30 juli

hej bloggen du har kommit i andra hand! FÖRLÅT!
jag ska till malmö nu och träffa x, nervös. Javisst ! eller inte nu men om en timme tar jag tåget!
Efter de ska jag ta tåget till hässleholm för att ta en taxi till VANKIVA ( någon som vet vad de kostar ) ?! för att gå på party med en massa underbara människor som jag verkligen tycker om! Hoppas alla gillar min nya frisyr!
Haha tar med kameran som vanligt så får vi se om de kommer upp några bilder här! 
HA EN TREVLIG KVÄLL ALLA BLOGGLÄSARE ! :)
ÅNGEST det är snart augusti !!? ? :(

Sitter på bussen på väg till Åhus för att ...

img_9684 (MMS)

Sitter på bussen på väg till Åhus för att hämta mina saker som jag glömde hos gabbi och eftersom de fungerade att blogga från mobil passar jag på att göra det.  Ikväll så ska vi nog till helsingborgsfestivalen och röja lite eller om det är sånt här väder vill man kanske inte dit men lilla jag ska prata med Elin lite senare :)


Testar att mobilblogga får se om det funge...

img_8129 (MMS)

Testar att mobilblogga får se om det fungerar !


27 juli

det är någon som läser min blogg som har önsketänkande om att Elfsborg skulle vinna allsvenskan och de må kanske hända men är dom bra?! NEJ ! 
He-he
Nu ska jag kolla sex and the city, mest för att jag inte har något liv och för att jag inte kan sova om jag inte har kollat på ex antal avsnitt! 
Sov gott alla andra glada människor där ute i cyberspace! 
PÖSS!

27 juli

jag doppade mig till näsan och känner mig nöjd! 
Ska nog snart kolla på sex and the city för att de är så bra! He-he! 
nu har jag inte så mycket mer att skriva för jag är TRÅKIG! 
bahbahbahbah 
Jag körde från sparrsjön idag! WOOPWOOP jag var grym ! :)

27 juli

sommarens första dopp med mamma och pappa nu ! :)

27 juli

DU GÖR MIG GALEN ELIN, kommer bli en kyl helg och jag ser framemot den jätte mycket ! :)


27 juli

Hello my lovely friends out there in cyberspace!
Hade jätte trevligt på väla med Elin och hittade en tröja för 50 kr och födelsedagspresent till Rasmus eftersom han fyller år nästa vecka! Pojken blir 18 år, helt galet! 
Efter väla följde Elin med mig hem så gick vi ner till fotbollslägret och kollade på pojkar eller de är ju egentligen målvaktsläger! Imorgon sticker jag till Åhus och hämtar mina kläder och sen till Helsingborgsfestivalen med Elin Pelin !
På söndag ska vi kolla på match och de kommer bli fett 50 kr för stå plats är inte helt fel! :)
ps. tiden går fort. ds.

27 juli

nöjd tjej är färdig en hel timme innan hon ska åka! WOOPWOOP
Jag ska ju åka till väla med Elin och hennes Syster och hennes systers pojkvän fast jag tror dom ska till IKEA!
Hoppas på en trevlig dag med mycket skratt och det kommre de förmodligen bli!
Jag har faktiskt hittat på en massa saker bara nu på morgonen  t.ex. jag har vattnat mina små bebisar eller ja mina växter som mamma köpte till mig igår när vi var på IKEA och jag lovade att jag verkligen skulle ta hand om så att de inte skulle dö som alla andra växter som jag har haft mitt rum! Dessa ska överleva och bli stora och  vackra ! :)
Jag funderar faktiskt på att städa lite innan jag går. Känns som de behövs ligger kläder över hela golvet men så är det kanske hemma hos alla flickor i tonåren. Känner att jag bor i sopptipp men orkar inte göra något åt det för det kan lika gärna vara så när de kommer se ut så om några dagar igen! Men nu MÅSTE JAG antingen nu eller ikväll! Ska även försöka hinna måla naglarna! hoppsan nu blev de bråttom.

26 juli

åhh filmen var verkligen jätte bra och jag hoppas verkligen att alla gå och ser den! 
Jag har inte så mycket mer att skriva! Ska till väla imorgon med Elin och de ser jag framemot! 
Ska även till åhus någon dag och hämta mina saker blir nog att sitta på stranden en stund och bara tänka! 
Hade varit riktigt skönt!

26 juni

hejhejhejhej hemskt mycket hej! 
Jag körde hela vägen till Helsingborg idag och det var kyl! STOLT över mig själv! Jag köpte martiniglas och nu är jag nöjd!
Nu ska jag vila och sedan springa ner till tåget för att möta upp Elin Pelin i stan, vi ska hämta ut biljetterna och köpa godis och annat gott innan filmen! JAG längtar ! Hoppas den är jätte rolig så jag kan skratta mycket. 
Ska även prata med henne om vi ska köpa biljetter till Helsingborg - göteborg på söndag vill verkligen dit och är faktiskt ganska taggad på att se lite fotboll även fast de inte är något derby! Helsingborg måste vinna för Elfsborg är bara ett poäng bakom nu och det är inte bra !!! :)
Ville mest bara säga att jag saknar dig REBECKA !

26 juli

hej bloggis! 
Nu har jag fixat mina ögonbryn så nu gör de ont som tusan! INTE OKEJ, varför kan man inte bara vakna och vara skit snygg!? 
Idag ska jag hänga med mamma och pappa till IKEA och det är ju kul sen ska jag kolla bio med Elin. Ikväll blir de bridesmaids och den verkar vara riktigt bra, hoppas verkligen den lever upp till mina förväntningar! 
Jag är i alla fall en nöjd tjej. Ska fråga pappa om jag kanske kanske får köra till IKEA who knows! :)
kärlekkärlekkärlek....

25 juli

nu har jag dragit på mig träningskläderna och jag är mer redo än vanligt! Vill ni vet varför?... aa det får ni även fast ni inte vill!! Jag sla för första gången köra till träningen! WOOPWOOP! 
Jag är en stolt liten tjej framöver! 
Elin ringde och snackade innan och de behövdes! Vi bestämde att vi skulle kolla bio imorgon och på onsdag skulle vi äta på grafiti! :) gillar planer! :D

25 juli

en tyst minut för norge! 

25 juli

hejhejhej :) idag har jag varit ute och övningskört med pappa fram och tillbaka till hässleholm! Det är super kul och super läskigt! Haha men jag klarar mig nog ganska bra! Har ju mer än ett år på mig att bli super duper duktig och värsta rallyföraren! 
Idag händer de säkert inte så jätte mycket men ikväll ska jag träna fotboll och det var jätte längesen och jag längtar super mycket! Jag längtar tills vi börjar spela matcher igen och jag längtar efter att få springa tills jag håller på att dö! Jag älskar verkligen denna meningslösa sporten!
Nu när jag kom hem så hoppade jag in i duschen och sen rakade jag benen för de behövdes verkligen usch och fy vad äckliga dom var. Sedan drog jag på en ansiktsmask och nu ska jag dra på mig ett par byxor och gå ner och dricka té! Té ftw ! 
härliga minnen.

24 juli

IMORGON BÖRJAR FOTBOLLSTRÄNINGARNA IGEN WOOPWOOP!

24 juli

David Gray – This Years Love

Varje gång jag hör denna låten får jag gåshud och det är inte roligt, inte roligt alls eller jo det är de visst då! 
Just nu sitter jag bara och tjatrar med min vännina Rebecka över facebook! Lika trevligt som vanligt! 
Nej jag känner inte för att vara uppe så mycket längre så går nog snart och lägger mig och hoppas innerligt att det åskar imorgon så att jag mår lite bättre sen! HOPPASHOPPASHOPPAS !

24 juli

rensar garderoben... inget roligt jobb... tar på krafterna !!! Ska nog gå ner och äta lite jordgubbar med pappa och mamma sen mest för att bygga upp krafterna igen ! haha :)

24 juli

hela kroppen vill ge upp och bara lägga sig ner och sova några timmar till. Hade varit skönt men så fungerar inte livet. 
Idag sov jag fram till klockan 12 alltså ungefär 12 timmars sömn i natt... Gick upp och kollade minnesstunden för de drabbade i Norge. Sedan tog pappa och jag bilen så fick jag övningsköra inne i hässleholm och sen fick jag även köra hem! Är så stolt över mig själv faktiskt. Sedan körde vi och handlade och när vi kom hem så stratade jag en film och somnade igen.. sov fram tills nu och det känns inte jätte bra. Jag som skulle rensa garderoben men får göra de efter maten tror jag! NU har jag ansiktsmask på mig och det är skönt! :)
vart tog solen vägen?

23 juli

skänker en massa tankar till alla drabbade i oslo och utøya! 
Det är inte rätt det som har hänt! Det är helt sjukt att människor kan få för sig att göra något så här sjukt! Att ta någons liv att ta bort den personen från världen, från personens familj och vänner! Det är inte rätt. Såhär ska man inte få göra!
känns inte jätte bra att skriva om allt bra som har hänt här hemma med allt de som har hänt i Norge men man kan ju inte sluta leva!
Innan matchen började idag hade vi en tyst minut för de drabbade i Norge och det var skönt och väldigt fint! 
Ja och då undrar ni kanske vilken match och då säger ja derbyt var ju idag! THE BIG THING! Helsingborgs IF vs Malmö FF och det slutade 2-2 även fast HIF skulle ha vunnit! Köpte en halsduk idag så nu är jag nöjd och glad och så har jag även fått hem ett paket av Nelly!
och vad var de då i ?! Jo såklart mina nya SKOR ! :)

23 juli

här kommer nu alla inköpen från Göteborg ! :)

22 juli

vad är grejen med att vara ensam hemma, jag fattar inte den riktigt. Jag hatar det! Verkligen hatar de! mest av allt vill jag bara ha någon här så att jag slipper känna mig så ensam när jag bara sitter och allt är så tyst jag menar verkligen jätte tyst även fast att tvn är i gång och på ganska hög volym så är det fortfarande jätte tyst. Jag längtar tills imorgon för då ska vi gå och kolla på fotboll och det ska bli kyl! Även fast det är lite läskigt! Derby är aldrig kul för det händer alltid något oväntat! haha.
Förra året blev vi ju attackerade på knutpunkten i helsingborg av mff huliganerna ! INTE SNÄLLT POJKAR !

Aja nu ska jag försöka njuta av ensamheten här i vårat stora hus! Kan bli svårt men jag ska försöka! ha-ha!


22 juli

hej ligger just nu och äter godis framför prinssesans dagbok och det är mysigt!
Tommy har varit här på besök och det var trevligt! Nu ska jag vänta tills mamma och pappa kommer hem efter deras utekväll! Känns lite konstigt att sitta och vänta på sina föräldrar men vågar inte somna förens de kommer hem! För jag är töntig ! :)

22 juli

lite bilder från Kivik !












22 juli

hej bloggen hej hemskt mycket hej.
idag har jag kollat halv första filmen i häxologen. Sen kollade jag svinalängorna och nu har jag precis städat och bytt lakan i min säng och det ska bli skönt att gå och lägga sig ikväll!
Idag ska jag laga mat och det vlir tacos till mig och prinsen sen kommer förhoppningsvis Tommy på besök och det ska bli trevligt!





21 juli

Hejsan alla goda glad människor!
Idag har jag spenderat mycket pengar på mycket mera kläder. Fy vad jag har handlat och köpt och allt vad det heter! 
Vi åkte upp till freeport vid halv tio och gick där en stund, hittade en massa saker där bla en sliver schampo som jag verkligen behöver! Hittade också en underbart skön tjocktröja och skor! När vi var nöjda där åkte vi till kungsmässan där jag spenderade ett antal pengar på H&M och bikbok blev riktigt nöjd! Efter det åkte vi till Ullared och där köpte jag lite linnén och hudvårdsprodukter och hårvårdsprodukter när vi var nöjda efter 2 timmar så körde vi hem och väl hemma åt vi jätte god mat och nu sitter jag här med alla kassar i min säng funderar på att inte plocka upp sakerna förens imorgon så kan jag ta kort på allt och lägga upp här på bloggen!

JAG ÄLSKAR ATT SHOPPA ! :)
just nu är jag lika nöjd som linnea på bilden ! :)

21 juli

idag ska vi till göteborg eller ja till freeport som är en outlet där uppe någonstans. Ska nog även svänga inom kungsmässan och nu var det meningen att jag skulle föra över pengar men jag fastnade vid bloggen! Ni kommer säkert få se många fynd när jag kommer hem ikväll och jag hoppas att ni längtar efter de!
He-he
Ja nu ska jag gå ner och äta frukost och njuta av att jag är färdig förre alla andra för första gången i mitt liv! WOOPWOOP! 
gammal bild men vadå?!

20 juli

Thihih en shopoholic som jag är hittade jag ett par skor på rean på Nelly och klickade hem dom omedelbart! 
Längtar tills dom trillar ner i postlådan ! WOOPWOOP
Men imorgon blir det mer shopping och jag längtar. Imorgon åker ju lilla Alice, mamma och pappa till göteborg för att spendera mina pengar på onödiga saker men även nödvändiga! Det ska bli kul! Men nu ska vi ha en lite mysis kväll här hemma med harry potter och annat gott ! :) säger bara en sak och det är FAMILJEVECKA ! :)
Mina nya bebisar för 99 kr på Nelly.se

20 juli

hejsan bloggen, en underbar dag att göra ingenting på och det är precis de jag tänker göra idag! 
Orkade faktiskt anstänga mig så pass mycket att jag beställde hem lite kläder från HM eller en kappa och två par skor!
Funderar på att skriva något knänslosamt, tragiskt inlägg här på bloggen idag, mest för att jag har tid till de!

19 juli

Hej bloggen, idag är jag upptagen så detta blir mitt ända inlägg idag!
Idag har jag varit på kiviksmarknad med mor och far och Prinsen såklart! det var jätte mysigt och jag köpte en massa musiga saker som jag ska äta idag till kvällens avsnitt av sex and the city har kollat klart på säsong 1 så nu drar jag igång 2:an! WOOPWOOP 
Laddar upp lite bilder från kivik imorgon!
HÖRS 
PUSS!

18 juli

hejsan alla glad, nu är jag mycket tröttare (i alla fall i kroppen) efter min lilla walk som blev ett varv runt tyringe, tog ungefär 2 timmar och det var skönt som tusan. När jag kom hem hade mamma dukat från jordgubbar, glass och grädde så jag tog en skål av det och mumsigt var det! Kommer upp på mitt rum och ser att första avsnitten av sex and the city är färdiga så nu ska jag koppla in datan i tvn och kolla på dom! TROR JAG! OM JAG ORKAR ! He-he. 
JAG ÄR SUPER SUGEN PÅ LANGOS!

18 juli

har ingenting att göra så jag tänker ta mig en liten promenad, plugga in musiken i öronen och gå en riktig långrunda bara för att jag har tråkigt! WOOPWOOP! 
EHm, har inte gjort så mycket idag bara kollat tv och det har varit skönt men mina ben kan inte vara stilla länge till så jag måste ut och röra på mig! HÖRS OM EN STUND!

18 juli

Jag var as duktig, eller inte var jätte svårt att hitta en bra rythm! 
Nu ska jag äta upp allt mitt godis, gå ner och göra mig en bra lunch och sedan spela sims hela dagen/kvällen det ska bli så mysigt! Eller vad säger ni?! 
Vem har sagt något om att man måste vara snygg?!

18 juli

NU SKA JAG FÖR FÖRSTA GÅNGEN SITTA I EN BIL ELLER I ALLA FALL BAKOM RATTEN! :O 

18 juli

Hejsan godmorgon hallå och allt det där.

Vaknade alldeles för tidigt idag... Redan klockan sju så jag slog på tv och har legat där fram till nu! SKÖNT!
Ska snart äta frulle och fråga pappa när vi ska övningsköra för det ska bli så roligt även fast jag kommer vara jätte dålig, trycka på fel pedaler och allt det där! Men jaja pappa kommer säkert säga "du är jätte duktig alice" och kanske ljuger han lite men jag kommer säkert göra något rätt! Har ju lite mer än ett år på mig att köra en massa för att sedan kunna glida runt själv! 
Vad som händer denna veckan vet jag inte men har inte riktigt orkat planera något! Låt oss ta det som det kommer!
Bilden är sjukt snygg + att REBECKA åker till öland nu BUHU på henne! ;/

17 juli

Hejhejhejhej, Filmen var så bra ! Jag grät mest men man skrattar och häpnas av hur flimen verkligen tar ut alla möjliga svängar! 
Flimen är så värd att se mer tänker jag verkligen inte säga det är bara att klicka in sig på alla biografers hemsidor och boka biljetter! JA det är dyrt men de är värt de! INGEN, INGEN KOMMER ÅNGRA SIG ! 
Nu ska jag faktiskt hoppa i säng! Det ska bli skönt och jag är faktikst trött även fast jag sov till 14:00 idag. GALET om man tänker efter! 
Längtar tills imorgon för då ska jag sätta mig bakom ratten för första gången i hela mitt liv! NU börjar resan mot vuxenlivet på allvar.! WOOPWOOP

17 juli

sitter just nu i biosalongen och äter en massa godis! MUMS hoppas ni är jätte avundsjuka !
Nej nu börjar filmen ! 
Hör senare PUSS ! 
Bilden från i fredes när vi var hemma hos Elin!

17 juli

hejsan alla glada människor ! Hoppas att ni tycker om mina inköp precis lika mycket som jag gjorde! 
Nu har jag städat och jag har varit jätte duktig men får nog fortsätta lite imorgon! WOOPWOOP. Haha 
Jag ska snart springa till tåget! Har dragit på mig vinternsfavorit tröja och nu ska det mysas riktigt ordentligt med 3D glasögonen ! Nej jag gillar inte dom och kommer inte göra det för de gör ont i ögonen! 
Ska träffa Elin på stationen så ska vi gå och köpa godis tillsammans sen upp till bion så får kanske skriva lite om filmen när jag kommer tillbaka! Hoppas verkligen att jag gillar den!
Mamma och pappa gjorde pizza till familjen innan och den var super god och jag vill äta sådan varje dag! (hoppas att mamma läser detta)
innan
efter! Lite bättre i alla fall! 

17 juli

Mina nya inköp från monki! 
dom är svarta men blixten gjorde dom konstiga.
höga shorts 250 kr
höga shorts 250 kr
linne 150 kr
body 100 kr
plånkan 80 kr om jag har rätt för mig !

17 juli

"godmorgon"
Är inte precis överlycklig när man vaknar klockan 14:00 på en söndag och har förstört hela dagen! Jag hade tänket städa riktigt ordentligt idag! Typ plocka ur garderoben och hänga in lite nytt se över mina skor! Äta en god frukost och kanske till och med duscha lite
men nej så blev det inte så nu har jag dragit på en stor tröja ätit lite kött och potatis (som en äkta man) och ska snart börja städa! Det ska bli skönt att få rena lakan, och kanske kommer jag till och med se golvet! WOOHOO! 
Ikväll ska jag faktiskt kolla på Harry potter med Elin och det ska bli kul! För vi ska äta massa godis ! Köper kanske till och med en liten glass ! :D MUMS !

16 juli

hejhejhejsan,
idag har jag varit med Rebecka DANCEWALK och vi har haft de jätte trevligt på entré eller ja i alla fall på monki ! Vi är stamisar där nu! Vet vi är så coola! Idag ska jag ha mina monki kläder på mig eftersom dom är så underbart fina! 
Ikväll blire kristianstad så nu ska jag faktiskt fixa mitt hår och käka massa mat så att jag inte blir allt för fuller ikväll! 
JAJA, fint ska det vara ! 
igår hade vi jätte roligt och jag är ypperligt glad att vi hade så skoj hemma hos elin utan några skandaler!
Sen blev det ju lite som det blev men kvällen var rolig ändå! WOOPWOPP
Får se om denna kvällen blir lika rolig men det blir ju vad man gör det till!

15 juli

Jag är kär i mina nästan nya shorts eftersom jag ska köpa dom imorgon så är dom bara nästan mina! 
Jag har haft en as bra dag med Rebecka dancewalk pettersson! Haha ! Vi hittade massa snyggt inne på monki! 
Här kommer nu en bild på oss, hope you enjoy it my friends! 

15 juli

FINT VÄDER ! YES, tvätta de sista och sedan ut i de fria för att känna av känslan av att vara rik!  WOOPWOOP! 
Vad som händer idag är ännu oklart men det är alltid kul när man inte riktigt vet. Kanske shoppa, kanske göra något annat vet bara att jag förmodligen ska till Elin ikväll! Tar med mig kameran om jag gör något sen laddar jag upp lite galna bilder här efteråt. Haha. Brukar alltid skriva det men sen aldrig göra det men denna gången ska jag faktiskt göra det! Bloggen behöver lite galna bilder för att den ska vara lite rolig i alla fall! 
Igår blev jag världens lyckligaste så dagen slutade jätte bra! Så även fast jag mådde piss så såg jag ändå ljuset någonstans. Idag ska jag nog bara glida med och ha extremt roligt för snart är det bara en månad kvar av sommarlovet eller ja imorgon är det en månad kvar och jag vill hinna göra en massa roliga saker! 
Nu är jag i alla fall extremt morgontrött och tänker inte vakna förens alla fönster är klara! SÅ SOV GOTT ETT TAG TILL KÄRA VÄNNER! 
PUSS! 

14 juli

hejsna bloggen igen. 
Jag mår faktiskt mycket bättre nu för har förstått att livet är så mycket mer än mobilen( tråkigt att massa nummer försvann) man kan alltid få tillbaka allas nummer( hoppas jag ). 
Jag var och snackade med rebecka uppe i villan och med agnetha och calle förstås! Det var trevligt och man mår alltid lite bättre när man kommer hem ! :)
Nu har jag precis pratat med Linnéa och det finns ingen som piggar upp en som henne! Så även fast dagen har varit dålig är den på väg att sluta bra i alla fall! Ja imorgon är det fredag och fredag = party och det ska bli skönt och mysigt och kul att få träffa kompisar prata av sig och bara vara! 
Har även bestämt en liten dejt nästa vecka och det är alltid kul, får se hur det utvecklar sig! WOHOO! :) haha... 
Har överdrivet tråkgit som ni kanske märker men jag vill men kan inte springa idag för mina ben värker och mensvärken har inte blivit mildare men så är det att vara kvinna. Bestämde med Rebecka P att vi skulle bli män så att vi slapp alla konstiga känslor och slippa raka benen och allt annat som tillhör en kvinnas vardag! 
För konstiga känslor har vi allt i överflöd jag menar jag har gråtit säkert sex gånger på grund av att någon på tv var lycklig med sina barn! Sen grät jag när någon födde barn för att hon blev glad ! Hahah jag är allt för löjlig... 
Nej va fan nu får jag sluta skriva så att ni orkar läsa ! hahah... 
HÖRS IMORGON och SOV GOTT alla underbara läsare! 

Bilden har så rätt..!

14 juli

Mobilen är död, lämnar in den imorgon och nu är jag inte glad längre! ska hoppa in i duschen tror jag sen upp till calle och angetha om jag får tag i rebecka ! WHOOP WHOPP längtar till imorgon så att jag kan träffa lite kompisar och må lite bättre ! 

14 juli

VARFÖR ?!?!?!?!? DAGEN BLIR BARA SÄMRE !!! FÖRSTÖRDE MIN IPHONE PRECIS! SUCK..............

14 juli

MENSVÄRK! USCH FY BLÄÄÄÄ! jag har ont i magen men jag lever och de är det viktigaste just nu!
Jag älskar inte mensvärk men jag älskar glass och då tänkte jag att jag skulle äta glass så skulle värken gå över men nej idag hade vi inte turen med oss! NONONO! Resultatet fler äckliga ploppar, ploppar ut ur ansiktet! Eller nää inte så fort men nästan... Får sitta i ansiktsmask hela kvällen men det kan ju också vara skönt! 
Jobbet idag?! vem bryr sig men det var jätte jobbigt och jag kämpade på med att tvätta alla fönster i regnet och det var inte kul, verkligen inte roligt.
Nej nu tänker jag lägga ut lite snygga bilder på mig och min glass! :)

13 juli

usch fy ochj bläää för Sveriges spel idag ! Alla vet ju att det kan göra det så mycket bättre! 
Aja, sånt som händer vi gör det bättre nästa gång! 
Sista dagen på jobbet imorgon skönt, pengarna kommer att ligga fint i plånkan eller sitta fint inne på banken! 
Tvättar ju som sagt fönster och det är helt okej när man har musik i öronen men idag när jag var nere i källaren hade jag fullstänig panik för jag klarar inte små spindlar och där var spindelnät och massa äckligt, usch! 
Gjorde i alla fall klart det ! Åkte hem drog på mig löpar kläderna och drog ut vovven och sprang en mil! Lika bra! 
Skönt var det och jag kommer göra likadant imorgon! För i helgen är det party och jag vill se lite slim ut då! Hahah :)
Saknar faktiskt det långa nätterna på stranden och folket man träffade på bryggan! 
Det kommer nya äventyr i sommar och det är ännu lång tid kvar! Ge mig en sommar att minnas! :) 
Laddar upp lite bilder från jobbet imorgon! haha :)

11 juli

Första dagen på jobbet idag. Ska tvätta fönster på pappas jobb och det ska bli lagom kul! Har laddat upp med en ordentlig spotify lista som ska underlätta jobbet lite! Vädret är ju helt okej ja menar jag vill inte ha sol och jätte fint väder när jag måste stå inomhus! Så det här är helt okej! Just nu dricker jag lite té för att få en bra start på morgonen and I feel good! :)
Ja får väl se hur många fönster jag hinner med idag! 
Hörs senare 
Puss! 

10 juli

hejsan, 
Veckan beskriver jag bara med ett namn Andreas. 
Jag vet inte varför och jag vet inte hur men det känns bäst så. 
Jag har haft en helt underbar vecka i Åhus med Gabbi, och massa andra människor som man stöter på nere vid bryggan om kvällarna! Har dock saknat alla kompisar här hemma! Men sakerna som har hänt är utöver det vanliga. 
jag skriver mer imorgon när jag har vaknat till och efter att jag har gjort arbetsdag dag nummer 1 ! :)

2 juli

hejsanhejsan, hemma igen och ska äta snart hoppas jag för min mage låter! Hade en trevlig kväll i Åhus igår med filmmys och god mat! Det gillar vi :) Ikväll ska jag hem till Linneá och sen vidare! Alltid lika trevligt ! tar med mig kameran så laddar jag upp bilder här imorgon innan jag åker till Åhus igen!
Det är ju strandfotbollen nu och idag kom sponsororna ner i varsin fallskärm eller ja chéfen på företaget sen var där bodybuilder tävling och sånt löjligt ! Hahah ;) det var ganska tufft!

1 juli

nu ska jag dra mig ner till tåget för att åka in till stan och gå på min tid hos ungdomsmottagningen. alltid lika tråkigt. Efter det ska jag ta en runda på stan och sen ta tåg och buss till ÅHUS och det ska bli skönt att åka dit! Nu måste jag skynda mig. Såhär fin blev jag idag och jag tänker bära shorts trotts att det är kallt ute! 

1 juli

mitt rum blev väldigt fint och nu är det jag själv som ska få bli lite renare! Fastnade ännu en gång framför datan! hahah jag är en riktig datanörd :)

1 juli

Tiden går fort och det är en ny månad igen. Jag är trött och ska strax börja städa mitt rum så att det blir lite mindre äckligt sen ska jag hoppa och bokstavligen hoppa in i duschen! Det ska bli så SKÖNT! Eftersom jag känner mig äckligare än vad mitt rum är och då är det äckligt! Hihi! :) 
trötta flickor är inte snygga och jag somnade med smink igår eller ja smink och smink, mascara ! ser ändå förjävligt ut när man vaknar! 
kolla in vad snygg jag är när jag precis har vaknat! YEAH

RSS 2.0