31 oktober

Har precis kommit hem från Hästveda, har suttit och kollat på fotboll hela kvällen. Var faktiskt lite roligt. Nu sitter jag och kollar på Beck och beck är bäst. Sitter och funderar lite på vad jag ska köpa imorgon också :)
lalala hörs sen :D

31 oktober

ska snart gå ner och hämta lite frukost. Idag ska jag plugga lite tror jag om inte något annat kommer upp. Ska dock kolla om de går några bra filmer ikväll på tv det är ju trots allt halloween. nu tänker jag fortsätta samla kraft för att gå ner :D

30 oktober

Mensvärk sen igår men jag kämpar på.. Svin ont och hela kroppen värker menmen..
Saw filmen var inte alls så som jag trodde den skulle vara lite dålig faktiskt eller ja den var inte den bästa av filmerna. 3D var rätt onödig eftersom den inte gav så mycket effekt på filmen. Det hade gjort den bättre och mer läskig om man hade använt 3D ännu mer. 
Nu ligger jag och kollar på tv, lyssnar på musik och försöker värma magen så mycket som de går för ont gör de, riktigt ont. Skulle vara skönt att få gråta en stund bara för att. Varför finns mensvärk.
ha de gött så hör jag av mig imorgon förhoppnings vis utan smärta..

30 oktober

igår var jag hos pojkvännen min. Satt och kollade när han spelade handboll det var faktiskt riktigt roligt. Sedan åkte vi hem och åt handlade också godis sen kollade vi film dock somnade jag och pratade i sömne, lite pinsamt, thihi :D

Nu ska jag snart ta tåget till stan för jag, bea och linnea ska kolla saw, jag kommer skrika som en liten gris men de ska bli kul att se den i 3d plus att jag gillar den känslan man får när man är rädd och efter man har varit rädd.
Aja, saknar i alla fall Felix, väldigt mycket !

27 oktober

skulle lagt in bilder på datan men har helt enkelt inte hunnit det idag,
Kom hem från skolan efter en halv lång inte så jobbig dag. La mig på soffan och väntade på att maten skulle bli klar.
La mig på soffan igen och somnade så det blir till att plugga massa Engelska hela kvällen imorgon. Har ju inget annat att göra.
Har även tränat idag och det var helt okej, Är dock lite besviken... 
Ska sitta och kolla på tv en liten stund innan jag går och lägger mig. Så nu säger jag GODNATT ! :)

Här kommer en gammal bild

27 oktober

Samhälle nu och jag vet inte vad jag ska skriva......

26 oktober

Ska snart äta och sen ska jag städa, lägga in kläder, byta lakan m.m Plugga lite också, Engelska och samhälle. Har läxa tills på onsdag, torsdag och prov på fredag. Känns helt okej innan lovet för nästa vecka kan man chilla, träffa kompisar och bara må bra. Ska lägga in lite gulliga bilder från igår senare också. 
Nu får jag ta tag i mitt liv och börja göra lite saker.
hörs mer ikväll ! :D

26 oktober

Sitter och tittar på tv och dricker varm choklad har precis pluggat lite på nk :) kan det första sidorna riktigt bra nu har jag bara elva sidor kvar att lära mig bra och de ska jag göra under mina tåg och bussreser nu under morgonen. Hoppas i alla fall att det kommer gå bra på provet idag. När jag kommer hem ska jag skriva samhällsarbete och städa och plugga på engelskan har prov på de på fredag och hoppas att det kommer gå bra. Denna veckan är jobbig ! eller ?!
hihi, ska faktiskt dricka upp min varma choklad nu och börja klä på mig lite ytterkläder för att gå till bussen.



25 oktober

sitter på matten och lyssnar på micke när han snackar om provet.. 
Jag fick G nästan VG så är rätt så nöjd om jag får säga det själv. Slutar klockan fyra idag och det är rätt drygt på hemvägen ska jag läsa på nk provet imorgon måste klara det och göra niklas stolt.. hehe. 
Ska även ta det extra lugnt och bara ligga hemma kolla tv och se allmänt trött ut.

25 oktober

var hos felix igår och det var mysigt. 
Köpte också en vinterjacka, vantar, mössa och en ryggsäck. 

Nu sitter jag här med datorn i knät och kollar på tv ska gå ner och göra frukost nu MUMS !
Är faktiskt riktigt hungrig. känner att denna veckan kommer vara extra jobbigt. Börjar inomhusträningarna på onsdag. 
nu frukost sen skolan.. ha de bra !

24 oktober

Igår var de fest och hade rätt tråkigt fram till klockan tio för sen blev dans och sång. Inte bra för halsen för idag mår jag pissss dåligt. Det var trevligt alla var uppe och dansade till och med ledarna!
Idag ska jag träffa älsklingen min ! det ska bli mysigt.

21 oktober

sitter här i soffan med datan i knät. Mysigt. Har druckit en varm kopp med choklad och ätit en cookie från subway MUMS.
Imorgon är det fredag och just ska jag snart äta skriva lite på min novell och bara mysa. För snön har kommit och snön har lagt sig men nu börjar NAVY CIS , hörs sen <3

snö

Satt och kollade ut och såg att det faktiskt snöade så nu har vintern kommit på riktigt i alla fall här i Tyringe.  Måste säga att det är himla mysigt. Har längtat jätte mycket efter vinter har dock inte köpt vinterskor eller vinterjacka ännu men ska försöka göra de direkt när jag får pengar till de. Ska bli så skönt att komma i en vinterjacka ist för en regnjacka. 
Nu ska jag fortsätta kolla på fotboll kolla igen tyska texten för jag ska i alla fall få g imorgon.

20 oktober

Jag saknar min pojkvän, väldigt mycket. 
sitter just nu framför tv och får höra av madde att johan har krockat och nu blev min dag lite sämre. Stackars han säger
jag bara.
Har annars inte gjort så mycket idag, Ska snart kolla PD för jag tycker om de så mycket !
Imorgon är de teori och skolfoto och tyska prov. Så måste till skolan. Känns dåligt.

19 oktober

tidigt tidigt tidigt...
ligger här som vanligt i sängen och skriver om egentligen helt ointressanta saker och så dricker jag ju té. 
Kommer spendera dagen i Malmö, i skolan då.
Jag har blivit förkyld men jag kan inte ligga hemma mer så nu har jag hällt i mig massa medicin och mår faktiskt
redan lite bättre förutom att jag känner mig helt tjock i huvudet men huvudvärkstabletten börjar fungerar.
Har kollat på en massa tatueringar och jag har hittat en som jag verkligen tycker är jätte fin. 


18 oktober

Hejsan Svejsan.
Ligger här i min säng och kollar på vakna med the voice och dricker té. Känner mig allmänt seg i kroppen och huvudet börjar snart värka igen så innan jag går ska jag ta en huvudvärkstablett. Händer inte så mycket idag ska dock ha matteprov och så ska jag tvinga Linus att hjälpa mig fatta allt på lunchen. Kommer nog gå bra. Hoppas på att få träffa min älskling efter skolan det hade verkligen gjort min dag. Längtar till månaden tar slut eftersom jag vill ha pengar så jag kan köpa en ny vinterjacka ! Ha de bra ! Så hörs vi mer senare!

....

ska gå och lägga mig nu för det är faktiskt skola imorgon. Jag måste upp för jag måste till skolan och på kvällen måste jag träna. Allting känns så himla tråkigt när man måste göra något. Skulle behöva ett uppehåll från både fotbollen och skolan. Det ska bli grymt skönt med lov så man kan ta det lugnt fördriva tiden med kompisar och framför allt med Felix. 
Bara två veckor kvar ! Ska hålla koncentrationen uppe och kämpa mig igenom dessa två veckorna.

tjejkväll mys

igår kom alla flickorna hit (utom beckis ;/krya på dig !!)
Vi åt pizza och kollade på idol, lyssnade på musik och skrattade. det var längesen och det var jätte skoj.
Kvällen slutade med att jag, Evelina och Linnea somnade i min säng.
Idag vaknade vi vid nio och Evelina åkte hem för hon skulle träna sina karatebarn och jag och Linnea gjorde
frukost och började kolla på oth första säsongen och den är nog den bästa !
Senare idag ska jag hem till mitt hjärta, saknar honom extremt mycket.

<3

ska till doktorn nu med mina fötter. Hoppas jag får bli opererad så att jag slipper ha ont. Sitter och lyssnar på världens bästa låt och ska ta på mig lite rena kläder. Ikväll kommer flickorna hit och det ska bli mysigt!! :D

sicksicksick

sjuk idag och det är rätt skönt att bara hemma. Ska snart ta tablett igen, har riktigt ont i huvudet.  Så idag försökte jag sova fram till ett och lyckades faktiskt. Har knappt sovit något i natt så det kan vara orsaken till de.
Igår var min älskling hos mig och det var super mysigt. Ska träffa han på lördag och det känns som evigheter för just nu saknar jag honom jätte mycket!

-_-

godmorgon
onsdag idag och ikväll kommer felix och det gör mig så glad att veta att jag ska träffa honom på en vardag ! :D 
Vi har rast just nu och annars har vi idrottspsykologi och det är super kul och imorgon har vi sovmorgon ... :D YEAH eller ja tar ju bussen 07:35 :D

tisdag

Vaknade jätte tidigt idag... Halv fem ringde klockan och då gick jag och fixade till mig lite, tog bussen till Hässleholm och sen tåget till Malmö sen bussen till Stadion. Började dagen med en "ny" kurs idrottspsykologi det var faktiskt jätte jätte roligt. Så ska dit imorgon också så det blir även tidigt imorgon och det kommer bli jobbigt mycket jobbigt men när jag åker hem ska jag faktiskt träffa Felix och det kommer nog göra min dag! 
Nu ska jag snart kolla på fotboll när Sverige spelar och det ska bli trevligt eller kanske inte. Blire tråkigt kommer jag plugga tyska glosor inte för att det är mycket roligare men skitsamma !
Ha en bra kväll !!

måndagmåndagmåndag.

Hejhej, 
Skola idag eller skola och skola, vi ska simma och dansa, svårare kan de inte bli. Så vi börjar halv elva slutar halv ett.
Sen kommer jag att åka hem för att ta de lugnt innan träningen. Super mega dunder trött. Annars kommer det inte hända så mycket ska dock gå och packa lite badkläder om en liten liten stund. Har spelat tetris nu en timme, hihi(A)
Ikväll ska jag plugga tyska och Engelska och det gillar vi ! :D

allt om min helg.

Haft en helt underbar helg med Felix.
Fredes: Gick vi och hälsade på Evelina och beckis och becka en liten stund, Handlade godis och chillade. Allmänt skönt om jag får säga det själv. Somnade ganska tidigt och i Lördes: åkte han till Danmark sen kom kära linnea hit sen bar de av till Bromölla där träffade vi Oskar och Tommy sen kom Felix hem igen och då tog vi tåget till Sölvesborg för vi skulle till ett ställe som heter Altona, var helt okej men älskling var ju där. Tror inte jag är någon fest människa längre. Hihihi (A) 
Vaknade upp bredvid min kära pojkvän idag och blev kvar i sängen ett bra tag innan vi orkade gå upp. Linnea sov så gott i soffan ville ju inte väcka henne (A) Snälla som vi är :) 
Vid tre åkte vi hem och nu saknar jag Felix och det är hemskt ! Kan jag ta och berätta. 
Nu ska jag plugga eller om en liten stund ska jag de först ska jag spela tetris :)
du är underbar<3

haj

hejhej
sitter och kollar lyxfällan och kom fram till att jag själv spenderar jävligt mycket pengar så nu är de slut med de efter jag har köpt ett par ugs och en vinterjacka :)
Snart ska jag plugga lite och sedan ska jag faktiskt sova lite för imorgon ska vi gymma !

hihi

Företagsekonomi !!! 
hejhejhejhejhejhej !! :D
LALALALA !! :D

jobbig dag?

torsdagar och måndagar är de jobbigaste dagarna på hela veckan. Varför? Jo för att Måndagar är så långt från helg man kan komma och torsdagar är så nära men det känns som torsdagen aldrig ska ta slut. Idag är det torsdag och jag känner redan nu att dagen kommer vara alldeles för lång. Händer kanske något roligt i skolan, vi får väl se.  
Kommer nog vara en helt vanlig dag idag inget speciellt kommer hända, eller jo jag ska köpa ett par nya skor och lite annat :) Det gillar vi stark!
NU ska jag chilla i en halvtimme innan jag ska gå till bussen !
Saknar min lilla pojk riktigt mycket. Får dock träffa han imorgon ! <3

nya kläder

Köpte en klänning igår och idag kom en tröja från H&M.
även klänningen är från H&M

naturkunskap

tråkigt. Ja fast nej. Sitter och lyssnar på Niklas när han berättar om hjärtat och så. Ganska roligt eller?
slutar strax och då blir de H&M med mammsen för hon kommer och hämtar mig ! ikväll bliré match as NAJS !
jaaahooow !:)
PRINSEN <3

lite till.

Tänkte bara vara lite cool och göra ett inlägg till innan jag reser mig för att borsta tänderna och packa väskan. Jag kommer nog inte hinna allt för min buss går om en halvtimme. !! Jo jag hinner om jag verkligen går upp nu !!
Glömde säga att mamma ska möta mig i malmö så ska jag handla en klänning på H&M och då kommer Felix bli en glad pojke ! Saknar dock honom. Exakt en månad sen vi la ut på facebook att vi var tillsammans. Dock har vi inget datum. MÅSTE MAN HA DE ? Blir man inte bara fixerad på hur länge men har varit tillsammans då?!
Bjuder på bilden på snyggingen själv !
HAHAH

5/10-10

Ligger / sitter just nu i sängen och kollar på vakna med the voice. Det är de bästa man kan kolla på speciellt på morgonen. Det är jätte mörkt ute såååå mysigt och jag hoppas att de är fler än jag som tycker om mörkret man blir så mjuk i kroppen och vill egentligen bara lägga sig i sängen igen.  Fast nu måste man ju faktiskt åka till skolan för att det är ganska coolt. Ska ju faktiskt spela match i malmö idag så ska snart packa väskan och ställa fram den så mamma inte glömmer den. Det är verkligen inte bra om hon gör de. Fast jag har ju saker i skolan så inte så farligt. :)

ullared och läxa :)

Gjort lite läxor och lämnat in dom. Känner mig faktiskt fruktansvärt duktig. Sitter och kollar på ullared samtidigt som jag skrattar på insidan. Vill verkligen dit nu. SÅ MAMMA NU VET DU DE !! :) hahah
skolan idag var helt okej !

matteprov

nooooo MATTEPROV !!!!!!? OMGOMGOMGOMG ! :O

bikten

"- En vild galenskap var hans kärlek, den skrämde mig först, så ryckte den mig med sig, och jag överlämnade mig motståndslöst åt yrseln. Han brann för mig, jag brann för honom, han fodrade jag gav. Han bildade mitt väsen, jag blev sådan han ville se mig, jag tänkte hans tankar, jag kände hans känslor, jag andades hans livsluft, och han sade att jag kunde tillfredsställa honom. Nu röker han sin cigarr hos mig efter middagen, det är allt."
"- jag var glad - visst var jag glad? jag levde i min kärlek, jag levde av min kärlek, min make var min värld, i himmel och på jord såg jag intet annat än honom. Själva galenskapen är ljuv, när två gå upp i den."

...

- som ett slag i magen....

<3

Nu ska jag börja morgonen med att klaga..
jag har aldrig varit på ett så tråkigt björke i hela mitt liv och jag börjar faktiskt förstå varför.
Aja tänker i alla fall inte gå dit fler gånger på ett bra tag framöver ! Kan nog bara säga en sak och det är att förfesten var helt underbar. Vi sjöng och dansade. Helt galet kul ! 
Idag ska jag faktiskt färga håret sen ska jag nog på dansträningen. om jag orkar inte så sugen på de just nu....
Hajdå !!

hej lördag, jag är trött

Efter skolan igår tog jag tåget hela vägen hem till Felix. Vi chillade och kollade på idol och så. Somnade dock vi ett halv två och vaknade elva av hans alarm. Sen tog vi tåget tillsammans till Hässleholm för han skulle till landskrona och nu sitter jag här hemma. Brudarna kommer snart hem och myser med mig och vi ska fixa oss lite för ikväll blir det björket! Ska faktiskt bli skoj även fast jag inte är så "på de" just nu.  Skriver mer sen ! <3

ey! nathalie här! :)

hej!
vill bara berätta att jag är bäst!
och att alice fixar min blogg!
kolla gärna in den! 
www.hushcrush.blogg.se
plus att jag vill berätta att alice är den bästa!
plus att jag är bättre än det.
plus att jag har tråkigt så
hajsvajs! 
puss&kram nathalie (LLLLLLLLLLLLLLLLL)

naturkunskap

hejhej, Naturkunskap just nu. Det är faktiskt ganska roligt. Sitter dock här och nördar en stund.
Träningen gick riktigt dåligt idag. Så är det ibland gäller bara att ta nya tag. Efterlängtade fredag är ju här idag och jag ska hem till min kära pojkvän och mysa lite, (fredagsmys). Ja och imorgon blir det party och ja jag har faktiskt längtat efter de :)
Skriver mer sen !!
saknar solen !

RSS 2.0