16 April

Har bara en inlämning kvar nu men för att göra den krävs det att jag läser en bok som jag ska göra idag och imorgon!
Tänkte ta en liten paus nu och satt och kolla på lite bilder! Jag hittade den finaste bilden jag sett på länge från en av mina och prinsens många mysstunder! Saknar den myshunden mest av allt på hela jorden<3 
Saknar att ligga sådär nära och känna hans blöta nos mot kinden när han vill något och pussas och kramas och mysa och busa och klias! Allt! jag saknar dig så hjärtat blöder men där du är nu där mår du nog som den prins du är! 
 
 

16 April

Godmorgon
Gick upp tidigt idag för att börja skriva uppsataster... Kul eller hur! Jag ska skriva minst två och max tre stycken idag för att slippa göra så mycket under mitt "lov". Jag tycker verkligen det är konstigt att man får extremt mycket att göra precis när man går på lov när man inte har haft någonting att göra månanden innna. Ibland tycker jag verkligen att prioriteringen bland lärarna här på universitetet är lite sne. 
Just nu skriver jag om ett tema i en bok och det är faktiskt svårt att skriva 300 ord om. Även om 300 inte är så mycket så är det svårt att man ska välja ett huvudtema och sedan hålla fast vid det genom hela texten. 
 
 

15 april

Hejhej, 
här sitter jag med datorn i knät och skriver en saga. Det är sååå mycket svårare än man kan tro. Sagan är för det första in på svenska sedan ska man anpassa språket efter barn engelspråkiga barn. Får helt enkelt göra mitt bästa för mer kan jag inte göra. Ska ta en promenad snart för min huvudvärk gör mig bara mer och mer trött.. 
Nej nu ska jag skriva klart den här sagan innan jag tappar insprationen.
 
 
 

8 April

Dag 8 och jag mår prima ballerina! 
( jag har förlorat 6 cm på magen) och jag känner mig nöjd! Ska kämpa på det sista 22 dagarna! Haha! 
Idag ska jag skriva en lång redovisning om Voodoo och jag hade lite tur som fick ledigt från jobbet eftersom lillan jag ska hämta är förkyld. Så nu blir det duschen, mellanmål och vila innan jag måste dra mig till skolan för att träffa Sara halv ett. 
 
inte såå jobbig dag idag faktiskt vilken jag kommer avsluta med träning och mys med pojkvännen.
 
Saknar min bästavän otroligt mycket och semestern i Ibiza! 
 

6 April

Nej nu är jag helt slut har skrivit färdigt min inlämning, tränat och hängt tvätt har dock lite mer att hänga men det går nog snabbt. Senare tänker jag kasta mig i sängen för jag är sååå himla trött vet inte om det är för att min kropp inte tränat en hel vecka på VÄÄÄLLLDIIIGT länge men det är sååå skönt! 
 
 

6 April

hej, ni vet när man bara har en sååå mysig lördag så man verkligen inte vill att den ska ta slut! vet nI? okej tänk er den fast tvärtom så var min lördag. Allt var bra jag tog cykeln till träningen, jag körde ett kick-as pass och tog lite rekord och kände mig otroligt nöjd.
Kommer hem ställer mig i duschen och får huvudvärken från helvetet, tänker att det nog måste vara blodsockret som är lågt så jag åt min lunch i lugn och ro och la mig i sängen för att vila när jag sedan vaknade en timme senare så är inte huvudvärken borta och stackars Andreas får åka och handla själv..
Jag tänker då att jag kan göra lite nytta här hemma så jag drog fram dammsugaren och började städa, so far so good.. Sen tänker lilla jag att jag kan börja på maten eftersom det var ganska mycket lök som skulle hackas tog jag fram skärbrädan och kniven och 5 lökar senare hackar jag mig själv i fingret och får panik, blir chockad och väldigt rädd och allt annat man kan bli på samma gång, när jag ser kniven i fingret(!)....
Andreas konstaterade senare när han kom hem att såret inte var genom halva fingret som jag tänkte att det var utan bara en liten bit ner och att det snart skulle sluta blöda.. I mitt huvud hade de redan runnit ut så pass mycket blod att jag var tvungen att åka till sjukhus men efter lite tröst och många tårar senare så slutade såret blöda och jag har nu ett läkt, ganska djupt hack i fingret.. Tänker aldrig mer hacka lök. 
 
 
Min söndag började bättre och jag hoppas det håller i sig! Om en halvtimme ska jag till gymmet och sen ska jag bara plugga och ta det lugnt efter min helvetesdag igår.. Har ju fått ordning på all tvätt så jag är nöjd, rena träningskläder på gymmet är aldrig fel! 
 
 

5 April

Hallelujah det är lördag! 
 
Solen skinner, jag gick upp tidigt och jag känner mig taggad på en dag fylld med saker att ta tag i. 
Jag ska snart dra på mig träningskläder och dra till gymmet för mitt lilla träningspass, igår sprang jag i solen kanske gör jag det idag igen eftersom det var extremt skönt, efter att jag suttit i solen i två timmar med en bok i handen och musik i öronen.Kanske går på samma spår idag, känns inte superfarligt att träna två gånger när det är så fint springväder ute. 
 
Idag tänkte jag också skriva klart en make-up assignment och en inlämning som ska vara inne imorgon så jag har en del att göra plus att jag ska plocka i ordning här i lägenheten. Är glad att jag steg upp klockan 7 annars hinner jag nog inte med allt som ska göras.
 
Uppdatering kring fitnessfighten idag är det dag fem vilket innebär att det fortfarande finns delar som är jobbiga t.ex. med att väga maten och därför har jag matlådor som gör att jag slipper stå och väga allting när jag är hungrig. Annars passar kostschemat mig väldigt bra och jag trivs, känner mig pig och just nu när det är helg så har jag en del sockersug men efter att jag har tränat så är det alltid som bortblåst. Det är lite konstigt det där med sockersug, dricker man lite vatten och tränar lite så är det alltid helt borta, kanske för att hjärnan vill ha belöning och för mig är det en större belöning att göra en bra insats på gymmet än att trycka i mig en chokladbit även om det är gott så äter jag så mycket annat som är lika gott.Innan jag tar en chokladbit igen ska det ha gått 25 dagar. Det kommer vara svårt jag jag kommer känna mig frustrerad men jag vill verkligen inte fuska mig igenom detta för jag har bestämt mig för att klara det här med bra resultat och utan fusk. 
 
NÄÄ nu får jag kick-starta min dag! Mellanmål och sen träning!
 

1 April

Hej, tentapluggar och börjar mitt nya liv. 
Idag är första dagen av mina 30 dagar med fitnessfighten. 30 kanske jobbiga dagar av slit, planering och träning men om jag ser fram i tiden tror jag att allt kommer vara värt det. Så känns det i alla fall nu. 
 
Sitter också och tentapluggar för att tentan som är på fredag inte ska gå åt helvete och i fall att den gör det så gör den det. Har kommit en bra bit men har fortfarande en bra bit kvar innan jag känner mig säker på att jag kommer klara det. Får en välbehövlig paus idag när jag ska hämta från dagis vilket jag tycker är extremt mysigt hoppas på en lång lekpaus på lekplatsen. Efter jobbet ska jag också gör mitt träningspass för dagen eftersom att man ska träna 1 h om dagen som inte är så mycket men på just tisdagar och onsdagar när man har mycket att plugga blir det svårt att trycka in det någonstans. Blir kanske att ha träningen hemma ibland men det fungerar säkert lika bra. 
Älskar dock att gå till gymmet för då kan man slappna av en stund i bastun innan man cyklar hem. 
 
 

RSS 2.0