30 november

hejhejhej,
ska snart bege mig till träningen även fast jag har världens huvudvärk! ;(
usch vad det är tråkigt att må såhär dåligt... blääblää!
Ska i vilket fall som helst bli riktigt skönt att träna! Det är alltid så himla befriande att bara springa och springa och springa och svettas för mig är de inget fel på att svettas vid träning för DET SKA MAN GÖRA annars tränar man inte.. Jag mår bättre av att träna så hörs senare!



for the good times and the bad


29 november

nej nu har jag suttit i fotbad, kollat på elsas värld så nu slänger jag mig nog i sängen! Det ska bli himla skönt, har fortfarande väldigt ont i magen! himlahimla dåligt!
Vi hörs imorgon bloggis!




29 november

http://www.tv3.se/elsas-varld/
Åhh alla måste kolla kolla KOLLA nu på elsas värld ! skit bra ! :)

29 november

JAG BEHÖVER JULKLAPPSTIPS!
Hjälp mig kära läsare!


Jag vet inte alls vad jag ska ge till min bror, till mamma, pappa eller till mormor och morfar inte ens till min man. Jag har verkligen slut på idéer och tänker på de jätte ofta! Arggh :@ Tänk om man kunde vara lite mer kreativ! Då skulle allt vara så himla mycket lättare! Nej nu får jag väl slänga mig i sängen och kolla på kär och galen och bli på lite bättre humör!

29 november

Skiter i att plugga idag orkar verkligen inte. Läser nog igenom naturkunskapen och tyskan precis innan jag somnar!
Ska nog städa lite ist, jag är jätte sugen på de även fast jag har jätteont i magen! Dock är här inte så mycket att städa men lite är bättre än ingenting alls!

Såg precis att om tjugo minuter så börjar "kär och galen"! åhh det är så himla bra förutom bröllopet i slutet de gillar jag inte alls men resten är jättebra!



29 november


29 november

får ingen luft blir knuffad runt, jag dansar men jag kännner ingenting alls. Allt går för fort, dom andra drog. Andas, andas men de är för varmt.


Hejsan bloggis,
Har inte hänt så jävla mycket idag, mår inte alls bra och hela kroppen vill inte mer. Så jag stannade hemma idag. Det var skönt och jag kollade på Harry Potter och på min favoritfilm sen några år sedan "girls just wanna have fun" med Sarah jessica parker som ung! den är verkligen jätte,jättebra!



Nu ska jag försöka plugga lite mest för att de behövs!



imorgon och fram till lovet är de skärpning! Skolan varje dag och plugga gärnet och träna! Så att jag kan åka till Egypten med gott samvete och mysa med mitt hjärta!

28 november

tränar och fy tusan vad det är skönt. Har en kvart kvar sen slänger jag mig in i duschen!
Ska städa undan på rummet lite och sen plugga lite till!
Känner att jag är på g ikväll!

28 november

Cover Nation – Stereo Hearts (Tribute To Gym Class Heroes Ft Adam Levine) Performed By Cover Nation
"Hejsan kära, kära, kära måndag
jag har längtat efter dig
och saknat dig i flera dagar nu.
måndagar är nog min bästa dag..."
Eller inte....

Heldag i skolan idag. Inte alls roligt bara jobbigt. ska börja plugga om tio minuter. Mest för att jag måste. åhh orkar inte.. Behöver verkligen all motivation jag kan få. Dag är annars ganska bra vill verkligen börja läsa tyskaboken, ladda ner tyskafilmen och sen träna naturkunskap tills ögonen brinner. Ikväll är de "svärföräldrarna från helvetet" och jag längtar det ska bli kul! Ska även leta upp en video på youtube som vår engelskalärare visade för oss idag! Så himla rolig fick tårar i ögonen för att jag skrattade så mycket och de brukar nästan aldrig hända!

Kommer även lägga upp en lite mer våldsam och äcklig film senare idag om hur människor behandlar djur.. KÄNSLIGA TITTARE VARNAS!


SÅ vi hörs senare kära ni!




27 november

Åker till på cup om bara en kvart och jag känner redan nu att nervositeten tilltar lite smått. NU ska jag föna håret och packa ihop sakerna!
Önska mig lycka till på matcherna idag! Vill verkligen att de ska gå vägen för oss idag.
första advent <3

27 november

Godmorgon världen !
Jga överlevde strömavbrottet och nu sitter jag och äter lussebullar ! :)
MUMS!
Ska spela sims nu så hörs sen !

Det här är min värsta dag hittills !

img_8323 (MMS)

Det här är min värsta dag hittills !


26 november

har tömt en hel låda på mitt rum?! har aldrig hänt förut men nu har jag lagt fram alla grejer på ställen där de annars alltid ligger så att jag har hittat på två nya hyllor, ska dock försöka måla en av dom någon dag denna eller nästa veckan!
Nu ska jag se om jag kan göra samma sak i garderoben! ÖNSKA MIG LYCKA TILL!
Ska spela cup imorgon så detta blir förmodligen de sista inlägget för idag!
Hoppas ni sover jätte gott och drömmer helt crazy drömmar om något galet.. haha!
Puss på er!

26 november

Var ute i regnet med prinsen och ingen av oss ville egentligen vara ute och gå men vi tvingade oss igenom en liten runda i alla fall! Duktiga som vi är. Dock är jag mörkrädd så jag gick och tänkte på massa otäcka saker i huvudet. Kom hem och då säger min bror att dom ska på fest och nu sitter jag här ensam... Ringde pappa och frågade när dom skulle komma hem och det var bara om en timme så jag är fruktansvärt nöjd för jag menar en timme ska allt jag och prille ponken klara av!

Nu ska jag städa vidare fixar med små saker. Måste hålla mig igång annars tänker jag bara på alla skräckfilmer jag har kollat på under livet och så blir allt jätte konstigt och jag tänker att nu är min sista stund inne men så är det inte!


Det här är den bästa saken jag någonsin fått, tar med den överallt och tycker att alla ska skaffa en!


26 november

fastnade med skolarbete så vet inte riktigt när jag kommer hinna städa idag men det blir väl efter eller under freaky friday som går på fyran om en stund!
Så om jag ska göra mamma och pappa nöjda när de kommer hem i natt så ska jag nog börja städa nu!
Hörs när jag är färdig!

åhh har lite panik! Hittar ingen klänning jag blir förälskad i... åhhh!



26 november

Första gången jag pluggar på en lördag och jag må säga it feels good!


Prinsen och jag ligger och myser i soffan samtidigt som jag håller på med mitt engelskatal här på pappas data. Passar på att skriva lite arbeten som ska vara fixade här på datan är så krångligt att sitta vid min eftersom jag inte har något direkt fungerande wordprogram.
Ska även städa lite sen och spela sims! spelar dock bara sims2 nu eftersom mitt sims3 slutade fungera ;/ jätte tråkigt tycker jag!


26 november

hemmakväll,
ska snart laga tacos MUMS!
sen blir de nog att tiita på någon rolig film och skriva mitt engelskatal.
HEJAHEJA!

ska kolla på kläder sen också och se om jag kan hitta en klänning till nyår som jag kan bli kär i och som passar till mina skor !


25 november

Robin gjorde  de riktigt bra idag, riktigt bra!
Tycker om honom mer och mer! Har även börjat gilla Amanda så hoppas att hon får stanna kvar.
Moa är även min storfavorit, hennes röst och hela hon är ett så underbart paket!
Kvällen har spenderats i soffan, riktigt jävla skönt. Nu ska jag fortsätta sitta vid datan och nörda! Mest för att jag nog är skånes största datanörd!
det enda som skulle göra kvällen bättre var om min hade varit här och kollat på idol med mig. Var ju kärlekstema! Men nej han är i Amsterdam och roar sig och det gör han rätt i.
NU har jag inte så mycket mer att skriva! Hörs !

25 november

nej idag blir de ingen städning...
har så ont i magen det riktigt svider så idag tänker jag bara gå omkring i mina mystofflor och även börja plugga lite! Woho.. Plugga på en fredag är de bästa som finns?! eller inte.
Jag ska försöka ta tag i de och sen ta tag i min mage jag menar skolan kommer alltd först ? eller hur var de nu? Hälsa -> Skola eller skola -> hälsa tror på de sista alternativet.

eller nä jag pluggar lite senare går in på Nelly.se nu och kollar på finafina klänningar !

förra årets nyårsoutfit undrar vad de blir i år?!


25 november

hejsan,
Kom hem från skolan för en stund sen och slängde mig på sängen direkt. Mitt huvud smärtar... tack för de gud, på en fredag också! ;/
Så kommer nog vara hemma hela helgen och det ska bli skönt faktiskt.
Mysa med mamma och pappa, baka lussebullar, pepparkakor och andra kakor som jag kan sitta och trycka i mig!
Saknar min man!

Ska kolla one tree hill nu och sen börja städa lite!
Hörs sen !

24 november

frånvarande här men kommer tillbaka imorgon!
hörs då!
längtar så grymt mycket tills jag och hjärtat åker till Egypten!


Är på väg till skolan en timme tidigare än...

img_3130 (MMS)

Är på väg till skolan en timme tidigare än vanligt! Suck....  Vi ska gå igenom vår redovisning som vi ska redovisa lite senare idag.  Har gjort lite te som jag tagit med för vi kanske inte kommer ini skolan :/  Annars vet jag inte riktigt  vad dagen har att bjuda på! Hörs !


22 november



22 november

hejsan bloggen,
hektiskt dag idag i skolan! Har redovisning imorgon och alla håller på till sista stund! USCH FY ! inte alls roligt och jag är jätte nervös. Ska snart krypa ner i sängen! Sen imorgon börjar en ny dag! Även den blir jobbig då jag ska träffa tjejerna kvart över sju i skolan och det betyder att jag måste åka härifrån 06:35 lycka till säger jag bara! hoppas jag vaknar!



Är på väg hem mot Skåne. Ingenting jag dir...

img_6943 (MMS)

Är på väg hem mot Skåne. Ingenting jag direkt hurrar för. Hade gärna stannat! Missade mitt första tåg för att SL trafiken är ungefär lika dålig som skånetrafiken om inte sämre satt fast i 45-50 minuter och jag som skulle ha haft 30 minuter till goda ... Åhhh !  Ändå vill jag stanna kvar här hos min älskling !  Nu ska jag försöka plugga lite naturkunskap ! ;)


Åt supergod tacos sen gick vi ner och vila...

img_8680 (MMS)

Åt supergod tacos sen gick vi ner och vilade lite för ja de behövdes nu har vi precis avslutat ett långt pass av spelande :)  Teamwork :)


Usch fy och blä vad skönt efter att ha var...

Usch fy och blä vad skönt efter att ha varit ute i kylan i flertal timmar och bl.a. kollat på skidtävling så satt vi oss i bastun ! Nu blir de MYSKVÄLL ( med film hoppas jag :) )


Äter frukost med hjärtat efter att ha hämt...

img_5030 (MMS)

Äter frukost med hjärtat efter att ha hämtat hans nya vinställ sen blir de hem och leka hantverkare för usch vad de ska skruvas :p eller kanske inte :)


Ligger under täcket och mornar mig lite :)...

img_0807 (MMS)

Ligger under täcket och mornar mig lite :) skönt! Ska snart hoppa in i duschen och idag skulle vi göra något som jag inte får veta vad de är! Uhuhuuu jag älskar överraskningar stora som små!  Kom hit vid halv elva och då var de fest som stod på schemat! Helt okej kul :D


Tänkte att jag inte ville få folk att koll...

img_7871 (MMS)

Tänkte att jag inte ville få folk att kolla så de blev n liten bild på sakerna som är framför mig. Sitter på tåget till Stockholm och helt ärligt så är de jätte tråkigt! Är framme om 40 minuter som tur är. Glömde mina jävla pennor hemma så har inte kunnat räkna matte. Åhhhh !:@


18 november

åhhh, jag packar och det går åt helvete så nu går jag och duschar !
Man vill ju inte ha med för mycket men inte heller för lite! Åhh vet inte vad jag ska ta med mig och inte ta med mig. Måste verkligen bli bättre på detta!
Saknar honom och om bara några timmar kommer vi träffas !

18 november

Godmorgon, håller på att fixa mig lite inför skolan! Ska bli skönt att få denna dagen överstökad sen åker jag upp till Stockholm och träffar min man.
Så jag hoppas detta blir en himla bra dag! Ska försöka spela in lite fler autodance filmer som jag kan lägga upp här inom en kort tid för gud så roligt det är!
åhh vad jag längtar efter längre hår!!!!!!!!!

17 november

har nog glömt säga att var på kändisfest









kommer fler bilder en annan dag!


17 november

Sitter här nere och kollar på bingolotto med mamma och pappa, mysigt men bingolotto var inte speciellt bra..

Var i skolan i ungefär en timme och efter en rolig promenad till tåget med my så var jag på vägen hem, kom hem och då tänkte jag hmm vad är jag sugen på? Jo lussebullar så jag tog tag i saken och gjorde mig lite lussebullar. Himla gott blev det också!
nu vankas de glögg och lussebullsmys.
det går inget vidare för mig och pappa med bingolottorna!


17 november

hejsan alla glad människor!

För alla modefreaks så kommer ju versace släppa sina kläder för H&M idag ! Så alla med mycket pengar kan ju köpa en klänning till mig också!
Känner mig nöjd med snacket igår och vi rensade luften lite och det var skönt!
Så Lina till svar på din kommentar så kan jag säga att det är fixat nu :)
Ska dra på mig lite kläder och sen springa ner och äta lite frulle! Hade dock världens bästa mamma som kom upp med chailatte till mig! Tacktacktack, det gjorde min dag!
Jag har en lektion idag och det är rätt skönt sen ska jag hem och baka lussebullar, packa och städa! Imorgon åker ju lilla jag upp till Stockholm för att spendera helgen med min man i "Lilla Huddinge" det ska bli trevligt.
Nej nu har jag nog inte så mycket mer att säga!
Hörs senare !


Funderar på att börja göra smoothies till frukost igen!



16 november

ojsan hejhej,
somnade och det var riktigt skönt!
Nu ska jag snart åka till träningen för att träna och sen ska vi rensa luften och kanske blir det mindre splittringar i laget kanske mer men vi hoppas på mindre.
När jag kommer hem ska jag ringa min man och snacka med honom tills jag är så trött och somnar av utmattning!
Så sov gott alla goa glada nallebjörnar!




16 november

Hejsan min kära vänner!
Har satt upp håret i en tänkar knut och ska nu dricka lite cola äta en banan sen börja på matten! Inte jätte kul men de måste göras! Ska kolla lite på tv nu också som lite snabb avkoppling skönt ska de bli!
Ikväll är de träning som gäller!
Skriver mer sen när jag har något vettigt att säga !
CIAO

16 november

Godmorgon, godmorgon och godmorgon!
Tog faktiskt sovmorgon idag och sov ända till sju även fast jag hade bestämt mig för att plugga. Låg kvar i sängen till för ungefär 20 minuter sen och nu har jag precis kommit ur duschen! Nu ska jag blås håret tort och fixa till mig innan jag ger mig av till min lektion.



Ikväll ska jag träna och jag längtar väldigt mycket faktiskt.
aja vi hörs mer när jag kommer hem från skolan! 
CIAO!




15 november

Har antagligen pluggat färdigt nu! Hade tänkt att krypa ner mellan lakanen själv... Hatar att göra det men på fredag kryper jag ner bredvid min man igen och det ska bli mysigt! Saknar honom så himla mycket just nu. Känns som det var 3 år sen vi träfffades sist.


Känner nu att jag måste passa på att plocka undan här imorgon för usch och fy vad mycket disk jag har på mitt rum ju nu! BLÄÄBLÄÄBLÄÄ!


SOV GOTT ALLA MÄNNISKOR DÄR UTE SÅ HÖRS VI IMORGON IGEN!




15 november

hejsan alla goa glada människor där ut. Kollar just nu på fotboll ingen rolig match men ändå det är ju sverige. Innan kollade jag på "kär och galen" och det var verkligen jätte roligt och jätte bra! Det ska jag börja kolla på varje tisdag nu!
Efter fotbollen ska jag fortsätta plugga på historian och ska även gå upp tidigt imorgon trots sovmorgon för att plugga lite till har ju prov imorgon och jag är riktigt pepp på det!
Ska även räkna lite matte nu i pausen!
VAD GÖR VI!? NU PLUGGAR VI!? hahah eller ?

är lite sugen på denna klänningen till nyår!


15 november

hejsan bloggen, nu ska jag starta lite musik och börja pluggar gar ju prov imorgon!





Dagen har varit dålig och mer skriver jag inte..

14 november

Åhhh jag vill dansa så gott är det med godis! Nu ska jag springa och leta upp en laddare sen kolla på svärföräldrara från helvetet samtdigt som jag ska plocka ur och rensa lite i lådorna usch och fy vad mycket skit där är!
Har ju pluggat färdigt histiorian eller iallafall så långt jag hade planerat att plugga till idag och känner mig extramt nöjd! Ska bara göra lite Naturkunskaps frågor och välja ämne till Engelskan för vi ska göra ett tal om något vi tycker är viktigt. Idag får jag ännu en go klapp på axeln!




14 november

hejsan bloggis
Varit i skolan ett bra tag och faktiskt tagit mig igenom hela dagen med ett leende på läpparna. När vi skulle hem handlade jag med mig lite godis som jag ska smaska i mig nu när jag pluggar för det ska jag börja med om exakt 10 minuter! Mest för att jag är duktig och ska vara de hela veckan! Fick grillat till mat idag och det var himla gott!


London is amazing!


14 november

"Hej jag är kär i dig"

14 november

Godmorgon bloggis.

Idag är jag faktiskt god och glad och just nu dricker jag varmchoklad.
Om en halvtimme ska jag gå ner mot bussen så att jag slipper stressa dit! Skulle vara skönt att inte stressa idag inte ens lite. Har en riktigt lång dag i skolan idag och det suger. kommer inte hem förens vid sex någon gång och det suger också för då är de redan mörkt ute och då känns de som klockan är tio typ. Hoppas dock att veckan kommer gå fort och att jag hinner allt som jag vill hinna med för på fredag tar jag mitt pick och pack å åker på till Stockholm och min man över helgen och det ska bli himla mysigt. Har nog tre prov denna veckan om jag får bestämma själv och de hoppas jag att jag får och förmodligen tre prov nästa vecka också! HOPPASHOPPASHOPPAS!




13 november

har nu pluggat färdigt och ger nu mig själv en uppmuntrande klapp på axeln ! GO ALICE var såhär duktig resten av veckan! nej nu ska jag prata vidare med min kära man sen kasta mig i sängen för en riktigt skön vila så att mina små händer får vila innan morgondagens skrivande och pluggande! animated gif how to
Animated gif how to

13 november

Känner mig super duktig och ville mest bara skriva av mig här lite även fast jag har skrivkramp i fingrarna eller händerna efter att ha skrivit en "sammanfattning" på de första 9 sidorna på historian bara 10 kvar och det fixar jag imorgon! Har ju inte prov förens på onsdag! Ska ta en paus nu och kolla på Gustafsson 3 trappor mest för att det är skojsigt och för att det ger mig 30 minuters paus! Sen ska jag ge mig på naturkunskapen! Ska se om jag kan skriva prov på tisdag eller nästa tisdag! Vill verkligen göra de snart så jag bli av med de! Nu får jag springa ner och göra lite varmchoklad och sno åt mig en lussebulle innan de börjar !

13 november

Joshua Radin – Everything'll Be Alright (Will's Lullaby)
Joshua Radin räddar kvällen! Maten var så god att jag nu har hamnt i ett matkoma som inte är att leka med.
Historia står på schemat nu! Plugga nu yeah !

13 november

idag tänker jag nog strunta i allt jag har planerat och lägga mig under en sten och ligga kvar där tills jag mår bättre.
Eller jag vet inte. Ska gå ner till mamma efter jag har duschat och få lite massage och de ska bli skönt. Har ju så ont i mitt lilla huvud så att jag spänner nacken och då blir det bara massa kuntor och jäkelskap..


Ska försöka ta mig igenom dagen med ett leende på läpparna för mormor och morfar kommer på middag och det är ju alltid trevligt.

länge leve längesen


13 november

Godmorgon, ännu en "tidig" morgon.



Har dragit på mig träningskläderna och ska gå ner och äta lite frukost och dricka lite té. Ska fråga mamma om hon kan ta hand om min hand, för de värker och det dunkar...
Somnade kanske inte förens vid 4 för att jag hade så pass ont.. Inte kul alls. Stackars min lilla hand..



12 november

älskar att jag gör så mycket skrivfel i all hast här på bloggen! Hoppas ni också älskar det.






Nej jag har så ont i handen att jag knappt orkar skriva detta. Så ont att jag nästan kräks, tror jag ska gå och lägga mig nu och önska att det kommer gå över tills imorgon. Ja man kan ju alltid hoppas.
Det var himlamystrevligt hos faster med hennes helt underbara mat! YUMMI.
Fick till och med mig tårtan som blev över hem så den åt jag när jag tog mig tid att kolla på "dumpa honom!" på tv4. Ska nog springa in på Ralles rum och sno kortet så jag kan titta på tv tills jag somnar eller om jag somnar för att jag har så ont i handen hoppas mest på att jag somnar snart.
Imorgon ska jag ha en liten tränings/plugg dag! Så gillar ni inte att jag tränar borde ni inte läsa imorgon! Eller jo läs i alla fall för jag gillar er så mycket !




Sov gott alla goa glad människor ute i världen som läser detta!
Peace out!




12 november

jag tänkte kolla film men somnade ist... jätte roligt nu missade jag halva dagen igen. Ringde min man och småpratade innan jag gick ner till mami och papi. Vi ska på släktmiddag om en halvtimme så nu får jag lägga på en rem annars hinner jag aldrig bli färdig eftersom jag precis kom ut ur duschen!
Ikväll står godisätande på schemat och det ska bli GOTT !
Även mat hos min faster och det ska bli ännu godare! YUMMI!




12 november

Hejsan bloggen! Gud vilken tidig morgon det blev idag och jag är super glad för att jag orkade ta mig upp för alla söta små solstrålar på träningen som bara gör en så glad gjode de verkligen värt det!
Nu ska jag kasta mig i sängen och kolla på någon film blir förmodligen en skräckis om den orkar ladda ner sig snart.
Känner mest för att skrika SNABBARE till den bara för att det kanske känns bättre efteråt. Eller inte...
Nej nog om det. Ikväll ska jag träffa min släkt och då blir de nog ännu mer lek med barnen för 1. det är kul 2. jag älskar barn 3. dom är så söta.
Så det ska bli kul att träffa små kusinerna! Ska även prata lite Sims med min ena kusin för de behövs.

12 november

Var uppe redan 11 minuter över 8. Duktig tjej om jag får säga det själv. Ska dra mig ner till tåget om några minuter för att sen åka in till stan och träna "mina" gullungar alltså FC Hessleholms 5-6 åringar! Det ska faktiskt blir himla roligt.
Nu ska jag bara dricka upp mitt té och borsta tänderna sen är jag redo för dagen!
Godmorgon!

11 november

Har dragit på mig makeupen och min underbart sköna rosa stickade tröja från topshop och ska snart fråga mor om jag kan låna hennes cykel så att jag slipper gå till rebecka för det är 1. långt 2. kallt 3. fett läskligt!
tur att jag har ett super snyggt överfallslarm som jag har fått av min bf! Tack !

Hos rebecka ska jag äta mat sen ska vi äta chips eller ostbågar och sen äter vi säkert något mer ! GOTT!
Jag hoppas att vi kollar idol och sen ska vi arbeta lite med våra företag, jag ska hjälpa henne och hon ska hjälpa mig! That´s what friends are for

Först en snygg bild på oss!



sen en bild på hur jag ser ut ikväll!



Sen en bild på mitt fina överfallslarm


11 november

nej men oj det blev ingen skola idag GÖTT SOM FAN!
ahahah :)
sitter nu istället med en ansiktmask och ska städa undan lite på rummet mitt sen funderar jag på att dra ner till badet och simma några längder basta och chilla lite i bubbelpoolen! Ska fråga min kära mor om hon har 25 kr som jag kan låna så att jag kan genomföra mitt lilla träningspass idag! WHAY
så precis att det fanns zumba och box nere på tyrs hov och det ska jag självklart anmäla mig till om jag får för mamma!
Skriver mer sen ! CIAO!




11 november

ska försöka köra en skräckfilms/plugg/chill helg mest för att jag själv behöver det. Håller på att bli sjuk och är så jävla trött i huvudet hela tiden! Ska även försöka mig på att träna lite i helgen ut och springa och ta tag i de lite. Ska ju träna "mina" små gullisar imorgon ska faktiskt bli super duper kul dock är de inte roligt att de tränar klockan 10 på en lördag! Dels för att det är tidigt och dels för att jag träffar Andreas på helgerna.


Det är idol ikväll och jag ska försöka sitta klistrad vid tvn med lite grönsaker och dipp och självklart lussebullar!



Jag är för första gången färdig i tid till skolan och känner mig faktiskt ganska nöjd. Ska åka in lite tidigare så att jag kan ta bussen vidare till skolan sen jag vill ju inte gå i onödan. Ska dessutom testa att ha på mig min pälsväst idag för att se hur det känns.




11 november

hejsanhej idag är de 11 11 11
har nu fixat till mig lite så nu ska jag snart åka till skolan för att ha lite matte och lite tyska.
inte jättekul precis menmen...
Ikväll ska jag nog hitta på något med bex och det ska bli trevligt :)
Har suttit och kollat lite på bilderna från de hotellet vi ska till i Januari så här kommer några av dom!

10 november

hejsan,
det blir inte så mycket här längre är knappt inne på dator och kan inte skriva mms hela tiden..
Håller just nu på att städa mitt rum mest för att pappa skulle tvätta mina lakan och jag hatar när man byter lakan men inte städar för då blir de lika äckligt i sängen igen. Konstiga tanke.
nej men har inte gjort så mycket idag har varit ute en runda med prinsen har även dammsugit hela huset och just det jag har ju bakat LUSSEBULLAR! MUMS!
Just det den 11 januari åker jag och min man till härliga Egypten! Lägger in lite bilder på hotellet en annan dag så att ni blir riktigt avundsjuka!
Nu ska jag fortsätta städa, duscha, ringa min man och sen få mig lite sömn!

7 november

KÄnner mig otroligt duktig som redan har börjat plugga till provet i Historia nästa vecka, jag menar jag tar äntligen tag i saker. Nu ska jag gå ner göra lite té och sen försöka fukosera på matten en liten stund.
Har skit ont i halsen så hoppas att de hjälper med lite té och strepsil så att jag slipper vara sjuk igen. Är faktiskt ganskasjuktjävla trött på att vara sjuk och gå och må halvdant hela dagarna.
Nej ska nog ävwn dra på mig en ansiktsmask, soooffftt! :D








När jag har pluggat lite matte ska jag ta ett samtal med min mor och far om min och min mans resa till egypten. Ska prata lite om hur jag ska göra med pengar och lite så! Inte kul att prata om för att jag i 90% av alla de samtal börjar gråta av panik eller så blir jag bara tjurig resten av veckan! Hoppas de är en av de 10% så att jag kan vara nöjd och glad och ringa min man och vara skit glad !






Nej nu ska jag ta tag i mitt liv igen! HÖRS !




7 november

hejsan bloggen,
som vanligt när jag är med mannen min så bloggar jag inte. Vet inte varför men de känns som jag inte har tid då.
Har i alla fall haft en jättebra helg med han och det har varit super mysigt.
Saknar honom nu inte kul.
Skolan idag sög eftersom vi har hur mycket som hellst i läxa bara denna veckan,,,,,
nu plugga sen kolla på film!

länge leve längesen


4 november

Sitter och väntar på Linnéa och Beatrice.
Mamma hjälpte mig med håret eftersom jag precis fick reda på att det var maskerad så ikväll blir jag prinsessa! I min nya vita klänning, kan inte bli bättre.
Mannen min rullar in på stationen klockan nio och då ska vi hämta honom sen ut till vankiva för att festa hela natten!
Så skål och godnatt så hörs vi imorgon!



4 november

var helnöjd med den vita klänningen men tror jag skickar tillbaka klänningen för att få den en storlek större man vill ju inte gå och visa halva rumpan för befolkningen!
Just nu orkar jag inte göra så mycket eftersom jag är ypperligt sliten efter gårdagens resande från London.
Så funderar på att dra igång en rulle film innan jag börjar städa för sen kommer bea och linnea hit för lite förande sen drar vi och hämtar mannen min och han ska få 300 pussar! så mycket har jag saknat honom. Förhoppningsvis blir kvällen lyckad och vi åker hem med glada miner!
NU SÄNGEN SEN STÄDA!




4 november

kom precis ur duschen har dragit på mig lite myskläder för att ta en promenad i höstvädret ner till byn för att hämta ut dessa två ultra snygga klänningarna som jag beställde för några månader sen som lyckligt vis kom nu när jag spara pengar men jag tänker ändå unna mig dessa eftersom de var rea priser och jag har velat ha dessa en längre tid. Hoppas dom passar bara !

FÖRSTA



ANDRA



4 november

http://svtplay.se/v/2588771/uppdrag_granskning/del_10_av_16__mardrommen
kollade precis på ett UG program där föräldar blir felaktigt anklagade !
Kolla på det. de är värt de!
NU DUSCHEN SEN BYN!



4 november

hejsan alla glada bloggläsare!
Jag är hemma från LONDON och vid livet!
Kommer komma in massa bilder från london så fort mamma har lekt färdigt med dom.
ikväll ska jag på party och förhoppningsvis är alla mina favorit festnissar/och gummar där! För att det blir alltid lika roligt när vi är TILLSAMMANS! Skulle ta med min kamera och ta lite bilder så imorgon lägger jag upp lite party pic, ikväll blir det galet!

+ att världens bästa man kommer hit ikväll och myser med mig! och att mina klänningar från Nelly har kommit så ska springa ner och hämta dom om en liten stund när jag har duschat och ätit frulle! Två klänningar som jag vill ta med mig om jag och mannen min åker till egypten!

josefin<3sebbe och Alice


RSS 2.0