19 spetember

Hejsan alla glada. 
Här sitter jag och kämpar mot migränen har försökt sova lite men inte går den över och jag kom på att migränmedicinen ligger hemma hos mamma och pappa(skicka gärna hit den om ni ser detta). Så inte kan man ta den heller. Skulle gått på ett pass Zumba idag men de får jag hoppa för har knappt kunnat plugga inför morgondagen så jag hoppas att värken snart går över så jag kan börja plugga på allvar och inte plugga, sova plugga sova. HOPPASHOPPASHOPPAS! så himla typiskt. Så min kväll kommer alltså spenderas med att momorerar olika lärarteorier om olika saker och en massa andra teorier och utvecklingstadier. Kul va?! 
 
 
IMORGON FYLLER JAG 19 år. det är kul! 

ÖNSKELISTA D.M. RETRO

 
 
 
 
 
 

ÖNSKELISTA FRÅN NELLY

 
Toppar, Lace Top, John Zack - NELLY.COM 
Toppar, Globe Top, NLY Trend - NELLY.COM Toppar, Trio Top, Sisters Point - NELLY.COM Toppar, Double Layer Cropped Top, River Island - NELLY.COM Toppar, V-Mesh Peplum Top, Club L - NELLY.COM Tröjor, Jungle Oversize Blouse, Vero Moda - NELLY.COM Jackor, Macro Short Jacket, Vero Moda - NELLY.COM Jackor, Linni Jacket, Jeane Blush - NELLY.COM
Vardagsskor, Hunter Original Tall, Hunter - NELLY.COM Vardagsskor, Engineer Mid 16, Primeboots - NELLY.COM

15 september

jag har precis avslutat två veckor eller mer av den roligaste tiden i mitt liv med alla härliga nya vänner i pirates! Insparken har gjort mig lycklig coh förkyld men oj va kul vi har haft, dansat, sjungit och bjudit på alla vi har att erbjuda. 
 
Men nu är det tillbaka till studierna på allvar för på fredag är det tenta nr 1 och det känns väldigt nervöst och spännande jag ska klara den det ska jag bara göra! Imorgon har vi sista seminariet och sen ska jag plugga med min lilla studiegrupp! Känns som att man måste klara det här tillsammans! Så idag ska jag göra lite instuderingsfrågor och bara komma igång på riktigt! Har läst allt vi ska ha läst och det känns bra nu ska jag bara få in det i huvudet. 
 
Här i lägenheten har vi det jättebra och vi känner oss båda hemma, vi myser och bråkar och allt det där som hör till när man flyttar ihop! Det känns ändå som att det är vi nu och framöver. Det bästa är att man bor ihop med någon man älskar på hög nivå! Om bara någon vecka så kommer min storebror hit och det ska bli så himla roligt! 

13 september

Hejsan hejsan, Plugget tar ännu en gång över mitt liv. Min första tenta närmar sig med storsteg och jag har totalt Fem böcker att läsa in och förstå. Känner min enbart stressad och inte alls någon glädje över att jag valde detta programmet eller nu ljög jag... JAG ÄLSKAR att jag valde detta programmet för det är de enda jag kan se mig själv jobba som. 
Imorgon ska jag på sexa vilket innebär att insparken börjar gå mot sitt slut. Så himla tråkigt för det har varit så himla roligt och jag har träffat så många härligt människor. 
 
Nej tillbaka till pluggandet.. Så himla svårt att behålla fokus.. 
 
 
GE MIG!!! 
 

9 september

hejsan, känner mig lite sjuk igen. Vilket jag trodde va på väg bort från kropp stannar nog ett tag till. Har ganska mycket huvudvärk, är så himla varm och helt glansig i ögonen. Känns ju verkligen jätteroligt. Funderar på om jag ska strunta i myskvällen ikväll men är fortfarande lite osäker. Har ju världens mysigaste pojkvän här hemma så man vet ju aldrig. 
 
det börjar bli jobbigare och jobbigare att inte bo hemma med hela familjen och alla kompisar, jag saknar dom flesta så otroligt mycket att jag nu tänkte svänga förbi sj:s hemsida och köpa biljetter hem. Vill ju hinna hem innan kompisarna åker till Nya Zeeland 
 
Men idag blir det bara föreläsning och en massa plugg! 

6 september

Fredag, du underbara fredag välkommen hit! 
Idag ska vi hem till min pojkväns föräldrar för att äta och kolla på matchen, vilket säkert blir super trevligt. Dock känner jag mig inte riktigt 100 % frisk vilket gör att allt känns himla jobbigt.. Ska snart duscha av håret så att i alla fall de luktar gott! Haha, har ingen hårfön så får alltid göra de så himla tidigt för nu när håret har växt så mycket tar de längre tid att torka och det är jag verkligen inte van vid. 
 
Hade mitt första seminarium idag vilket var lite halvt givande. Delades in i trevliga arbetslag och började direkt plugga inför tentan. Kul att den ligger på min födelsedag. Jag har satt ett mål för min universitetstid och det är att jag ska klara alla tentor vid första försöket! 
 

Nej nu måste jag göra mig i ordning annars kommer jag aldrig bli klar. 

2 september

Det svåraste med att inte bo hemma är att komma på vad som ska lagas till mat. Idag bestämde min kära pojkvän att vi skulle äta broccoligratäng, något jag aldrig har ätit men det ska bli himla gott (hoppas jag), det börjar lukta himla gott i alla fall. 
 
Nu har de gått över en vecka sen vi flyttade in och vi vill fortfarande bo ihop så det är ju bra! Det mesta har kommit på plats så någon dag i veckan ska jag ta bilder och lägga ut på vår helt underbara lägis. 
 
Ikväll ska vi börja kolla på en ny serie och bara mysa för imorgon börjar min inspark igen och då bli det oftast sena utekvällar så då träffas vi inte så mycket! Imorgon börjar skolan också vilket ska bli kul och spännande även om jag fortfarande letar efter kursmaterial! 
 

RSS 2.0