29 februari

nej men nu börjar dagen gå mot sitt slut, skönt. </em>
<div><em>Ska kolla på Big brother sen ska jag sova, vilket ska bli skönt upp tidigt imorgon och skriva prov inte lika kul men jag hoppas att det ska gå bra. Är ju mest glosor så ska titta igenom dom lite mer när jag vaknar imorgon går ju alltid upp tidigt. NU innan big brother börjar ska jag kolla på <strong>elsas värld! </strong>Som är min absoluta favorit serie just nu i alla fall efter grey´s anatomy som också är sådär sjukt bra!
nej men nu börjar dagen gå mot sitt slut, skönt.
Ska kolla på Big brother sen ska jag sova, vilket ska bli skönt upp tidigt imorgon och skriva prov inte lika kul men jag hoppas att det ska gå bra. Är ju mest glosor så ska titta igenom dom lite mer när jag vaknar imorgon går ju alltid upp tidigt.
NU innan big brother börjar ska jag kolla på elsas värld! Som är min absoluta favorit serie just nu i alla fall efter grey´s anatomy som också är sådär sjukt bra!

29 februari

har tråkigt så tänkte svara på lite frågor!

Vad var det första du tänkte när du vaknade?

- hmm, måste jag verkligen gå upp idag?

 

Har du ringt någon idag? Vem och vad sa ni?
- Nej det har jag nog inte

 

Vilket humör är du på?
- Just nu är jag lyckligt men samtidigt väldigt irriterad på mina danskaglosor som inte vill fastna..

 

Vad har du på dig just nu?

- Joggingbyxor och en tröja

 

Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?
- Jag skulle såfall gå ner och hämta min ben & jerry glass! MUMS

 

Hur mycket var din senaste lön på?
- 1,400 kr tror jag.

 

Vad köpte du när du drog ditt kort senast?

- ben & jerry!

 

Vilken var den första hemsidan du gick in på på Internet?

- någonsin var det nog google, fast idag var det faktiskt facebook?! konstigt, hahah :)

 

Vad ska du göra ikväll?

- Titta på tunnelbane programet när det kommer ut på 5play sen kolla på big brother och plugga för det måste göras.

 

Vilken låt lyssnar du på idag?

- knowing me knowing you med mamma mia mest för att det går så himla bra att plugga till mamma mia!

 

Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten?

- spenderade kvällen med Andreas kommer inte ihåg något speciellt.

 

Tror du att du kommer få en komplimang idag, för vad?

- nej det tror jag faktiskt inte. 

 

När fotade något senast, och vad?

- innan idag, mest för att det var kul att testa de nya apparna jag har ladat ner!


29 februari

åhh sitter och suktar efter lite kläder och jag vet nästan med säkerhet att mina nästa inköp kommer att göras på gina tricot! La upp lite kläder för någon dag sen och det är lite som är där!
men mest av allt skulle jag vilja ha dessa två!
Fast funderar lite på att köpa den rosa väskan i svart först!
båda två kostar drygt 300 kr på gina och det är kanske många som har köpt tröjan men jag vill så gärna ha den!




29 februari

hejhej,
Sitter just nu och pluggar danskaglosor inför provet imorgon går ganska sådär men när big brother börjar ska jag belöna mig själv med lite ben och jerry´s glass eftersom jag kanppt åt halva igår och för att det är lite synd att den bara ska stå i frysen när den är så himla god!
Skolan idag var tråkig, eller nej det kan jag inte säga för jag har ju mina fantastiska vänner plus att jag fattade matten hyffsat bra och det var faktiskt ganska lätt.
Saknar inte alls förra terminen när jag nästan aldrig orkade gå dit, nu känner jag bara att jag går dit, gör mitt bästa och ser hur långt det når!



29 februari

http://nielsens.blogg.se/2012/february/mitt-hundrade-inlagg-ska-firas.html?_tmp=9ad8400a77fd4616b4c0d948ad35e5272d52daa0
Hej alla fina sko älskare! GÅR NI IN på den här länken så kan ni vinna ett par underbara Jeffery campbell skor, ett par lita spike skor. Det är mina absoluta dröm skor ! åhh vad jag så gärna vill ha dom! Så nu tycker jag att alla håller tummarna för mig och att alla som läser det går in och tävlar dessutom är killens blogg väldigt bra!






29 februari

hejsan,
Har skit ont i nacken eftersom jag spände mig så mycket igår när vi gjorde prov.
Ska nog gå ner och göra frukost snart för soon är det "vakna med the voice" som jag faktiskt har kollat på varje morgon nu (när det är skola) sen jag gick i åttan alltså drygt fyra år vilket för övrigt är ganska lång tid.
Fast det är så satans bra.
Pengarna har ju kommit in på kortet och jag vet att det skulle vara skönt att få shoppa något och jag vet precis vad jag vill ha men känns så surt att göra av med pengarna första dagen man har dom.
Ikväll ska jag rå plugga på danskaprovet imorgon och på naturkunskapsprovet jag har imorgon. De är nästan bara massa danska glosor och i naturen är det ekologi som är riktigt jävla tråkigt till och med min "naturare" till pojkvän tycker det. Hatar egentligen att rå plugga men det får man göra när man inte sköter sig och gör det några dagar innan.

Så nu tänker jag koppla av en timme innan de bär av till skolan.
Så vi hörs absolut senare!
min snug och glass med hallon funderar på att snugmysa ikväll

28 februari

Jag kan inte förklara med ord hur trött jag är idag, dock lycklig som få. Ska börja plugga natur idag, träna danska&tyska glosor och bara försöka få i mig lite ben & jerry´s glass. mumma.
Kollade precis på breaking dawn, usch och fy vad bra den var. Hade gåshud& var nära att gråta hela filmen och längtar jätte mycket till nästa film kommer.
Nu tänker jag dra på en ansiktmask innan jag går in i duschen för att sedan sitta i fotbad. Man ska ju faktiskt ta hand om sig själv. Så det tänker jag göra nu samtidigt som jag faktiskt läser till prov. Avslappning + stress måste bli som +- 0.



28 februari

Tjenixen!
Det finns två saker som jag saknar just nu. Helg & Andreas men jag kämpar på. Idag ska jag inte plugga så mycket kanske läsa igenom naturkunskapen men jag vill mest fira att jag satt uppe till 1 igår för att plugga på företagsekonomin och det var verkligen värt det för de känns som provet gick riktigt bra.
Kanske ska satsa på att bli bokförare.. eller?? Kan tänka mig själv i svart kavaj, svart tight hög kjol och vit skjorta en stram knut på huvudet och glasögon, hahah ! hade varit snyggt.
hörs senare !

27 februari

"HEY"
nu ska jag dra på uteträning! Woho, snökaos eller nej det snöar inte längre men jag är dressed for scucces!
Hahah, nej men det ska faktiskt bli kul ner ska jag ner och leta efter mina skor! oopps det har jag inte gjort nu måste jag stressa! 

27 februari

Hejsan hejsan,
och så faller snön igen. Suck... hoppas de inte lägger sig allt för mycket.
Nu ska jag plugga och efter det ska jag träna.. Kul att träna ute idag när det snöar.
Måste gå dit så tänker inte mygla idag!
Aja, vi fick tillbaka historiaprovet idag och jag fick VG vilket gjorde mig glad fick även tillbaka engelskatestet, tyckte väl att det var "för" lätt fick bara G vilket gjorde mig väldigt besviken så på hemvägen köpte jag godis som tröst. Inte bra att tröstäta min ibland får man!


mysan!


27 februari

Godmorgon
Här sitter jag ganska pigg men ändå väldigt väldigt trött. Tog en riktigt skön dusch precis, det finns nog ingenting som är bättre på morgonen förutom en riktigt varm, skön dusch för att vakna till lite.
Vad händer idag då?
Jo idag så kommer jag nog gå hela dagen i skolan och tänka fan, tusan och satan vad jag vill hem men jag ska kämpa på. Önskar att det kommer ett sommarlov snart med värme och en lång ledighet. Varför blir man så skoltrött?
Ska även råplugga inför slutskrivningen i svenska och Fe-provet imorgon. Kan bli kul! Ska gå på min första uteträning ikväll vilket ska bli kul men kanske kallt.
Nu ska jag kolla hur vädret blir idag för att se om jag kan använda min vårjacka som jag köpte för två veckor sen.



26 februari

Nu tänkte lilla jag hoppa ner i sängen efter att ha tagit ett skönt fotbad, smetat in mina fötter i balsam dragit på två par strumpor för att det ska bli varmt och gojsigt och imorgon när jag vaknar ska jag smeta in dom i fotkräm. "fotarna" kommer bli som små bebisrumpor!
Big brother idag var kul men det var synd att petronella lämnade även fast jag ogillade henne i smyg.

Imorgon börjar skolveckorna igen. Tur att det bara är 5 veckor till nästa lov. Haha kul att jag skriver de men ungefär på mitten har vi en långhelg vilket innebär mys med mannen vilket innebär att jag är en lycklig kvinna i mina bästa dagara. Nu är pluggmode inställt, fokus&ännu mera fokus!

Ska även kunna unna mig något gott när pengarna kommer in!

sov så gott ni bara kan!
over and out


26 februari

I väntan på att Big brother ska börja håller jag på att för andra gången denna veckan rensa min garderob.
Har ju min egen lilla "skohylla" som man drar ut med skor som jag inte använder så jag slänger och försöker till och med sälja ett par och blir de inte sålda så slänger jag dom, lika bra kanske.
Nej men måste bara erkänna att "kontortet" och "time out" blir roligare och roligare för varje vecka som går.



26 februari

lite annat smått och gott som står högt på min önskelista!
Bilderna är från HM.com och ginatricot.se

26 februari

några skor som också står högt upp på önskelistan!









26 februari

Några klänningar som står högt på önskelistan just nu!

26 februari

hejhejsan,
Hur lite eller mycket jag än dricker mår jag ändå apkasst dan efter så jag tror jag ska börja supa till det som fan varje gång. Dansa i neon var min grej igår och jag körde järnet. Hjälpte folk som fick besök av ulrik, alltså det som kräktes. Jag tycker det var självklart att hjälpa till när någon annan mår dåligt eftersom det skär lite i lill-hjärtat om jag bara skulle ha lämnat. USCH fy. Mamman i mig säger "HJÄLP TILL"!
Idag, fick jag gå upp 06:30 för att dra upp min man ur sängen för att sedan sätta honom på tåget hem eller ja inte hem utan till fjällen, för han drar till fjällen och åker skidor. Jag stannar dock hemma, pluggar och käkar godis.
Det är super jobbigt att lämna honom nu eller lämna honom och lämna honom utan mer när han hoppar på tåget och vi säger att vi ses igen om två veckor. Jag vill spendera alla mina dagar med honom, för han är underbar!


Iaf har vi haft en bra lovvecka som har bestått av snickeri, pussas och shoppat, vilket har varit väldigt trevligt. På tisdag har jag prov och det känns mindre kul men jag ska plugga lite nu och läsa tristan och Isolde boken, skriva ner lite antteckningar och bara mysa den här söndagen!

25 februari

vad gör vi ? nu kör vi?
ikväll är det fest för Jannie, matte och Sebbson! Kan bli skit roligt så jag tar med mig min andra halva alltså andreas och eve och kanske till och med diana ! :)
så låt oss parta hela natten och hoppas att morgondagen blir mild!
Nej men ni fattar!
Jag tänker ha roligt i alla fall!
hörs !

21 februari

Hejsan bloggen,

tänkte plugga idag men nej det har jag inte gjort tycker jag förtjänar en dags paus efter allt hårt slit igår.
Andreas kommer idag och jag ska snart åka in till hässleholm för att möta upp honom. "Snäll flickvän".
Ikväll ska han kolla fotboll och jag ska färga håret eller slinga det så att lite av den mörka äckliga utväxten försvinner ska nog klippa mig lite också mest för att det behövs och för att jag inte vill få sådär utplattat och slitet hår igen.. USCH och fy. Har inte plattat håret på några veckor nu och börjar faktiskt trivas i mitt lockliga hår. Även fast det ibland är platt utan att jag vill de längre. Ha-ha som det kan bli.
Har plattat håret sen jag var 13 alltså i drygt 4 år vilket är INTE BRA och INTE OKEJ, jag visade mig aldrig i lockigt hår för mitt självförtroende inte pallade de eftersom de var sämst.


Saknar dig rebbe!


20 februari

Det finns ingen bättre känsla än känslan efter ett bra träningspass. När man är helt mjuk och varm i kroppen.
Sitter nu här återigen efter en varm skön dusch med läxor upp till hakan och försöker beta av allt i en bra snabb takt samtidigt som jag bara ser högen bli mindre och mindre så längtar jag bara mer och mer till Big brother börjar på riktigt idag.
Det var ju bara insläpp igår vilket också var roligt att titta på när man fick se vilken salig blandning av folk det var undrar jag lite hur det kommer gå med alla starka personligheter i år. Hoppas det blir minst lika bra som förra året. Tycker dock att det är lite roligt att hon gravida tjej väljer att föda i tv. Kan bli kul med en liten bebis i huset även om folk kommer bli satans arga på den!
Nu är denna snabbpausen över och jag ska åter igen återgå till min läxhög....

Imorgon blir det nog xbox träning! Jobbigt men samtidigt skit kul?!


20 februari

Om en pytte liten stund eller ja en kvart så tänker jag åka till fyrträningen även fast min högra nosestril inte vill sammarbeta och nog helst bara vill ta det lugnt alltså inte andas idag så den täpper till sig hela tiden.. ARGGH :@
Kan ge upp tanken om att bli frisk för det verkar jag aldrig bli... Såå himla trött på förkylningar, huvudvärk och annat bajs som man går igenom under vinterhalvåret. Jag är aldrig sjuk under sommaren inte ens lite snuvig allting kommer på vintern och det suger!





Det ska ändå bli skönt att träna!
Efter träningen ska jag börja på det två arbeten som jag ska göra idag och imorgon. Har varit skönt att få klart de två arbetena som jag hade som prio ett idag vilket innebär att ångesten för att inte bli klar har släppt lite ska bli skönt att bli klar med allt och sen bara njuta till 100% av lovet. Hoppas min älskling har lite förståelse med att jag måste plugga imorgon och lite på onsdag med de brukar han faktiskt ha och det är himla bra!





Ska även kolla BIG BROTHER klockan 22:00
Men först ska jag lägga allt fokus på fysträningen där jag faktiskt tänker GE ALLT som bejamin säger i alla sina videosar!
älskar bilden!

20 februari

Hejsan, nu är jag snart färdig med de första arbetet som skulle göras till imorgon klockan tolv! Känns ändå helt okej även fast jag känner mig väldigt stressad. När jag har gjort klart detta arbetet ska jag direkt skriva ett engelskatal och en svenskauppsatts som ska skickas in så fort som möjligt sen ikväll och imorgon börjar jag på resterande 11 frågor om Nationalism och imperialismen känner att dagen, kvällen och morgondagen kommer vara roliga.. Suck att jag inte började med detta igår.. Dåligt av mig måste verkligen träna på min självdicilipn för den suger!
längtar inte alls till sommaren.. nej inte alls

20 februari

hejsan,
det är så himla tråkigt att plugga, så himla, himla tråkigt men det är något som måste göras och jag är dum nog att ta små pauser hela tiden hade jag bara satt mig ner och fokuserat riktigt ordentligt hade de nog gått riktigt fort att göra allt men det är så himla svårt när man ska göra saker på datan och ens fokus hela tiden glider över hit eller till facebook. Hemska, hemska facebook som verkligen är beroende framkallande. Det är hemskt egentligen om man tänker efter för varje gång jag klickar in på telefonen så kollar jag alltid facebook först. Man kanske borde trappa ner?
haha, hemskt men sant!
Det ända jag har i mina tankar just nu är hur mycket jag vill ha ett på jeffery campell skor och därför tänker jag "starta" mitt låtsas företag genom att ha en skoaffär med mssa fina high heels skor! hur fantastiskt är inte det. Då har man ju en anledning att sitta och titta på alla finsare hela dagarna för man gör ju faktiskt sitt arbete då!
hahah !
Nej men nu ska jag fortsätta skriva tråkiga svar på mina tråkiga frågor!
HÖRS




20 februari

Godmorgon bloggisen!

Sitter just nu och käkar kram och skriver de första av tre arbeten som är planerade att vara klara innan klockan 12:00 imorgon. Det kommer säkert gå skit bra! Det är ju bara att kämpa på eller ja jobba på. När dessa arbeten är klara så ska jag börja plugga på FE-prov som kommer vara super svårt denna gången men jag ska sikta på stjärnorna hade jag tänkt!
Vår historialärare är riktigt smart som ger oss massa arbeten och säger att vi kan arbeta hemma om vi vill för då behöver inte hon heller vara i skolan! Ha-ha, bara att det är så jävla tråkigt att göra arbete på arbete eller det är egentligen bara till att svara på massa, massa frågor. Hela 20 st om mellankrigstiden och 11 stycken om nationalism och imperialismen. Det kan bli en kul kväll. Ska även på börja arbetet som jag ska redosvisa om på företagsekonomin. Känner att det här lovet kommer bli sååå kul.
Imorgon kommer dock Andreas hit och livar upp stämningen lite extra!



19 februari

hejhej,
Snart börjar big brother det ska bli kul. Har längtat lite efter denna säsongen eftersom förra var så himla bra!
så det ska bli intressant att se vilka deltarege och personligheter som de har blandat idag!
så kolla på tv11 klockan 21:00
Gav faktiskt "kontoret" en andra chans idag och det var faktiskt väldigt roligt lite då och då.
Har även spenderat de mest av dagen med mamma och pappa på jula och media markt innan vi åkte hem för att göra hemmalagad pizza som blev såå underbart god!
Har bestämt mig för att plugga imorgon så jag hör av mig då!
Sov gott!
saknar dig <3

17 februari

bara för att jag längtar tillbaka en gnutta

17 februari

hejsan,
Är sååå himla dålig på att uppdatera bloggen när Andreas är här. NU sitter jag iaf här hemma utan honom för han åkte hem igår. Har nästan precis kommit hem från "sista-dagen-innan-lovet-som-vara-en-vecka". Det ska dock bli skönt att vara ledig en hel vecka och ta igen lite energi. Ska även spendera den större delen av lovet med Andreas som kommer ner och gör mig sällskap till t.ex. IKEA vilket är bra!

Skriver mer senare
puss

14 februari

hejhej,
glad alla hjärtans dag till er!
Trodde det skulle bli en helt vanlig tråkig dag eller att jag skulle få mysa lite med mig själv eller ja ni fattar. Tji fick jag när min kära pojkvän stiger in på mitt rum! Kunde inte bli en bättre dag!
så nu ska jag mysa vidare med min helt fantastiska pojkvän! <3

13 februari

tack för svaret knattis! Är sjukt avundsjuk på dig som har en så bra pojkvän som köper jeffery campbell skor till dig!


Hejhej!
Nu är de äntligen klart och ska fixa de sista med radavstånd imorgon i skolan sen är det klart för att lämnas in och det känns jävligt gött 3 dagars hårt arbete har lönat sig till slut! Nu är nästa mål att klara tyskaprov utan problem.
Börjar bli ritkigt förkyld men jag hoppas det går över om någon dag nu när jag lever på vitamintabletter och té! Gott och väldigt hälsosamt just nu.
När jag kom hem från skolan var jag helt slut och hade tänkt städa innan träningen men de orkade jag inte blev ist att jag låg och kolla grey´s anatomy i sängen tills det var dags att åka på träning vi gjorde Yoga idag och det var faktiskt kul. När jag kom hem var jag helt fast besluten vid att städa så de gjorde jag och fint blev det också, bäddade rent och då har jag min vanliga tvångstanke om att raka benen så det gjorde jag också och skönt var de!
Nu tänker jag krypa ner bland alla kuddar och mitt stora fluffiga täcke, tänka på min man som jag tycker så mycket om och titta på något meningslöst tv-program !
"hejhej här är jag när jag bakar bröd med beduinbarn"

13 februari

Godmorgon,

Har precis kommit ur duschen och ska tänkte att jag kan skriva här när jag ändå är uppe så tidigt.
Ska försöka få mamma till att göra havregrynsgröt till mig mest för att de är den bästa frukosten någonsin och för att jag har dragit på mig ännu en förkylning och vill göra ha något varmt till frukost.


Hatar att vara förkyld och förstår inte hur jag kan bli förkyld så ofta. Så fort jag blir lite frisk blir någon annan i min omgivning sjuk och sen smittas jag igen.. Jag är så himla trött på att vara förkyld! Så idag hade jag tänkt börja äta vitamintabletter för att se om mitt immunförsvar får lite extra kraft att försvara mig mot alla snorattacker(fy vad de lät äckligt men ändå ganska kul)
"hejhej, här sitter jag på en dromedar"

12 februari

Hejsanhejsan,

efter två dagar av migränattacker och illamående så håller jag nu på att färdigställa mitt arbete om fiskodling och jag rekommendera till alla er där ute att aldrig göra ett arbete om de för det är skit svårt och jättejobbigt att skriva om positiva effekter och eventuella möjligheter med fiskodling. Det står nästan bara massa negativa saker om det så jag förstår inte varför de inte finns.
Annars idag har jag bara pluggat historia eftersom vi har prov imorgon och det ska verkligen bli skönt att få de avklarat, det handlar ifs om första världskriget och är kanske inte jättesvårt men man vill ju få med som mycket som möjligt för ett ultimat betyg! he-he. Så efter imorgon ska jag börja plugga inför tyskaprovet som vi har på fredag och jag behöver verkligen få bra betyg där så ska plugga stenhårt.
Jag längtar redan till nästa vecka då Andreas kommer ner till mig och spenderar mitt lov med mig nu när gottegrisen linnea åker till Sri Lanka och Beckis åker till Österrike! Får passa på att hitta på något med min vapendragare rebecka p ist.
Nej nu ska jag kolla på wallander äta min favorit chips "kebab drömmen" och bara njuta av att ännu en dum provvecka är ett faktum.
lyckliga stunder

10 februari

hejhej,
om en 25 minuter börjar the vocie och de ska jag titta på ska även ner och ta ett glas vin som jag kan avnjuta till det underbara programet. Under dessa 25 minuterna hinnr jag skriva detta inlägg och skriva ett halvfärdigt mail till Andreas. Ja! vi mailar för det känns bättre än att skriva tusen små sms när man kan få med så mycket i ett mail.
okej det är kanske inte alla 17 åringar som sitter ensam en fredag kväll och njuter av ett glas vin men det är ju så fruktansvärt gott!

Dagen har annars varit tråkig och lång!
kärlek


9 februari

måste bara skriva lite innan jag går och lägger mig om min nya morgonrock, den är verkligen super skön och i helgen kommer jag nog leva i den! Den är mysig och varm på samma gång fast inte för lång så den går bara till halva låret ungefär och det är helt perfekt. Tycker jag i alla fall! Så himla nöjd med detta köpet! Köpten den på HMs hemsida under rea kläder! åhh ibland bara älskar jag mina impulsköp fast som tur är, är de inte lika många impulsköp längre!

9 februari

hejsan, efter en härlig hård träning ska jag nu hoppa in i duschen sen belöna mig själv med lite mannagrynsgröt! MUMS säger jag bara!
ska försöka börja springa nu varje dag eller var tredje dag mest för att få upp kondisen till ute säsongen som vi börjar med nästa veckan när vi går ut på grus! WOOPWOOP som jag har längtat efter att få komma ut och springa och nu är jag ju HELT frisk och känner att det är dags att dra igång på allvar nu! 
Imorgon är det FREDAGFREDAGFREDAG och jag längtar efter helg även fast jag ska ta en mys&plugghelg så ska det ändå bli skönt att slippa vara i skolan!
bild på sen söt bebis som jag hittade på google inte för att jag sitter och söker på bebisbilder menmen..

9 februari

Hejhej,
känner mig duktig idag som tänker gå på träningen om två timmar även fast det är sent!
Skolan idag var helt okej, det hände inte så mycket och vi slutade tidigt vilket var skönt!
Efter skolan stack jag hem och gjorde våfflor till mig och mami, gott blev till och med så gott att när jag gick upp och la mig somnade jag skönt var det att sova en stund. Har fått en jätte konstig dygnsrytm men den ska jag fixa till i helgen.
Nej men nu ska jag läsa på om fiskodling i en timme sen ska jag träna!



9 februari

kort dag i skolan idag och det är skönt går till tjugo över ett sen ska jag hem och försöka träna yoga, plugga och gå på fotbollsträning!
Känner inte längre att jag har så mycket att skriva om för det händer inte så mycket nytt i mitt liv just nu.
Så därför står det bara om skit saker här och kommer göra ganska länge hoppas ni orkar härda ut!
party like a rockstar!

8 februari

Hejhej,
sitter här och skriver engelska en novell som ska skräck inspererad. Ganska kul faktiskt men jobbigt eftersom de finns vissa ord som man måste ha med. Det är lite jobbigt men jag skriver inte så mycket skräck hoppas hon gillar de ändå.
elevkårs mötet idag var bajs..

8 februari

Godmorgon!
Jag är uppe och pigg eller?!
Jag är inte alls pepp på matteprov idag, känner bara att jag kommer stressa igenom de för att jag helt enkelt inte vill glömma att göra någon uppg!
hatar matteprov hatar matteprov hatar matteprov hatar matteprov....
Nej men efter provet ska vi i elevkåren börja dela ut studentmössor och det ska faktiskt bli kul eftersom studenterna 2012 kommer bli glada över att få sina bl.a. min bror!
Sen är det möte på tekniskan, kanske inte kul men det ska verkligen bli trevligt att träffas deras elevkår.
Jag börjar egentligen inte fören tio så hade inte behövt gå upp förens om en timme men nej jag struntar i min sovmorgon idag och försöker göra en go frulle ist.

7 februari

hejsan alla goa glad eller ledsena o arga!
Idag har jag varit på utbildning hela dagen och vi avslutade med middag på cats. Hela dagen har gått som ett knallskott och det har varit jätte trevligt och framför allt så känner jag att jag verkligen har lärt mig något. Detta var då med vår elevkår.
"det måste va på liv och död"


Nu tänker jag faktiskt plugga matte för imorgon har vi matteprov sen stannar jag kvar och påbörjar utdelningen av studentmössor till 3:orna sen blir det iväg på möte på HTS( hässleholms tekniska skola ) och prata lite "elevkårs saker". Kan bli kul!



6 februari

hejhej,
trött tjej kom precis hem från träningen och nu tror jag att jag ska hoppa in i duschen sen ska jag äta en god middag och efter de ska jag bara plugga!
Skolan var lång men de känns inte som måndagar är lika jobbiga längre! Vilket är skönt, fick reda på att andreas kommer hem tidigare än vad jag trodde och de gjorde mig väldigt lycklig!
Imorgon ska vi ha en heldag med elevrådet vilket kommer vara trevligt, så slipper skolan imorgon! Woopwoop!

5 februari

hejhej,
Är lite avundsjuk på mami och papi som åker till hässleholm ikväll för att kolla mikael wiehes konsert.
Men rasmus och jag blir hemma och ska ist för att äta thaimat äta tacos och det är ju så fruktansvärt gott.
ska om bara en liten stund slänga fram historiaboken och matteboken för att plugga lite men nu tänker jag bara ligga här på soffan och mysa lite! känns som jag behöver det.
Satt precis och kollade bilder här på pappas data och hittade en massa machbilder och det finns inget som gör en så sugen på match som bilder från gamla matcher. Åhh vad jag längtar till matcherna börjar denna säsongen!
Känner att jag verkligen har fått tillbaka suget för träning och match nu efter mitt "lilla" uppehåll nu under jullovet. Denna veckan nu när jag är frisk ska jag börja va ute och springa lite varje dag måste komma i form inför ute säsongen!
hjärnskakning nr2 den säsongen!

5 februari

hejsan hoppsan!
Gud vilken skön träning det var. Alltid lika skönt att börja "svettas som en gris"(äckligt jag vet) men då vet man att man ger allt på träningen. Nu har jag tagit mig en välförtjänt dusch och ska snart gå ner och få lite mat i magen! För usch som en kurrar! Ha-ha
Senare idag har jag bara planerat att ha en plugg&mysdag mest för att jag behöver det. Ska börja plugga till matte och historia provet som vi har nu i veckan!

Snart är det ju en vecka kvar till alla hjärtans dag, har ni några planer på vad ni ska göra?! dela gärna med er av dom.




5 februari

Hoppas alla har hört maskinens nya låt "liv och död"
annars tycker jag verkligen att ni ska lyssna!
Maskinen – Liv och död
Själv tycker jag den är sjukt bra. (hoppas lite att de har spelning i sommar som man kan åka och kolla på)

5 februari

jag ställer inga krav, krav, krav
säger aldrig nej, nej nej
Godmorgon, alla goa glada bloggläsare!
Dagen börjar med att Andreas ringer, och då blir jag alltid lika glad och alltid lika ledsen när vi lägger på.
ha-ha vet ju att vi hörs senare idag igen så de är ju lugnt på något sätt.
Om en halv timme åker jag på träning och sen ska jag försöka sno wboxet av rasmus och fortsätta träna lite hemma. Har ju inte testat mitt träningsspel än. Det måste ju faktiskt göras!

Senare idag ska jag bara plugga, skriva lite och göra annat som är tråkigt.

godmorgon


4 februari

gjorde en ny header som jag har till jag orkar göra en riktigt snygg! så ni får nöja er med denna!
Nu ska jag på riktigt kasta mig i sängen, imorgon när jag vaknar är de träning!!



4 februari

hej igen!
varför går de så himla snabbt när man tar tag i det?! Blir lika förvånad varje gång när jag har plockat undan alla saker och tänker hm något mer måste här ju vara?! men nej nej. Kändes skönt i alla fall att få bort lite smutstvätt och så.
Nej men idag har jag inte så mycket mer att göra. Sätter mig väll och nördare framför datan ett tag, tänker på dagen och kommer på att jag inte har pluggat idag?! haha det var lite därför jag skulle vara hemma idag, har absolut ingen självdisciplin. Ska dock börja arbeta på den och arbetet börjar redan imogon då ska jag träna och plugga eller så står de i alla fall på schemat! Nöjd tjej får springa imorgon, gött ska det bli i alla fall.
nej men nu får jag nog kasta mig i sängen sov lite !
godnatt alla galningar där ute!
puss & kram

4 februari

hejsan hejsan!
Jag kan börja med att skriva lite om melodifestivalen...
Den var inge bra och jag ångrar att jag tittade även om jag måste erkänna att jag kände mig tvungen. Ha-ha. Åkte aldrig till tommy utan vi låg och smsade och skrev att Loren och Dead by april kommer gå till globen och så blev det ! hahah det var kanske inte så svårt att gissa eftersom de var de ända bra låtarna ikväll. Alla andra skämde ut sig. Det är i alla fall vad jag tycker. Gina var rolig som vanligt och låten de sjöng var faktiskt bra nästan så att jag hade röstat den vidare. // Argtmelodifestivalenfan

Nu är klockan halv elva och jag har bestämt mig för att skriva detta lilla inlägget sen ska jag faktiskt ta tag i att städa mest för att jag är trött men vill inte sova eftersom jag kanppt varit uppe tolv timmar och det känns som de är skandal.. När jag hade ätit frukost vid tolv sov jag på soffan till klockan fem så allt som allt idag har jag nog bara varit vakn 6 timmar.. HUR KAN JAG VARA SÅ TRÖTT?! eller det är kanske så att jag sovit för mycket men så fort jag lägger mig i soffan somnar jag. Vi måste nog skaffa en hård och obekävm soffa!  ha-ha
Nej men skriver kanske mer sen!
PUSS
-jag saknar dig


4 februari

hejhej,
vaknade klockan nio idag men kände att jag behövde ligga kvar och morna mig tlll klockan 12 så då gjorde jag de. Har nästan precis ätit frulle och det var mer än gott med varm mannagrynsgröt! yummi!
Idag vet jag inte riktigt vad som händer kanske åker jag hem till Tommy ikväll och hänger eller så stannar jag hemma och hänger här hemma med mig själv.
so let see!

3 februari

Hejhej,
kom hem för en liten stund sen och har bara legat där nere på golvet och myst med prinsen. MYSIGT!
just nu lyssnar jag på en bra dansk låt som vi fick lyssna på idag på danskan. Olsen Brothers – Smuk Som Et Stjerneskud
Den är rätt rolig.
Ehm nej men nu ska jag väl plocka undan lite här hemma springa runt och leta kläder för ikväll är de ju myskväll men vet inte riktigt vad jag ska ha på mig för kläder.
Imorgon åker jag & mamma kanske till stan för att kolla byxor. usch och fy vad jag vill ha en grön eller röd kavaj! mums säger jag bara!



3 februari

Sena nätter
långa dagar.
Godmorgon bloggen. Idag fick jag dra mig ur sängen lite och jag ville egentligen ligga kvar en stund till men Nä går man i skolan får man gå upp tidigt för att göra sig fin... eller bara äta frukost! Jag ska gå ner om någon minut och käka mest för att jag är så hungrig att jag skulle kunna äta upp en gris.. eller inte men ni förstår. Åt nästan ingenting igår för jag hade så ont i munnen gick knappt att äta potatismos. Det var jobbigt men Andreas ringde igår och det var trevligt, skönt att få prata av sig lite med honom. Saknar honom här hemma och de är rätt så jobbigt att inte kunde ringa var dag.

Idag? vad händer idag? Jo idag så händer de ungefär så här mycket [         ] nej men idag ska jag först gå en riktigt lång dag i skolan och "plågas" lite precis som alla andra, sen efter de får jag skynda mig hem och göra mig fin inför kvällens "mysiskväll" med laget. Det blir att käka tacos och göra några lekar och så. Det kan bli riktigt roligt!
Ska även gå in på H&M idag för att se om jag kan hitta något skoj! Men nu första lektionen blir de Danska och det är faktiskt kul så nu ska jag gå ner och käka äggröra!
hahah vilken bild! gammal som satan!

1 februari

nu säger jag godnatt och sov så gott till alla er där ute i cyber världen !
Längtar lite till imorgon för att vi slutar tidigt plus att jag nästan är klar med allt jag ska göra sen är de ju snart fredag & helg och jag längtar till att sova till på eftermiddagen.
Nej nu tänker jag hoppa ner i sängen för house börjar snart har fått en vana att kolla på de innan jag somnar!

härliga Siesta minnen man kan leva kvar på hela vintern
för att sedan gå igen och skaffa nya
det är som en "god cirkel"


1 februari

Nu ska jag försöka översätta brevet till tyska sen är jag färdig med de, ska bli skönt och min tyskalärare blir nog glad på mig även fast jag inte tränat på glosorna får väl göra de imorgon bitti.
Har precis lagat matt till hela familjen utom mamma då eftersom hon inte kommer hem från imorgon. Det blev ganska gott får göra fler försök på att göra köttfärssås för att det ska bli riktigt gott!
nu får jag fortsätta med läxan!
vill ni veta av mer av mig så får gärna följa mig på instagram @alicenordin
hörs senare !


den sötaste ungen i hela världen


1 februari

hejsan,
tandläkar besöket gick väldigt bra resultatet blev dock att jag har fått fruktansvärt ont i munnen.
Sen jag har kom hem har jag bara legat och slappat på soffan.
Nu ska jag äntligen ta tag i läxorna. Börjar med att skriva ett brev på tyska fast jag börjar skriva de på svenska så blir de lättare hoppas jag! Sen ska jag skriva svenska och sen historia!
Nu ska jag börja!



1 februari

hejsan bloggis.
Idag ska jag till min tandläkare, kolla tandställningen och förhoppningvis prata om den lite också t.ex. när den ska vara borta och så. Just nu har jag ett "hål" mellan två tänder som inte vill växa igen och det gör mig ganska sur för de är nästan de sista som ska hända och då blir man lite lack... ha-ha
Nej men annars händer inte så mycket idag, ska försöka rå plugga ikväll och jag känner för de annars blir de nog bara tvhäng hoppas dock att pappsen köper hem lite voltarensalva för min hand gör så fruktansvärt ont.



RSS 2.0