19 juli 2017

Klockan 07:51 på en lördag och jag är vaken? Är det något fel på mig eller? Nej jag ska ju åka och kolla på pappa när han spelar beachhandboll. Hur kul detta kommer bli vet jag inte men jag hoppas på en storslagen förlust. Funderar dock på att vara hemma just av anledningen att jag ska dit ikväll/natt och festa lite :)

18 juli 2014

Igår solade jag mig själv illröd. Det var inte jätte snyggt när jag kom till jobbet. Måste säga att solen tog mer än jag trodde. Ser dock lite bättre ut idag.

Jobbar långt pass idag, från kvart i ett till 21 vilket ändå känns okej. Det är fredag och vi kommer nog ha lite fredagsmys.

Just nu kollar jag på en serie som heter inside som handlar om olika fängelse i USA där gängverksamheten står i centrum. Serien är intressant och fängslande. Hahah där fick jag till det.

Nä nu ska jag kolla vidare och sen duscha av håret innan jag får dra mig till jobbet :)

17 juli 2014

Det är just nu högsommar i Sverige. Jag har därför tagit mitt ansvar som svensk och legat ut i solen från kl 10 och lapat sol.

Klockan visar tjugo över två, jag är duschad och kläd för arbete, himlen är fortfarande blå och solen lyser med sin närvaro. Shit vad jag älskar svensk sommar egentligen även om jag tyvärr inte upplever så mycket just denna sommaren. Livet är hårt och jobba känns just nu viktigare än någonting annat. Därför är jag där jag är idag på ett jobb med underbara människor, det är verkligen ingenting jag bara säger utan dessa människor de lyser upp min vardag även när jag är trött, irriterad över att regnet faller och stressen höjer sig upp över öronen. Så i sommar då trivs jag. Jag trivs hemma även om det inte är riktigt mitt hem längre. Mitt hem är i Uppsala så är det bara.

Nä nu får jag väl snart dricka upp min kopp kaffe och cykla till jobbet kanske jag till och med kan göra det när ett moln så vänligt täcker solens varma strålar.

Hörs senare.
Puss och kram

RSS 2.0