30 september

åker nu in för att hämta min man i hässleholm eller han är inte där än men jag får åka in nu för annars hinner jag aldrig dit innan han tar tåget hit och jag vill verkligen verkligen ha hemmakvälls godis! MUMS! 
Innan jag åker så måste jag titta om idol går igen 00:00 eller vet någon som läser det?! Skulle vara jätte snällt om någon visste! 

30 september

Skulle inte denna fotbollsskon passa mig perfekt!?

30 september

Jag har nu kommit hem ett par fotbollsskor rikare. Blev ett par adipure alltså exakt samma modell fast äkta. Kängruskin skulle det vara och det verkar ju bra. eller ?! :) hahah :) kan tänka mig att jag kommer hoppa jätte högt nu. Eller är det bara jag som har dålig humor. 
Ska börja städa nu och sen hoppa in i duschen och raka mina manligt håriga ben. Hoppas ni fick fina bilder i era huvuden nu! Mohahah ! :) Nej men jag längtar jätte mycket efter min man så hoppas han skyndar sig hit! 
Ska försöka ta kort på honom i helgen får se om även jag kan vara med på bilden... Hihihi mohahah hahah :)

from this to that! eller vad man nu säger.

30 september

jag ska fya nya fotbollsskor! Åhhh, det finns inget bättre än att handla in ett par nya fotbollsdjor. Just nu har jag ett par väldigt väldigt bra och jag älskar den modellen så får se om jag hittar ett par som är av samma modell annars får det vara. 

Någon trampade sönder mina skor förra matchen och det gjorde mig ganska ledsen. Hatar när skor går sönder.... 
Hahha vilket inlägg. Hoppas ni fattar att jag tycker om skor! PUSS på er alla så hörs vi sen!

30 september

Hej bloggen. Hejhej bloggen.
Jag har ingenting att skriva om förutom att jag idag har gått hela dagen och varit sugen på godis och när jag kommer hem så har all choklad i påsen smält och nu är det bara choklad i påsen inte gott för fem öre. 
Har gått hela veckan och bara hoppats på att min man ska komma ner och mysa med lilla mig eftersom jag är förkyld så behöver jag mycket kärlek. Så skrev han igår att han skulle det. Gissa om jag blev super glad.
Imorgon ska vi vara barnvakter till mina kusiner och jag ser framemot det! Ska bli riktigt kul :)

28 september

världens bästa man gjorde mig precis jätte lycklig!
Dagen har för övrigt varit dålig. skriver mer imorgon töser och pojkar och bästa kusin johan!

28 september

Godmorgon bloggen. 
Förkylningen är inte bättre men humöret är på topp. Jag ska till skolan om en stund så nu ska jag springa ner göra lite varm choklad och äta lite frulle. Dagen är full med en massa roliga saker man inte ska göra när man är förkyld t.ex. gå i skolan och spela match. MEN WHATEVER om jag smittar någon eller så JAG VILL SPELA MATCH! 

27 september

fick frågor från 2 personer lite lite men jag tänker vara artig och svara!
Lisa frågade :
1. vad är problemet i er förening? Du har skrivit någon gång innan om att det är jobbigt i den föreningen..?
2.Trivs du bra i din förening?
3. Har ni bra tränare? 
Tänkte eventuellt komma och träna med FC så undrar lite :)
Svar:
1. problemet med vår förening är att vi i u-laget känner oss utstötta. Det är inte alls kul. Vi får inte fram det vi vill säga och det är ganska jobbigt faktiskt. Annars är föreningen bra.
2. Jag trivs jätte bra med mitt lag u2. Det spelarna som spelar där är fantastiska.
3. Ja vi i u-laget har en egen tränare och han är himla bra och vädligt snäll och förstående.
Det är bara komma och träna och skaffa dig själv en uppfattning. 
Matilda frågade:
Varför slutade du dansa?
Svar: jag blev övertränad och min kropp la liksom av jag orkade inte mer. Så jag fick välja bort något och det blev dansen men jag vill verkligen börja igen för det var så himla roligt !

27 september

Blev skit lycklig när jag läste majas blogg och så att blogg.se har kommit ut med sin egen app till min telefon, såklart laddade jag ner den direkt. Så jag kan blogga ordentligt från mobilen nu. OM den dumma appen börjar fungera så att jag slipper sitta i bilen och vara tjurig för att den inte fungerar någon mer gång för det var jobbigt. 
Idag på kalaset upptäckte jag barns kärlek för att ta kort. En liten kille som heter David sprang runt med kameran hej vilt och tog kort på allt han kunde. Skit söt var han! 
Jag måste verkligen börja på mitt arbete i Historia nu men jag orkar verkligen inte. Det ska vara dator skrivet men jag börjar nog på papper ändå är ju faktiskt mycket lättare att få ner de på papper för det är så himla jobbigt att ha alla böcker runt skrivbordet... Alltid ska allting vara så bökigt! 
Imorgon ska jag till skolan även fast min hals vill avlida, den orkar verkligen inte mer nu känner jag.. Inte alls roligt när halsen inte vill och näsan har tappat sitt luktsinne och huvudet värker som om det var en helt orkester där inne och den spelar inte bra om man säger så. 
gräver nu ner mitt huvud i arbete!

27 september

allting kommer bli bra till slut, ja man kan ju hoppas det i alla fall. 
Jag håller på att fixa mig inför kalaset hemma hos min kusin vitamin! Det ska bli riktigt kul faktiskt.
Efter kalaset ska jag börja på min Historia skrivning. Hoppas jag har energi till det. För den är de ont om nu när man är halvt förkyld och går med huvudvärk. Funderar på att sluta stressa runt och sluta känna för mycket. Aja, nu måste jag fortsätta! Ha det gött så hörs vi ! 

27 september

Godmorgon,
drar igång lite musik och börjar fixa mig. Ska snart springa ner till tåget för att sedan spendera 3 timmar i skolan. Sen hem igen och kväll ska jag på kalas. Även fast jag är väldigt "tjock i halsen" Fy vad ont jag har. INTE alls roligt.  Funderar på att börja dricka kaffe, på egoinas blogg stod de att man blir 20 % lyckligare av det....
jullovet kommer nog spenderas med pojken.

26 september

huvudvärk som få, vet inte riktigt varför men min dagliga huvudvärk börjar komma tillbaka och det är inte alls skönt. Har precis kollat fotboll med min bror och funderar faktiskt på att gå ut en sväng om en stund. Behöver lite friskluft i lugnorna. Lyssnar just nu på världens bästa låt och skriver lite skit här som vanligt.
nej nu måste jag ut och vandra lite! Håller på att dö av rastlöshet.
Elton John – Don't Go Breaking My Heart

26 september

Haft en himla bra helg med pojken min. Stannade tills idag. Fick upp honom hyfsat tidigt och kände mig lite dum för att jag inte hittar själv. Han skulle dock upp och jobba så han var ju nästan tvungen att gå upp han också. Alltid lika roligt att komma dit och mysa lite. 

Har dock suttit på tåg hela dagen så nu är jag duktigt trött. Såg att det inte var så många som hade frågor till mig så nu tänker jag bara påminna om att jag faktiskt har en liten frågestund här på bloggen om ni tittar några inlägg ner! 
Jag har inte så mycket mer att skriva än att det kommer vara en hektisk vecka eftersom jag har lovat mig själv att vara i skolan varje dag och så. Hoppade träningen ikväll men jag har inte huvudet med mig eftersom jag är super duper mega trött!

Är uppe i Linköping nu, tåget är försenat ...

img_6149 (MMS)

Är uppe i Linköping nu, tåget är försenat och jätte segt... Mamman som läser Harry Potter högt för sina barn bredvid mig gör resan lite bättre ;)


23 september

Hade tänkte ha en liten frågestund, vet inte alls om ni har några frågor ni vill ställa men har ni det så är det fritt fram nu. Ni kan ställa frågor om allt mellan himmel och jord så ska jag försöka besvara dom så bra som möjligt! Kommer att besavara de frågor som kommer in på måndag/tisdag !

23 september

Fredagsmys All Stars – Fredagsmys

23 september

Godmorgon kära läsare och alla andra.
Kom precis ur duschen ska klä på mig och börja packa lite äta lite frulle och sen hoppa på tåget till Hässleholm. 
Ska till stan och spendera en lite stund med carro och merita innan jag tar tåget till Stockholm. Vet fortfarande inte riktigt vad jag vill ha med mig :O
nej nu msåte jag skynda mig :(

22 september

nu har jag nästan gjort allt nödvändigt som måste göras innan man träffar en pojk. Ska packa också men har ångest för vad jag ska ta med mig så jag gör det imorgon.
Idag gav mina klackisar mig skavsår uppe på tån och jag kände inte de fören jag stoppade ner fötterna i ett fotbad med fotsalt i.... FY TUSAN vad ont det gjorde! Jag härdade ut och nu är mina fötter som nya igen. Riktigt skönt. Imorgon när jag vaknar ska jag försöka raka mina ben och dra på en ansiktsmask till. För det är så himla skönt.
Hoppas ni skrattar gott åt bilderna, det var Eve som önskade att jag skulle lägga upp lite fina bilder från förr. Snäll som jag är så gjorde jag det! Nu ska jag ner och sno cola av mamma och pappa MOHAHAH ! 
Sov gott alla söta små troll! 
PUSS & KRAM! 
längtar som tusan tills vi ska åka till LONDON!

22 september

För alla goa glada kompisar där ute, ska jag nu ge er en BILDBOMB!
Tänk inte nu att hon ska ge oss en bilbomb där står faktiskt bildbomb. Fick själv läsa det två gånger för att verkligen kolla att det stod rätt ord!
Detta är för gamla tiders skull!
Vi börjar år 2008
2009 !
2010
¨

22 september


Helt fantastiska kläder enligt mig!
Mina wanties! 

Monki
monki
Monki
Monki
monki
H&M
H&M
H&M
H&M
Gina tricot
Gina tricot
Gina tricot
Gina tricot
Gina tricot
Gina tricot
Gina tricot

22 september

Så himla lycklig det tog bara en timme att städa. Det såg nog mer ut en vad de var. Trodde nästan det skulle ta hela kvällen men duktig som man är städade jag udan de rätt fort på 1h har fortfarande små saker men ändå! Jag vet att jag är lite knasig som blir lycklig av att städa och speciellt när det går fort. 
Nej jag bestämde mig precis för att jag verkligen vill träna ikväll och jag är verkligen super taggad på lite teknikträning som vi oftast brukar ha på torsdagar och det är nog min favorit träning på hela veckan. Ska nog ut och springa en runda efter träning fast bara en liten. Det är mest för att jag älskar att löpträna samtidigt som jag tycker att det är tråkigt. 




Gick faktisit precis ner och skulle hämta en sak och då ser jag att mamma ska laga "heta räkor" åhh det är såååå himla gott så på träningen kommer jag vara en mätt och go tjej även fast mina fotbollskor är söndriga! ;/ Får väl köpa nya snart även fast säsongen snart är över så behöver jag verkligen ett par skor som man inte bli blöt om fötterna i, jag menar man vill ju inte bli förkyld. 



ännu ett inlägg om ingenting!




tjejer ni är underbara!

22 september

Hej igen. 
Har varit hos frisören och även hunnit vila en lite stund. Blev super nöjd med slutresultatet och hon klippte även mig och då blev jag super nöjd. 
Nu ska jag faktiskt leka städtant och städa hela mitt rum mest för att det behövs. Ikväll ska jag även packa ihopa mina saker för imorgon åker jag till favoriten i Stockholm. Det kommer säkert bli en spännande och mysig helg. 
Så i helgen kommer jag bara att mobilblogg och hoppas det inte gör något! Skriver alltid mindre när jag mobilbloggar men det är för att de ser mycket mer ut, HAHA! ;) 
Nej NU måste jag städa hörs sen!

22 september

har dargit på mig ett par mörkblå byxor, vanligt linné och skinnjacka och (min favorit) halsduk! 
Funderar på att dra på mig mina klackisar så att jag använder dom lite. Brukar alltid förstöra dom första gången jag går i dom men jag ska faktiskt ge de ett försök idag! 
Hahah :) får se hur det går! 

22 september

hejhejhejhejhej.
Sitter med min nya ring på mina fingrar. Den är jätte fin och jag älskar den jätte mycket. Fick lite ringar av min bror i födelsedagspresent och snacka om att jag blev en himla nöjd tjej! Har även blivit lite mer hemma i mitt jätte ljusa hår! För det var väl såhär jag ville ha de?! ELLER? 
Hihi-hoho, idag är jag i alla fall en lycklig tjej. Har haft den bästa sovmorgonen i hela mitt liv, kollat på "VAKNA! med the voice och ätit lite choklad. Nu ska jag hoppa in i duschen, slänga på mig lite kläder, äta frukost och dra mig i väg till frisören för att fixa lite till med håret mitt. DET FÅR JU ABSOLUT INTE VARA GULT!
Det är i alla fall en av mina mardrömmar. Typ att min pojk inte ska tycka att jag är snygg för att mitt hår är GULT!? Jag menar vem vill ha gult hår! INTE jag i alla fall! 
Sitter atm och lyssnar på tidernas bästa artist enligt mig, MAGGNUS UGGLA! Jag har älskat honom sen jag var mini liten. Det har alltid varit uggla och Håkis ! 
När jag har duschat och ser lite mer anstädig ut så kommer det förmodligen in en bild på min "nya" hårfärg. BTW jag älskar min frisör! Hon plockade mina ögonbryn igår helt gratis, helt fantastiskt snällt! TACKAR HANNA på FÖRSTA AVENYN!

21 september

är hemma idag. Mår sjukt jävla cp dåligt i magen. Vet inte riktigt vad det är men får en massa anfall av kramp. ( hur det än nu låter) Haha, Har tagit det lugnt hela dagen och mest legat under mitt nya täcke som får 10 av 10 solar.
idag är första gången jag ska färga mitt hår hos en frisör och jag tycker att det ska bli super spännande! 
Nej nu får jag hoppa in i duschen ! :)

20 september

Nu har jag spenderat min dag med kanon bra tjejer i skolan, ätit min favorit mat och nu väntar jag på ett samtal sen är dagen gjord. 
Nu ska jag plugga och det ska bli kul. Speciellt eftersom min magont igår gjorde så att jag har en hel (nästan) ben och jerry´s i frysen. Nöjd tjej! 
Så nu, plugg, ben & jerry´s och té :) 

20 september

godmorgon! :)
IDAG FYLLER JAG ÅR! 
Ska till skolan om en stund sen ska jag direkt till frisören och beställa tid för mitt hår ser inte jätte roligt ut med en grov utväxt så det ska jag fixa till någon gång nu i veckan.  Har inte så mycket mer att säga just nu vi får se vart dagen för mig. HEJ SVEJS !
saknardig.

19 september

hejhejhej,
mår dåligt så tänker inte skriva något här ikväll.
vi hörs imorgon.


19 september

roligt från H&M.

19 september

Hej måndag! Hej ny vecka!
Har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska ha på mig och de är dagens problem. Vaknade 4:44 och tyckte att livet var allmänt bra. Sitter just nu och dricker mitt té som vanligt på morgonen. Vart jätte sugen på varm choklad men nej vi hade ingen OBOY hemma så det fick bli té. Snart ska jag ta tag i mitt klädproblem tror jag.  
Har bestämt mig för att springa en runda efter skolan hade egentligen velat göra de nu på morgonen men det har blivit så mörkt på morgonen och jag är jätte mörkrädd. Hihi. Så det blir en liten runda när jag kommer hem. Ikväll är det ju även träning och idag längtar jag faktiskt. Det ska bli så himla skönt att springa runt och lira lite boll.
Hoppas denna veckan kommer bli rikigt rolig för att jag fyller år och på fredag åker jag till Stockholm över helgen till Andreas. Det ska bli riktigt trevligt. 
håkan

18 september

best of Håkan Hellström 2011

17 september

Håkan igår var helt fantastisk. Det går inte att beskriva med ord hur bra det var. 
Det bästa med alla var att vi efter konserten träffade Håkan, jag har nog aldrig varit så lycklig. 
Kommer upp en massa bilder men inte förens imorgon. 
Har inte hunnit blogga idag för jag låg i sängen till klockan tre sen vart de full fart för jag skulle ta tåget till Hässleholm tjugo över fyra skulle på tjejkväll! 
Blev en helt fantastisk kväll med underbara tjejer även denna kväll och jag laddar upp bilder även från kvällen imorgon!.

Håkan om 3 timmar och en kvart! LÄNGTAR gl...

img_6722 (MMS)

Håkan om 3 timmar och en kvart! LÄNGTAR glada tjejer har bra platser i alla fall :)


16 september

holahola!
Idag är dagen, den bästa dagen på hela veckan. FREDAG + att vi ska kolla på HÅKAN idag och jag längtar superduperfruktansvärt MYCKET! 
Linnéa och jag ska ut och gå med min kära hund och då ska vi ner till ICA och köpa strumbyxor för jag ska ha shorts idag för det är fint väder! 
WOPWOPWOPWOPPPPPPPPPPP!
Skriver mer sen ! :)

15 september

Hejsan alla glada människor. Här sitter jag ny duschad och väntar på Linnéa. Hon ska faktiskt sova här ikväll och mina planer för kvällen är att vi ska käka chips och det ska bli super mega underbart gott. Har även köpt ben och jerry glass men jag funderar på att spara den. 

IMORGON SKA VI KOLLA PÅ HÅKAN OCH DET SKA BLI SÅ UNDERBART
Idag har jag inte gjort himla mycket mest varit i skolan, sovit och tränat och det har varit tråkigt, skönt och roligt precis i den ordningen också. Ha-ha... 
I alla fall så fick jag ta bussen till träningen idag och jag hatar verkligen de för det är tråkigt och jobbigt. Måste även gå jätte långt till träningen och det är inte kul att promenera genom stan i träningskläder ( jag tycker det är okul i alla fall) jag gick i alla fall förbi H&M och alla som har läst bloggen länge vet att jag verkligen tycker om H&M och att jag handlar mycket kläder därifrån. Jag såg då ett par så underbart fina skor, så jag var tvungen att gå in och titta lite extra noga på dem och jag blev faktiskt kär i de paret. Hittade en bild på Hemsidan. Så här kommer den.
Sov gott alla glada människor där ute!
puss och kram
599 kr på H&M.

15 september

hola peeepps.
Känner att jag har tagit fram all energi jag kan ta fram.
Så idag är en bra dag, idag är jag glad. Har för mig att en låt gick så i lilla melodifestivalen.
Vad händer då idag? Nej det händer ingenting utöver det vanliga. Jag ska dra mig till skolan, hem igen, åka in till Latinen sen gå och strossa i stan tills jag ska dra mig ner på österås för att träna och bli stark. Jag älskar verkligen att det är torsdag idag.
För då kan jag äntligen säga "jag längtar jätte mycket till imorgon" när jag pratar med Linnéa eftersom vi ska åka imorgon! WHEAY ! :) Nöjd tjej ska ner och käka frulle nu för jag är hungrig som en BJÖRN!
bild från 2009, tagen på Håkans konsert på  Liseberg!

14 september

godmorgon alla kära läsare.

Kul att ni läser allt tråkigt skit jag skriver här. 
Om cirka fem minuter ska jag springa ner till bussen, säga att jag har glömt mitt busskort och hoppa på. Om jag ens får åka med. Hoppas inte, jag vill verkligen inte gå till skolan idag. Jag kan inte historia provet eftersom jag somnade när jag skulle plugga igår, DET har aldrig hänt innan. Antar att jag är riktigt jävla trött. 
Så idag tänkte jag gå fram till middagen sen ska jag hem. Packa om alla saker sticka in och träna "mina barn", det ska däremot bli super duper mega kul! Sen ska jag träna själv! WYAHE! 
Så jävla snygga skor! VILL HA VILL HA VILL HA !!!!!!!!!!!!!!

13 september

jag kan inte ge dig mer än jag redan gör..
Tycker konstigt nog att den meningen är skit fin. 
Kom nästan precis hem från en runda bowling, inte jätte roligt men helt okej. Jag förlorade nog och jag sög verkligen jag menar hade turen varit med mig idag så hade jag haft minst 5-8 strikar men nej jag fick bara 3.. Ville därifrån fort så jag glömde min plånka i Fridas väska.. Ska se om jag kan få den imorgon, skulle ju vara bra faktiskt. 
Ja blir ingen match imorgon så jag ska träna ist inte alls lika kul men man får stå ut. Denna veckan kan bara bli bättre ! WAYH! NU blir det Historia plugg !
Carro tycker du inte den här mannen är snygg så slår jag dig?! :)

13 september

ny dag, nya tag.
Dagen kommer säkert bli lång men jag längtar faktiskt jätte mycket till maten i skolan idag för idag ska vi få grekiskt! LOVE IT ! Sitter och dricker mitt té tänker på att bloggen är skit tråkig och lyssnar på Håkan för att tagga lite inför dagen. Ska hoppa runt och dansa om en stund eller nä jag hoppar över det kanske.. 
KÄNN INGEN SORG FÖR MIG GÖTEBORG!!! Det här blev flummigt och jag gillar nästan resultatet lite. 
Senare idag ska jag iväg och bowla med laget och även plugga historia för de behövs. Pluggade inte så mycket igår så jag får ta igen allt idag. Blir väl inte mycket sömn i natt men vem behöver sova?! Ha-Ha...

12 september

Hej,
jag har nu fått igång min kära iphone. Gud vad glad jag är. Jag har allvarlig huvudvärk och känner mig allmänt nere men även fast jag inte mår bra gick jag hela dagen i skolan. 
Har inte så mycket att skriva här längre. Kommer kanske in med lite tips på snygga saker innan jag går och lägger mig.  Hoppade över träningen idag och det var ganska skönt är jätte sliten och vi ska spela match igen på onsdag så jag behöver verkligen vila, blir dock inte så mycket vila för nu ska jag anstränga hjärnan och plugga lite Historia eftersom de är prov i de på onsdag. Yes, detta ska bli kul eller nä!
Just nu längtar jag himla mycket tills vi åker på fredag. Åker på till Göteborg och kollar Håkan Bråkan. Så nu ska jag faktiskt göra en best of håkan list på min spotify

12 september

Godmorgon. 
Sitter här som vanligt och dricker mitt té nu så här på morgonkvisten. Helgen gick för fort och det var inte alls roligt. Nu är det måndag igen och helt ärligt så suger alla måndagar. Det är jobbigt att gå upp på morgon efter att ha sovit ut i helgen. Som tur är det inte långt kvar till födelsedag och jag längtar jätte mycket och den är inte på en måndag utan på en tisdag egentligen min näst värsta dag men det blir säkert mysigt ändå, hoppas jag... 
Har faktiskt dragit på mig en t-shirt på första gången på några känns de som. Det är första gången på länge jag faktiskt trivs i den så får väl in på H&M och köp några till i samma modell. Ska även in på SJ idag och köpa biljett till Stockholm åker dit nästa vecka på helgen men vill man ha de lite billigare så får man faktiskt köpa nu. 

11 september

hejsan bloggen.
Har haft en helt underbar helg med Andreas. Vi har egentligen inte gjort så mycket utan mest bara varit.
Har inte så himla mycket mer att skriva nu mer än att det är måndag imorgon och de är den värsta dagen på hela veckan ;/

9 september

Har precis kommit innanför dörren och nu jag ska börja städa. Kul ska det bli startar musik på höghöghög volym och dansar mig igenom städningen så ska det nog bli roligare.
Blev lite inköp på H&M idag plus att jag hämtade ut min mobil från lagningen. Glad och nöjd med trött tjej ska nu börja städa!
HA´DE gött ! :D

9 september

Det var inte förra året vi kollade på Håkan utan förrförra! ( viktigt )
Godmorgon, eller ja god och god. Försov mig 1,5 timme så nu har jag bråttom med att dricka mitt té för jag ska hinna slänga om skolböckerna i en annan väsk. Matchen igår var skit så låt oss inte prata om den. 
Ska bege mig till bussen om cirka 16 minuter och efter skolan hämtar jag min mobil som är på lagning ( lycklig tjej ).
Sen ska jag hem och städa m.m för ikväll kommer Andreas och det ska bli trevligt och mysigt. 

8 september

Den 16 september åker jag och mina kära kompisar och kollar på världens bästa man.
Håkan Hellström. Precis som förra året så åker vi upp till Göteborg och kollar, ska bli super mysigt och jätte trevligt.
Detta får jag som födelsedagspresent och det är den bästa presenten man kan få! JAG LÄNGTAR SJUKT MYCKET.
Hoppas även denna helgen blir helt fantastiskt mysig.

8 september

hejhejsanhej.
Dagen kommer bli lång och antagligen jobbig. Har tre lektioner, håla på 3,5 timmar och sen sista lektionen hinner inte ens gå hela den lektionen innan jag måste åka ner till Österås för att vara med på samlingen innan matchen i GENARP, det är ungefär 1,5 timme dit.... Hoppas jag får köra så blir det lite roligare i alla fall, annars kommer jag säkert somna och bli jätte seg och det är inte alls bra speciellt inte innan match.
Nu ska jag dricka upp mitt té och äta min nektarin sen kanske köra till skolan.

7 september

lång dag, mycket slit och lite vila. 
Har ändå haft en bra dag men just nu är jag så trött så vet inte vart jag ska ta vägen.
Ska försöka skriva något roligt imorgon innan jag åker till skolan, kommer ju inte hem fören 22-23 någon gång.
Inte jätte roligt men men ska man spela fotboll och ha mycket i skolan får man skylla sig själv....
bild från back in the days !

7 september

Har inte haft något att skriva här så jag skrev ingenting. Ganska logiskt faktiskt. Kan ju faktiskt säga att jag har gått i två hela dagar utan att ge upp. Jag ville verkligen ge upp igår när jag nästan somnade på en lektion... ha-ha... Kolla film på eftermiddagen är inget att rekommendera speciellt inte om det handlar om stormaktstiden.. 
Sitter som vanligt och dricker mitt underbara té och ska strax packa ihop alla träningssaker för idag ska jag gå hela dagen sen hitta någonstans att äta för att sedan gå ner på österås och träna "mina" barn och eftersom det bara är en halvtimme till min egen träning efter deras hinner jag ju inte hem. Lite jobbigt men jag tycker det är roligt och så länge det är de ska jag fortsätta precis så tänker jag om mina extra kurser. 
Jag skriver antagligen lite mer senare.
puss.
Jumper – När hela världen står utanför

4 september

Sitter och käkar godis och myser. Lyssnar på min myslist och bara glider och framförallt vilar upp mig inför en hel vecka i skolan. Har lovat mig själv att inte gå hem denna veckan bara för att jag är trött. Ska faktiskt börja asa med mig frukt till skolan så att jag kan vara nöjd och glad hela dagen. Sen har jag faktiskt planerat att TA ett eller flera extra äppel i skolan mest för att dom är goda även fast de är röda. 
Spelade faktiskt match idag och det är faktiskt de enda jag hann med att göra idag. Jag ville inte spela och var absolut inte taggad på något plan men när jag befann ute på plan så var de ändå helt okej. 
Nu börjar snart en ny vecka och nya krafter måste faktiskt plockas fram. Jag måste fixa ny header och allt ska bytas ut för nu vill jag kasta bort allt gammalt och bara mysa i allt nytt. Nu ska jag slänga på en fin ansiktsmask. Vänta på en telefonsamtal, somna det ska bli så himla skönt ! :)
Puss på er alla ! 

4 september

Idol 2011 har ju börjat och jag har redan hittat mina favoriter för i år. Den första är faktiskt Olle ! 
Min andra favorit är Moa !

3 september

Hemmakväll ikväll och det ska bli skönt. Är rätt trött och mina ögon är rätt sletna vet inte varför. Ska faktiskt dra på en ansiktsmask nu och ploppa ner fötterna i ett varmt och skönt fotbad och fixa till dom lite. Ska ju spela fotbollsmatch imorgon och är inte lika taggad på de faktiskt.... 

3 september

Himla skoj igår. Tack för en ypperligt trevlig ikväll med mycket sång och många skratt och väldigt god mat. 
Idag känner jag inte för att göra någonting så jag ska starta sex and the city nu se klart de fyra sista avsnitten och sen tänker jag höra av mig till Linnéa och se om hon vill besöka hemköp med mig och handla massa onyttigheter så att jag kan bättra på min "kagge" :)

2 september

Tjejkväll ikväll med kvinnorna från klassen, hoppas på en himla trevlig afton.
Tar med mig kameran och ser om någon liten stackare vill vara med på bild ikväll.
Skolan har varit tragisk idag och inte alls rolig men whatever Linnéa livar upp det lite och ska försöka ha ett mål att skratta minst tre gånger varje dag för att göra allt lite roligare. 
Ha-Ha.....
Nej nu har jag inte mer att skriva ha´de gött!  
smack.

Sitter hos tandläkaren min och väntar. Kom...

img_2822 (MMS)

Sitter hos tandläkaren min och väntar. Kom lite tidigt så får sitta här i 20 minuter så då passar jag på att underhålla er lite. Riktigt snällt av mig om ni frågar mig då. Händer förhoppningsvis inte så mycket idag mer än att jag ska plugga glosor inte super kul. Ska även asa mig till träningen ikväll, teknik träning och det behöver jag faktiskt kan bli riktigt skoj. Hoppas det har hänt något i munnen för snart måste tandställningen bort innan jag blir galen och går bananas !:) hihi skriver mer sen ! <3


RSS 2.0