27 Mars

Sitter i skrivande stund i sängen som jag alltid spenderar tid i när Andreas inte är hemma vet inte varför det blir så men går alltid in och stänger in mig i sovrummet och så sitter jag här och väntar.. Näää då jag har pluggat och plockat i ordning. Har verkligen lovat mig själv att bli bättre på att plocka udan mina grejer dock så orkade jag verkligen inte ta disken men går jag upp lite extra tidigt imorgon så kan jag lika gärna göra det då. Ska jag ändå jobba från 10-16 så jag måste ju upp. 
 
Näää nu ska jag fortsätta vänta eller ... haha nej ska krypa ner under täcket och bara slö kolla på olika program. 
 
Ett litet tips är att måla naglarna i den här färgen alltså "nude" vilket faktiskt är min favorit färg nu det blir grymt snyggt. tack och hej! 
 

27 Mars

Hejsan från soffan. Ska snart slänga upp mig själv på cykeln och cykla till skolan.. Ja ni läste rätt JAG alice maja sara Nordin ska cykla till skolan idag. Cyklar dock med bra marginal så jag slipper stressa! Det är så himla fint väder så det känns mer än värt att cykla idag! 
 
Det är torsdag Jobbade inte idag även om jag hade haft tid men kände att jag behövde sovmorgon vilket jag också tog så kan jag jobba hela dagen imorgon och kanske till och med få fritids! Hoppas! Ska ta denna dagen och städa undan ikväll, diska, fixa och dona lite! Sånt som faktiskt är skönt att göra ibland. 
 
Om 5 Dagar börjar jag fitnessfighten och då blir det hård kost och träning i 30 dagar. Tänkte att jag kommer uppdatatera här varje dag och ganska flittigt så ni kan vara med på min resa därifrån. Tänkte också skriva mer här för min egen skull för att det helt enkelt är skönt att skriva av sig speciellt om när det är lite jobbigt. Då kan man kolla tillbaka och hitta motivationen! 
 
 

19 Mars

Hejsan, efter att har gått med i facebook gruppen "återbruka mer" och hittat ett tips på en tavla där man kan skriva saker som typ en veckoplanerare, Andreas och jag går väldigt olika tider och det är skönt att veta när han slutar i fall att jag ska börja med maten så den är klar och varm till han kommer hem. Så jag tog till mig ett tips som jag tänkte dela med mig av här! 
1. Inse att den nuvarande veckoplaneraren är skit ful.
 
2. ta en fotoram kvittar vilken, storlek, färg ja det bestämer du själv! 
 
3. Googla på en bakgrund som du vill ha och printa ut den! Man kan använda sig av en tapet eller presentpapper ja det är bara fantasin som sätter gränser! 
 
4.sätt ihop alla delarna och hitta withboardpennor och börja skriv! 
 
 
KLART, 
 

17 Mars

hejhej kära måndag, börjar känna mig ganska stressad såg att tentan närmar sig med storsteg och att vi har de fullproppat med inlämningar denna vecka men tänker göra så mycket som möjligt idag så jag slipper göra det senare. PÅ måndag ska jag börja plugga inför tentan så kommer jag nog klara den galant. 
 
Idag ska jag träna med några kompisar och det ska bli enormt roligt! 
Men nu ska jag fortsätta med studierna för att klara av dagens schema. Åh det är faktiskt kul att ha saker och göra! 
 
 
 

16 Mars

Idag är jag kock och då får jag välja mat, jag valde att grilla! LIte kallt men om min far kan grilla året runt så kan jag grilla idag! Så till middag idag blir det egenmarinerade kotletter och sallad och förmodligen lite potatis. Tur att jag grillar för hela veckan! WOOP storkok på grillen!
 
annars har det inte hänt så fruktansvärt mycket idag, jag har haft huvudvärk som jag hoppas går över i kväll annars blir jag galen, har tagit tabletter och sovit och det har inte hjälpt så det kanske är ett önsketänkande! 
nej tillbaka till matlagningen! 
 
 
 

14 Mars

Igår dog mitt hjärta och bästavän, vilket är ett slag i bröstet. Vår älskade hund prinsen flög till himmeln för att mysa vidare där! Jag saknar honom så det gör ont i hjärtat och gråter så fort jag tänker på han. Jag fick inte säga Hejdå eftersom jag bor här i uppsala och det gör otroligt ont i hela mig att han led utan att jag kunde göra något åt det. 
Nu ska jag inte skriva mer om detta då jag känner att tårarna bränner innanför ögonlocken. 
 
Jag har precis gjort lite middag till mig och mitt hjärta och sminkat mig för ikväll måste jag hitta på något jag kan inte bara ligga här hemma när det gör så ont som det gör jag behöver Andreas, mina kompisar och en trevlig kväll för att kanske inte gräva ner mig i sorgen som prinsen lämnade efter sig! Jag har bestämt mig för att ha en bra kväll oavsett!
 
Var "fröken" i en förskoleklass idag och jag måste säga att jag älskade varje sekund av dagen. Har gjort så mycket spännande och det är så skönt att ha lite eget ansvar och "freestylea"(nytt eget ord) som man vill. Hoppas Andreas kommer hem snart för kistan skriker efter mat. 
 
 
Hörs imorgon!
 
 
 

12 Mars

Godmorgon världen! 
 
Gick upp lite tidigare idag för att äta en ordentlig frukost vaknade dessutom av solens strålar så än så länge känner jag mig inte ens trött. Ska snart ta på mig kläder och förbereda mig för att gå till skolan. För idag blir det faktiskt både skola och jobb vilket ska bli skönt. Imorgon blir det kallare väder och så jag är glad att jag jobbar idag och inte imorgon! Ska ta vara på solen så länge det går! 
 
 
 

11 Mars

Dessa träningskläder skulle jag just nu kunna dö för! Är i stort behov av nya skor mina är nästintill överanvända men så fort jag känner att jag har råd ska jag lägga vantarna på dessa enkla nike skorna! 
Tights, Spring Tights, MXDC Sport - NELLY.COM T-Shirts, Iso Long Sleeve Tee, Pure Lime - NELLY.COM Sportskor, Wmns Nike Free 5,0+, Nike - NELLY.COMLinnen, Signal Tank, Nike - NELLY.COM

11 Mars

Ojojoj vilken dag! 
 
Började dagen med att faktiskt ta det lugnt. Kolla på en serie och bara mysa. Kom sen på den briljanta idéen att städa lägisen vilket jag nu har gjort med en paus för att åka och jobba lite! Har precis tvättat av golvet, värmt lite mat och gjort en kopp te så nu ska jag bara slappa och känna mig nöjd med det jag har gjort idag!
 
Annars har det varit så himla fint väder och jag var super nöjd att jag skulle jobba idag för att då spendera lite tid i solen och ute i friska luften vilket var så himla skönt! Hoppas på insidan att det är vår nu men det kommer säkert lite dåligt väder snart som förstör det fina humöret som bara sol och blå himmel kan ge! 
 
Det bästa är att mamma och pappa kommer upp nästa helg och det är i princip det ända jag tänker på, på dagarna! LÄNGTAR! 
 
 
 
 

9 mars

Vilket väder det har varit hela helgen, så himla skönt med sol och blå himmel. Har varit ute och kört årets första fyspass utomhus, har lapat sol och fyllt på förrådet med D-vitamin.
Har tränat stenhårt i helgen och det har varit riktigt skönt, känner mig mör i kroppen men imorgon är det bara på det igen.
Jag har njutit till fullo av det livet ville ge mig i helgen och det har varit så skönt. Att sitta hemma, kolla på film och ta två glas vin är verkligen skönt. Har bestämt mig för att inte köpa nationskort förens nästa månad då jag har så himla svårt för att säga nej när det vankas utgång eftersom vi alltid har så enormt kul när vi går ut och dessutom så har jag lagt på mig några extra kilon då det har blivit mycket skräpmat och sprit. lika bra att ta en paus för att få bättre vanor och så vidare ett tag framöver. 
 
styketränade med hjälp av den här finfina bänken! 
 
gladtjej_94
 
 
Hade absolut ingenting på schemat idag förutom att jag skulle på ett pass 18:00 så jag satt ungefär hela dagen och kollade på skor och fastnade för två, tre par på hms hemsida. wantties
 
 
 
 
 

4 mars

Tycker väldigt synd om mig själv idag för att min älskade hund där hemma i skåne har gått och blivit väldigt sjuk, hoppas dock på trevligare provresultat imorgon. Känner mig ändå lite orolig för han! 
 
Annars då? jo jag är helt slut efter lek på lekplats och mycket lala-ande till x antal sånger som hon inte kan texten till! Jag älskar mitt jobb! Ska nog skaffa mig ett till då jag idag skrev in mig på vikarieförmedlingen så kanske lite extra jobb på skola vilket känns så underbart! Att få erfarenhet och göra något man tycker om samtidigt känns jättebra och kommer kanske gynna mig i framtiden!  
 
älskade hund!
 
 

4 mars

Klockan är sju, jag är ledig och funderar starkt på att dra mig till gymmet. Så nu tänkte jag stiga upp upp ur sängen och trycka ner lite gröt i den här magen. Längesen jag kände mig hyffsat vaken vid den här tiden men samtidigt är det bra för då kan jag kanske få in en rutin att gå upp lite tidigare på dagarna för att kanske till och med få något gjort. Haha. Jobbar idag även om jag kallar den här dagen en "ledig dag" men det är ju endast begrundat på att jag inte har någon "lektion"att gå till. Att passa ett barn,leka och skoja kallar jag inte att "jobba" utan det är mer ett nöje.
Vissa dagarr längtar man tillbaka till samtidigt som det är skönt att de är över. 
 

3 mars

hejsan
Måndag betyder, lektion och handla mat. Har verkligen ingenting i kylskåpet som man skulle kunna förvandla till en god middag utan då hade nog mer varit tapas aktigt och det är inte min andra hälft super sugen på. Så idag blir det storhandlning och imorgon ska jag slänga ihop någon form av storkok. 
 
Har haft ett enormt sug efter snygga inredningsdetaljer på senare tid, kanske beror det på att det inte sitter något på väggarna här i lägenheten även om vi har enormt mycket yta att slänga upp tavlor, fotografier m.m på! 
SÅ nu tittar jag runt efter saker man kan ha i fönsterna, på väggarna och nya kuddfodral till soffan och lite snygga detaljer att ha i sovrummet eftersom det är så avskalat plus att sängen tar upp 100 % av rummet då det är ganska litet. Jag tröttnar så himla snabbt vilket jag inte tror att mannen i huset gillar men han får stå ut! 
 
nä, nu tänker jag dricka upp mitt kaffe, åka till skolan sen kommer förmodligen dagen vara slut! 
 

RSS 2.0