31 december

2012 var ett bra år
  • Reste till egypten 
  • Reste till Magaluf, Amsterdam 
  • Började sista året i skolan
  • Reste till berlin och Stockholm med skolan
  • Fyllde 18 år 
  • Tog körkort 
  • Var ute på krogen för första gången olagligt och lagligt 
  • dansat och sjungit med goda vänner
  • Första studentfesterna
  • Reste till Thailand
  • Kollade SHM
 
 
Känns ändå som jag har haft ett helt underbart år! Har säkert hänt så mycket mer roliga saker men där här är det jag tänker på i första hand! 

31 december

jag och mannen ska snart börja laga mat sen ska jag fortsätta sminka mig men nu ska jag nog allt fixa håret för det ska vara lockigt som tusan. 
Drog på mitt nya nagellack från Essie och det blev så fint, vinröda naglar betyder vinrödaläppar! 

Hoppas verkligen på en bra kväll för jag känner mig lagom taggad! 
 
första webcam bilden sen jag vara 13 :)

31 december

hejsan. gott nytt år! 
 
sista dagen på detta året spenderar jag med min älskade pojkvän, kära vänner och en massa annat trevligt! 
Ska göra en riktigt god middag med andreas innan vi beger oss för att se tolvslaget med gänget och sen drar vi på party. Kan inte bli bättre faktiskt! 
 
På menyn idag står det 
förrätt - pilgrimsmusslor 
varmrätt - kalvfilé 
och 
efterrätt - cheesecake
 
Lite nytt som man aldrig testat men det ska bli spännande! 
 
 

29 december

blev verkligen en riktigt grabbkväll igår ! jag gillar´t. Åt tacos, drack vin och dom öl och snackade om diverse saker. Har bara blivit mer förkyld och det suger speciellt när det snart är nyår. Så idag ska jag hitta ett apotek och köpa allt som är bra för förkylningar eller kanske bara nässpray. 
Ska nog in till stan med bobo idag och det ska faktiskt bli trevligt men nu är det min tur att hoppa in i duschen 
see u later 

28 december

hejsan, 
 
sitter här i Huddinge och försöker blogg... 
Var och handlade lite kläder idag blev en tröja, två nagellack och en BH sånt som alltid behövs.
 
Ikväll blir det nog grabbmys med mat(jag hoppas på tacos), trevligt värre! 
Tänker nog hoppa in i duschen nu..
 
 

26 december

Juldagen var minst lika rolig som julafton, det var party hela dagen med fyllefotboll, kalkonmiddag och utgång! 
 
Andreas åkte hem innan idag och det sög som vanligt! Tur att jag åker upp till han på fredag och tar mig ett riktigt jullov med träning, plugg och massa mys! Känns verkligen skit skönt att åka dit när han jobbar lite för då får jag en massa läxor gjorda! 
 
Tänker ta hela denna dag till att städa mitt rum och leka med min nya dator, för jag är så kär i den! Spenderar dagen i min OneIN och tänker kurera mig riktigt ordentligt! 
 

24 december

Älskar livet, älskar julafton, älskar mina nära och kära! 
 
Har varit en himla bra dag, som började med sista avsnittet av julkalendern och slutade med tomten är far till alla barn! Har fått en massa fina saker bland annat den här underbar bärbara datan som jag just nu skriver i från! Hejdå old computer! 
Pojkvännen min har varit här idag och vi har haft en så bra dag! Har fått himla underbara presenter av han, konstigt att han vet precis vad jag behöver utan att jag direkt behöver säga det till honom! 
 
Nu tänker vi krypa ner under lakana för imorgon väntar en fartfylld dag med fotboll och en massa festande! 

5 december

Usch vilken dag fast samtidigt inte. Det är bara så himla kallt ute. allt är så himla mysigt och fint så länge man håller sig på insidan men fem minuter ute gör så att man fryser näsan av sig. 
 
Gjorde svenskaprov idag... sug på det! Hoppas verkligen de gick bra. Kunde allting innan men när jag kom ner till provet så bara WHAT?! Blir alltid så när jag ska stressa och inte tänka. usch på mig själv! Men ska göra klar Religionsuppgiften idag, har hämtat ut lite böcker som jag ska använda mig av. Ska också plugga lite redovisning och beskattning  för det har jag också prov i.. kul liv!

2 december

Linnea kommenterade att jag har skrivit att jag jobbar med historia arbete men då lurades jag lite! För det är religion. Hehe, så är det när man har samma lärare i två ämnen som är rätt lika! hehehehe... 
men nu ger jag upp! Får fortsätta imorgonkväll och tisdagkväll för nu ska jag skriva en liten handlarlista inför Ullareds besöket imorgon! Det kan behövas så man inte kommer hem utan strumpor som jag faktiskt behöver så himla mycket! Har typ hål i alla och det känns som alla bara försvinner... säkert tvättmaskinen som äter upp dom! 
 
Men nu blir det sängen för min del! 
SOV GOTT ! 
 

2 december

7 timmar senare är jag klar med svenskan, bara historian och Thairedovisningen kvar då ja! Ska försöka bli klar med allt innan solsidan och är jag inte klar med allt är det inte hela världen! 
 
Efter en stunds pluggande började jag känna lukten av lussbullar och visst hade mamma bakat så smakade lite på glöggen men den var inge god så tog två lussebullar i stället! Kan säga att av alla bakbullar i hela världen så är lussebullar mina favoriter! MUMSMUMSMUMS! För övrigt har julmusiken strömmat ur mina högtalare hela dagen och det har varit så himla mysigt! 
 

2 december

Godmorgon, 
 
Har precis kollat på julkalemdern och druckit varm choklad! Mysigt som tusan måste jag säga. 
Vill egentligen träna idag men ska vänta en dag till för att vara riktigt säker på att jag är frisk! Vill inte att det ska hålla på som förra året då jag blev sjuk stup i kvarten för att jag aldrig blev riktigt frisk. 
 
Nu hade jag tänkt börja plugga lite, har svenskaprov i veckan och det måste verkligen gå bra på det. Ska även försöka få klart min Historiauppgift och börja på min Thailandredovisning! Känns ändå okej för jag har hela dagen på mig! 
 

1 december

åhh så himla lycklig! 
 
Det är första december och snön kom galet lagom! Ännu har man inte tröttnat på blöta fötter och frusna fingrar. Just nu tycker jag bara det är jättemysigt med lite snö, julstjärnor och imorgon är det adventsfrukost! Åhh älskar livet! 
 
Har inte pluggat någonting idag vilket innebär att jag kommer behöva plugga hela dagen imorgon, Känns ändå helt okej eftersom jag och mamma var på musikal idag. Vi kollade på cats och den var hur bra som hellst! Gillar verkligen musikaler där dom sjunger genom hela eller i alla fall 95% av tiden! 
Nu tänkte jag faktiskt spela SIMS, ska testa om mitt djurliv går att instrallera och går det inte blir jag arg men de duger utan också! 


 
Glöm inte besöka vår facebooksida och beställ ditt KnitCase! 
http://www.facebook.com/pages/KnitCase-UF/494127387267058?fref=ts

RSS 2.0