30 oktober

Efter några timmars hårt jobb med att fixa Itunes eller ja fixa så att jag kan se vilken låt de är jag lyssnar på och även lagt till lite fina bilder så är jag färdig. Har även packat! Ska bara fixa mitt handbagage nu det blir fyllt av böcker och andra roliga saker som jag ska ha som tidsfördriv på planet och på bussen i London.
Dock hatar jag att packa för de känns alltid som jag kommer att glömma något. Vi åker om 6 timmar och jag börjar faktiskt bli riktigt trött. Ska vänta på att min man ska ringa och sen kommer jag nog slockna och sova som en stock någon timme!

nu ska jag försöka lägga in musiken på mobilen! önska mig lycka till!

ha de gött så hörs vi när vi hörs människorna där ute!

30 oktober

Imorgon åker vi till London och jag har nu packat fördigt.
Jag vill åka fast samtidigt inte. Är jätte nervig just nu. På dåligt humör och allmänt tjurig..
Visst ska det bli kul men jag har lite feber och är himla förkyld så det ska inte bli kul att åka flygplan imorgon..USCH fy och BLÄÄÄ men ska bli lite skönt att åka och göra en massa saker för att sen veta att på fredag kommer Andreas hit och myser!Ska dock bli trevligt att spendera lite tid med familjen!

Idag har jag inte gjort så mycket utom att sova. Vart och kolla på paranormal activity 3 igår och den var ju bra men den var verkligen jätte, jätte, jätte, jätte, jätteläskig vilket resulterade i att jag inte kunde sova igår och Andreas fick lida lite över de tyvärr. Hi-hi.
Helgen har till mestadels beståt av en massa trevligheter med Andreas och en massa läsande eftersom jag igår gick och köpte mig en bok när han jobbade. SÅLD heter den och är verkligen skit bra! Rekommenderar den till alla som gillar att läsa starka berättelser. Det är en sann historia om en flicka från Ryssland som bli lurad att hon ska få ett bättre jobb men ist blir hon SÅLD till tre män som sedan har henne som sexslav i en liten stuga. Verkligen LÄSVÄRD!

27 oktober

hejsan bloggen.
Gud vad jag har hunnit göra mycket idag. Helt sjukt!
åkte till skolan imorse efter många om och men ville verkligen ligga kvar i sängen men min nya attityd gjorde så att jag kom upp! Jag menar imorgon är det fredag och sen är det höstlov! Det innebär även att jag ska få träffa min man och som jag har saknat honom. Vi sågs ju inte förra helgen så ska se till att denna helgen blir så perfekt som möjligt!
Vi har planerat att resa lite i Januari eller ja vi vill åka till Egypten som de ser ut nu. Vi har hittat en underbar resa och mina föräldrar sa just precis att dom också tyckte de. Så hoppas att vi beställer resan så snabbt som möjlgit så att det den billiga resan inte tar slut. Vi planerar ju att vara borta i 2 veckor och just nu längtar jag verkligen efter värme och det är verkligen en riktigt igång triggare varje morgon att man Kanske ska åka iväg till solen ändå ganska snart!
I alla fall så har jag ju alltid världens längsta "rast" på torsdagar och då skyndade jag mig hem och tro de eller ej men jag städade hela huset, åkte in till Latin lektionen och sen hem igen för att äta och gå med prinsen och nu sitter jag här och skriver ett super långt inlägg!
Nu ska jag ta mig tid att plugga lite på mina tyskaglosor och räkna lite mattetal! WOHOO.
Halv åtta hos mig börjar om 10 minuter och då ska jag sitta spikad framför tvn eftersom jag missade programet igår.

26 oktober

- ÅNGEST

AHHRG vet inte alls hur jag ska göra längre känner mig såååå dum!-_-
Nu duschen sen avslutar jag kvällen med ett samtal till min man!



26 oktober

åhh lallanananan, ska byta om till träningen nu! Är väldigt taggad faktiskt. Ska bli himla kul plus att jag ska köra dit även fast det var längesen jag körde. Håll tummarna för att det ska gå bra.
Var ute och gick med prinsen innan jag dammsög och jag må säga att det gick mycket snabbare än vad jag trodde + att mami gick med på mitt lilla förslag! BUUJAAAHH!
nej men nu vill benen nästan springa till träningen så jag får hoppa i träningskläderna nu!
Hörs !

bjuder till 100% på bilden !


26 oktober

Har kommit hem från skolan nu och ska faktiskt ut direkt med hunden och när jag kommer hem ska jag dammsuga och ska även kolla om jag kan plocka ut lite ur diskmaskinen. Ikväll ska jag slå mig ner med mamma och göra ett avtal mest för att jag är i stort behov av pengar då de går en del på att göra alla lyx saker jag gör now days. Haha., Ska faktiskt bli skönt att börja gå en promenad minst om dagen med Prinsen mest för att jag får mer respekt av honom+ att han kommer älska mig ännu mer sen för att få en massa friskluft ska börja med detta ist för att sova när jag kommer hem från skolan, detta är ju faktiskt så himla bättre. Sen efter det ska jag göra mina tyska glosor och äntligen träna och det ska bli så himla skönt!
Så nu vet ni vad jag ska göra idag!
Hörs mer senare !
CIAO!


Såhär söt är min hund!


26 oktober

onsdag onsdag onsdag.
Har haft sovmorgon idag men försov mig så nu blir jag lite sen till matten, inte alls roligt!
Sen har vi företagsekonomi prov och det ska bli spännnande. Hoppas på att det kommer gå bra.
På fredag kommer min man ner till skåne och då ska vi göra något mysigt! Saknar honom.



23 oktober

sitter och lyssnar på "för alla oss" och tänker på att jag snart ska bege mig ner mot tåget för att sedan åka till Helsingborg och sen börjar en himla bra promenad mot olympia! Där ska vi stå och avnjuta att vi redan har vunnit SMGULD och det ska firas :)
HIF-AIK ikväll och jag hoppas verkligen att våra sköna skåne pågar vinner.

Nej men jag är en väldigt nöjd tjej och har väldigt länge längtat efter denna dagen! Och när jag kommer hem så ska jag faktiskt baka kladdkaka fast bara om vi vinner.
åhh kolla en nöjd tjej

23 oktober

idag är det match och jag är så taggad att jag vill hoppa av glädje !
Längtar riktigt efter att få stå på läktaren och skrika som en galning med härliga vänner!
Gårdagen slutade med att jag pratade med min man till halv två-två Det behövdes för jag saknar honom.

22 oktober

riktigt riktigt onöjd tjej..
Ville verkligen kolla på tzatziki ni vet den filmen som man kolla på när man var liten. Jag var verkligen jätte sugen på de. Nej men då går de inte utan då måste jag alltså hitta alla våra videos för att sedan hitta någonstans att kolla på dom. åhh det orkar jag verkligen inte nu. ..... B;LÄÄ
Va iaf på en himla bra spakväll och det var himla mysigt. Vi åt tacos och sen drog vi gång. Kollade även på lejonkungen och den var as bra! Nej nu ska jag gå till min underbart sköna sänga och krypa ner. Ska nog sno kortet av rasmus så att jag kan kolla på fler kanaler än 1,2,4,6 :)
hörs imorgon

22 oktober

spakväll med världens bästa tjejer ikväll! Inte fel de inte. Nu ska jag dra på mig myskläder och dra mig upp mot beckis!
Hade en hima trevlig kväll igår med Tommy mycket snack, mycket tacos och mycket idol! Det gillas starkt!




21 oktober

hejsan bloggen, stressig dag eller inte. Kom hem från skolan vid tre och la mig direkt på soffan och nu ska jag fixa till mig lite innan jag beger mig vidare mot Sölvesborg för att avnjuta tacos och probably idol med min kära kompis Tommy. Det ska bli en himla trevlig fredag!

20 oktober

hejsan bloggen idag har jag ingenting tid för dig även fast jag vill ha det och lägga in massa snygga kläningar och en massa bra tips på vad man kan göra! Nej för idag har jag bara Alice tid och jag behöver bara plugga in mina 5 danska glosor, snacka om att jag är en nöjd tjej.
Nu tillbaka in under täcket! WAYE

20 oktober

Tänkte att jag kunde släng in ett inlägg här lite snabbt innan jag springer ner till bussen. Skola idag ju som vanligt men dock en kort dag, har ifs tyskaprov vilket är mindre roligt men jag känner mig förbered så det ska nog gå bra. Har världens längsta "rast" senare så då tar jag mitt pick och pack och åker hem! Så hörs nog då ! 

19 oktober

Käkar kebabchips, dricker cola och har precis lärt mig alla 81 glosorna som vi har till imorgon, nöjd tjej. Nu håller jag på med texterna och jag menar inte att dom är jobbig fast det är dom.
Glömde skriva innan att jag har varit på elevråd intervju idag och nu är jag nervös för jag vill verkligen komma med! Jag saknar även min man jätte mycket
och mina vänner
och mitt liv
och att inte behöva plugga varje dag.
och att träna
GE MIG MER TID GUD, SNÄLLA !




19 oktober

nej jag har inte så mycket roligt att skriva här känner jag för just nu sitter jag med huvudet ner stoppat i böckerna och försöker trycka in kunskapen. Matten idag var seg även fast jag trodde den skulle bli rolig då jag verkligen har börjat gilla att jobba med siffror men nu blir det Tyska för hela slanten och sen champions league för att varva ner, låter inte helt fel va? :)

18 oktober

jag hänger knappt kvar i trådarna som håller mig uppe om dagarna. Fryser, skakar och har världens huvudvärk men jag tänker inte stanna hemma. Jag missar för mycket då. Det är helt sjukt vad mycket vi har i skolan just nu...
Har dock varit en ganska lugn dag idag med mycket eget arbete och känner att jag varit aktiv och glad hela dagen. God mat i magen sen är ju dagen räddad?
Kom hem och la mig i soffan för en timmes vila som jag alltid har när jag kommer hem innan jag gör läxor, tror jag somnade och sov rätt gött till 19:00 och har sovit i 3 timmar.. Där försvann 2 timmars plugg tid.... Aja..
Är skit konstig dag idag har inte haft någon apptit så jag har inte ätit sen lunchen i skolan, har aldrig hänt tidigare..
Ska i alla fall försöka lära mig asien kartan nu sen plugga lite tyska så har en del kvar att göra. -_-
Så vi hörs imorgon goa glada människor!

18 oktober

Sitter här nu på morgonen och dricker lite varm choklad! Himla gott om jag får säga det själv. Ska gå ännu en jobbig dag i skolan, inte roligt alls men så är det. Just nu sitter jag och försöker hitta en låt till min redovisning idag och det är inte alls roligt för jag vet inte vilken jag vill ha !
Aja jag får fortsätta leta och ni får fortsätta ha en trevlig morgon!




17 oktober

önskar att jag har mer kraft men tyvärr har jag inte de... Vill verkligen skriva en skit bra historia uppsatts om alla revolutioner men jag har ingen ork i hela kroppen den är slut och jag vill bara somna och jag fryser så jag tänkte hmm, går jag ner och pluggar framför kaminen så blir jag varm och kan plugga samtidigt slutade med att jag somnade och vaknade upp lika dåsig som förut.
NU ska jag försöka hitta lite ork i lilla kroppen en liten stund till, slänga mig framför tvn, sen plugga lite till och ringa min man!
Tycker ändå de låter som en bra idé. 

17 oktober

I kväll sover jag ensam i sängen det får världens största minustecken!
Har haft några riktigt underbara dagar med min man. Vi har badat, kollat på film, varit på middag och lite så.
Nu börjar detta oändliga pluggandet igen. Har ju pluggat lite i helgen men bara på små saker, är ju inte så kul för han om jag ska sitta och plugga hela dagarna. Så nu ska jag vila en halv timme sen sätter jag igång med allt som ska göras. Har ett prov och 2 inlämingar + en redovisning imorgon det känns fruktansvärt men så är det när man inte börjar i tid för man tror man ska hinna. Har lärt mig en läxa nu!
hörs senare!

16 oktober

söndagsmys med min man op tyrs hov i simhallen. Mysigt värre. Nu ska vi slänga i oss mat sen en massa godis! GOTT ! :)
Hoppas alla andra har en lika trevlig söndag!



15 oktober

Har varit effektiv idag, har läst 80 sidor i min engelska bok och börjar äntligen tycka att den är lite bra har dock 8 sidor kvar tills där vi ska vara på onsdag. Har även varit ute och sprungit med våran söta hund och dammsugit hela huset. Nu sitter jag och väntar på att mannen min ska komma hem.

ikväll blir det hem till denna snyggingen på middag!


14 oktober

Har städat klart och ska snart åka in till Hässleholm och hämta min man.
Saknar honom otroligt mycket och det ska bli kul att ha honom här till på måndag!
Under helgen ska vi
äta middag med mina kompisar, bad och mysa en massa!
Funderar på att tvinga mamma åka inom hemmakväll så att jag kan få köpa lite candy så att jag och min man kan ha de riktigt mysigt ikväll.

14 oktober

SiESTA biljetten är nu köpt och jag känner på mig att det kommer bli lite mer än en smula awesome!
Jag längtar så jag nästan spricker....

Nu ska jag ta tag i mina vanliga sysslor som att städa för det behövs!
hörs senare !




14 oktober

Hekttisk dag eller egentligen inte. Har haft en välförtjänat sov morgon och nu ska jag snart åka in på företagsekonomi lektionen och efter de promenera ner till stationen för att åka till helsingborg ska till min tandläkare idag och det ska bli spännande. Hinner även gå in på H&M där och titta runt eftersom jag blir en hel timme tidig men hellre de än att komma försent!
Hörs senare !

Ska även köpa min SiESTA biljett idag !

13 oktober

hej en trött tjej framför datan. Var på en himla intressant Latin lektion och nu är jag trött som en liten gris!
Jag är så himla himla himla trött.........
Ska snart springa upp till Villan och träffa lite goa glada människor. NU kan jag ju göra de eftersom mina träningar är slut och då brukar jag spendera mina torsdagskvällar där! När jag kommer hem ska jag plugga glosor och läsa i min engelska bok!
Hoppas ni andra har en trevlig torsdag för det har jag !
Hej svejs!

13 oktober

Godmorgon bloggen, egentligen är jag klar för att gå ner till bussen men idag får jag skjuts av pappa så nu är jag en väldigt nöjd tjej såhär tidigt på morgonen. Kör på stickat idag eftersom jag fortfarande tycker att det är svinigt kallt ute! Woho en icke nöjd tjej säger jag bara.
Dagen har inte så mycket roligt att bjuda på och det är lite synd men plugga det ska jag allt göra tills jag storknar och städa mitt rum eller i alla fall börja så att jag kan göra det imorgon igen måste hinna städa varje liten hörna ju! :)
Nej tycker att jag skriver mer här senare så ni kan ju alltid klicka in här en gång till!
ciao ! :)

12 oktober

Är klar med nästan allt förutom engelskan och lite tyska men de hinner jag göra imorgon, har blivit lite för sent nu. Blev ju alldeles uppe i att skriva en historia på tyska så tog lite längre tid än väntat. De som är kvar är ändå rätt lätt. Ska gå in på toan nu och fixa till mig inför en god natts sömn och skönt ska det bli även fast jag sov en stund innan är ju fortfarande lika trött! Historian får vänta till imorgon. Har ju världens rast som jag brukar åka hem på funderar på att ta med lite mellis och sitta i skolan och plugga de timmarna! Har ju rätt så mycket att göra som t.ex. att läsa den jävla engelska boken som jag aldrig verkar komma något vart i aja jag får kämpa på som alla andra "slitdjur" i min klass.
Vi hörs imorgon alla goa glad människor
sov gott !
over and out

12 oktober

Hejsan,
Dagen har varit jobbig och stressig men det är väl så det ska vara när man går i skolan?
Somnade direkt när jag kom hem och det var himla skönt men nu ångrar jag mig skit mycket eftersom några viktiga timmar försvann från mitt pluggande.
Ikväll ska jag se Troja(hoppas jag orkar mig igenom hela filmen denna gången)
Men innan dess ska jag plugga matte, Företagsekonomi och engelska, även historia!
Woho, känner att min helg kommer bli rolig.
Min man kommer ju och det ska bli super mysigt och kul eftersom vi ska äta middag med mina kompisar!
Äntligen ska dom få träffa honom utan att det är fest!
Ja, vad mer kan man skriva än att mitt liv är ganska tråkigt just nu nästan alltid samma rutnier.
Skolan, plugga, äta, plugga sova sen om och om  och om igen. Det är inte speciellt kul. Hoppas jag kan sova ut i helgen! 

11 oktober

Yeeeeeeeesssssss, vi Sverige vann mot Holland, det är helt sjukt men ändå helt okej. Vilket spel svenskarna spelade och vilken tur det har! Grattis till EM Sverige.
Min kväll forsätter med att jag ska ringa och prata med min man en stund och sen ska jag plugga lite till, vakna tidigt imorgon plugga lite till då!
Ha´de gött alla goa glada människor!
PUSS




11 oktober

Hejsan, gick i skolan till klockan fyra idag. Helt okej dag med en massa stressmoment. hde Engelska prov och svenska prov idag och det gick helt utmärkt(hoppas de syns på betyget). Sen satt jag en hel timme och pluggade innan sista lektionen, inför provet imorgon som jag även ska plugga på om en stund när pappa och jag har varit ute och gått. Han tycker jag ska göra de idag eftersom jag har världens huvudvärk och håller på att dö! Funderar på att ta på vinterjackan.



11 oktober

Godmorgon godmorgon bloggen.
Här sitter jag ännu en tidig morgon ska faktiskt gå ner och hämta mig lite frulle eftersom magen är lite hungrig.
Dock tänkte jag skriva lite skit här först. Tisdag idag och nej ingen bra dag men jag kämpade mig upp och ska kämpa mig genom hela dagen i skolan till och med FCE! Woho så kan jag komma hem och springa efter de eller typ börja plugga på geografiprovet ska även göra det på bussen nu på morgonen, så himla skönt att jag alltid hoppar på en busshållplats förre alla andra. Då får jag automatiskt en sittplats medans hälften av alla måste stå! MOHAHA! :)
Hoppas dock att detta ska bli en riktigt bra dag och att jag verkligen ska märka skillnad av att gå upp lite tidigare ska även gå upp ännu lite tidigare imorgon eftersom jag måste vänja mig vid att det är JÄTTE mörkt på morgonen nu.




Nej nog om snack om ingenting!
Frulle nästa!
Hörs senare alligators!

10 oktober

FÄRDIG OCH DET ÄR SÅÅÅÅÅÅHÄÄÄÄRRRR SKÖNT! :)
Nu är jag en lycklig tjej som genast ska ta en paus, ringa min man om en liten stund, kolla tv och sedan kasta mig in i Geografiplugg! Woho. Jag börjar faktiskt tycka det är kul att plugga nu. Eller nä nu är jag nog bara glad för att jag har gjort klart mitt arbete nu ska jag bara kasta mig in i nästa och det ska faktiskt bli kul och denna gången ska jag göra klart de i tid! Det ska bli en utmaning och jag gillar utmaningar. Ska även plugga på företagsekonomin eftersom vi gör massa roliga saker nu som budgetar och sånt kul även tyska plugga och så men nu är jag förtjänt av en PAUS!

Hörs senare cowboys ! :)
på bilden ser man även hur mina tänder såg ut innan tandställningen, ( inte fina)

10 oktober

Är nästan klar med mitt arbete nu och jag är super nöjd! WOOPWOOP. 21:55 måste jag vara klar för då börjar svärföräldrarna från helvetet och det är just nu de bästa programet på tv! 
nej mitt liv är ganska tråkigt på veckorna eftersom jag har långa dagar och nästan bara pluggar när jag kommer hem men de får ni ta!

Ge mig sommar nu på en gång !


10 oktober

Hej bloggis, ska fixa mitt hår och dra på lite smink för sen åker jag in till Hässleholm för att bli fotad med laget för NSK. Har precis ätit den godaste kycklingsoppan ever med rostat bröd! MUMS!
När jag kommer hem från hässleholm ska jag städa undan på mitt rum sen slå mig ner för att plugga och det ska bli skönt att få undan lite arbeten!



10 oktober

Godmorgon bloggis.
Sitter här och äter min frukost ( knäckemacka med prickigkorv) as gott ! :)
Ligger lite efter i schemat på allt som måste göras nu på morgon så nu får jag sluka min varma choklad och springa till bussen!
Ska ju faktiskt till skolan idag och det ska bli himla skönt!
CIAO ! :)
skriver mer när jag kommer hem!

9 oktober

Nu har jag tagit mig tid att ta lite bilder på dagens köp i allt mitt pluggande. Har även tagit en liten paus då jag har fått ont i benet? ja jag vet det låter konstigt men helt plötsligt fick jag en träningsvärks liknade känsla i benet, jag menar jag sitter rätt still. Har bara 1 ½ sida kvar att skriva och jag har så mycket att skriva om, tror inte ni fattar hur stort mitt område är. Jag menar de finns inget svårare att skriva om en persons framgång för då måste man få med alla detaljer. Det står olika i alla böcker jag har och det börjar bli frustrerande till och med citat ur hennes liv är olika i alla böcker och dom borde ändå vara samma!? GRRR argghh :@
Här kommer i alla fall bilder från idag och just nu:
Rebecka P chillar på bolagret!
lycklig tjej har köpt skit snygga skor!
Hmm`? passar den här på mig?
Gräddbullerian nådde upp till alla förväntningar
de här var mitt sita köp och nog de godaste!
Kolla! En fin papperspåse och en tjusig kartong !

Kolla vilka snyggingar! 500 kr på BIKBOK!
bästa köpet idag
Skor från H&M
nagelfil från H&M dålig bild men dålig kamera
Byxor från H&M
Cardigan från gina tricot

9 oktober

Nu ska jag plugga. Det ska bli kul! Hatar att skriva arbeten på datan eftersom jag alltid tappar intresset och börjar blogga, som nu?! eller typ går in och läser andras bloggar så får sätta fart nu så att jag blir klar!
Eller jag vill kanske inte blir klar?!
jo det vill jag för det är jobbigt att ha ett arbete oklart ska bli skönt när det är klart!
Kommer upp bilder snart på mina fina nya saker! Även några bilder från idag!

9 oktober

Hejhejhej, jag är en glad och nöjd tjej hemma efter en komplett shoppingrunda blev mer än vad jag skulle ha men whitney port har ju släppt sin kollektion på bikbok så jag var överglad och köpte ett par skor! Köpte även ett par skor på H&M och en nagelfil, tröja och byxor. Kommer bilder sen!
Nu är jag en trött flicka som ska börja plugga om en timme så får samla lite energi i sängen med mina två gräddbullar! Kommer även bilder på dom!
SEEE YOOUU LATTTEEERRR alligator ! :)




9 oktober

Åt världens godaste frulle och drack super god varm chocklad. Så nu är förhoppningsvis min mage nöjd och glad ett bra tag framöver. Tog en snabbis bild på mig själv eller på mina kläder för jag orkade inte ta fler och tänkte för mig själv när jag såg bilden "ja men den får duga"! nu får den duga!
Laddar upp en söt bild på min kompanjon också från förra gången vi var på väla.





9 oktober

Har precis fixat till mig lite så att jag ser lite anständig ut ( kommer bild) För om en dryg timme ska jag och min kompanjon åka till väla och som tur är får vi skjuts av hennes mamma! Tack Marie!
Det är ju faktiskt så mycket skönare att åka bil än åka tåg och buss för de tar så lång tid...Plus att det alltid är försenat och man blir alltid trött m.m! Så idag får Marie den stora gluldstjärnan!




Nu om bara några rader ska jag springa ner och äta frulle mest för att min mage skriker " GE MIG MAT NU!"..
Har planerat att inte handla så mycket men om jag hittar dom jätte fina skorna på H&M så ska jag självklart handla dom. Sen måste jag införskaffa mig en riktigt bra nagelfil!
Shoppinglistan för idag ser ut såhär:
  • Nagelfil
  • Mat
  • Skor
  • (svarta byxor)
  • ta ut pengar till mamma.



8 oktober

Såg precis att det var L.A gigolo på tv och jag har verkligen velat se den jätte länge så jag blev en super nöjd tjej.
var nyheter nu så jag passar på att dela med mig av min glädje! Härliga Härliga lördag är det just nu fast tråkig väldigt tråkig lördag! 
skål kära vänner!
whaye L.A gigolo på TV?! NÄÄ NU SKOJAR NI?!

8 oktober

Längtar oerhört till shoppingen imorgon! Heregud vad kul det ska bli. Ska till "nya" väla och spendera en dag med mina tjejer. En mycket bra idé av geniet själv Rebecka P. Hon kommer faktiskt på bra saker ibland! Ha-ha.
Funderar på att gå ner och slänga mig soffan bredvid min storebror och hans kompis och kolla på lite fotboll eller hockey eller vad dom nu tittar på. Mest för att få sällskap för jag är sällskapsjuk!
Skulle dock vara gott med ett glas vin idag mest för att det är lördag och för att jag är en stor flicka som gillar att dricka vin på lördagar även fast de inte är fest. Ja, jag gillar vin och jag gör inte som många andra tjejer i min ålder och tvingar i sig de utan jag tycker faktiskt att det är gott!




Mina öronhängen vill inte riktigt läka och det börjar göra ganska ont speciellt i de där uppe. USCH vill inte ens tänka på hur de ser ut med allt var och sånt äckligt. USCH nej nu bestämmer jag mig för att göra följande:
  • gå ner och slänga mig i soffan med pojkarna
  • spakväll med lite vin!


8 oktober

Blev ingenting med tjejerna ikväll ;/ lite tråkigt för nu vet inte jag vad jag ska göra längre?! Får nog ut och gå en lång lång runda! Så att jag blir riktigt riktigt trött! För de behövs! jag vill verkligen bli jätte trött och somna tidigt idag såfall ! :)


8 oktober

Dagens dåliga humor!

jag har så himla tråkigt just nu och tänker dela med mig lite av min dåliga humor! Så hoppas jag ger er ett litet skratt såhär på lördagskvällen!

8 oktober

minnen för oss som minns!
Inte konstigt att man längtar tillbaks varje vinter.
SiESTA 2010 och 2011 !



























8 oktober

Ikväll kommer två helt fantastiska flickor hem till mig och vi ska ha lite Lördagsmys som är prefekt för att få tankarna på andra spår. Ska se om jag kan plocka fram lite ansitksmasker och nagellack och se vilka som är up to en riktigt tjejkväll. Det blir nog även chips och massa dipppppaa ! GOTT ! :)

8 oktober

Dagens FÄRG
är LILA!

8 oktober

Kollade precis på Never say never, ja ni vet Justin bieber filmen eller filmen om hans framgång! Kul film och jag måste erkänna att jag fick gåshud när han hade sina uppträdande eller när alla tjejerna blev super glada när de fick biljetter för deras lycka var omätlig. Tycker att alla borde sen den filmen faktiskt. Jag gillar inte Justin men denna filmen fick mig ändå att ändra mig lite!
Funderar faktiskt på att hoppa in i duschen nu för jag håller på att dö av "smutsighet".
Skriver mer sen om vad som händer idag kids! 

8 oktober

Godmorgon bloggis,
LördagLördag. Vad händer idag? Hoppas verkligen jag kan ut och göra något roligt för annars kommer jag dö av tristess. Ja jag mår bättre idag och vill därför vara med mina vänner, skratta och ha kul!
Ska snart ta min bok och springa ner och göra lite frulle och bara äta, läsa och ta de lugnt. Måste verkligen läsa denna boken så att jag kan skriva klart mitt arbete.


Hörde från Evelina igår att hon hade planerat att vara med mig idag och de tycker jag låter som en bra plan!
Men som sagt får vi se vart dagen för mina vingar.
Hörs !




7 oktober

Nu ska jag snart tvätta av mig sminket som jag drog på för att ta en ny bild till facebook. Haha känner mig ganska löjlig men jag har fruktansvärt tråkigt. SUPER MEGA DUNDER TRÅKIGT.
Jaja, när jag kopplade in kameran i datan hittade jag en super söt bild på min sötis hund. Han gillar precis som jag att ligga som en liten boll även fast jag inte älskar att ligga som en liten boll utan mer sitta som "en boll".
Tog även kort på min hallon/lakrits glass som jag även la lite hollon på, blev riktigt mumsigt och de tycker jag att alla ska prova!
Så nu säger jag godnatt för när Idol är slut ska jag äntligen kolla på never say never.
Hörs imorgon kära vänner!

7 oktober

Idol och det är faktiskt ganska mysigt kanske inte världens mysigaste fredagsmys men i pausen ska jag ner och hämta min hallon/lakrtis glass!

7 oktober

Dagens FÄRG
BLÅ
kläderna är ifrån Nelly.com


























7 oktober

Hej kära underbara läsare! Smicker smicker!
Gjorde precis en ny KATEGORI som heter "Dagens" och det är för att jag tänker mig att jag ska börja göra något som heter dagens färg där jag kommer ladda upp bilder på kläder i just den färgen den dagen. Även dagens låt m.m. Hoppas ni fattar och det blir kanske roligare för er att läsa! Eller jag vet inte men de blir roligare för mig och ni får kanske lite mer inspiration och börjar kanske tycka om nya färger på kläder. Det börjar ju bli höst nu men jag tycker fortfarande de är viktigt att ta fram lite färg för att vi inte ska se för dystra ut!

Har precis ätit världens godaste fredagsmys mat alltså Hamburgare och det var himla gott var även min frukost idag.. GOTT ! :)
Ikväll är det fotboll på tv Sverige-Finland och efter de är det Idol, så ikväll kommer jag hänga framför tvn.

7 oktober


Underbart fina skor från Jeffrey Campbell
http://www.shopstyle.com/browse/Jeffrey-Campbell

7 oktober

minnen för oss som minns!
Passion Pit – Sleepyhead
2009/2010
2010/2011

7 oktober

Hejhejhejhej.
Har redan städat lite här hemma eller ja jag dammsög hela huset utom mitt och rasmus rum. Eftersom jag ska storstäda mitt rum idag och slänga en massa saker, byta ut bilder i fotoramarna, plocka ur och fixa till garderoben och byrån. Slänga de jag inte behöver längre, eller ja de jag inte använder längre.
Sen ska jag plugga och äta min underbara Hallon/lakrits glass som är så himla god! Inget godis idag och inget godis framöver på ett bra tag för nu är jag trött på det och får ont i magen så fort jag tänker på godis. From now on så är det bara glass, chips och dipp som gäller. Nu när min förkylning nästan är borta ska jag börja ut och springa lite mer också och börja stepa( gå upp och ner från en bräda) igen mest för att jag vill känna mig duktig och göra slut med lite energi, är ju skit svårt att sova nu när ja inte tränar. 

6 oktober

har varit helt galet seg idag fast samtidigt inte. Mår mycket bättre fast samtidigt inte. Äter jag inte värktablett så får jag ont i huvudet direkt, lite tråkigt faktiskt. Har legat på soffan hela dagen och det har varit skönt. Funderar på att hoppa in i duschen innan jag hoppar i säng. För det kommer jag göra om en lite stund. Ska bara kolla på lite skor först! För de gör jag alltid innan jag stänger av datan mest för att det är så himla kul + att jag letar efter en stickad tröja som jag verkligen tycker är jätte fin! Hoppas jag hittar den!
Just nu sitter jag här med kalla, kalla fötter och dricker eb TROCADERO mest för att det är så himla gott( godare än cola).

5 oktober

började tänka på nyår, och redan nu tänker jag på vad jag vill ha på mig! Så jag gick såklart in på Nelly.com och H&M för att hitta lite snygga partyklänningar och skor m.m!( Om någon snäll själ vill köpa dessa kläderna till mig så har jag storlek 36 i klänningarna och 38/39 i skor) Det blev här resultatet =

5 oktober

Har blivit superförälskad i denna onepiece overallen! Vill verkligen ha den. Har legat i soffan hela dagen och nu jag sitter jag här framför datan och segar. Fryser som en lite gris och ska nog gå ner och göra lite varmoboy om en stund. Mest för att det är så himla gott. Mitt hår är super äckligt men jag orkar inte ställa mig i duschen. Det verkar kanske inte vara jätte jobbigt men när man fryser och har gåshud så gör det faktiskt ont att duscha, hade dock varit skönt att gå ner till badhuset och bada en stund. Funderar på att dra ner min man på det någon gång. Kan ju faktiskt vara ganska mysigt, dessutom är han ju faktiskt väldigt snygg i badbyxor ! :)
Idag är jag ingen kämpe så idag har jag kollat på två filmer, första filmen var sex and the city (filmen) mest för att jag alltid kollar på den när jag är sjuk och efter den kollade jag på i taket lysser stjärnorna som är så jävla bra! Helt galet, gråter alltid lika mycket till den filmen....
Nu ska jag nog kolla på några filmer till, det är så himla skönt.


5 oktober

hej bloggen, jag skrev igår att jag skulle göra en massa grejer men tyvärr kunde jag inte göra något och nu har jag ångest. Så ska om en liten stund ta en promenad med Prinsen efter det ska jag ta cykeln ner till ICA och handla mjölk så att jag kan äta frukost eller något liknande.

Är inte så sugen på att äta när jag är sjuk och framförallt inte att dricka. Jag tycker det är hemskt att dricka saker ( har en liten fobi för de) hur löjligt de än låter.

Ska även sitta och titta runt på kläder över internet eftersom jag verkligen verkligen vill shoppa..
Längtar som tusan till London!

Dessa skorna är så FINA!
Från Nelly.com

4 oktober

Hejhejhej, jag mår jätte dåligt och har tyvärr inget roligat att skriva här eftersom jag har sovit hela dagen.
Ska vara hemma hela dagen imorgon också eftersom jag har haft feberfrossa och kallsvettats hela dagen ;/
Nej men jag skriver väl mer roligt här imorgon. Kanske lägger upp lite tips på kläder osv!
SES, PUSS!

4 oktober

Adele – Someone Like You
Är inte i skolan idag pga min förkylning som inte blir bättre utan bara sämre och det känns inte alls bra. Fick en tablett av mamma men den gjorde mig bara yr och varm och sen jätte kall. Inte alls kul.
Sitter och lyssnar på låten ovanför och skriver på historian. Skriver ett arbete om Mary Wollstonecraft och jag har valt att använda böcker ist för att använda internet sidor och nu ångrar jag mig lite men jag ska klara detta! WOHO!
Sitter även och funderar lite på hur mycket jag saknar min man och på hur mycket jag vill krama honom nu.. Jaja så kan det vara! :(
Känner mig väldigt duktig och effektiv idag så jag ska passa på att göra en massa saker som t.ex. göra klart arbetet, plugga matte, städa och kolla på en bra film! 

3 oktober

Känslan av att komma till skolan och få reda på att historian inte skulle vara inlämnad idag utan på onsdag är underbar. Fast jag vet att det betyder att jag kommer få sitta och plugga till sena natten nu två dagar i rad. Har ju även matteprov på onsdag. Inte alls roligt eftersom jag suger på matte. Kanske kan ta hjälp av min kära man hoppas han är jätte snäll och vill göra det. HOPPAS HOPPAS HOPPAS!



Sitter just nu på historia lektionen och hittarinte mina papper så frå skriva extra mycket när jag kommer hem, ser verkligen framemot det! WOOPWOOP. Det ska bli gott att plugga och äta det sista av mitt godis MUMS, MUMS även göra lite varm choklad och chokladpudding. ALLT SKA VARA CHOKLAD.´




3 oktober

måndagmåndag... tråkiga jävla måndag. Nej jag gillar inte måndagar inte ens lite, har aldrig gjort om kommer aldrig att göra de heller. 
Åhh men det är ny månad vilket innebär nya utmaningar, nya tag och massa ny energi. Eller?! 
Vad kommer denna månaden bjuda på då? Jo Myshelg med min man, resa bort till LONDON och Kolla på fotboll även att jag ska börja träna lite varje dag även plugga lite varje dag också
Pappa åker till Helsingborg idag och ska vara där hela veckan.. Jätte kul. 
Ingen med min humor kvar hemma! MEN jag ska övningsköra en massa denna veckan också.
MEN när jag kommer hem idag från skolan ska jag börja skriva på mitt Historiaarbete som ska vara klart idag! OOPPS ! :O

2 oktober

hej bloggen, det var ett tag sen sist. 
Jag har kommit hem efter att ha lämnat min man på Sturup. Han skulle ju åka hem som vanligt på söndagar. Alltid lika jobbigt att säga hejdå eftersom jag vet att det kommer gå två veckor till nästa gång jag träffar honom. 
Jag körde hela vägen hem och kände mig jätte duktig faktiskt. Gick super bra blev dock trött som tusan i ögonen. 






Nu ska jag vara lite effektiv och plugga lite. Det kommer inte bli kul men de måste göras. CIAO ! 

RSS 2.0