31 augusti

Det är superbra träning att köra till IKEA eller det är ganska enkelt men kul att köra fort och köra om. Det lönade sig att följa med till IKEA och jag fick lakan, godis och galger med mig hem. LYCKLIG tjej. Tyckte dessutom att lakanen var sååå himla fina. Har ju stor säng med två täcken så måste alltid köpa två, lite dyrare menmen what to do, what to do! 
 
Nu slänger jag mig nog i sängen och kollar på någon bra film eller något! Kanske till och med dricker lite cola som jag inte gjort på överlänge! 
Vi hörs imorgon kompisar
 
bra kväll på ikea



31 augusti

hejhej, 
 
Fredag idag och jag ska inte göra något speciellt utom att åka till ikea med mamma och pappa det ska bli mysigt. Jag ska övningsköra hela vägen så jag hoppas att det går bra! 
Har haft en hektisk vecka med jobb, skola och träning. Så idag och nu i helgen ska jag försöka plugga körkort. 
 



28 augusti

hejhej, 
 
Ännu en hektisk dag i mitt liv och ännu är den inte slut! Har varit i skolan och jobbat, när jag kom hem från jobbet drog jag på mig löpardojorna och löparkläderna och tog mig en skön runda i skogen! SKÖNT, svettigt och nyttigt. Sen var jag mindre nyttig när jag gick ner och köpte B&J menmen, man måste unna sig lite och det är ju inte så att jag kommer äta upp hela.. ELLER?! ... 
 
Nej nu ska jag städa mitt rum, byta lakan, raka benen, bada fotbad, räkna matte och sen avslutar jag kvällen med lite gossip girl eller om det är något bra på tv. Så det kommer bli en riktig myskväll nu! 
 
VI hörs imorgon! 

28 augusti

Hejsanhejsan,

här sitter jag ombytt och klar, ska snart åka med pappa till skolan. Känns dock bättre att åka till skolan detta året än förra då det nästan bara är massa roliga ämnen nu! WIOHO.
Efter skolan idag ska jag gå direkt till jobbet och sen blir det hem och plugga, lite matte, lite tyska och lite annat som behövs göras. Var helt enkelt för trött igår efter att jag hade varit i skolan, på körövning och träning. Ibland tar man bara slut på sig själv.
Idag ska jag nog köra på klackisar men tar med mig ett par converse ifall det blir för jobbigt att gå i. He-he som vanligt... Ska testa ett par nya skor och det bidrar till lite smärta. Sånt man får ta när man är tjej dock.
Men vi hörs mer senare!

Hejhej, sitter på tåget till Stockholm !  ...

img_6316 (MMS)

Hejhej, sitter på tåget till Stockholm !  Ganska roligt fast samtidigt jobbigt och tråkigt. Hatar folk som inte kan hålla ner rösten när de pratar i telefon. Precis som att alla vill höra vad dom pratar om. Hör till och med han prata i telefon inne på toan.... Vaaaa tttyyyssstt!  Ska på 20års fest ikväll och de kan bli riktigt roligt, blir att förfesta med ett gäng härliga pojkar! Så vi hörs nog imorgon :)


22 augusti

working nine to five.
Sitter här i skolan och har ingenting att göra. Tänkte att jag skulle plugga lite nu men det blev inte av... Haha Orkar helt enkelt inte sitta och läsa i körkortsboken.. Det är inte så jävla kul som man kan tro.


Ska snart ner till körskolan och köra lite sen gå på en jävla lektion men det är flera timmar kvar..

22 augusti

gormorgon på er!
Min morgon runda i skogen är nu avklarad. Gick 100 gånger bättre idag än igår då jag inte blev "trött" lika fort. Hade tänkte dra på mig lite kläder sen äta frukost, lite god smothie blir det nog allt och kanske någon ostmacka. Efter skolan ska jag körkortsplugga, övningsköra på trafikskolan, försöka gå på lektion ett efter det drar jag mig ner till min träning.
Så nu ska jag dra på mig kläder och packa väskan innför dagen.



21 augusti

Godmorgon,
Har precis kommit ut ur duschen efter ännu en runda i skogen. Det är faktiskt jävligt skönt att komma ut såhär på morgon och springa av sig lite. Idag börjar ju allvaret i skolan också, hmpf och efter skolan går jag direkt till jobbet och jobbar lite. Känns jättekonstigt att allt börjar igen precis som vi inte har haft lov eller någonting. Brukar känna mig jätteskolmotiverad vid detta laget men i år är det tyvärr inte så men det är kanske i år som jag tar tag i det på riktigt? vem vet..


Nu hade jag tänkte gå ner och äta lite frukost och kolla på vakna med the voice, så himla glad att det är tillbaka på tvn igen! Bästa morgonprogrammet.

20 augusti

Ska snart hoppa in i duschen efter en himla rolig träning. Klarade även ett körkortstest idag och det känns faktiskt bra!
Elin ringde precis och sa att hon hade biljetter till HIF matchen imorgon men det suger att jag jobbar på tisdagar. SUGSUGSUG! Även om det är gött och jag tjänar pengar så suger det i alla fall ville verkligen gå på den matchen!

20 augusti

Hejsan,
"första dagen" i skolan kunde man lika gärna hoppat över. Vi fick bara våra skolkort och lite information och vi hade slutat igen efter en timme men det var jätteroligt att träffa kompisarna igen! Vissa har man inte sett på hela sommaren ju.
Imorgon börjar allvaret och det känns egentligen väldigt bra, på fredag får jag åka upp till älsklingen och bara släppa loss och njuta av att det helg sen är det på de igen!
Just nu sitter jag med körkortstesterna och jag hoppas att jag blir klar med dom snabbt så jag slipper stressa med allt i september utan jag ist nu lär mig det ordentligt ist för bara för stunden som man kan göra ibland med glosor.



20 augusti

Godmorgon världen.
Idag börjar jag skolan, sista året alltså och jag är lite nervös. Nu har jag dragit på mig träningskläderna och ska snart ta en runda i skogen men först måste jag få ner lite musik på mobilen. Börjar inte fören klockan ett så det kändes onödigt att gå upp jättetidigt men börjar ju även på mitt träningsschema idag och ska verkligen förbereda mig för göteborgsvarvet. Det kommer bli såå himla kul att vakna imorgon klockan fem och ut och springa Wiihoo!

19 augusti

hejsan,
sitter nu här igen framför datan, har nästan precis kommit hem från Klaras kalas. Hon har ju blivit 8 år så hon är en stor tjej nu. Det bjöds på hamburgare och sen fruktsallad och glass till efterrätt passade mig helt perfekt. Om en liten stund ska jag gå ner och slänga upp lite bär så att jag kan göra en god smothie till morgondagens frukost. Tycker faktiskt jag är vädlgit smart som gör frukosten kvällen innan ( dock inte mackor och sånt) men smothiesarna eftersom det låter och tar lite tid med att diska och göra rent. Får även mycket mer tid på morgon som att jag slipper stressa vilket ska bli roligt att se hur mycket stress de kommer att vara.
Har min nya tröja på mig från gina som är så himla skön och fin!

19 augusti

Sitter här sista dagen på sommarlovet, troligtvis mitt sista sommarlov.. Sitter här och tänker tillbaka på hur bra gårdagen slutade och hur galet det var! Tänker på hur roligt detta sommarlovet har varit och på hur sorligt det kännas att börja skolan. Ändå skönt då det är sista året sen tar jag studenten, jag fylller 18, tar körkort och blir vuxen?! Just nu känns allt bara jättekonstigt. Det ska dock bli så himla roligt att gå sista året, gå på allla studentfester, åka till prag och på studentresa. Sådana saker kan jag längta efter riktigt mycket samtidigt som jag inte lägtar till alla sena kvällar med plugg, stress och prestationsångest.

Det ska bli skönt med vardagsrutiner och känna längtan efter helg, längtan efter min pojkvän, längtan efter att åka till stockholm, längtan efter en helg full av äventyr! För nu ska jag släppa tyglarna och bara hänga med, njuta av att jag nästa år kanske flyttar hemifrån, kanske långt från mina kompisar, kanske med dom?! ingen vet och jag vill inte veta just nu jag vill bara följa med strömmen och ha ett fantastiskt sitta år på linnéskolan.


19 augusti

Hejsanhejsan,

Sitter här och gör lite körkortstester och tänker på gårdagen! Fy tusan vad kul vi hade!
Ikväll ska vi på kalas för Klara!
Nu ska jag fortsätta med mina körkortstester!



18 augusti

hejhej, Malmöfestivalen har börjat och självklart kommer vi åka dit ikväll och kolla på Rebecka och Fiona! Awesome! Partyt kommer börja i Bjärnum hos Noah och sen drar vi till malmö! Har precis kommit hem från fika med Elin! Ska se till att fixa till mig lite nu så att jag är färdig för kvällen! Roligt att det blev så många !!! i detta inlägget. haha LOL... hahah ..

förra året när vi kollade på veronica maggio!


17 augusti

hejhejhej,
har varit inne i stan och övningskört och det var bara jobbigt. Är inte alls van vid stadstrafik och hade lite panik på insidan. Så det måste jag göra flera flera gånger innan jag ska ta det. Om två veckor ska teorin vara klar annars får jag inte göra provet så det ska jag kämpa med imorgon bitti och på söndag!
Ikväll ska jag spela match och jag tror det är min första match sedan min senaste hjärnskakningen. Är lite rädd men det ska nog gå bra.


Om en månad fyller jag 18 år och det känns lite overkligt men det ska bli såååå himla roligt eftersom jag och tjejerna ska upp till min underbara man i Stockholm och helgen kommer då bestå av fest, god mat och lite mer fest. Just nu känner jag att det kommer bli min bästa födelsedagshelg någonsin! Nästa helg åker jag ju upp till min man så ska planera lite med carro då, hoppas hon känner för att dra med oss ut på äventyr!
och på måndag börjar skolan. Sucksucksuck, Ska ställa mig och göra massa goda smothisar på söndag som jag kan äta till frukost i veckan så slipper jag stå och göra det på morgonen. Ska försöka stressa så lite som möjligt framöver!

16 augusti

hejhejhej,
torsdag idag och jag har så himla mycket att göra, hade tänkt att jag skulle sova lite längre idag men nej så blev det inte vaknade klockan sju och tänkte att klockan var kanske nio. Kollade ut och såg det fina vädret och tänkte fan eftersom jag kommer spendera mesta tiden av min dag på jobbet eller på lektion på tt och efter det försvinner solen och då ska jag övningsköra med pappa. Hoppas bara det blir lika fint väder imorgon för nu missar jag en hel soldag.. Suck.. vädret ska tydligen se ut som idag ( kände att jag fick lite stekångest som carro skulle säga)
Eftersom jag igårkväll innan jag skulle gå och lägga mig att det är helt omöjligt att gå på träningen ikväll ska jag därför (om det inte är för mörkt) köra ett träningspass här hemma med antingen löpning eller cirkelträning eller så kör jag både och. På måndag börjar min riktigt träning inför göteborgsvarvet, jag tänkte börja lugnt med att inte springa så långt och sedan bygga upp det mer och mer har ju knappt tränat på hela sommaren! Så detta blir årets (fram till i maj) utamning och jag känner, hoppas och vill verkligen klara detta.

15 augusti

WOoowoohu asgött nu har jag klarat av fas A också. Känner mig otroligt dukitg och nu när resultaten av allt pluggande kommer! Har planerat in massa lektioner som man kan gå på tt och har även jättemånga körlektioner fram tills jag har tar körkortet som jag gör på en studiedag och då om jag klarar det ska jag köra runt överallt och bara vara jätteglad!
Snart kommer pappa hem och då ska vi ut och övningsköra, ska backa runt hörn som är lite av en svaghet.Haha, hopps att det går bra får inte göra en enda dålig idag kom vi överns om igår.

underbar vänner <3


15 augusti

hejhej,
sitter just nu och håller på med ett körkortstest. Tråkigt men det måste göras har legat ut i solen och stekt fläsket samtidigt som jag läst i teoriboken. Känner verkligen att det är viktigt att lägga ner tid på detta nu.
Ikväll ska jag träna på första gången på skit länge, vilket ska bli både kul och tråkigt då det är ett tecken på att den vardagliga vardagen verkligen börjar på allvar. USCH ge mig tre veckor sommarlov till!

14 augusti

Åh vad jobbigt det var att jobba utan musik. USCH fy och blä. Det var ganska tråkigt och lite där till. Nu ska jag göra två körkortstester och sen ut och övningsköra, resten av kvällen ska jag spendera med sims och gossip girl.
För idag är ingen rolig dag med mensvärk som gör att benen kännas som spaghetti och det smärtar från magen och ner i fötterna. USCH USCH. Ibland skulle jag vilja vara kille! Eller helt enkelt bara inte känna mensvärken...

14 augusti

Igår avslutade vi kvällen med massa godis, sims och mys! Det var himla trevligt!
Just nu håller jag på med körkortstester 2 stycken nu och 2 stycken senare ikväll. Ska även åka till jobbet om ett tag och få lite gjort där också. Så det blir väl inte en så händelserik dag om man säger så. Plugga och köra inför körkortet är viktigt de också, något som måste göras. För nästa vecka börjar skolan och då har man kanske inte så mycket tid som man har tänkt sig. Har även tänkt att jag ska börja träna på allvar nästa vecka med fotboll och allt, även börja träna för Göteborgsvarvet i maj.

13 augusti

Hejhej,
har haft en jättebra helg med hjärtat. Knasbollen glömde sina nycklar här vilket resulterat till att jag måste springa ner till torgkiosken idag för att posta ett expressbrev på torgkiosken, hoppas att jag fortfarande hinner med bussen! Ha-ha!
Ska till malmö idag med mina finisar och shoppa lite och spendera dagen i det fina vädret mest inomhus! Haha suck att man alltid bestämmer fel dag för shopping men men så är det. Ska se om jag hittar något fint att stoppa in i garderoben!

Så vi hörs mer senare!
PUSS

9 augusti

Torsdag idag vilket innebär jobb. Även om jag fortfarande inte hatar mitt jobb eller tycker det är tråkigt så känns det lite dumt att åka iväg mitt i en dag och jobba kommer kännas lite bättre sen när jag går dit direkt efter skolan och det blir lite mer rutin i de hela.
Någon som är bra med den här dagen är att jag har lagt ner mycket energi på att plugga körkort och har bestämt mig för att jag verkligen ska göra två test om dagen tills alla testerna är klara och det ska dom vara i god tid innan körkortet ska tas alltså inte stressa för att jag ska bli klar två veckor innan. För från och med nu så finns inte stress för mig.



Andreas kommer hit idag och det är jag glad över! Även om han kommer sent så ska det ändå bli mysigt att krypa ner bredvid honom ikväll! Sen väntar en hejdundrande helg!



8 augusti

Idag ska jag köra en heldag med mina underbara vänner. Ska kolla på alla madagaskar filmerna och sen kolla på den nya på bio och efter det går vi nog en runda på hlm festivalen och kollar om det är något drag i år.
Innan jag träffar tjejerna ska jag äta och göra minst två körkortstest!

såhär tänker jag se ut idag!


7 augusti

Idag har jag gjort rätt så lite fast ändå rätt så mycket.
Har varit på jobbet och tjänat lite pengar och sen har jag städat här hemma men ska städa mitt rum riktigt ordentligt på torsdag eller rent av imorgon.
Just nu håller jag på mitt att plugga inför mitt körkort. Jag vill verkligen ta det när jag fyller år så därför ska jag kämpa som tusan med teorin denna och nästa vecka. Svårt är det men det måste göras!
Imorgon spenderar jag dagen med mina kära vänner och på torsdag kommer min älskling hit!
hörs senare !

RSS 2.0