOHAHAHAH ! :D så kan de gå när inte haspen är på! :D 

plus att bossfight spelar ikväll och jag har alltid velat se dom live.! WOOPWOOP
Bossfight – Captain Cool
Bossfight – Nedrans Dörtbäg

12 augusti

godmorgon, 
Kvällen igår började bra, slutade mindre bra! Men kul hade vi! Det började med att vi satt och åt jätte gott på Infinity i stan och så bestämde vi oss för att dra vidare till en kille som heter Armin på "förfest" vi var där till runt elva kanske sen drog vi in till stan och där hände inte så mycket. Fast det var ändå roligt må jag säga. När de blev för segt bestämde vi oss för att åka hem så Beckis följde med mig hem och sov med mig och det är alltid trevligt! 
Idag vet jag inte riktigt vart dagen tar mig men x kommer och det kan bli trevligt. Kanske drar in till kära Josefin eftersom hon har party så det kan bli trevligt. 
VET INTE VAD JAG SKA HA FÖR KLÄDER PÅ MIG IDAG ?! 

Favoriterna just
Den svenska björnstammen – Allting kommer bli bra
Den svenska björnstammen – Kärlekens matadorer

11 augusti

Hejsan bloggen, beger mig mot tåget om en kvart. Ska in till Hässleholm för att avnjuta en god middag på infinity med några av flickorna. Där efter ska vi möta upp Linnéa och Beatrice, Diana och Oliver för att sedan föra lite innan vi drar ner på stan. Blir nog en tidig hemgång med tanke på att tågen inte går så ofta men kul kommer det bli ! 
Såhär tänker jag se ut ikväll för jag har väldigt dålig fantasi just nu och orkar inte matcha ihop något annat! 

11 augusti

jätte kul att se sitt schema och se att man förmodligen inte kommer sluta förens efter 15 varje dag! Ska bli sååå KUL ! ;( schemat ser ganska fullt ut ! kommer ha noll fritid ! ;'(

11 augusti

Välkommen hösten även fast du är lite tidig. 
Ja jag tror att hösten är här nu för att stanna. I mina ögon är det omöjlgit att solen ska komma fram en hel dag igen. Det känns långt borta att kunna åka till stranden och bara ta de lugnt en hel dag. Att sitta ute sent på kvällen utan att behöva frysa! För mig känns det bra att hösten är här för de betyder att min födelsedag börjar närma sig och jag börjar fundera på vad jag önskar mig. 
önskelista!
först på listan ligger nog converse ( vita, svarta, röda och rosa) 
tvåa på listan ligger nog en mysig pojkvän! skulle vara skönt! eller PENGAR TILL LONDON
trea på listan ligger 3 par skor mest för att jag älskar skor och blir så lycklig när jag får ett par! 
sen förstås kläder från Nelly.com och Hm.com och gina tricot.se m.f.
Här kommer tips på saker som jag inte hade blivit ledsen för MAMMA ! :)
Nelly.com
Nelly.com
Nelly.com
Nelly.com
Nelly.com
Nelly.com
Nelly.com
Ginatricot.se
ginatricot.se
Ginatricot.se
ginatricot.se
ginatricot.se
ginatricot.se
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M

H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
http://www.stylebytyra.se/
http://www.stylebytyra.se/
http://www.stylebytyra.se/
TACK PÅ FÖRHAND MAMMA ! <3

11 augusti

svar till maja:
jag tror att de kan bli så att jag ska byta klubb igen men såfall efter jag har skaffat körkort. Det handlar om att vi har de väldigt jobbigt i klubben just nu och att inget blev som de skulle när vi gjorde förändringar. Men om det blir bättre så kommer jag inte byta eftersom jag annars känner att jag utvecklar mig ganska bra. 

Godmorgon alla glada läsare. 
Jag skulle ha beställt converse men nej sidan vill inte fungera så nu är jag en arg ledsen tjej. Vill ha converse och vill ha dom nu ! :@
Hoppas dagen slutar bättre. Ikväll blir de mys med tjejerna och sen förhoppningsvis lite party på de! WOOPWOOP har inte träffat alla på länge!

10 augusti

tänker börja med att svara på en kommentar från maja.
Självklart saknar jag mina gamla lag men samtidigt vill jag inte tillbaka. Jag saknar stunder av tiden med de laget eller de laget. Men det är något man får ta. Vill man få en ultimat utvecklig så får man gå vidare när de stannar upp för att få nya kunskaper osv och det var lite därför jag slutade i först Tyringe sen Röke. 
Hoppas du är nöjd med mitt svar! 
Har precis kommit hem från träningen och det var hyffsat väder i alla fall. Var kanske inte de bästa att träna för nu har jag verkligen super ont i mina fötter.... Så himla tråkigt. Snart börjar ju matcherna och de vill jag ju inte missa! 
Nu ska jag  krypa ner under täcket och kolla på något dåligt program på tv. Somnar säkert då för de hade varit skönt! 

10 augusti

om en halv timme ska jag köra till träning och det ska bli skönt även fast vädret inte är de bästa och att jag kanske inte mår jätte bra i fötterna.  Jag ska dock kämpa hela träningen ändå. Haha. 
Får se vad som händer efter träning men förmodligen ingenting :)

10 augusti

blogg.se har varit cp idag.. 
Jag har precis kollat på gossip girl och nu funderar jag faktiskt på att baka lite! Hade varit skoj :) 

10 augusti

Nu är jag hemma igen och gud vad skönt det var! VÄMRE och känslan av att vara lite brunare när man kommer hem är fantastisk.
Hoppade in i duschen precis när jag kommer hem och är just nu en nöjd tjej som ska lägga på en ansiktsmask och stoppa ner fötterna i ett fotbad. Ska lyssna på bra musik eller starta sex and the city! 
GLAD TJEJ

10 augusti

tips från coachen
Alla som inte dricker ProViva på morgonen borde börja göra det! Det är super gott och man mår verkligen bättre när man har druckit de några veckor. Jag kan lova att man känner skillnad! 
Jag dricker alltid ProViva Hallon Granatäpple. Det är värt de ! :)

10 augusti

Godmorgon. 
Just nu är jag en arg tjej eftersom vädret idag visade att det skulle vara 17 grader och sol vilket är helt okej väder att sola i. Nej det blev (13 grader?!) och blåst så att man nästan kan tro att det är storm ute. Jag hade verkligen sett framemot att sola hela dagen som jag brukar göra när det är soligt och vädret inte ljuger för mig...  
Ska nog gå ner och sola solarium bara för det, brukar aldrig göra de på sommaren men nu är jag arg på vädret och behöver lite värme. Har dock precis vaknat så jag får dra på mig en mjuiksdress och cykla ner till solariet. 
Hahah in your face vädret... ahh
Roligt inlägg va? bara om vädret eller nää inte bara men nästan. Jag ska ju faktiskt inte göra något spciellt idag för jag har cp ont i mina fötter och dom är svullna som små fotbollar eller kanske inte så svullna men på god väg. Allt tack vare regn... När mamma kommer hem idag ska vi beställa converse och jag är super glad över de eftersom jag alltid blir glad när jag köper saker! WOOPWOOP!
bjuder till 120% på bilden!

9 augusti

nej, hoppas ni skrattar riktigt mycket åt bilderna ! :) 
Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig och kolla om det finns något bra på tv!
PUSS 

9 augusti


9 augusti

  • jag tänker börja med att hissa alla dom som står kvar när något händer alla människor som finns när livet är hårt, svårt och tufft. Tack till er. Hoppas att ni vet vilka ni är. 
  • Sen vill jag även hissa NIGHAHIGHA för en massa roliga videos som tillexempel denna musikvideon ! 
  • sen vill jag även dissa och då tänker jag börja med att dissa FEST HOS MANGE! Den var bra tre gånger. Mer tänker jag inte säga...

9 augusti

Hej bloggen, 
Som vanligt var titanic as bra och jag grät som vanligt jätte mycket i slutet. Jag älskar den filmen så enormt mycket! Egentligen vill jag sova nu för jag har jätte ont i mina öron men jag kan inte somna klockan nio så funderar på att ta en promenad men kollade ut nu och såg att de börjar bli mörkt och då vill jag inte gå ut ju. LÄSKIGT och jag är en liten fegis.
Innan städade jag i alla fall mitt rum eller ja, jag plockade undan och dammsög för de behövdes. ÄCKLIGT liv jag lever egentligen. Igår var ju flickorna här och då åt vi ganska mycket chips och det märktes i sängen, på golvet och i min låda?! Hahah fattar inte hur de kom ner där men konstiga saker händer. 
Funderar starkt på att spela sims en stund men gör nog de senare. Kollade precis på converse och imorgon kommer 3 par inhandlas! WOOPWOOP jag älskar skor och jag kommer älska mina nya bebisar väldigt mycket och dom kommer slitas med hälsan och vara med på underbara äventyr. Är jätte osäker på om jag ska ha ett par röda?! Kommentera gärna om ni tycker att jag ska köpa ett par röda också! 

PUSS OCH KRAM alla underbara läsare som läser min blogg även fast den ibland är tråkig.
jag saknar x...


glömde skriva att molly var på besök idag med mamma jennie ! Mysigt och kul !


9 augusti

såg precis att någon har gjort ett inlägg om siesta 2011.
Det ger många minnen av att bara tänka på siesta 2011. Det var underbart, fantiskt och helt jävla galet. Vi dansade, vi sjöng, vi skrek, vi söp och vi åt langos. Under dessa dagarna ångrar jag bara en sak och det var att jag inte var glad under the sounds men allt annat var helt fantiskt och jag längtar redan nu till nästan år. Jag längtar till att få gå och köpa bandet, till att sätta upp tältet jag längtar efter den första cidern utanför tältet i en lite trasig solstol. Jag längtar efter folket, efter skratten alla underbara bilder på folk man inte känner. Det är fantiskt att komma hem efter helgen och bara njuta av alla intryck av alla stunder som man aldrig någonsin kommer att glömma.
Jag vill dit nu och jag vill stå och dansa till musik jag aldrig har hört förut jag vill dansa med människor jag aldrig har träffat förut. JAG VILL DIT och jag vill att sommaren ska börja om för det är så mycket jag inte har gjort! 
glädjen är enorm

9 augusti

Har precis spelat sims i ett antal timmar. Varför går tiden så fort när man spelar sims det är inte alls roligt för man förlorar hela dagen. Har i alla fall lite ångest tankar om mitt rum just nu. Jag vill mest av allt städa så det ska jag göra snart. Tog precis lite halv bra bilder på mina öron för er skull, så att ni ska få se hur det blev. 
Det gör ont som tusan men det var värt de. Ska ner och hämta ben & Jerry glassen när jag har städat färdigt för då ska jag nog kolla på titanic eftersom den är så bra och jag kommer gråta lite till den. HIHI 

9 augusti

hej bloggen. Idag har jag varit och tagit nya hål i öronen. Tar en bild lite senare så ni får se hur de ser ut. Ska stänga av datorn en stund nu eftersom de börjar nog åska snart ! Inte kul. Skriver mer sen.
Ciao

8 augusti

dagen tar nu slut och jag ska krypa ner i sängen helt ensam och ligga och vara rädd efter filmerna vi såg idag. Inte kyl med skräckfilmer även fast jag gillar känslan av att vara rädd och adrenalinkicken man får av det. Vet dock inte varför. Kände precis att jag har kliat upp min tumme vilket jag gör när jag är nervös så det är bäst att kolla på något roligt på tv så att jag kan somna lugnt och skönt. Imorgon ska jag nog ta nya hål i öronen! WOOPWOOP
Sov gott alla glada/inte glada människor!
PUSS

8 augusti

har precis ätit frulle och ska hoppa in i duschen för att idag kommer rebecka hit och det ska bli kyl! 
Somnade ganska sent igår även fast jag ville somna tidigt så nu är jag fortfarande sliten även fast jag låg och drog mig i sängen extra länge för att kolla på mitt favorit program "masterchef australia". Blir alltid så jävla hungrig när jag kollar på de för dom gör så god mat. 
Får se vart dagen för mig men jag ska i alla fall kolla skräckisar med Linnea och Rebecka ikväll, äta gott och må allmänt bra! Tar säkert lite foton som jag kan lägga ut!
puss !

7 augusti

hej bloggen som jag skrev innan så är det ingen bra dag så nu ska jag gå och lägga mig är super röd i ögonen och ser ungefär ut som ett monster. 
Har varit domare hela dagen och nu är jag trött på de 900 kr blev de i alla fall. Jag gillar inte tanken av att de är sista veckan innan skolan börjar och jag hoppas att X kommer ner och myser med mig en stund.. 
Nu tänker jag inte skriva mer för dagen har varit dålig. 
Sov gott alla människor för de ska jag! 
PUSS

7 augusti

ingen bra dag.

6 augusti

tur att vovven håller på samma lag som jag ! :)

6 augusti

Hejhejhej, åkte hemifrån klockan 7 någongång, jobbigtjobbigt jobbigt. Har varit dommare hela dagen och tjänat pengar och det har varit varm, jobbigt, roligt osv ja ni vet hur det är. Lite blandade känslor. Sen har jag sovit resten av dagen och det har varit skönt. 
NU KALLAR VÄRLDEN PÅ MIG !

5 augusti

jag är trött och vill gå och lägga mig men min kära släkt vill vara uppe och eftersom jag inte får sova i min säng ikväll så får jag vänta, är ju snäll och lånar ut min dubbelsäng till min moster och hennes man. 
dagen har varit lång fast jätte bra. Har myst mycket men den sötaste ungen på hela jorden ( MOLLY ) min kusins barn. Hon är så fruktansvärt söt och jag skulle kunna leka med henne alltid. Längtar tills jag får ett eget, även fast jag inte vill ha ett nu eller på ett bra tag framöver så längtar jag. 
Har även pratat väldigt mycket med min kusin från gbg vilket jag inte brukar göra och det var jätte trevligt. Han spelar ju gitarr av olika slag eller vad man ska säga så han lånade min oldie ! Tur att någon fick nytta utav den. 
Har ätit alldeles för mycket mat så nu har jag jätte ont i magen och vill typ kräkas.. inte en kul känsla jag menar maten var ju så himla god att jag inte kunde sluta.. 
Ha-ha 
En trött tjej loggar ut nu.
Sov gott !

5 augusti

Har nog glömt bort att skriva att min familj åker till London i november och jag kan inte riktigt fatta det! Jag ska shoppa jag ska gå och lyxa runt och bara vara det kommer säkert bli jätte mysigt och jätte kul och spännande och allt på samma gång! Fy vad jag längtar! 

5 augusti

såhär tänker jag se ut idag även fast mitt hår ser gult ut med vit tröja menmen. Vågar inte riktigt ta silver schampo längre då mitt hår blev blått och jag fick klippa av mer än halva håret så nu ser mitt hår ut såhär inte jätte hemskt fast samtidigt hemskt. 
Gästerna kommer runt sex så har fortfarande mycket tid så jag funderar på att äta lite ben & jerry glass mest för att de är jätte gott och för att de står en burk i min frys ! :) 
inte den bästa bilden men min kamera har blivit attackerad av en söndrig ciderburk i min väska,.

5 augusti

  • jag vill börja med att hiss denna underbara man som får alla oss flickor/kvinnor att dregla och tro på att gud tänkte på oss flickor/kvinnor när han/hon/den/det skapade honom, tack gud!
  • Något mer jag vill hissa är ostbollar hur skulle människor fungera utan att få äta några goda ostbollar ibland! 
  • Sen vill jag också hissa min Storebror för att han blev så glad för mina presenter!
Nu tänker jag även dissa lite....
  • tänker bara dissa en sak och det är vädret denna sommaren. FY PÅ DIG GUD JAG VILL HA SOL! 

5 augusti

hejhej, städar på för fullt. Inte alls roligt just nu inte lika kul som de brukar vara för nu och jag stressad och det känns som mitt rum är en stor dammboll som inte ill försvinna och det är bara jätte jobbigt.. 
kan inte gå in på Nelly.com längre utan att bli kär i alla skor som finns på hela hemsidan och dessutom alla kläningar.. Jag vill köpa precis allt för det får mig att må bra i alla fall för stunden, tills jag kommit på att alla pengar bara springer iväg. nästa inköp är i alla fall ett par converse eller två, har ju köpt vinterjacka och allt så de behöver jag inte tänka på mer. 
Nej ska försöka ta tag i mitt lilla problem tids nog. 
Rasmus fyller ju 18 idag och han blir stor och de påminner mig om att jag också blir stor nästa år. Jag får gå ut, jag blir på något vis vuxen och jag gillar inte tanken av det. skulle dock vara skönt att flytta hemifrån och börja mitt eget liv helt själv!

5 augusti

nu har jag tränat riktigt ordentligt! Fy va nöjd jag är. Steping i 60 minuter. Det är svettigt och skönt. Ska hoppa in i duschen ska jag städa riktigt ordentligt på mitt rum för de behövs! Idag är en bra dag!
Hoppas alla andra har en bra dag! Lägger in lite bilder senare eftersom det är kalas idag så brukar de bli massa bilder!

4 augusti - 5 augusti

jag kan verkligen inte sova. Det är jätte jobbigt. Jag vill verkligen sova men det är svårt att sova när ingen ligger vid sidan om och håller om mig. Skulle vara skönt med en pojkvän. fast så tänker jag bara på natten när jag är ensam och inte kan sova. Ska se om de hjälper att starta ett dåligt program på tv så jag kan tråka mig till sömns! 
Haft en underbar avslutning på dagen. ....... ringde och det var skönt att prata med honom en stund. 

4 augusti

känner just nu för att kolla några avsnitt av sex and the city äta lite mumsig glass och sen städa behöver ju energi för att städa! WOOPWOOP! 
Så får det bli :) 
Pojkarna i HIF spelar ikväll och jag hoppas dom vinner kan inte kolla på matchen så får kolla sex and the city ist ! :)

4 augusti

lite bilder från tältningen. Dåliga skärpa men bilderna är tagna med en dålig iphone kamera! 

4 augusti

hejsan bloggen,
vaknade för en stund sen och då startade jag och Linneá en film eller sista filmen som vi inte han se igår. Hyrde tre jätte bra filmer och som jag verkligen tycker att alla ska se.
Morning Glory, No strings attached, Life as we know it 5 solar till alla!
Linnéa åkte precis hem så nu ska jag städa, ta en lång dusch och dra på ansiktsmask, hårinpackning m.m! 
imorgon fyller ju min bror 18 år, han blir riktigt stor nu.. Så då kommer nästan hela släkten hit och då måste man ju vara lite snygg plus att min moster ska sova i min säng och då får jag städa här inne så att dom inte tycker att de är jätte äckligt! Hihi. Ska fixa kameran så jag kan ladda upp lite bilder här på bloggen är så tråkigt med bara vanliga inlägg utan bild! :)
Skriver mer sen <3

3 augusti

hejhej bloggen, skriver lite när jag kan just nu för mina kompisar har kommit hem och jag vill spendera så mycket tid som möjligt med dom eftersom sommarlovet snart är slut ;/


Igår tog vi vårt pick å pack och drog ut till sparrsjön och tältade. Blev mycket sång, dans och badande. Det var riktigt roligt och mysigt. 

Idag vaknade vi och tog ner tältet och hoppade i sjön igen det var så himla skönt att bada på morgonen. Linnéas mamma kom och hämtade oss åh vi åkte till mcd och det var gott. Åkte hem packade upp sakerna och gick ut för att sola så de blev en fyra-fem timmars solande, fick solsting gick in och somnade sen har jag ätit och kollat tv så dagen har varit riktigt skön inget oväntat har hänt. Är dock rätt sugen på bio så ska fråga Elin om hon vill kolla med mig någon dag.

Ska snart träna och sen hyra några filmer köpa lite godis och hämta linnéa så ska vi ha myskväll här hemma, ska bli riktigt skönt.

ångest för snart är sommaren slut... inte kul...

1 augusti

börjar med att svar på matildas kommentar om hur jag får in bilder när jag mobilbloggar. 
Jag gör de som ett mms så jag tar en bild och sedan skriver jag en liten text till och skickar in de till blogg.se numret! JÄTTE LÄTT ! :)
Just nu ligger jag och kollar på sex and the city! Som jag älskar är på season 5 nu det går skit fort att kolla på dom! Ikväll ska jag träna och det ska bli riktigt skönt. Igår somnade jag runt tio på kvällen och det var också skönt. I lördes så åkte jag ju till malmö och träffade ....... och det var jätte trevligt och han följde faktiskt med ut till Vankiva tror inte han hade jätte roligt men det var skönt att kunna gå och lägga sig och ha han bredvid sig, jag slapp somna ensam. Sov dock bara 4 timmar eftersom det blev jätte ljust och då trodde mina ögon att jag skulle gå upp men de ville inte jag så jag låg kvar i sängen och bara låg där och de var skönt. När han hade vaknat tog vi en taxi till stan och sen åkte han hem... inte lika kul men så är det. saknar honom men vill egentligen inte erkänna de.
Åkte hem igår och somnade och sov ungefär en timme och sedan åkte jag, elin, diana och sebbe till Helsingborg för att kolla på våra pojkar i helsingborgs IF när dom tog sig an IFK göteborg! Vi vann med 2-1, så jävla viktigt! 

RSS 2.0