tack för detta..

känns konstigt när man blir sviken av en kompis eller jag vet inte riktigt om jag har blivit det. För jag trodde inte du var så falsk. Jag accepterar det du skrev för jag vet att det stämmer men det känns ändå konstigt för det gör ont på insidan när du ena dagen kan sitta och skratta åt det och andra dagen så hänger du ut oss och behandlar oss illa. Jag säger oss nu för jag vet helt ärligt inte vem du menar med att du vill ha kvar. Visst vi kan ha våra små föraningar men om du nu tyckte så illa om oss varför sa du inget då ? Det känns konstigt att säga dessa saker men jag måste få de ur mig även fast jag inte har pratat med dig om de. Om du nu var en sådan bra vän varför var du så falsk och inte berättade hur du kände.
nu tänker jag inte skriva mer och detta inlägg kanske försvinner efter att jag har pratat med dig men om du ser detta försök att höra av dig tll mig så fort som möjligt för att det här känns inte bra för någon av oss som är här hemma. Vi vill ha en förklaring.. eller du kunde faktiskt sagt de på ett bättre sätt.


Nu ska lilla jag snart gå och lägga mig för jag håller på att dö !

trött,

sitter just nu varför tv och väntar på att klockan ska bli nio så att filmen börjar. Den verkar vara bra.
har tränat hela dagen och är svin trött !! och det är jobbigt att vara trött ha-ha ;)

träningsläger..

godmorgon
sitter här i min säng med datan ännu en morgon, ska snart åka in till hässleholm för att träna YES, eller nej. Jag är för trött men får väl kämpa mig genom dagen.
Prinsen ligger här bredvid mig och myser han är just nu en liten sjukling med ögoninflammation. Tycker faktiskt synd om honom.
Skriver nog när jag kommer hem. Ikväll är man ju själv hemma med storebror.


träning

träningen idag var helt okej och vi sprang mest som vanligt. Det lönar väl sig i slutet eller under matcherna. Hoppas det i alla fall. Har skoskav och imorgon börjar träningslägret as bra ju ! :D
Sitter och kollar på en jätte bra film just nu älskar kvällsfilmerna på 6:an. Dom förgyller mina kvällar. Denna helgen ska jag nästan bara sitta hemma eller något. ha-ha orkar inte göra något annat ska ju träna både fredag och lördag och på söndag åker jag till göteborg med söta beckis ! :D


29/7

hejsan.

mitt rum är klart eller inte klart men jag sover här uppe nu och spenderar nästa hela mina dagar här inne med pappas data. Ikväll är det träning och på något vis längtar jag riktigt mycke. Behöver komma bort från den jobbiga vardagen ett tag eller i alla fall en och en halv timme.
Jag älskar min nya säng och det är första natten på länge som jag har sovit bra.
nu har jag inte så jätte mycket mer att säga nu. skriver nog mer sen.


hihi

Sitter framför pappas laptop. Det är riktigt kallt och jag dricker cola. Träningen idag var ganska chill hade dock väntat mig lite fys med det nej de blev kondition istället och det gillas det också men det är inte kul.
Annars har jag verkligen inte gjort ett skit idag. Visst det känns skönt att man inte gör så mycket och att ta de lugnt en vecka innan man drar till orust känns helt okej. Har ju knappt vatt hemma och jag kan ju säga att mamma och pappa klagar inte på att jag är hemma.

Mitt rum är snart klart och jag är super lycklig för det är jätte fint !
ska till IKEA och kolla garderob med mamma och andra saker som skulle passa bra in ! :)


27/7

sitter just nu och kollar på friidrotts em, svenskarna är kanske inte så jätte bra som de brukar vara. Dock bryr jag mig inte så jätte mycket om det. Kul om vi får någon medalj.

Träning idag och det ska bli skönt att få spela lite boll igen. Det är de här jag verkligen vill och det ska bli skönt att få spela fotboll i skolan. Utvecklas och kämpa på mot en framgång som kanske finns där ute någonstans. Jag kommer ihåg den glädjen jag överflödades med när jag fick brevet att jag hade kommit in på borgarskolan.
Det känns lite som min framtid är ljus.

Mamma och pappa tapetserar just nu mitt rum och jag sitter här med fruktansvärt mycke huvudvärk så får väl ta en tablett och gå en runda med prinsen.

långt och onödigt men vem bryr sig?!

känner för att skriva ett riktigt långt inlägg om absolut ingenting.

därför kommer jag inte göra det eller jag vet inte detta kanske blir långt. Hatar dock att skriva på laptopen..
jag vill ha tillbaka min data jag vill ha tillbaka mitt rum. jag hatar att inte ha någonstans där bara jag kan vara
helt själv och bara vara jag. Det är snart klart som tur är annars hade jag fått panik.
Var på första träningen på jätte länge, det var riktigt skönt att få springa och sluta tänka på alla problem och skit som vardagen innebär. Ska bli riktigt skönt att snart börja skolan även fast jag inte har hunnit med så mycket detta sommarlovet.
eller det har jag i för sig, men kunde gjort mer eller jag vet inte. Känner mig mest förvirrad och trött just nu.
Vill dock inte sova eftersom klockan bara är elva.
Träning hela denna veckan typ och träningsläger och bowling och allt möjligt, roligt och nästa vecka blir de orust och jag längtar riktigt mycke! Jag vill dock att det ska bli fint väder så man slipper sitta med regnjacka hela dagarna och huttra någonstans.

Var ju med om värsta ovädret i Åhus nu när jag var där och visst det var helt okej och vi spelade kotte och det var svin roligt men man sitter mest och huttrar.

Kärleksfronten är helt okej. mer än det känns onödigt att säga eftersom jag mest känner mig efterbliven just nu.
Jag hittar aldrig de jag söker även fast jag försöker. Jag vill så mycket men det blir nästan alltid fel i slutet,
jag lovar att sattsa fullt ut nu, jag ska inte fega ur när de verkligen gäller !


men det är kanske en bra sak att uppdatera er lite om mitt inte så speciellt roliga liv som ni var dag sitter och läser om. Jag älskar dock er för att ni läser. Känner mig väldigt nedlåtanade nu men det är för att jag sitter och lyssnar på depp musik som bara får en att tycka att man är en idiot, eller något. ha-ha jag vet inte. Du gör mig lycklig... 
Nu ska jag verkligen sluta skriva innan allt blir fel.  Ha en bra kväll ! puss på er.


varje gång,?

varför ska detta vara så svårt..
jag kan inte tänka klart..


ska gå ut med hunden när jag får orken till det. Ska träna ikväll första träningen sedan jag fick ont i benet och hoppas att jag ser många roliga människor där. Har dock fortfarande ont men orkar inte bry mig. Är fortfarande trött även fast jag sov till klockan ett. Men sov inte så bra inatt. Sitter och lyssnar på lite musik för att försöka få lite ork att gå ut.


äntligen hemma

har varit i åhus sedan i onsdes och jag har verkligen haft riktigt roligt. Vi har mest varit och kollat handboll och spelat kotte och vi fuskade inte även fast vi blev anklagade för det, eller gjorde vi de ? !

Nu ska jag se om mamma och dom vill kolla på någon film eller något för jag ska äta mitt godis i alla fall !
skriver mer imorgon !

åhus idag

ska packa ner lite saker i en väska sedan bege mig till åhus. Tror att jag tar en liten shoppingrunda i Kristianstad :)
måste även duscha och raka mina små ben.
skiver inte på någon dag men vi hörs senare !


11 dagar kvar till vi åker till orust !
<3


RÖSTA

Min designade sko på NELLY.COM

.

go´kväll !
sitter och kollar på allsång så nu sitter jag vid datan. Skulle åkt till åhus och orkade inte riktigt de idag så det blev istället till att sitta hemma. Gabbi är duktig som snart spelar final, hoppas dom vinner !
älskar detta sommarlovet !

20/7

Godmorgon,
Vaknade av att solen stod högt på himlen och vår lilla pippifågel pep som tusan. Ganska skönt för att jag ska om en stund bege mig med tåg till Åhus för att kolla på lite handboll det ser jag framemot väldigt mycket.

Biljetterna till göteborg och orust är bokade och jag längtar så sjukt mycket. Ska dit med BECKIS och LINNEA och det kommer bli awesome !

rösta gärna tack !

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


fixat mammas blogg

hejhejhallå !

Nu har jag fixat till mammas blogg och den blev riktigt fint och ja min mamma bloggar.
riktigt stolt över att jag lyckades! Den blev riktigt fin tycker jag.

Annars har jag inte gjort så mycket nu på förkvällen har inte orkat göra så mycket heller.
Har mest varit att ligga på soffan under mitt varma sköna täcke och kolla på tv, top model och hells kitchen fungerar alltid för lite underhållning. Dock har jag varit inne på internet och kollat på lite skor !
skor får mig alltid att må lite bättre.

Nu plockar mamma snart fram lite kvällsfika och det ska bli jätte gott ! :)


huvudvärk..

Mitt te tog precis slut och det känns väldigt jobbigt men min hund kom och tröstade mig med lite pussar.
Jag sitter just nu och kollar på antm. Ganska dåligt eftersom jag hasr sett detta programet hundratusentals gånger. Jag har nog blivit sjuk för det känns som jag har feber och har enorm huvudvärk men det går väl över!

Rummet är nu väldigt tomt det finns bara ett skrivbord och en garderob kvar där inne. Min säng står här nere och mina kläder och saker ligger i lådor. Ikväll tar vi bort lite lister och imorgn börjas det nog målas och tapterna ska upp. Det känns riktigt bra. !

19/7

Hejsan hoppas,
godmorgon,

idag så har jag bara tänkt kolla på film. Skulle egentligen till åhus för att kolla när kära Gabbi spelar handboll! men dock ville ingen följa med så åker dit imorgon i stället om någon vill följa med då annars åker jag själv! 
Saknar dock Gabbi ganska mycket ! 
Idag blir de one tree hill maraton och det gillas starkt av mig. Ha-Ha sedan ska jag flytta ut alla möbler ur mitt rum. Tar nog lite bilder och lägger upp lite före och efter bilder och sånt skit. !

godnatt !

längtar som tusan till ORUST nu ! :) Jag vill verkligen dit på en gång nu ! bokar biljetter imorgon, awesome! 
men nu ska jag kolla på film sen sova ha det bra GULLUNGAR ! :D

trött..

Hejsan trött som bara den för jag har kollat på en film och nu ska jag sätta på OLA JOYCE på högsta volym för att sedan dammsuga där nere till min kära mor.
Skriver mer senare PUSS

Paus

har tagit en liten paus i mitt ner plockande av saker. Bra Svenska, jo tack jag vet. 
för mycket saker för lite plats. Jag och mamma var på hemköp idag för vi hade bara en bananlåda kvar och jag lovar er alla att alla mina kläder får inte plats i den. Där fanns bara tre stycken och på ICA fanns inga alls. Så nu har jag fyllt 4 lådor och ska börja fylla papperspåsar. Detta är inte jätte roligt eftersom jag är så sjukt trött efter igår.
Jag och Rebecka var ju på tivolirock och hade riktigt trevligt. Vi träffade nya kompisar och dansade och sjöng. Skämde ut oss inför rock´n roll människor. Bilder hitttar ni trotts allt på facebook eller kommer dom upp här lite senare idag. :)
Rebecka du är guld värd !


kristianstad ikväll ...

om några timmar beger vi oss till kristianstad hoppas att kvällen blir trevligt.
tar nog med kameran så det kommer in lite vimmelbilder här senare. Brukar ju inte bli så mycket bilder men nu jävlar ska här tas bilder. !



kommentera på nu !

nu alla mina kära läsare kan ni även kommentera mina inlägg, stolt över mig själv som fixade detta ! :)

naglar och sånt..

Nu har jag läst en massa bloggar och på något sätt fått tillbaka glöden att skriva. Inte för att jag har så många läsare men det fungerar faktiskt. Det känns faktiskt skönt att det inte är så många som läser. Men ni som gör det ska ha ett stort tack för att ni står ut med mig. 

Jag försökte fixa till mina naglar för en liten stund sen och det blev en ren katastrof men nu får de se ut som de gör för jag orkar inte ändra på de. ! 

skulle gå ner och hämta min kamerasladd så såg jag att morfar satt där ute och då blir man alltid lika glad ! JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA MORFAR och MORMOR!
bild på mina misslyckade naglar ! :)
och på en morgonpigg ALICE!

allt och ingenting.

Godmorgon, lilla jag är uppe tidigt. Har snar varit uppe i två timmar och klockan är bara halv åtta. Jag har ganska ont i benet när jag rör mig eftersom jag inte har rört mig så mycket. Skadade benet igår och då kändes de inte så jätte mycket så efter en varm dusch idag ska de nog gå bra.

Ikväll åker jag och några kompisar in till kristianstad för att träffa fler kompisar där, sedan gå runt och strossa på kristianstads gator nu när det är kristianstaddagarna. Något får man ju göra på kvällarna. ! Imorgon ska det regna och det är synd för de är tivolirock men jag ska vara på plats med kära rebecka !!

immeln

En bild från åhus också ! :)

gabbi !♥






pappa!♥


morfar!♥




morfar!♥


mormor !♥

hej

Godmorgon, Goförmiddag, Goeftermiddag, Gokväll 
idag ska lilla alice till tandläkaren sen ska lilla alice träna. Så dagen ser inte så jätte rolig ut förutom träningen dåva ;)

NEJ ;)

undrar om jag har någon kärleks film någonstans, himla sugen på att kolla på en sådan faktiskt :)
Just nu har jag precis kollat klart på en annan film som gick på sexan riktigt bra faktiskt.
Det finns inte så mycket att skriva här. Eftersom jag inte har gjort så mycket sen sist jag skrev men kände ändå att det skulle vara kul att skriva lite. 
"måste verkligen fixa mina naglar" Egentligen vem bryr sig om mina naglar, jag själv förstås annars hade jag ju inte tänkt så men bryr sig någon annan ? nja kanske tjejer men killar bryr sig väl inte om tjejen har snygga naglar eller inte .. Jag har för mycket konstiga tankar... jahapp nu slutar jag skriva innan detta går överstyr ;)

saker ! ;)

Funderar starkt på att köra upp och handla lite läsk och bara slänga mig själv framför tvn och kolla på någon bra film. Men dock funderar jag bara ! 
I alla fall så har jag haft en riktigt bra dag. Har varit och badat med mormor, morfar, mamma och pappa. TREVLIGT må jag säga. Älskar er <3 
Sen har jag bestämt en massa saker, sommarlovet är inte slut en och det finns fortfarande saker som ska göra, Jag ska t.ex. till åhus en sväng och vara med Gabbi och kolla på handboll ! Sen ska jag shoppa lite i Göteborg påväg till Orust och när vi kommit hem från Orust blir det till att paddla i Immeln. Inte konstigt att mina föräldrar aldrig träffar mig hahah ;)

plocka undan saker.

Idag ska jag och mamma och pappa åka och beställa tapeter till mitt rum. Jag ska även börja plocka ner saker i lådor. Det känns lite konstigt. Ska dock sova där nere sen, eller sover jag i åhus hos bästa ! 
Idag har jag kollat på film och den var ganska bra faktiskt "new in town" Tjejfilm om jag får säga det själv.
Jag är super sugen på godis så får väl handla lite sen på vägen hem från stan, ska även köpa tivolirock biljett idag. Det kommer säkert bli awesome. :)
skriver lite mer senare idag. :)

åhus !

Snart är det bara en månad kvar till skolan börjar , tiden går så fort när man har kul för det har verkligen jag . 
Varit i Åhus hos gabbi nu i några dagar kul som satan. Sena kvällar, träffat mycket folk och mycket skratt. Jag sålde i alla fall SPADEN ! 
Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Det är riktigt äckligt varmt ute så blir kanske att kolla på någon film mest för att jag är helt slut i kroppen och behöver vila men om någon hör av sig och vill gör något så ändrar jag mig direkt. Om det blir så att jag ligger hemma är det första dan på sommarlovet som jag gör det. ! Längtar som tusan till beachhandbollen då spelar både gabbi och emil och pontus så då är det klart man måste kolla ! 
Plus att man får träffa Gabbi igen !

Blir typ inga bilder för jag tar knappt några !
ska bli bättre på det !

.

hejsan svejsan, sitter just nu och halv fryser. Laddar in lite ny musik på mobilen så att man inte tråkar ut säg själv.
Dagarna spenderas i åhus och det kommer antagligen morgon dagen också göra, ska dock somna i åhus på torsdag och sötaste bästa GABBI ! får se hur länge jag stannar.

dagen har varit bra även fast det har varit dåligt väder. Ni som var med idag ska ha ett stort tack för cykelturen.
hahah :) riktigt roligt och hoppas det blir roligt som tusan imorgon :)

Åhus för hela slanten

idag blir det åhus även fast vädret inte är jätte bra. Hoppas att det blir bättre under dagen. Kan ju säga att än så länge har sommarlovet varit mer än underbart. Har haft kul och njutit av varje minut av det. Man märker verkligen hur mycket saker man kan göra. I alla fall så kommer de nog inte lite bilder i slutet av this week !

Hallojsan

I wanna be a billionaire so fricking bad
Buy all of the things I never had
Uh, I wanna be on the cover of Forbes magazine
Smiling next to Oprah and the Queen
Oh every time I close my eyes
I see my name in shining lights
A different city every night oh
I swear the world better prepare
For when I’m a billionaire
Hejsan hejsan !
läget är bra med mig. Eller halv bra jag försöker i alla fall. Dagarna spenderas för de mesta i åhus och mamma och pappa frågar inte längre var jag ska för det vet att jag ska dit. Sommarkortet är awesome eftersom man kan åka precis överallt utan att betala. NU är jag trött och ska kanske kolla på en film eller sova för imorgon tar vi tåget 10:22 till åhus för lite sttteeeeeeeekkkk ! :) om det blir fint väder.

RSS 2.0