30 november

hejhej igen, just nu sitter jag och kollar på vad som verkar vara en riktigt bra film, jag mår inte mår inte så jätte bra, jag har ätit tre godisar och har redan fått jätte ont i magen, det här är verkligen inte roligt, får nog stanna hemma imorgon, då blir det nog till att plugga en del, ligger nog lite efter i matten, känns lite sådär. 
Aja nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv en lite stund till i alla fall.
Sov gott kära vänner ! 


30 november

Står i din port står bara still
För en minut sen var du min
en tredjedel av den jag var går hem
för en är krossad, en är din
det här är slutet på vår film
från och med nu
från och med du


30 november

varför tar gud alla bra människor, JO för han är egoistisk och det är inte okej, verkligen verkligen inte okej. 
R.I.P <3

30 november

vintern 2010
Mina favorit låtar nu inför vad som verkar vara en lång vinter, det är sista november och det är verkligen redan iskallt, det är verkligen ingenting jag gillar dock är de väldigt mysigt med snö. 
aja har inte så mycket mer att skriva för idag har de inte hänt så mycket.

30 november

ligger i min säng med en tjurig hund och varför är han tjurig då ? Jo för han fick inte smaka på min lussebulle. SÅ söt som han är så tycker han faktiskt om det även fast det kanske inte är så bra för han så tycker han om de riktigt mycket. 
Har varit hemma idag för min mage krånglar och har fortfarande ont i huvudet. Har svårt att koncentrera blicken på något och är inte alls hungrig och har inte varit de på hela dagen och det är faktiskt väldigt väldigt konstigt. 
Saknar min pojkvän jätte mycket <3

28 november

Bakat lussebullar med mamma, nu ska jag plugga lite samhälle eller ja svara på lite frågor, sen ska jag kolla ensam mamma söker sen plugga lite till samhälle och matte det behövs verkligen ligger lite efter. WOOOPPSSS ! :O Hahah har även tyska prov på onsdag eller fredag så jag ska fråga imorgon vad de är vi ska plugga på.




28 november

- Jag behöver hela dig så jag kan ge dig hela mig
Sitter här framför datorn, ska snart börja plugga och vänta på maten ska bli gott att äta. Just nu är jag riktigt trött men det är inte så konstigt, mensvärk och allt känns allmänt dåligt... aja får väl stå ut med de här nu. Ska nog spela en runda tetris innan jag pluggar !
ha de bra, vi hörs <3

28 november

Felix ringde för en timme sen och sa hejdå, gjorde mig lycklig och nu är han påväg till Egypten och jag hoppas att han har de bra! Jag kommer verkligen sakna honom. Ska försöka hitta på massa roliga saker här hemma så tiden går riktigt fort så är han snart hemma igen.  
Idag:
Ska sova lite till, sedan ska jag på julmarknad med mamma och pappa det är ju första advent idag, ska förmodligen träna också får se hur de blir med de. Ska höra efter vilken tid det är! Sen ska jag bara vara hemma och plugga, det gillar vi verkligen jätte mycket.  ¨
hörs sen <3


27 november

nanananananannanananannanan...

sitter och kollar på min favorit film på 3:an och lyssnar på musik. Känner mig verkligen deppig som alltid när jag sitter ensam hemma utan ork för att göra något sånt är livet ibland ! blev plötsligt väldigt fjollig :D
Ajja nu blir de mer facebook nördande ! hörs <3

27 november

sitter här ensam hemma och kollar på harry potter och äter. MUMS Har varit hos Felix sen igår riktigt mysigt. Igår beställde vi kebab och sen bowlade vi, dock sög jag eller ja ni vet jag var allmänt dålig. Han var dock duktig. Nu ska jag forsätta chilla och deppa imorgon väldigt tidigt åker Felix till Egypten, inte okej verkligen inte okej. Kommer sakna honom fruktansvärt mycket. 

 


26 november

http://svtplay.se/v/2245530/uppdrag_granskning/del_13_av_16_sald
Kolla filmen, det är hemskt att sådant här får hända. Det är verkligen inte okej och det är fruktansvärt att människor inte reagerar över de här utan bara fortsätter som vanligt. Ingen ville hjälpa flickan och det är hemskt och fel väldigt fel.,..

26 november

Varför tar min bror MINA vantar jag menar de är ju MINA och inte HANS, han hör nog inte skillnaden på de eller ? ...
Blir bara så arg när jag ska iväg och behöver mina saker då är dom alltid borta eller förstörda. ARGGGHH :@ Man lånar inte saker som man sedan förstör... Jag vill kanske ha ett par hörlurar som fungerar ibland... men nej det får jag jag inte.. 
Nu blev jag helt sur men de går över hoppas jag. Ska fråga pappa efter pengar till godis eftersom jag är pank.... För jag måste köpa nya hörlurar hela tiden... 

Ajja, nu ska jag bli lite gladare för snart tar jag tåget till min älskling. Längtar riktigt mycket. 
bilden är mest för att han är söt och för att detta är ända bilden jag har fått
ta på honom, eftersom han tar bort alla andra bilder tänker jag lägga upp denna bilden....


26 november

vinterns favoriter!
























26 november

tjenixen fredag igen då och idag ska jag hem till min älskling och mysa med honom ska blir riktigt gött. Sen åker han ju iväg till Egypten. Det är verkligen inte okej. I alla fall ska jag inte till skolan idag för jag orkar helt enkelt inte de och för att jag har världens huvudvärk känns helt okej faktiskt ska in och göra en undersökning på mitt huvud snart så att jag slipper denna fruktansvärda huvudvärken.
Skriver mer senare. !


23 november

Hejsan svejsan den segaste tisdagen på länge här och just nu sitter jag och tråkar på matten. Har ont i huvudet, i magen och är riktigt trött. Ibland orkar jag verkligen inte med skolan som idag. Träffade dock min gamla naturkunskaps lärare idag och det var trevligt. Händer inte så mycket idag ska ta de lugnt och bara vara, imorgon är de träningen igen och det kommer bli riktigt jobbigt, är ifs inte så lång dag för samhällen är inställd. AJaj chilla lugnt så hörs vi ikv !
SAKNAR LINNEA FRUKTANSVÄRT MYCKET !


21 november

sitter och kollar harry potter på tv nu, har nästan precis vaknat. Idag ska jag spela cup är inte jätte taggade med de kommer jag nog bli nu under dagen,  är nervös i alla fall. Sen börjar den jobbiga vardagen igen inte alls roligt. Ska plugga lite idag också. INTE OKEJ..

21 november

dålig uppdatering som ni kanske märker, hade så mycket att göra igår att jag inte hann och dagen innan dess orkade jag faktiskt inte. Ligger här just nu i min säng har precis kollat harry potter och den var riktigt bra, lite tårar och mycket skratt blev de ! :D Såg filmen med becka, beckis och ewe, trevligt faktiskt längesen! 
Igår kom Felix hem till mig och det var jätte trevligt, lagade mat och sen låg vi och kollade idol en stund och sen vid elva gick vi ut i snön hade snöbollskrig och bara myste det var verkligen roligt.  nu har jag inte mer att berätta så sov gott. 


18 november

vårat internet suger.

18 november

precis ätit frukost och ska snart börja plugga lite är ledig idag och det är jävligt skönt ska dock göra en massa saker t.ex. storstäda mitt rum, ska bli skönt. Ska även raka benen, plugga lite dra på en ansiktsmask och bara njuta av denna sköna dagen, imorgon ska lilla jag till gymmet, det ska också bli skönt. Hör av mig lite senare.

17 november

vissa veckor är jobbigare än andra och just nu känner jag att jag vill byta skola börja här i hässleholm och slippa pendla som en galning, spenderar lika mycket tid i skolan som på tåget. Tror dock inte jag kommer byta skola för jag har egentligen de så himla bra där jag är nu. Det är verkligen de jag vill och de jag brinner för. Jag mår så dåligt just nu att ingenting känns roligt, jag saknar det som var innan faktiskt. 
jag ska träna ikv och är inte jätte pepp hade ett träningspass innan idag som gav rätt mycket och det kändes skönt att träna. Okej nu blev jag peppad för felicia sa att hon skulle dit ! 
Aja nu ska jag faktiskt forsätta kolla tv, tycka synd om mig själv och försöka värma upp mina händer och fötter för dom är iskalla. 


17 november

godmorgon eller ja go´förmiddag 
Sitter på företagsekonomin vi fixar våran koll på pengarna presentation, det går faktiskt riktigt bra tycker jag.
Vi hör sen !

16 november

rasmus och jag gjorde mackor till oss och mamma och pappa, skit gott och snart ska vi äta chokladpudding gott som tusan. NYTTIGA VI ÄR IDAG, eller inte. 
Har fått en favorit låt nu " om vi inte " heter den och om ni vill lyssna på den hittar ni den på denna länken http://www.myspace.com/rastegaronline
ikväll blir det till att kolla tv och plugga en massa, glömde skriva att jag fick en ring öronhängen och hörlurar idag. Tycker om min mamma <3

16 november

hejsan svejsan, hemma nu och trött som tusan. Har shoppat idag ätit gott och pratat med min mentor och tränare, det gick faktiskt bra. Så nu ska jag och rasmus göra varma mackor till pappa och mamma ska även göra chokladpudding ! :D
så hör av mig senare !

16 november

godmorgon godmorgon idag är det utvecklingssamtal och jag ser inte fram emot det precis. Aja dit och snacka sen hem, chilla och bara ta det lugnt, skiter nog i att ta med mobilen idag eller har inte bestämt mig än. Det är kallt och äcklig ute och jag vill egentligen bara ligga kvar här i min sköna varma säng. Aja malmö nästa.. 


15 november

nej nu blir det sängen godnatt alla härliga människor, skriver mer imorgon :D

15 november

ska kolla på fotbollsgalan nu i min ensamhet eftersom det inte är någon annan hemma. Det som är det bästa är att höra när dom tackar tusen människor skrattar alltid lika mycket. " jag tackar mamma, jag tackar pappa jag tackar min syster jag tackar mina barn jag tackar min fru jag tackar min tränare jag tackar alla spelare i de eller de laget. HAHAHH :)


Ska se om jag orkar göra något annat ikväll annars kommer jag snart gå och lägga mig sova och riktigt njuta av det. Är skit trött och är på dåligt humör hela tiden, har ont i huvudet och mår illa, orkar knappt träna och vill mest bara gråta. Livet är just nu på en nivå som är riktigt långt nere men snart blir det bra igen. Saknar alla kompisar faktiskt, saknar att känna lycka när jag går ut på planen för att bara träna fotboll. Detta ska vi verkligen ändra på. Saknar min pojkvän varje dag, varje minut och varje sekund när jag inte är med honom. 


15 november

hejhej,
har kommit hem nu faktiskt och jag ska ta och göra lite chokladpudding och hallon och mumsa på, gott ska det bli. 
Ja annars har det inte hänt så mycket.

15 november

sitter just nu och kollar eva och adam, kan morgonen börja bättre ? Nej jag tror faktiskt inte det, jag ska snart dra mig ner till bussen för att åka till skolan ska sitta och lyssna på när några folk pratar eller något. Aja, Ska i alla fall stänga datan nu. Skriver mer senare idag. 
bild på snyggingen själv. !


14 november

ligger just nu framför tvn och kollar på ensam mamma söker, gud vad jag älskar det programmet. Denna veckan kommer nog vara awesome, händer inte så mycket tråkigt i skolan, imorgon har vi drömfabriken och på tisdag har vi utvecklings samtal / studiedag. Sen ska vi inte göra så mycket resten av veckan. Tycker det är tråkigt att Svenska landslaget ska träna på stadion imorgon och så kommer vi inte vara där på hela dagen.. TRÅKIGT ! ajaj nu ska jag fortsätta dricka cola och kolla ensam mamma söker. ha det gött ! 


14 november

har kommit hem från felix och från dopet nu. Blev en trevlig kväll igår. Kom till felix vid fem och sen åt vi, kollade på och åt lite glass kollade på lite film, snackade och somnade det. Så det var jätte trevligt och jätte mysigt. Åkte direkt till kyrkan vid elva och kollade när molly blev döpt hon är super söt. Sen åkte vi hem till Jennie och åt och busade med barnen de var verkligen jätte roligt. Längtar till jag få en liten pojk som jag kan springa runt och leka med. Nu sitter jag här hemma tänker på felix och ska snart lägga mig framför tvn och ta det lugnt. 


13 november

go´middag
Håller på att packa ner lite saker för snart bär det av till min kära pojkvän, ska bli trevligt att träffa honom det var ett bra tag sen. Blir väl till att kolla på film eller något. Ska se om jag kan sno hans data och skriva lite men det är bara kanske. Annars skriver jag mer imorgon. 
Igår hade jag det mysigt satt och spelade tetris och när jag inte orkade mer gick jag in på toa och rakade benen och smetade på en ansiktsmask, Det var riktigt skönt och just nu är mina ben så mjuka och sköna. Kan nästan inte sluta känna på dom. I alla fall somnade jag vid tolv och vaknade vid tio idag. Det var riktigt gött faktiskt, är dock trött nu men det går väl över under dagen. Hoppas jag i alla fall annars kommer det sluta med att jag somnar i soffan igen... haha.
Ha en bra dag alla glad människor för det ska jag ha !
bjuder på bilden(A)


12 november

jag är kär 
jag är lycklig
Jag sitter här på mitt rum ännu en fredagskväll och ska snart börja städa. Ska nog kolla på idol ikväll och försöka hålla mig sysselsatt så jag inte ligger och tänker hela kvällen. Brukar sluta med att jag mår fruktansvärt dåligt då. Ska nog somna tidigt och vakna fruktansvärt sent imorgon. Det kommer bli riktigt skönt om jag lyckas med de, har en tendens att vakna riktigt tidigt på helgena för att jag gör de hela veckan men jag måste verkligen få sova ut. 
Jag saknar min pojke och det känns verkligen att jag gör de. Går runt och tänker på honom hela tiden. Ska träffa honom imorgon och jag längtar fruktansvärt mycket. 
Nu har jag inte mycket mer att skriva kommer säkert skriva en mening eller två lite senare,
Här får ni en bild på mig och Francis !

11 november

Det var ett tag sen jag skrev nu och jag känner att de inte finns så mycket att skriva om. Livet rullar på som vanligt. Just nu är det riktigt jobbigt jag har ont i munnen och får ont i huvudet av det. Har ont i magen för jag kan inte äta ordentlig mat. Går hungrig hela tiden och tappar koncentrationen på lektioner. Hade dock so prov idag och jag hoppas att det gick bra. Har gått bra på dom andra proven och har fått vg i både natur och engelska och det känns riktigt gött. Jag är så sjukt skolmotiverad nu så det finns inte. Jag ska ta mig genom dessa åren med höga betyg.
Snart är det även helg och jag ska spendera min helg med mig själv och Felix. Behöver verkligen tid för mig själv, ligga hemma och bara mysa, ansiktsmask och lite goda frukter blir det imorgon och ska även ta ett fotbad och fixa mina fötter lite.

9 november

jag känner riktigt att det börjar bli vinter nu och jag längtar verkligen till snön kommer och lägger sig på allvar, det ska bli så mysigt. 
Nu sitter jag och ska snart börja plugga på Samhällen, blir till att läsa på tåget ner imorgon och tåget hem och likadant på torsdag. Det kommer säkert gå bra. Jag har fått reda på mitt naturkunskaps - och engelska prov idag och det blev VG. Kändes helt okej faktiskt. Hade faktiskt teori idag och det var inte jätte skoj men de tog inte så lång tid. Nej nu måste jag verkligen plugga och göra lite te. Ha det bra så hörs vi senare ! :)

7 november

Festen igår var helt helt helt underbart rolig och jag tackar allt roligt folk för igår. Mycket skratt ger ont i magen och tårar i ögonen. Fast bilder kommer upp när jag får lite pic av linnea. Hon sov här i natt och där var en mus på mitt rum men hon sov hur gott som helst det gjorde dock inte jag. hahah :) ville mest bara berätta de.

7 november

just nu hoppas jag bara att felix kommer hem levande från Malmö ikväll. Säger grattis till segern de var ni värda.
Ja nu kommer mamma hem och jag ska försöka fortsätta på min nk redovisning har bara några få meningar kvar att skriva.  så nu är jag klar och ska äta pizza med mammsen och pappsen :) ha de bra :D

6 november

fotbolls cupen var riktigt rolig, spelade bra faktiskt, två lika och en vinst känns helt okej. Stod i mål sista matchen och jag har nog aldrig varit så rädd. Det gick faktiskt bra och jag höll nollan ! Duktig som jag är :) nu ska jag nog sova så hör av mig imorgon :D

lite bilder från skolan


5 november

Ringde och väckte min pojkvän för en timme sen och hoppas nu att han snart beger sig till tåget. Han ska komma hit idag så vi får väl hitta på något roligt. Ikväll ska jag spela cup i Hästveda och de ska faktiskt bli väldigt roligt. 
Låg upp igår och pratade med Marcus, det var längesen och väldigt roligt. Blev mycket skypeande igår nu när jag äntligen har laddat ner de.

5 november

hejhej,
har ingenting att säga. Felix kommer imorgon och det är cup sen är de fest på lördag och släktkalas ! :D

3 november

Felix sov här i natt det var väl mysigt. Själv fick man gå upp vid tjugo över sju för jag skulle åka till doktorn för att röntga mina fötter. Kom hem igen efter en timme och kröp ner bredvid mina kära pojkvän igen, sen somna jag om så sov vi till halv tolv. Gick upp åt frukost gick och la oss igen. Sen åkte han hem ;/ och då duschade jag kollade tv och tog de allmänt lugnt innan träningen och nu har jag precis duschat igen ligger i sängen halv kollar tv och lyssnar på lite musik :)

2 november

Nej idag har det inte hänt så mycket. Åkte till stan med frida så hon köpte lösnaglar och ögonfransar sen köpte vi lite godis sen begav vi oss hem. Sitter och väntar på Felix just nu. Ikväll kommer han och myser med mig. Happyface. skriver mer imorgon ! :D

2 november

hej. mitt i natten ligger jag här och skriver om min dag som egentligen är helt obetydlig för er. Jag var först på väla handlade lite kläder och så. Det var mysigt att spendera dagen med lite kompisar var riktigt längesen. Var en sväng inne på ikea också men bara snabbt får väl ta en halvdag på väla och andra halvan på Ikea någon gång hade varit kul. Efter väla drog vi hem till mig och kollade tv och sedan kollade vi robin hood den är riktigt bra må jag säga !
Sov gott ! <3

1 november

Hejhejhejhej.
Nu ska jag dra på mig mina kläder plocka ihop alla pengar och sånt sedan ska jag dra mig ner till tåget för idag blir det väla med bea linnea och beckis. :) 
Ska faktiskt bli väldigt roligt.
så jag får höra av mig när jag kommer hem :D

RSS 2.0