20 mars

hej åh hå !
 
Sitter och kollar på halv åtta hos mig och försöker analysera en svenska text. Vilket suger eftersom att texten vi fått är skit, skit, skitsvår och jag hatar den rikigt mycket. 
Haft en riktigt bra dag och slog ett personligt rekord, jag sprang en mil på 51 minuter och det känns så jävla bra! 
Nästa gång ska jag springa på 45 minuter! 
 

Längtar idag lite extra mycket efter min kära man, inte alltid lätt att ha ett "distans-förhållande" Tur att det finns skype så att man kan skype-mysa! 

19 mars

Kollar studentklänningar på nelly.se
EN klänning och en jumpsuit har jag hittat! Skulle vara kul att springa ut i en jumpsuit så slipper visa hela rumpan!  
 
Festklänningar , Racerfront Sequin Dress , John Zack - NELLY.COM  Jumpsuit , Lace Peplum Playsuit , Paprika - NELLY.COM
 
Någon som har tips på bra sidor där man kan hitta snygga vita klänningar eller jumpsuits? 

19 mars

Sitter här och har nästan precis gjort allt jag skulle ha gjort idag, allt utom att slappna av! Så nu början den sista delen. Inleede den med en drömigt bland med kvarg, varma hallon och banan och lite vanilj på det! Gosch va gott det var! 
 
Hoppas på att våra studentmössor kommer imorgon! Längtar så in i bomben efter min! 
Längar till studenten, längtar bort, längtar hit, längtar, längtar och längtar! 
 

16 mars

Hallo everybody! 
 
sitter här nu finkläd och dann! Ska ut på party ikväll med en av mina partner in cirme "rebbe"! Det ska bli himlans kul och vi ska fira hennes P-vän som blir 20 år! Helt galet va tiden går fort, snart blir jag 19 och innan dess tar jag studenten. DE ÄR CRAZY! 
Hoppas på en rolig ikväll, är dock lite trött men hoppas på att det går över! 
 

Dagen idag började i alla fall med ett benpass på gymmet som förövrigt kändes grymt mycket i låren vilket var lite mening, slog personliga rekord och njöt av att springa lite! Efter gymmet fikade jag med mamma och pappa sen kollade vi på lite skön sång och ROBIN Stjernberg på torget i Hässleholm! Trevlans! 
 
 
This is my face tonight ( den sista bjuder jag på) "BJUD"
 


15 mars

Hejsan bloggen.
Känns inte som vi riktigt har haft tid för varandra. 
Nu är det i alla fall helg och jag har städat som tusan, varit på gymmet och kört ett stenhårt armpass och även gått i skolan. Så det känns ungefär som vilken fredag som helst. Ikväll ska jag bara mysa, dricka smoothie och äta något gott som faktiskt är nyttigt! Jag känner inte längre för att trycka i mig onyttigheter i den mängd som jag faktiskt har gjort denna vecka men som en "ursäkt" så har denna vecka varit hemsk. 
 
Måndagen började med att jag tog mina väskor och åkte hem från hjärtat, det är alltid lite jobbigt efter en helt underbar helg. Tisdagen - började förberedandet på riktigt inför UF-mässan, ALLT skulle vara färdigt så vi bara kunde ta bilen och köra dit. De tog 3,5 h att sätta upp vår monter och jag skulle även jobba vilket ledde till att jag inte var hemma från kl 22 så då däckade jag ganska direkt. Onsdagen började tidigt med att vi körde ner till hbg för att stå på mässan hela dagen, prata med nya folk och försöka själa in vår produkt! Vi blev nominerade till bästa hantervek tävlingen och det var himla kul! Annars var dagen mest jobbig. 
Jag känner inte att stressen, pressen och alla höga krav har försvunnit riktigt så idag måste jag ha en "vara med dig själv dag" annars kommer jag gå in i väggen innan påsklovet har börjat..  
 

6 mars

hej, 
sitter här och pluggar för att klara provet riktigt bra. känns ganska bajsigt att man varje dag sitter och trycker inte fakta för att en dag efter provet glömma 99 % av allt man under flera dagar tryckt in. 
 
Är dock lite nervös eftersom vi ska hålla ett föredrag imorgon inför ganska många människor om vårt uf företag och jag ska börja prata... UHH men det kommer gå så bra så! Längtar verkligen till Uf tiden är slut och man bara kan lämna allt det som har varit.. 
Längtar till skolan är slut också men jag ska göra allt i min makt så jag kommer in där jag vill komma in! 
Bara 100 dagar kvar nu! 
KÖP DITT EGNA KNITCASE NU! 
 
 
 

3 mars

Söndag idag,,, helgen går allt för fort.. 
Började dagen med att åka in till gymmet och tränade lite ben men mest av allt tränade jag armarna och det känns! Resten av dagen ska jag bara mysa och måste även plugga lite framåt kvällen. Så blir inte dirket någon händelserik dag idag men det gör mig absolut ingenting!
 
 
 

2 mars

Usch och fy vilken dag... Kom hem efter en grymt rolig utgång med två vackra tjejer runt 4-4:30 somnade och var tvungen att gå upp igen 06:15 För att jag skulle hinna vakna innan vi åkte till ullared men jag lyckades i alla fall ta mig till bilen och sen åkte vi. Varit hela dagen bland en miljon människor med massor av skrikande barn, tutande saker och störningsmoment som bara blev jobbigare och jobbigare och jag blev tröttare och tröttare men jag kom hem lite mindre rik! 
Nu ska jag bädda ner mig i sängen och bara mysa framför tvn och mello! 
 

1 mars

Hej du underbara fredag! 
Skolan suger just nu, har ingen motivation alls men så är det ju ibland. Denna fredagen kommer spenderas först med att städa och göra de fint på mitt rum för att sen bege mig ut i natten och dansa med mina färgsprakande vänner! Love IT! 
 
Längtar mest till ikväll eftersom jag hela veckan har varit sjukt taggad på att göra något! Sen imorgon så åker jag, mamma och pappa till Ullared och på kvällen blir det mys med tjejerna! Måste säga att helgerna går fort när man har kul! 
 

RSS 2.0