"saknar"

Saknar att blogga även fast jag inte har någon energi till det men idag fick jag bara lust till att göra de och jag ska göra det bra.
Vi slutar snart nian, ja jag tycker det ska bli skönt men samtidigt väldigt sorgligt eftersom jag kommer att lämna min nuvarande klass. Vi har varit många vi har varit få men vi har alltid varit en klass och vi har alltid haft de bra tillsammans. Ni betyder riktigt mycket för mig eftersom ni alltid sprider lite glädje i min vardag.
Det kommer att kännas konstigt att efter sommaren gå in i ett nytt klassrum med helt nya lärare och helt nya elever. Jag kommer alltid tänka på oss i 9a1 och tankarna kommer alltid falla på att vi är så himla bra för det är vi. Det finns ingen som egentligen inte kan vara sig själv. Vi behöver inte spela för att passa in.
Ni är bra och bättre men framför allt bäst. !

"hejsan"

Heejhopp, hade skog igår. sov hos josefin efteråt. Träffade inte så mycket folk igår. Men det var okej,
idag ska jag baka till min kära klass imorgon eller köpa glass har inte bestämt mig än. Hihi (A)



td

Har börjat städa lite halvt. Kommer kännas skit skönt när de väl är gjort. Hade riktigt trevligt igår, det är ju Tyringedagarna och de är fullt med fest folk här. Vi hade skoj och ikväll gör vi om de igen.
Först ska mamma ha 40års kalas och då kommer släkten hit och vi ska äta god mat och tårta sedan drar jag ut med brudarna :)

HEJ

Ingen träning idag. Känns väldigt konstigt. Men världens bästa mamma fyller år idag alltså min :) hon blir nu ett år äldre. 
Har inte gjort så mycket idag funderar på att sätta mig framför SO boken. hade varit bra faktiskt eller så jag börjar jag med det imorgon.  Just nu funderar jag på att kolla om rebecka är inne på msn för jag måste snacka med henne eller måste jag vill. :) HA DE BRA ! <3

ny vecka, nya tag.

Lång vecka i skolan denna veckan. Känns sådär faktiskt har inte så mycket kvar att göra i skolan nu. Ska skriva en matte upgf som jag knappt orkar göra. 
Tur att nationella är färdiga nu. Skönt som fan fast fortfarande orolig över betygen.
Ja det är inte alls långt kvar tills vi slutar nu. 24 dagar faktiskt, trött som tusen men ska packa ner lite gympa kläder och sedan dra mig till skolan för att stå ännu en dag av massa lektioner.

k-stad, talang

Har varit i k-stad med mamma hela dagen ! riktigt roligt faktiskt.  Köpte en massa saker kommer kanske lägga upp det här har inte bestämt mig än.  Blev riktigt nöjd med dagen ! :) ska köpa lite fler par sko på onsdag mest för att dom var så fina och för att mina pengar tog slut idag. 
Nu sitter jag och kollar på talang och tar det riktigt lugnt, imorgon ska jag vara med på två konfirmationer och sedan sova hos emma pemma och jag längtar som tusan ! :)

just nu.-

jag är inte svag, jag är bara mindre stark än alla andra.
Det känns inte som någonting fungerar längre. Det är verkligen hemskt att känna såhär.
Även fast tankarna har flugit iväg och jag verkligen inte har kunnat koncentrera mig idag så har dagen varit bra.
Det är svårt att släppa tankarna runt känslor och skit.
Har tränat och kollat på bio idag.
ROBIN HOOD kan jag verkligen rekommendera till alla ni som älskar filmer med mycket krig.
var rätt mycket inslag av kärlek. Varför kan inte alla killar vara som på film ?

nedlåtande, jag vet.

As längesen jag skrev något här och det har sina anledningar. Skolan är egentligen inte så stressig men det är allt utöver skolan som gör en stressad man vill verkligen hinna så mycket men det är svårt att hinna med allt. Känslorna styr alldeles för mycket när man fattar vissa beslut och då blir det ofta fel. 
Vänner försvinner och ens liv bara rasar samman. Jag vet inte riktigt om ni förstår min mening där men jag orkar inte bry mig längre.
nedlåtande, jag vet.

stress, eller inte?!

ska bara skriva lite kort nu.
kemin gick åt helvete. Nu är de snart dans tummen upp för de.
jag skriver mer när jag kommer hem. PUSS på er.!


"onsdagonsdagonsdag"

godmorgon alla helgalna människor.
Känner för att skriva lite nu faktiskt klockan är knappt halv sju men jag är uppe ändå helt klar för att gå till skolan. Även fast jag inte börjar fören klockan är nio så känner jag ändå att det är bäst att gå upp tidigt för då hinner man vakna speciellt om man har prov på morgonen.
Nu ska vi inte prata mer om de.
Jag har legat sjuk nu i två dagar och har kommit på lite av orsaken till att jag är sjuk så jag har gått och städat och igår bakade jag bullar som blev super goda. Känner mig oerhört duktig.
Idag är det nationella i kemi och jag funderar på att ta med en liten bulle kanske, eller ?
Ikväll är de i alla fall dansträning med alla grupperna och på fredag också och lördag är det show och jag måste säga att jag är ytterst nervös, REDAN ! hihi. Det bästa är att mormor och morfar ska komma och kolla.

hejhejHALLÅ?!"

hade otroligt roligt tack alla människor för de !
HELGEN HAR VARIT UNDERBAR,
tack elin och diana :)

lördag, björketlördag

Hejsan hoppas bloggen. 
idag är det faktiskt björket och igår hade jag jätte kul så det känns som den här helgen bara blir bättre och bättre på något vis. Ja hoppas helt ärligt på en kväll fullproppad med massa roligheter. Hoppas på galet folk på björket och det vet jag att det kommer vara :) helt nöjd med mitt bloggande idag eller inte. SKA bli bättre lovar.


RSS 2.0