Rebecka är bäst i världen :)

Är hemma hos motherfucking Frida, och vi har askul :D

btw, SÅ ÄR REBECKA BÄST OCH SNYGGAST I HELA VÄRLDEN OCH JAG ÄLSKAR HENNE MER ÄN ALLT ANNAT!!! :D  hon är bättre än alla, till och med mig.... :D:D:D:D:D:D:D:D

hej då  :) <3

godnatt

är inte klar med glosorna och de så fortsätter imon, nu ska jag starta lite pb igen sen ska jag läsa och efter de ska jag sova. ! godnatt,<3

PB hela dan.

Har kollar på PB( prison break) hela dan. har varit rätt skönt har även hjälpt pappa i köket. Nu ska jag sätta mig och plugga till tolv. Nej men ska skriva in alla mina glosor och träna lite på de. Efter de ska jag få mig en godnatts sömn och snarka hela natten. Nej man skriver nog lite mer innan jag somnar. PUSS<3

jobbjobb,

ja nu har jag jobbat lite tänkte kolla på en film innan jag börjar med engelska läxan. Eller ska jag börjar med engelskan och kolla på film efter eller kolla på film innan och efter. Vet inte riktigt. HAr ätit en kebabrulle och de var mumsigt.
Imon är de fredag och just nu längtar jag så jävla mycket.<3

Godmorgon

ska fixa blogg nu så den blir lite mer höst/vinter aktig :)
har börjat att fixa min brors lite smått ska även göra hans idag. Ska jobba lite här hemma sedan ska jag göra de andra handtaget och efter de ska jag plugga engelska prov och göra svenska sedan ska jag fixa med blogg.
kommer fler uppdates under dagen. (:

josefins place

har varit hos josefin nu ikväll vi tog en lång promenad och då träffa man erik,
sedan gick vi in och åt lite kvällsfika med varmchoklad och de var super gott.
Sen spelade  vi in en massa trams filmer som antagligen kommer upp på blogg imon.
så nu får alla sova gott. Jag ska nämligen kolla p åfilm nu innan jag somnar.

..

blev bara färdig med ett handtag, de tog as lång tid och de var skit kallt utomhus så jag gör de andra imon. så kan jag måla dom på fredag :D
blir flickorna ikväll vet inte riktigt var men sånt är livet :P


onsdag lovet börjar ta slut..

mitt lov börjar ta slut känns de som.

Idag ska jag fixa mina handtag, (kommer nog bild senare)
sen ska jag gå en runda med min ytterst söta vovve,
sedan ska jag faktiskt vara med mina underbara vänner.
Ska nog hjälpa mamma en stund också.

Så jag hör av mig om en liten stund.

godnatt eller något.

sitter och funderar på livets allvarligheter.
Har fixat med helgen så nu har jag att göra hela helgen, SHIT :O
jag glömde en sak, måste kolla matcher och sånt shit nu !
SKIT i de nu. Idag har jag faktiskt varit hos min lilla jakob.
det var mysigt vi kollade på tv jag älskar gossip girl och när han vill kolla på de blir de bara ännu bättre. (:
ja, annars har jag faktiskt tränat fotboll på kvällen,. det var jättre trevligt fast sjukt jobbigt att träna inomhus.


just nu så känns de som har livet kommer svika mig, har så mycket att göra att jag någon gång nu snart kommer stanna upp och känna att jag inte har tid till något längre. Fotboll,dans, konfirman"ledare", lucia, läxor, skolan, kompisar, JAKOB. jag känner redan nu att jag kanske har tagit på mig lite för mycket. Men jag ska klara detta och jag ska klara av de snyggt. Ska få bra betyg kommer in på skolan jag vill gå på samtidigt som jag vill kunna göra de saker jag tycker är roligt utan att känna mig tvingad.
okej, läxor är kanske inte de roligaste men de är inte så att jag sitter och tvingar mig själv att göra de. Jag måste, det är mitt ansvar. Det är även mitt ansvar att se till så jag är utvilad att jag kanske inte sitter vid datan så mycket utan att jag spenderar mer tid till att göra just mina läxor. ! torsdag och lördag kommer vara mina läxdagar denna veckan det har jag redan nu bestämt förutom att jag ska på barnkalas hos en kompis lillebror.
Fast man måste ju ta pauser.
förändring är något jag börjar bli van vid nu. Vi renoverar, och en massa nya intryck när man ska leta skolor. På något sätt så letar jag djupare in bland mina känslor och hittar de obetydliga känslor om vad JAG vill. Kanske inte obetydliga men de som jag aldrig riktigt har tänkt på innan. Ja, jag är en väldigt självständig person som oftas gör precis som jag vill men vem faller inte för grupptrycket ibland? Människan är inte gjord att klara av alla lägen. Man måste stanna upp och ta lite luft. När man flyger egenom tid och rum, tänka på vad man själv vill och inte vad någon annan vill. Nu börjar jag bli väldigt sömnig och tror att jag ska gå och lägga mig. Jag tror de är 1% som läser detta.

bloggen jag älskar dig. !

godmorgon,

kom på att de var söndagkväll igår. Sry håller inte reda på dagarna.
Ja nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag laga mig själv lite frukost. MUMS!
efter de blir de väl att åka till LUND. Hoppas på en bra dag så hör vi när jag
kommer hem.


lördagkväll :)

Har varit hos frida nu på kvällen och de var jätte trevlig.
gick på skattjakt och hittade godis sen gick vi in och spelade spel "rapa kalja"
ja åt upp godiset drack bubbel vatten och hade jätte roligt. ;D
LINNEA ÄR MÖRKRÄDD.

Imon ska jag till lund åker tidigt och kommer hem på kvällen och då blir de bara slappa ;D massa film.
Här är en bild från igår. :D

klockan är alldels för mycket

Klockan är ett nu, jag måste städa och kolla lite PB innan jag hittar på något med frida vilket jag hoppas att jag gör. Ja kvällen igår var lyckad. nästa helg är de björket och sen ska man ju kolla på THIS IS IT med flickorna och vem längtar inte mer än jag :P?
ja denna helgen kommer att vara bra också
fredes blev de idol med mamma & pappa och det var trevligt igår var de idrottsfest och idag hoppas jag att det blir frida och ska städa idag och de behövs verkligen. Finns inget bättre än när man är igång med städningen och när de blir klart. De jobbiga är att börja. :O
funderar på att lägga mig tidigt idag ska ju upp tidigt imon och sömn de behöver jag om jag ska vara i lund hela dan imon.
kommer kännas konstigt att evelina inte är med men stoffe och rasmus är ju där (:

Saknar dig evelina, <3

lovade precis att göra om hans blogg. kan ju bli kul, eller vad säger ni? (:
hahha xd

En bild från igår (: -->

Hemma :D

Nu är jag hemma klockan är halv två drygt.
Hade skit kul och kommer nog in lite bilder under dagen imon. Var hos Emma innan och vi hade skit trevligt och sen åkte vi till hörjagården. Det var rätt segt i början men maten var god och med tiden drog de igång, folk dansade och sjöng. HÄRLIGT !

emmas place. (;

nu får jag skjus till emma, Ha de bra PUSS.<3

lördaglördag

gormorgon, snart ska jag börja fixa men just nu är jag på pappas data så har inga bra bilder :)
men det kommer inom några timmar. 

ikväll blir de idrottsfesten och innan de ska jag va hos emma (;
kommer säkert bli skit roligt ;D

ORKAR INTE

orkar helt enkelt inte fixa detta nu ikväll men det kommer imorgon helt ny design och ny header.
hoppas alla har haft en bra dag, sov gott på er.<3

Till alla ni som bloggar !

http://www.viraltrafik.se/?alicenordin
vill ni få fler besökare, så ska ni gå in på länken och bli medlemmar, vem vill inte de? det tar en stund men de är värt de !

TV

alla i idol har sjungit och ja calle,erik och niklas ligger på första plast idag. Min åsikt iaf.
Ja, har kollat på cirkus möller också det var faktiskt skit roligt. NU är de nyheter sedan är de idol igen. Sen ska jag sova och om jag inte är trött ska jag fixa bloggen för tycker inte den är fin just nu xd


fredagsMYS

Är hemma från skolan nu. Kunde verkligen inte konsentrera mig idag. Så nu har jag en massa saker med mig hem och kommer att bli skönt att man kan göra lite då och då och inte sitta och skriva i flera timmar.

Nu tänker jag, äta god mat, plugga lite sen ska jag bara slapp. Är väldigt trött så ska nog somna direkt efter idol ikväll. 

kommer nog fler inlägg idag, skulle jag tro (:

väldigt glad över att de är fredag.

fredag idag, väldigt glad över de. Sista dan i skolan innan lovet. Fast lov och lov, jag kommer plugga under stor del av de.
Satt och sorterade bilder igår, för att jag sedan ska få dom framkallade. SKÖNT.
vad händer ikväll annars då? vet inte längre. Vill egentligen bara plugga. Fy va mycket läxa jag har att göra om jag tänker efter. Får nog bli att plugga idag och städa för de behövs göras.


så många valmöjligheter.

ja, har varit på gymnasiemässan, snackat med folk och så. Jag har hittat fler ställen där jag kan tänka mig själv gå.
Textil är nog de som ligger högst upp just nu. Sen kommer Linnéskolan, Hts och frisör skolor. Ja en massa jag är helt LOST. Så sjukt jävla svårt. !
AHHAHAHHAH :@
pratade även med Eva vår studievägledare. Så jag ska prata med henne imorgon igen om en tid så vi kan prata ännu mer om gymnasie. Jag behöver all information jag kan få. Jag vill inte gå på en linje där jag känner mig helt rastlös eller att jag känner att jag blir skoltrött efter en termin,. Det vill jag verkligen inte. Så därför vill jag mycket frisör, design, textil och så

varför är de här så svårt :O

Gymnasie ?! o_O renovering :@

Var på mässa idag om gymnasie val, ja det gick ju som de gick. Efter den mässan hade jag lite kött på benen och kände att jag behövde gallra lite av de jag hade samlat på mig eftersom vi ska åka in där ikväll igen. Så jag tog bort några linjer som jag visste jag skulle tröttna på och hamnade med 6 stycken eller 7 stycken kvar. Så nu ska vi in och prata med de olika personerna för skolorna och få ännu mera kött på benen. Känner att detta kommer kanske lösa sig trots allt. Jag är väldigt kritisk till mina betyg dock men får lägga på en rem och fixa detta nu.!  

När vi kommer hem från gymnasiemässan så ska vi montera ner bordet och så att ännu en del av vår renovering kan gå framåt. ! Ja jag vet att jag kommer vara sur och arg för att den jävla renoveringen aldrig blir klar men vet ni? det är jag redan och hoppas allt redan hade varit gjort för då hade jag sluppit dela rum med min bror, inte för att vi gör de just nu men vi kommer få göra de. Fast om man tänker i från den ljusa sidan så kommer de säkert bli skit snyggt.

Tack för mig hoppas ni andra har en bra dag :)

torsdag

sitter och kollar på VAKNA, mitt favoritprogram på morgonen. Ja klockan är inte mycket, snart sju skulle jag tro.,

idag ska man på gymnasiemässa kommer säkert bli trevligt :)


något hemligt.

idag har man skrivit en massa saker till "kärlekshandboken" som vi jobbar med på svenskan.
så skrev jag om min första kärlek och de slog mig att han var en fullständig idiot. Säger inte vem de var. Hoppas han inte tar illa upp av detta men de var han verkligen.
ja, ville mest få de ur mig. !

onsdag

sjuk idag också, är ganska trött på de. Ja, dagen har faktiskt inte varit så hemsk har suttit och pluggat mesta delen av dagen. Sen har jag ju tagit värktabletter och mått allmänt dåligt. Måste verkligen duscha och känner mig jätte äcklig.
missade dansen och det stör mig. ja, men så är de när man är sjuk och mår inte bättre och känns som att de kommer ta flera år tills jag mår bra igen. :/

Ja nu börjar renoveringen.

sjukling&sims,

ja, har sovit, vaknat och kollat på tv en stund. Nu sitter jag vi datan tänkte spela sims. Finns inget man kan göra när man är sjuk !

Det är riktigt tråkigt. Det kvittar hur lite man tycker om skolan så är de bättre att vara där än att va hemma.

Dagens ämne här hemma just nu är fall jag ska få navelring eller ta hål i näsan.  hmmpff. Jag tycker näsan. Fast de hade kanske varit fint i navlen :P

nattinatt

ja dagen har gått förbi sakta men säkert. Nu på kvällen har jag blivit sämre känns de som imon ska jag till skolan för att i 3 h typ skriva PROV. yes jag längtar. kanske stannar men de tror jag inte .
SOV GOTT ! <3

tror ni ?

tror ni att jag kan lära mig detta på gitarr tills i vår ;)

Bb
I used to laugh it off
          F/A
I used to look the other way
          Gm                     F       Eb
I used to save them troubles for another day
          Bb
I kept my fingers crossed
          F/A
I used to never take the blame
           Gm                  F       Eb
I'd pull a sunshine story in a pouring rain
    Gm                            F        Eb        
The more I had to change I'd just stay the same

The same, the same, I stayed the same


    Eb                                  Gm
You don't know what you got till you're missing it a lot
  Dm                  Eb
I had to go throw it away
      Eb                             Gm                   F
I was wrong from the start, from the bottom of my heart I apologize
Cm            Gm      F
What I did to you was hurtful
Cm             Gm         F       Eb
What I'm going through is hurtful


          Bb
I used to buy my time
          F/A
I used to beat around the bush
           Gm          F       Eb
I'd rather give my ego another push
          Bb
I used to be a fool
         F/A
It was a foolish game I played
           Gm                     F       Eb
And it's a fool's faith coming mistakes I made
Gm                         F       Eb
Once I had it right it was all too late

Too late, too late, too little too late


    Eb                                  Gm
You don't know what you got till you're missing it a lot
  Dm                  Eb
I had to go throw it away
      Eb                             Gm                   F
I was wrong from the start, from the bottom of my heart I apologize
Cm            Gm      F
What I did to you was hurtful
Cm             Gm         F   
What I'm going through is hurtful
Cm             Gm         F
What I'm going through is hurtful
      Eb
It is hurtful
     F
It's hurtful


Eb-Gm-F-Eb
Oh-oh what I did to you

Eb-Gm-F
What I did to you


Cm            Gm      F
What I did to you was hurtful

Cm             Gm         F     
What I'm going through is hurtful 

Eb-Gm-F-Eb


      Eb                             Gm                   F
I was wrong from the start, from the bottom of my heart I apologize

Cm            Gm      F
What I did to you was hurtful

    Cm             Gm         F       Eb
And What I'm going through is hurtful

sjuk /;

När jag loggade in på blogg.se och kom in på min sida ser jag en kommentar, roligaste kommentaren på riktigt länge.
hahahha,
Det stod vad tycker du om att kissie har klamydia.
mit svar: JAG BRYR mig inte om hon har de eller inte. hahahha
men tackar som frågar.


Idag ligger man hemma och är sjuk. Fick orken att gå upp till datorn en stund. Ska ta med mig mina matte saker ner och lägga mig på soffan igen.
Har inte ätit så mycket idag pga att jag inte kan svälja fysatan vad de gör ont., Har ju blivit förkyld igen. Just nu ville jag bara att allt detta ska ta slut ! Vill inte vara sjuk mer. !
Ska ner och dricka lite välgörande té :)


bästa låten på länge. :)


dagen :)

har as ont i min nacke och håller på att bli förkyld, ------100 på de

idag har jag dansat, pluggat och tagit de extra lugnt :)
har varit en riktigt bra dag. ska dra på en ansiktsmask nu.
så ska jag kolla klart på wallander på engelska. xd


Jakob.<3

söndag :)

godmorgon,
Är jätte glad, för jag har sovit i nästan 12 h i natt ;D
Aja, skit i de.
Ska dansa idag och har inget annat planerat så ska plugga lite.
kolla på en film till skolarbetet sen halv fem kommer josefins mamma och hämtar mig.
på de blir de hiphop/street dance

lördakväll :)

Nu är man hemma och jag är trött som ett svin. !
Ska nog ner och hämta pepsi dra på en ansiktsmask och kolla om de är något bra på tv.

Var ju hos jakob idag. Det var SUPER trevligt. Tack för de gubben,.
Flilppa och chrille var också där och de var roligt. spelade tv-spel
och jag och filippa var inte så bra som vi trodde.
hahah,

Ha de bra alla och sov jätte gott ;)

J idag :)

Sov hos evelina inatt och de var en upplevelse, ;) linnea låg och försökte skräma oss. :O
haha xd vi bara TYST.! Sen så började jag och evelina asg :P ja det var jätte roligt iaf :)

Nu fixar jag mig och om en timme kommer filippa och hämtar mig, så ska vi
till stan.


ninininanan :D

sitter hemma hos josefin.
Har skit roligt och eve fixar mitt hår och de är skit skönt ! ;)
ska sova hos henne inatt, det kommer bli KUL. ! <3

vissa stunder är sämre än andra

Nej nu blev jag på dåligt humör så jag ska städa och bli glad.
hörs ikväll. PUSSPÅER

bra eller?


Josefins hus ikväll.

Skolan var sådär nu har jag suttit och läst en stund.
ska städa när min bror är klar sedan ska jag äta WOOK :)
och gå ner till josefin :D
hihih :^*
imon blir de jakob, :)


fredag och som jag längtat. ! :)

det blev inte att jag skrev något på bloggen igår mådde riktigt dåligt. Jag sov bort hela dagen. Det kändes bättre när klockan började närma sig tolv. Somnade runt halv två - två inatt för att jag hade sovit hela dagen från halv fyra till nio. verkligen bra kämpat. Men nu vet ni varför jag inte skrev,.
men igår så började dagen med att vi var på linné skolan och lyssnade på Magnus samelsson, eller vad han heter. Vi lyssnade även på en gubbe från göteborg. Om droger, idrott och träning i allmänheten. Ja, de var väldigt intressant. Sen åkte vi hem till lilla T, med buss och hade idrott som var jätte rolig. Ja hade biologi prov och sedan svenska och de gick sådär på provet men svenska va trevlig med filippa.

Idag är de fredag. Ska till skolan om fem minuter. Vill egentligen vara hemma för jag har ont i magen och känner mig fortfarande väldigt förvirrad. Ajaa. Får kämpa och om jag inte mår bra får jag väl promenera hem igen. Ohhyes. Ja. Efter skolan ska jag städa och fixa lite på mitt rum och sedan ska jag nog va med flickorna och vi kommer att kolla på IDOL. Åhh, ja. Erik ska gå vidare och tove och calle och niklas. ! :d
Kommer sääkert ett video-inlägg ikväll och jag vet att ni tycker om de. MOHAHHA


dans och plugg.

Ja dansen var skit rolig, lärde oss lite nytt och tränade på lite detaljer. Gick bra faktiskt. Längtar riktigt mycket till nästan gång. Måste påminna mig själv om lappen om kläderna. att jag aldrig kommer ihåg de :O
Även fast de är onsdag så är de snart helg och de gör mig väldigt lycklig.

Hade .N.P. i svenska idag. Gick sådär men annars var de kul de första tio minutrarna satt jag och tänkte på att min kladdmuffin var god xd Ajaa, klara nog de rätt bra. Ska försöka på biologi provet imon känner att jag kommer misslyckas, men vi får se. Bara jag klara G är de bra.

Imon ska vi på drogdag i hässleholm men de får ni veta mer om då. !
Ha det bra, pusspåer. :)

onsdag,.

ska till dansen nu.. hinner inte skriva uppdaterar när jag kommer hem ! :)<3

(Y)

körde till röke och tillbaka. Jätte roligt. ! ? eller inte.
Hämtade emma och då blev de trevligare. MYSsaken med laget var roligt och trevligt.
morgondagen kommer inte bli bra känns de som.

Hemma och ska baka.

Ja nu ska jag försöka stoppa lite godis i magen och börja baka. :) tror de jag ska göra 50 st chokladmuffins. MUMS ! Ska börja göra dom nu så jag hinner. Sen ska jag köra ut till röke och hämta emma sen blir de till att mysa med laget. Efter de ska jag plugga jätte roligt :)


sitter i skolan och har SO.

ja nu ska jag egentligen skriva om vietnamkriget men jag väntar tills nellie har blivit inloggad så jag tog en liten stund till att skriva de här ytterst onödiga blogg inlägget. Jag ska snart ner och ta en huvudvärkstablett för jag har as ont i magen. japp, får väl se vad som händer resten av dagen.
Pusspåer.<3pic on me,.

kladdmuffins,. MUMS :D

Nu är de tisdag och det är svin kallt ute. YES, vintern är nära. längtar faktiskt väldigt mycket efter snön och korta dagar med solsken. När man måste sitta inomhus och dricka té för att bli varm eller kolla på film och bara längta till sommaren. Det är de ända jag gör. LÄNGTAR. Det är en bra känsla. Inget som sårar eller så. Det bara é så.

Nu snart ska jag nog ta moppen till skolan. Jag funderar på de faktiskt eller så går jag men de är så kallt så de vore skönt om man kom fram snabbt. MOPPEN <3 MIG. hahah xd den går jätte sakta och jag vill trimma den  !
AHHAHHA :@ Idag ska jag iallafall köra till träningen om de inte blir för halt. Ska ha med mig kakor. Tror de blir kladdmuffins. Hämtar nog upp emma på vägen. hihihi min moppeskakar-xd Min bror har kört sönder den och fast den är riktigt snygg tycker jag iaf.


Efter träningen ska jag faktiskt plugga. Har biologi prov på torsdag tror jag :S Har tyskaprov idag och Engelska nästa vecka plus att jag måste göra svenska tror jag får sitta med de i helgen. GÄÄÄSSSP. Har ju inte matcher mer ju. Funderar på att sluta skriva nu för detta blev mycket text. INGEN kommer orka läsa de men  I DON`T CARE

ibland är de såhär-.

måste plugga tyska och det suger. Bara massa glosor så de ska nog gå bra. YEAH!
Har lagat mat med pappsen idag och de gick as bra. Blev typ grillat, MUMS.
Har annars spenderat dagen med min kära klass. Kommer faktiskt sakna dom jätte mycket
sen. Känns kanske lite loj att sitta och skreva om de nu. Men jag tänker på de jätte mycket.
Jaha, håller på med ett So arbete och tyskan och svenskan ska göras. Jag vill ha glass
men nej de får jag inte. hahah xd

ibland är de såhär-.

måste plugga tyska och det suger. Bara massa glosor så de ska nog gå bra. YEAH!
Har lagat mat med pappsen idag och de gick as bra. Blev typ grillat, MUMS.
Har annars spenderat dagen med min kära klass. Kommer faktiskt sakna dom jätte mycket
sen. Känns kanske lite loj att sitta och skreva om de nu. Men jag tänker på de jätte mycket.
Jaha, håller på med ett So arbete och tyskan och svenskan ska göras. Jag vill ha glass
men nej de får jag inte. hahah xd

Godmorgon

sitter här och borstar mina tänder.  Tänker och lyssnar på musik.  Jag hoppas på en bra dag.  Efter skolan ska jag plugga, de blir säkert tråkigt.  Ni som har mitt nummer SMS gärna.


sådär

ja nu har jag kommit hem från dansen som är riktigt rolig. Sitter jag är lyssnar på Melissa Horn. Så jävla bra låtar.

ohyessss

matchen gick skit, har precis bara bytat kläder och ska iväg och dansa om typ fem minuter och jag är jätte trött så somnar nog när jag har kommit hem sen. Hahah xd
Jaa har inga fler matcher på ett tag nu och de känns rätt så skönt faktiskt.
har knappt hunnit göra saker på min fritid ju.

Godmorgon !

Jaa, nu är ännu en söndag här. snart måndag, jag längtar som fan till lovet. !
Just nu kollar jag tv och ska snart ner och packa match sakerna för idag spelar vi match på hemma plan(i röke)
och jag hoppas på vinst. Efter matchen ska jag hem en stund sen ska jag dansa., så vi hörs efter matchen,
'puss<3

måste börja blogga mer...

Spelade match idag, det gick bra och dåligt. Sen så kom jakob hit, Det var mycket trevligt. Kollade film och på fotbollen och såklart vann danmark, som jag hejade på. Hahahha målet var snyggt !
jaa, åkte som sakt buss till matchen idag och sov typ hela vägen hem, det var skit skönt. Tänkte faktiskt gå och lägga mig och kolla på tv en stund nu. har haft en jätte bra dag och tack för den :D


godnatt

Nu ska jag dra mig till sängen. åker jätte tidigt imon.
godnatt och sov jätte gott :D<3

äcklig ! men ändå :D


Calle&erik&tove

idol kväll med evelina ikväll. riktigt härligt massa med chill. !
erik, calle och tove är bäst ikväll. Dem är riktigt bra.

Evelina gästbloggar.

God kväll gott folk! Nu sitter jag, Evelina, här och bloggar på Alices fina blogg. Alice är där nere och äter pizza med sin kära familj, men jag va inte hungrig, så istället sitter jag här! :)
Ikväll är det idol och mys med gott som gäller, men det först om en halvtimme (: Nu blir det lite msn och övrig dator kan jag tro.

Jaja, Alice får ta tillbaka sin blogg efeter detta inlägget, för nu tror jag snart att hon kommer upp igen...

Ha det bra snyggingar!

dagen ist tråkig

Hejhej, sitter här framför datan. Har kommit hem från skolan. Hade tänkt att städa nu om jag inte hittar på något som vill jag plugga och efter de ska jag kolla på idol (:
Funderar på att lägga mig tidigt, de är ju uppstigning klockan 7 imon, (Y) sen blir de malmö och spela match. Jätte roligt må jag säga.

dagen har varit lång.

ja dagen har var hektisk. Har inte hunnit blogga så mycket och jag tycker att de har blivit sämre med de nu ett tag. Jag har då varit i skolan det var ganska kul. Har varit jätte trött och så. Imon ska vi på bio. det kommer säkert också bli skit eller man får ju hoppas på de. Efter skolan kolla jag på film och efter de så gick jag hem och åt lite snabbt sen tog jag och två andra bussen in till stan för vi skulle dansa. Det gick faktiskt skit bra på dansen. Förutom att jag och en annan stötte ihop hela tiden för våra plaseringar suger. hahah xd Ajaa så är de. Nu har jag pluggat en massa glosor och de var faktiskt roligt.
hörs imon puss (A)<3

dagen har varit bäst.

Ja då sitter man här igen och ska börja plugga, tror de är tyska, engelska och matte som står på schemat (Y) YES :) hahah xd
annars har dagen varit skit bra.
var och tränade fast stod mest stilla och passade för min fot gör ont.!
fick reda på att på lördag anländer vi med buss i lund eller malmö eller var vi skulle.
Jaa nu är de nästan bestämt att vi ska åka till sälen en kort vecka. Vecka 10 (: härligt.
jag älskar min klass. vi ska beställa klasströjor och så :D

sov gott!

pluggandet gick as bra och nu ska jag sova godnatt ! :)<3

måndagkväll

jaha, nu sitter jag här en månda kväll och pluggar på engelska & tyska ska skriva klart so-frågorna också. Ja jag tycker faktiskt det är roligt just nu. om jag orkar ska jag göra matte. så vi hörs kanske sen. Pusspåer<3

attans.

just nu vill jag bara gråta. jag vet inte varför men de känns som jag behöver de..
attans. Jag har egentligen skit roligt. Där låter säkert jätte konstigt men så är de.
Jag har grymt ont i foten. Just nu.

josefin ikväll !

om en halvtimme får jag skjus till josefin KULKULKUL kommer de bli :D<3

matchen.,.

Jaa, matchen var skit roligt, - att jag skadade mig men sånt händer. Funderar på att få något i magen innan jag städar. HAhah vet inte hur de ska gå till men de ska gå ! hahaa,
jag äter hela tiden xd


mat MUMS :D

nu har mamma gjort mat till mig, PUSSPÅDIG mamma :d
ska snart spela match. Hade en trevlig stund på stan med evelina & agnetha, Vi sålde pussar.
Det gick ganska bra faktiskt. Jaa, nu ska jag äta . :)

dagen har varit lång.

Ja har inte varit här inne så mycket kan bero på att jag har varit borta hela dan typ.
Börjande med att man var i skolna, de va väl trevligt. Sen åkte man och solade med
josefin. Sen efter de hade jag en halvtimme att göra vid mig innan vi åkte på kalas
vid nio åkte vi hem och jag blev av släppt hos beckis där kolla vi på idol och film :D
den dagen har varit askalas kul :D


PLUGGA !

nu sitter jag här vid datan ska börja skriva om några bilden sen en massa annat till inlämningen imon. Yes är rätt motiverad nu. träningen idag var trevligt. Den var som vanligt om man säger så. Ska spela på lördag. jag har massa att göra ihelgen så det kommer bli skit kul. Hoppas på massa flummisbilder hos josefin som alltid :)

träning ikväll

nu har vi börjat kolla efter klassresa, Sälen är ett alternativ. VI letar efter billiga stugor.! hihi de är inte de lättaste. Fast de kommer nog bli skit bra.
Nu ska jag snart träna men först ska jag nog läsa lite engelska. Jag har fått röda märken på handen vet inte vad jag har gjort menmen :O

måste skriva klart mitt arbete om förintelsen också.
aja vi hörs sen puss !

RSS 2.0