27 Januari

Hej, har kommit tillbaka efter praktiken och börjat en 30Hp Engelska kurs. Det har sina fördelar och nackdelar. Fördelar som att jag kommer bli proffs på engelska står högt på listan och men med nackdelen att litteraturen tar lite längre tid att läsa då hjärnan får jobba lite mer intensivt i början. 
 
Jag har dragit på mig en förkylning och feber vilket känns så J...kla kast att jag snart ger upp klarade knappt en månad in på det nya året innan förkylningarna börjar komma men peppar peppar hoppas jag att detta är den första och sista på ett bra tag. 
 
Ja det har hänt mycket sen jag skrev sist, jag har varit på en underbar praktik och jag har skaffat mig ett jobb. Ja lite sånt där som alla gör lite då då. 
Nu har jag precis läst klart de sidorna jag satt upp som mål att läsa idag och funderar starkt på att bädda ner mig i soffan med papper, te och något att äta, koppla in datorn och kolla på Frozen. Sambon kanske inte uppskattar den eftersom han har något emot barnfilmer som jag i alla lägen älskar och tycker är såå fantastiska. Det känns i alla fall som en bra idé. Innan jag tänker slänga mig på soffan kände jag att jag vill uppdatera er som läser. 
Känner mig som en uppsväld gris just nu därav den helt fantastiska bilden! Enjoy
 

RSS 2.0