grillCHIPS !

nu ska jag försöka dra mig från datan och ner till mamma bara för att hon har grillchips.
Så jag säger godnatt och sov gott !

WOOOW

Nu har jag gjort rätt mycket här tycker jag i alla fall men förändringen kommer fortsätta under veckan det kan jag lova. ! hahah, jag blir aldrig nöjd !
Idag hade mamma gjort bakad potatis och just nu tycker jag om henne jätte mycket för det !
tack mamma !
Ja. Det finns inte så mycket att berätta om kvällen eftersom den har spenderats här framför datan och blogg.se.
Bara för att lägga till lite info så tycker jag att alla ska börja följa min blogg via BLOGLOVIN tryck på ikonen i menyn !

_--

Följ min blogg med bloglovin

förändringar

nu börjar jag göra lite förändringar på bloggen.
Ni ser kanske "dagens  "kloka" ord" jag vet inte riktigt om de kommer fungera men de hoppas vi.
hahah xd

håret ! xd

jaaow, tänkte göra ett litet inlägg till.
Jag funderar på att färga mitt hår brunt igen.
haha är faktiskt trött på de blonda. Vill ha lite förändring.
bilden är gammal ,

--

ja god eftermiddag, jag har legat i min underbart sköna säng och kollat på lite film., Filmerna var tråkiga men bra. Så nu ska jag gå ner och kolla på tv där i stället måste ge mig själv lite omväxling. Haha.
Imorgon börjar skolan så jag ska se till att göra lite svenska och lite matte idag. TOPPEN.

var tvungen

sitter fortfarande uppe två filmer senare. Nej jag måste verkligen sova. Hur trött som helst.  GODNATT nu ska jag verkligen försöka somna.

sov gott

Nu har jag satt mig framför datan igen för lite trevligt sims spel haha xd Ja jag spelar sims och ja jag tycker det är kul. ! haha xd Jamen då tänker jag faktiskt säga godnatt nu ! Puss på er !

_-_

tänk att gammal musik kan väcka så mycket minnen.
Ibland vill jag tillbaka men samtidigt inte.


något gammalt.

sitter här och funderar på att ta ner disken från igår. Kommer att göra de om en liten stund men först ska jag skriva några få men meningslösa meningar här. Hittade en bild från operationen. Den är rätt äcklig nu i efterhand men just då brydde jag mig inte för jag fann mig i situationen av att gå omkring med feta blodplättar underhuden.
Jag har även kommit på att jag behöver eller vill köpa lite skor men måste verkligen spara pengar. ATTANS.
det ser inte så farligt ut på bilden men i verkligheten såg de föjävligt ut.


-

om du lämnade mig nu.

lörtdagt

GODMORGON, klockan är ungefär 15.05 och jag har precis kommit ur morgonkläderna. Linnea och jag gick och la oss runt klockan 5 därav den långa sov stunden. Tjejerna var här igår och vi hade de trevligt må jag säga. Linnea sov här och vi satt vid dator hela natten. KUL faktiskt. Sjöng lite och sånt ! haha. Idag är de Melodifestivalen och jag ska kolla och plus att jag inte får missa skidåkningen idag. ! OSFAN no1 ! Ska inte hitta på något annat speciellt städa undan lite här möjligt vis. !

mm


film ikväll

nu ska jag starta lite bra musik och städa undan på mitt rum ikväll kommer flickorna hit och myser :) trevligt må jag säga !

godmorgon.

nu har jag nästan precis vaknat känner mig extra förkyld idag. ahaha.
nu ska jag gå ner och kolla på tv med mamma om hon är hemma. :)

BLIND?!

kollade precis på en riktigt bra film om en tjej som åker konståkning. En dag så ramlar hon slår i huvudet men hon fortsätter åka även fast hon inte kan se längre. Hade ni slutat på eran sport bara för att ni hade blivit blind eller döv?
Jag hade nog inte de visst det hade varit svårt men det finns något i fotbollen och dansen som gör mig lycklig. När jag mår som sämst och jag vet att jag ska träna så blir jag på något sätt glad. Jag rensar hjärnan på tankar om annat och lägger bara fokus för stunden.
Annars har kvällen varit jätte bra. Vill inte sova än så jag ska hålla mig vaken en stund till :)

lalalala

hemma från träningen nu och jag måste säga att det gick bättre idag än i tisdes så nu mår självförtroendet lite bättre i alla fall.  Planen var lerig så det var mysigt  ! haha xd
Nu har jag precis kommit ut ur duschen och jag ska blogga lite kolla min facebook, kolla bilddagboken sen ska jag lägga mig och kolla på film, känns bra för jag mår riktigt jävla illa och är super förkyld !

fotbollen

nu blir det fotbolls träning, Känner mig inte jätte pepp men när jag väl kommer ut på planen ska de nog gå bra. Hoppas jag . Vill inte ha ännu en misslyckad träning i huvudet. Skojar inte när jag säger att de förstör självförtroendet. Jag behöver nog något som får mig komma igång lite bättre på dagarna just nu gör jag inte mycket annat än att sitta hemma och tro de eller ej men jag tycker faktiskt att det är skönt att inte ha någon att prata med. Ska försöka ta upp matteboken och svenska sakerna nu i helgen . ! Nu ska jag gå och hitta mina skor, vattenflaska och ett större självförtroende. Vi hörs senare !"


filmtips ! :) WHHOOH

Dessa filmerna kollade jag på igår och jag rekommenderar dem stark till alla ! Mycket kärlek, de gillas stark. Bröllopsfotografen hade lite dåligt slut men annars var den helt okej. Fame hade helt otroliga dansscener ! Den var riktigt bra men även den hade lite dåligt slut !?

kakor och fotboll bra blandning ?!

Hejsan klockan är mycket och jag ska ta min hund med mig för jag ska handla lite saker för jag ska baka kakor till min familj eller mest till mig själv :) hihi(A)
great :)
Fotbolls träning ikväll och jag ska gå in med bättre inställning än i tisdes och lägga bättre pass än då och ja helt enkelt gör allt bättre för nu jävlar ska jag bevisa att jag platsar där !

arrgh :@

JAG HITTAR INTE MIN KAMERASLADD OCH KAMERALADDARE ?!

home

Hemma nu , jag ska snart starta en bra film och se om jag hittar något godis där nere. Först måste jag faktiskt äta så vi hörs lite senare :)

god morgon.

GOD   MORGON,
Redan onsdag.. Ja snart är lovet slut. Jag funderar på att bara vara hemma i helgen och inte göra ett skit. Sova och plugga lite skulle inte vara fel. HAHA. Jag kommer nog inte plugga för de är jobbigt men vi har prov och sånt nej skolan kan få vänta någon vecka till jag har inte sovit ut än :O

hemma

Hemma nu, skönt faktiskt. Nu ska jag bara sitta här och lyssna på the kooks och njuta :)
Dagen idag har varit riktigt bra. Blev mys nu på kvällen med godis, chips och skräckfilm, det gillas starkt.
fast det är kast med snö och kyla, någon som kan ge mig lite sommar ?

hahah



filmkväll (Y)

Har varit hos frida vi spelade gitarr hero  det var skoj, jag är bäst på de eller inte ?! hahah ;)
nu ska jag snart få skjuts till hemköp för att träffa linnea vi ska handla godis och sånt sen ska vi hem till Rebecka och kolla skräck och sen ska jag faktiskt hem för jag orkar inte sova där eller något sånt :)<3

frida

Nu ska jag gå hem till frida även fast jag inte orkar där är även josefin och sen kanske linnea kommer också. Hoppas på en lyckad dag idag även fast jag inte mår bra.
ikväll blir de filkväll hemma hos becka blir kanske bara hon jag och linnea men de är mysig ändå ! :)

the kooks - one last time


filmkväll

Välkomnar min förkylning. haha, inte roligt att bli förkyld hela tiden. Går nog över hoppas jag.
Har inte feber i alla fall :) Jag ska i alla fall ringa mina små töser när jag har gjort vid mig för
ikväll vill jag hitta på något med dom. Blir antagligen filmkväll !


USCH !

träningen idag gick kast och jag vill bara skita i fotbollen för tillfället !:@
Jag skulle ge allt men jag gav typ 20% av min kapacitet. Det var kallt och eländigt. INTE ROLIGT ALLS
ville bara hem till min varma sköna säng !
Nu ska jag i alla fall kolla lite på OS för det är skoj. !

LOLZ

Mår inte så bra.
SNÖN bara fortsätter falla ner ! Inte roligt alls eller jo det börjar faktiskt bli lite mysigt igen.
Idag ska jag nog ligga hemma och inte göra ett skit. Jag tycker faktiskt det ska bli skönt.
För det är träning ikväll och då ska jag ge järnet. Hihi (A)
Ska ner och prata med min mamma om att jag ska få ha tjejkväll till helgen. !


idag ?!

vet inte riktigt vad som händer idag. Kanske blir en till hemmakväll. Det kan faktiskt vara mysigt men idag vill jag faktiskt inte sitta hemma !
hoppas man kan hitta på något med flickorna! eller något.


söder - du snurrar min värld

låten gör att jag tänker tillbaka på tiden som var.
du...........:@

Melodifestivalen ikväll

Jag tycker om melodifestivalen jätte mycket men har aldrig gillat programledarna den enda gången jag faktiskt satt kvar i soffan när det var paus underhållning var när Björn Gustafsson var med. Ikväll hoppas jag på att det blir lite bra låtar och inte bara en eller två utan alla låtarna ska vara bra så lilla jag håller mig vaken. Har börjat somna riktigt tidigt och speciellt de kvällarna när Sverige har tagit något guld i OS så jag har missat de eller när Anja åkte ur och slog sig jätte mycket. Jag missade de och det stör mig. xd hhii. Hoppas i alla fall på en bra deltävling idag.



akon !

Är hemma igen, Vissa bilder ser inte bra ut och andra blev skit bra! Det gick skit fort att hämta ut korten. Nu sitter jag här framför data och är riktigt trött och har verkligen ingen lust att göra något alls, ska komma igång med städningen om stund ska göra en riktig storstädning på mitt rum idag. Nu ska det bli fint, ska se om jag orkar möblera om mina skor och ställa dom lite fint någonstans där de får plats. Nu ska jag lyssna vidare på Akon och lata mig en liten stund till :)

hihi

nu ska jag springa iväg till tåget och ta mig in till stan för att hämta mina kort.
hoppas det löser sig ! :)

nej

detta får inte hända.

neej.

ska in till stan om en stund och hämta mina kort hoppas inte det blir något problem med mina present kort !
ha.
Jag mår inte bra just nu så ska bli skönt att komma hemifrån en stund.

ja

Sitter och lyssnar på världens bästa Joshua Radin. Jag är super mega trött och allt smink sitter kvar från igår så det göra ont i ögonen och kliar ! MYSIGT värre.
Jag saknar kärlek så in i bombens mycket! Jag har svårt för att bli kär eftersom jag letar efter felen sen stör jag mig på dem. Jag saknar att vara kär. Ha känslan och den här piriga känslan i magen. Ha någon som håller om en. Nej nu måste jag sluta för det är när man inte försöker så mycket som man oftast hittar det man söker. ! Det blev många "man" i den meningen.
Senare idag måste jag verkligen städa ska nog leta upp min kamera laddare och sen ta lite bilder för de flesta bilderna på min data är gamla ! måste till stan idag och hämta mina kort !

natt

tjejkvällen får 10 +
blev nästan bara snusk snack och massa fel tolkningar och förvridna meningar ! :O
haha, vi hade kul i alla fall.
Åt sallad på pizzerian mycket gott faktiskt. !
fast nu har jag ont i munnen antar att jag får skylla mig själv ! :)

väla, tjejkväll

Ska fixa håret sen springa ner till nellie och sen vidare till pizzerian och sen hem till nellie när vi har ätit där. Mysigt.
Väla var faktiskt riktigt roligt och hoppas att nellie tycker om sina presenter  (A)

fredag.

Godmorgon,
Idag ska lilla Alice tillsammans med Sofie och Filippa till Väla, vi kommer som vanligt ha jätte trevligt dock måste jag även in till Hässleholm och hämta mina foton, JOBBIGT ! nej det ska bli kul att få hem dem. Ikväll ska Klassens tjejer ha tjejkväll hemma hos Nellie och vi ska även äta pizza ner på pizzerian. Kommer nog bli skit mysigt. Ska försöka mig på att få lollo att göra något videoinlägg för jag vet att ni gillar de !

hej?!

om bara en liten stund ska jag faktiskt träna, andra träningen denna veckan så egentligen ska de nog inte bli så jobbigt som jag tänker mig. Ska ha någon form av möte efter vet inte om jag ska vara med på de, får se om jag orkar. HIHI, tessan kommer snart hit så ska byta om och göra så jag är varmt klädd annars kommer jag frysa ihjäl, snö blandat regn dimper ner från himlen, inte okej faktiskt. Imorgon blir de kanske väla ska tjata på mamma :)

skola,dans

hallå ja, skolan idag. Var faktiskt mindre kul ville bara gå hem. Fast musiken var helt okej med Filippa.
Ja är så trött på skolan och allt som har med skolan att göra men ska skaffa krafter under lovet så jag kan kämpa på de sista veckorna.
Ikväll blir det dans, roligt ska det bli har jag bestämt ! haha :)

tisdagtisdagtisdag.

tisdagtisdagtisdag.
Vad mer kan jag säga?!
sitter och lyssnar på miley cyrus. Hon är duktigt faktiskt.
Idag har lilla alice varit i skolan sedan förflyttade jag mig till Hässleholm för att fixa med mina bilder SKÖNT !
Sedan tog vi en fika och gick runt och kollade lite kläder skor och skrattade och pratade som vanligt.
Tack för en trevlig dag. Nu ska jag nog slå på fyran för det är halv åtta hos mig sedan ska jag kolla OS och fixa med min garderob !

lyssna och njut !


Måndag

Dagen har varit bra, nej det har den inte men jag kan väl alltid låtsas att den har varit de.
Mycket skratt och huvudvärk, irritation, kroppen klagar och jag känner all press. !
Nej måste verkligen sluta klaga för de är inte bra för självförtroendet. Ha..
Ska kanske träna om vädret blir bättre håller på att få mens värk, så nu kommer jag inte kunna vara snäll mot någon eller jo de kommer jag nog kunna vara. tror jag ?!
nu ska jag sluta skriva denna enormt onödiga text !


måndag morgon

Måndag morgon, gillar inte alls detta. Skolan tar dö på mig, blir så mycket när jag inte får i mig mat så jag kan koncentrera mig. Blir lite som en bantnings diet när man skaffar tandställning.
Mina tänder har i alla fall flyttat sig jätte mycket bara under helgen. Känns faktiskt riktigt bra.
Börjar verkligen bli riktigt förkyld nu och precis när jag kolla ut genom fönstret såg jag hur snön faller ner och då känner jag mig bara ännu mer trött. Nej snön får faktiskt ta och försvinna nu ! helst idag.

filmen = wunderbar

Filmen var otroligt bra. Ingen gråtfilm tyckte jag men riktigt bra :D
älskar den jätte mycket just nu. Ska snart gå och lägga mig för imorgon börjar sista veckan i skolan innan en hel veckas lov :D SKÖNT SOM FAN !

BIO DAGS

nu ska jag snart springa ner och äta lite chokladpudding i soffan innan jag springer ner till tåget med Nellie där ska vi träffa Rebecka och sedan ska vi möta upp Christoffer i stan och på bion träffar vi jakob, tommy, emma :)
jag hoppas verkligen att filmen är bra :)



glad alla hjärtans dag

vaknade för en stunds sen. Håller på att bli sjukt förkyld ha. Så jag har bestämt mig för att inte träna och satsa på att bli sjuk på lovet. Dåligt val men vill verkligen inte missa skolan hur trött jag än är på den. !
Ikväll blir de i alla fall bio får se om de finns något mjukt godis jag kan dra med mig. (har fortfarande ont i munnen)
vi blir rätt många men de blir säkert skit mysigt !

trött på snö !

Ibland måste jag få undra varför snön finns, jag menar aldrig har de snöat i februari inte vad jag kommer ihåg i alla fall. Jag är trött på de vita vinterlandskapet har inte snön fattat att vintern är över vi vill ha vår? !
kanske är de så att isarna smälter samtidigt som vi fryser men när de är såhär kallt borde de ju frysa fast igen !?
Är inte du trött på vinter?!

ont ont ont ont och mera ont.

SKAFFA aldrig tandställning de spänner och gör ont. Hela min mun värker, fast just nu bara älskar jag mina tänder de har verkligen flyttat sig jätte mycket på bara några timmar har inte haft den i ens en dag men mina framtänder står nästan rakt nu ! WIIHOOH ! Så jag ska kanske inte klaga på att de gör ont eller får jag göra de ?! Jag menar de känns som jag har en massiv tandvärk eller att alla tänderna vill lossna på samma gång.
Nog om de. Varför är lilla jag uppe såhär tidigt ? Jo riktigt såhär tidigt var de inte meningen att jag skulle gå upp det bara hände av en slump eftersom jag har så satans ont. Där kom de igen. :o
Idag ska jag ta med mina små konfirmander in till Hässleholm för att ha en hel dag där. Kan faktiskt bli trevligt.
Så jag hör av mig igen ikväll !

tandställning ;/

Tandställningen är helt på nu. Ont gör det. Mer än ont faktiskt, tänderna har börjat röra sig och imorgon ska jag spela upp drama med min favorit eve :D
dagen spenderades i helsingborg med mamma blev lunch på väla och jag shoppade lite.
Sedan blev de skolan i en halvtimme och sen hem och då somnade jag :)

jaså

onsdag och snart är de dans, skolan var sådär musik var kul.
ja, har gått och funderat på kärlek hela dan, eller nästan.
vad är kärlek?

tidsfödriv


ja?


filippa skämtar på vägen hem.


onsdag.

I´ll be you crying shoulder.

Onsdag idag, första onsdagen i skolan för min del denna terminen. För jag har varit bort så mycket och förra veckan var vi ju faktiskt i sälen, jag vet att jag har lovat att lägga upp lite bilder men de kommer nog idag. Ska precis logga in på videofy och fixa de faktiskt. måste även gå till skolan om några minuter men först ska jag springa och hämta min tandborste. Ha,
min första musiklektion idag, och jag hoppas på att de blir kul .

arrrgh :@

måste verkligen uppdatera mer !

(A)

nu ska jag springer ner och äta lite mackor, sedan ska jag fixa mig inför träningen.

Sälen resan !

Filippa och jag
Emma
Josefin C
Hampus och Filippa
Sofie Nellie och Josefin A
Christoffer
erik
Louise och Josefin c
Erik
Josefin och Alice

Några av bilderna kommer lite filmer och så senare idag :)

haha

jag är så himla trött nu vi har nästan precis börjat med en ny dans och jag var inte där förra veckan så kom inte ihåg ett skit. ;O Blandade ihop stegen osv. Nu har jag i alla fall kommit ur duschen och mår betydligt bättre. Även fast jag fortfarande har mycket stress och sånt kvar i mig eller vad jag ska säga. Har ju nationella på tisdag och torsdag så är lite upprörd och stressad över de !

_-_

LOVE LOVE ME
SAY THAT YOU LOVE ME.

björket igår var riktigt lyckat.
hade super kul med Matilda och Emma.
Blev melodifestival, skratt, dans och annat innan också.
tack så mycket flickor.  !
Nu ska jag snart iväg och dansa ska bara tvätta mina
skor innan sedan ska jag be ge mig. Kommer säkert
bli skoj.
även fast jag känner mig allt för trött. Vill egentligen inte men ibland måste man.
JAG VILL SOVA !

mys

Ska dra på mig mys kläder och krypa ner i soffan jämte mamma och pappa, Vi ska kolla på let´s dance !
lite roligt faktiskt.
VI har köpt godis så nu är de fredagsmys som gäller. !







jag vill ha kärlek.

onödigt.-..

kände verkligen för att skriva något djupt idag men jag vet inte riktigt om jag orkar kanske kommer något långt onödigt inlägg om hur dumt de är med nationella prov. ! Nej men det är faktiskt ganska bra vi har våra första på tisdag och torsdag i svenska och eftersom jag tycker de är ganska lätt och jag tyckte att test nationella var kast eftersom de var för lätt så klarar jag nog detta skit bra får vi hoppas !
<3

_-_

hemma från sälen skönt som fan samtidigt som de är tråkigt har haft de så underbart med klassen så de finns inga ord att beskriva de ! :)

RSS 2.0