18 februari

Sitter och kollar på annica och mercelos liveblogg vilket är väldigt underhållande denna måndagskväll! Ska snart krypa in under täcket för att sova, är så himla slut! Trodde att jag var feberfri idag men så kom pappa hem och sa att så inte var läget.. Så nu efter snart en vecka har jag fortfarande feber vilket suger. Jag vilar så mycket det bara går men jag vill verkligen bli frisk nu eftersom Andreas kommer hem om 2 dagar! 
Helt ofattbart att han kommer hem! Saknar honom så mycket så det ska bli skönt när han väl är hemma och ligger här bredvid mig i sängen! 
 
posinginmywebcamissofun!

 

16 februari

godmorgon, 
har äntligen vaknat efter den värsta natten på väldigt länge. Hade precis somnat och då vaknar jag av att jag får en hostattack som inte ger sig på ungefär en timme. Jag hostar och hostar, blir tvingad att sitta upp och då blir jag helt yr pga hostmedicinen och så tror jag att jag ska spy men det gör jag aldrig och när "attacken" väl slutat så somnar jag så fort jag bara kan men idag känner jag mig helt slut ;/ 
 
Ska ändå städa mitt rum om en lite stund, funderar på att byta lakan och så också. Ikväll blir det nog minispa här hemma med mello på tvn, det behövs nog så otrolgt mycket! Önskar jag kände någon som var asgrym på massage! Funderar på att tvinga med Ante på en spahelg någonstans. jag menar hur mysigt hade inte de varit?! 
 
 

14 februari

Haft en ordentlig sjukdag med lite arbete, mamma följde med och hjälpte till på jobbet(tackdetvarguldvärt) <3 
Innan dess låg jag och sov i soffan tills min näsa började fånga upp en ljuvlig doft och inte vilken doft som helst det var mamma som bakade kanelbullar! Åh vad hon har varit bra idag! 
 
Så nu när jag kom hem från jobbet så drog jag på en ansiktsmask, doppade föttern i ett fotbad och njöt av att bara slappna av lite! Det behövdes då jag hela tiden hostar så att det gör ont, halsen känns tjock och näsan ja den är ur funktion förutom när mamma gör något gott då fungerar den tydligen!  Blir nog hemma imorgon också tyvärr! Ska ändå gå upp tidigt för det är bara onödigt att sova bort hela dagen! 
 
 
Nu ska jag kolla på avsnitt 19 av pretty little lairs som tydligen har kommit ut nu! lycklig tjej, sen ska jag nog sova! SKÖNT!  Ha en fortsatt trevlig alla hjärtans-dag! 

14 februari

Blev en sjukdag! Vilket suger... Har feber, hostan är tillbaka och näsan den är ut fuktion! Så idag blir det ligga på soffan men alla behöver vi pengar så runt 16 ska jag försöka ta mig till jobbet för att städa lite.. Innan detta ska jag försöka plugga om jag orkar.. 
 
 
Hatar helt ärligt att vara sjuk men det ger mig möjligheten att prata med min älskade pojkvän på alla hjärtansdag! Han går upp extra tidigt för min skull och det känns helt fantastisk bra! Saknar honom lite extra idag på denna kärlekens dag! 
 
 

13 februari

åhh skit också.. Min hosta och förmodligen förkylning är på väg tillbaka! Kände ingenting i morse men efter ett träningspass och ett litet tag på soffan så kom hostan och har inte slutat sen dess. Skulle egenltigen gått på Zumba och Body pump pass nu på kvällen men det hoppar jag över. NU blir det ordentlig vila tills detta är över.. Suger att det kommer tillbaka, trodde jag hade blivit frisk men tydligen inte.. Dumma influensa... 
 
Så ikväll har mamma gjort hemmagjord pizza, vilket ska bli himla gott! sen ska jag plugga lite! 
 
 
Något som suger ännu mer är att det är alla hjärtansdag imorgon och min boyfriend är inte hemma! :'( men om mamma är snäll och tar med sig familjen ut ur huset nästa fredag så ska vi fira alla hjärtans dag då! 
Han kommer ändå hem om en vecka och om exakt en vecka så ligger jag "förmodligen" och snusar i hans nacke! LÄNGTAR! 
 

12 februari

Nu börjar min minihelg, Är ledig halv dagen idag och hela imorgon! Så tar mig en riktigt vilodag idag, ska dock försöka boka två pass imorgon, zumban och body pump och ha lite träningsdejt med emma och my. 
 

men som sagt är det vilodag idag! Har kört igenom hela kroppen och behöver ha en dags vila, vilar ungefär 2 ggr i veckan vilket jag tycker passar mig bra då jag i stället jobbar på tisdag och torsdag passar det utmärkt att ha vilodagar då! Men idag ska jag nog inte göra något annat än att ligga framför tvn och mysa med mig själv! Ska nog äntligen få prata med hjärtat idag och det har jag längtat efter, var så himla längesen nu och det är sjukt jobbigt att han är så långt borta när man inte kan prata regelbundet med varandra ;(  
Dock kommer han ju hem snart vilket är skönt! 
 

10 februari

yo bro, 
 
Nu blir det nog mys hela dagen fram till jag ska gå en liten kvällspromenad med hunden! Miffo på tv, en film som man såg på lite i smyg som liten för den var ju lite snuskig! 
 

Började dagen med att gå upp lite extra tidigt för att ta mig till gymmet, körde ett bodycombatpass träffade Emma innan så vi körde lite styrka efteråt! Blev ben och rumpa och vi körde riktigt hårt så nu känner jag mig helt svag i benen och det känns så jävla gött! Imorgon blir det mage och rygg ska också bli ritkigt gött! 
 
 

9 februari

Haft en riktigt mysar dag med massa sänghäng, tv tittade och njutit av min träningsvärk från gårdagen som jag imorgon kommer ta dö på! Imorgon blir det upp tidigt för att gå på gymmet klockan 9, så det ska vara! Imorgon blir det ett BODYCOMBAT pass och efter det tänkte jag köra lite benträning och lite mage!  
 
Älskar att kunna träna igen, med rätt medel då alltså inte bara hemma! Det är skönt och man mår mycket bättre, känner sig själv snyggare och för mig är det väldigt viktigt så därför tränar jag för mig själv, inte för någon annan! Jag vill känna mig snygg för mig själv! Dessutom är känslan så enormt underbar när man ställer sig i duschen efter ett jävligt träningspass där svetten har runnit och kroppen känns som spaghetti! 
 

7 februari

Tänkte ha datan en i gång en stund till om Andreas skulle logga in på skype men tänkte ändå krypa ner under lakanen, får se hur länge jag kan hålla mig vaken!
 
Morgondagens schema ser ut såhär:
  1. skola
  2. träning
  3. fix
  4. tacomys
  5. bowling 
Morgondagen kommer bli en riktigt bra dag! 
 
Sov gott 
PUSS
 
 

7 februari

Idag var lilla jag och hämtade ut mitt gymkort på 24:a kände mig sjukt välkommen och det ska bli så himla kul, skönt och roligt att börja träna på allvar igen efter ett ganska långt uppehåll. Nu när jag ska försöka vara seriös med träningen vill jag såklart ha resultat och ska försöka att ändra min kost. Inte äta så mycket som är dåligt för kroppen som, hämtpizza, kebab ja ni vet! Dock tänker jag absolut inte tillåta mig själv att inte ha GODISDAGAR som på lördagar! Då jag nästan aldrig äter just godis blir det ofta choklad och jag gillar ju bara mörkchoklad och det är ju faktiskt nyttigt eller i alla fall inte lika farligt som ljust eller vitt! 
Den här förändringen känner jag kommer vara så himla bra för mig, psykist som fysiskt och jag kommer nog börja trivas med mig själv som person!

Imorgon blir första passet, ska hänga på My och Emma! Första gången är ju alltid lite nervös vad man än gör! 
 
 
 
NU KÖR VI! 
 

6 februari

Åh hej bloggen! Har jag kvar dig?! 
 
 
Sitter här och slö surfar! Har gjort allt jag ska ha gjort till imorgon och känner mig faktiskt nöjd med det. Funderar på att läsa igenom psykologin eftersom jag tänkte (om jag få för läraren) göra de provet på fredag. Då jag missade de i fredes men tydligen var det ganska lätt och det var inte så många sidor i boken och om jag kunde de då så är det ju bara att läsa en eller två gånger till, sen borde de gå lätt som en plätt! 
 

Tänkte att jag skulle ha hämtat ut mitt gymkort idag men glömde helt bort det när jag satt på bussen till stationen så får göra det imorgon innan jag går till jobbet! Längatar tills jag kan börja träna, är så himla trött på denna förkylningen... halsont suger, hade jag bara varit lite snuvig så hade jag nog tränat idag men dricker fortfarade hostmedicin både på dagen och natten för att inte hosta sönder min hals och vill inte riskera något med att träna så får väl vänta ut det värsta innan jag testar på att gymma! 
 
 

4 februari

Nu har jag räknat klart alla tal och som jag hade tänkt att jag skulle räkna och känner att jag kommer klara provet bra även om jag är nervös inför det. 
 
 
Men i alla fall tänkte jag slänga mig i sängen nu och mysa under täcken och kuddar tills jag somnar! Är sugen på något gott men vet inte riktigt vad och då får det vara, känner inte dirket för att gå och små äta tills jag hittar det. Frukten är slut här i huset så hoppas att det inhandlas mer av det imorgon! 
 

4 februari

Kom hem sent från skolan idag vilket gör att jag inte kommer igång med pluggandet fören nu! Ska kolla klart på Say yes to the dress! Älskar att det är min vecka med kortet och det innebär att jag kommer ha tv-kortet på lovet när min älskade älskling kommer hem! För nu är det bara denna helgen och nästa helg kvar innan han kommer hem, som jag längtar! 
 
Nu efter programmet ska jag ge mig på matteprovplugg vilket innebär att jag ska göra Övningshäftet till ett prov och sätta mig och göra allt sen kolla om det är rätt för att se vad jag möjligtvis skulle behöva träna mer på! Kände att jag skulle få IG när jag gick till skolan idag men efter två lektioner och mycket hjälp av världens bästa mattelärare så känner jag nu i stället att jag kan få VG om jag verkligen inte stressar, andas djupt och tänker för att jag kan det egentligen! 
längtar mig tillbaka till thailand! 

2 februari

Just nu ligger jag och tråkar i sängen, kan inte ens gå upp för trappan utan att huvudet trillar av, av smärtan.. USCH har fått sår runt hela näsan så det känns förjävligt att snyta sig och måste verkligen göra det hela tiden så ska se om jag kan hitta min idomin som jag kan smörja in nästippen med.. 
 
Pratade precis med hjärtat och han har det väldigt bra där han är nu, halva tiden har gått och han kommer hem om två veckor och fyra dagar! Som jag längtar efter honom!
 
 
Ikväll blir det mello och mys, ska försöka komma i säng tidigt i dag och inte glömma ta hostmedicinen som jag gjode igår och fick stå ut med en hostattack i 40 minuter. Livetsugerverkligennärmanärsjuk!!! 
 
 
Vill ut och shoppa men ska spara pengar som tusan denna månaden! 

1 februari

hej på er 
 
Sjuk ligger jag här i min nybäddade säng med ny rakade ben. Trodde det skulle kännas bättre och att jag skulle bli friskare om jag tog en lång dusch och rakde benen, städade mitt rum och bäddade rent men nej känner mig bara mer överkörd.. 
 
Sitter ändå här efter en god middag med näsblod och drick lite gott vin, ska kolla på onödig tv hela kvällen och se om jag kan få ner lite godis. Egentligen va´t det bra att jag blev sjuk för då kan jag plugga matte hela helgen för jag måste ändå vara hemma hela helgen och det är prov på tisdag och har bestämt mig för att klara det! 
 
 

RSS 2.0