Tjugofemte augusti tjugohundrafjorton

 
 
Hej!
 
Sitter i soffan denna tidiga morgon! Ska snart bege mig mot blåsenhus för att dra igång vår fadder kick-off, på torsdag kommer reccarna och då ska vi ha ett fullspäckat schema! 
 
Har ar även haft en väldigt bra helg! 
Fredagen spenderade jag mest på stan med vännerna och på kvällen tog jag och a en tur ner till vår bastu. Det var riktigt skönt efter all städning och fix som vi har behövt dras med sedan hyresgästen flyttade ut... 
 
Drack lite vin och så vilket var gott! 
 
På lördagen var det mycket att stå i eftersom våra kära vänner från olika ställen skulle komma hit på en "liten" kräftskiva! Det blev en riktigt lyckad kvällen som resulterade i en trött, hes och bakfull Alice men vad gör det när ens fina vänner förhoppningsvis haft lika kul som jag och a! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

nittonde augusti tjugohundrafjorton

Sitter här en sen tisdag. Lyssnar på musik och spenderar värdelösa timmar med datorn i knät. Andreas kollar på fotboll och jag känner inte alls för det. Jag tittar i ställer på inredning som jag önskar mig. Vill göra vår lägenhet så mysig och fin som den bara kan bli. Vi behöver tavlor, ljus och filtar. Det behövs kanske också hyllor, bra förvaring och en röd tråd. Jag har så himla svårt att hitta den röda tråden men det löser sig nog. Det gör det alltid.

Imorgon åker vi i alla fall tillbaka till Uppsala. Andreas snälla pappa kör oss dit. Det ska bli otroligt skönt att komma hem och få ordning på allt. Redan på lördag öppnar vi upp för fest och det kommer att bli underbar kul.
Sedan börjar insparken. Vi faddrar kör ett tag sedan kommer reccarna lite senare. Det ska bli kul att se alla nya nyfikna ansikten och göra deras första tid riktigt bra. Önskar att deras blir lika bra som min var och att det hittar lika fina vänner som jag.

Nej nu ska jag nog gå och lägga mig så jag är pigg och glad imorgon när bilen åker hem till Uppsala.

kram!

artonde augusti tvåtusenfjorton

Idag om massa timmar tar jag tåget till Stockholm. Jag ska alltså lämna mitt flickrum ännu en gång. Det känns kast men samtidigt bra. Jag lngtar efter att komma hem. Våra regler, vår mat och vårat liv. Jag saknar alla fina kompisar i Uppsala men framförallt saknar jag mitt liv där.
 
Jag har haft en underbar sommar fylld med mycket glädje och skratt. Jag har haft en underbar arbetsplats där fina människor har  både arbetat och bott. Detta har gjort att dessa månanderna har gått så fort och imorgon kan jag äntligen få sätta mig på tåget till A. Sedan ska vi tillsammans åka till Uppsala. Då ska jag omfamna alla som redan är där och berätta hur mycket jag har saknat dem och alla våra påhitt. 
 
Nej nu får jag nog sova så jag kan upp och packa imorgon. Måste säga hejdå till mamma och pappa också! 
 
 

RSS 2.0