27 februari

Ledig, ledig, ledig...
Det är egentligen ganska tråkigt att vara ledig speciellt när man är det ganska ofta och kanske inte uppsakttar det på samma sätt som många andra. Vad har jag gjort på min ledig dag då, jo ingenting har bara legat på soffan, sovit och kollat på film förutom att jag har diskat så har jag inte gjort något vettigt får kanske ta tag i tvätten så dagen känns lite mer meningsfull. 
 
Är ledig imorgon också men då har jag faktiskt planerat att åka till IKEA med viktor, vilket ska bli väldigt roligt. 
Menmen nu ska jag fortsätta min fruktansvärt tråkiga dag. Hör senare. 

14 februari

Hejsan
 
Sitter i soffan med datorn i knät och kollar os två medlajer har sverige plockat hem än så länge idag! riktigt kul! 
Idag är det alla-<3dag och i och med det önskar jag alla som läser mycket kärlek!
Dagen till ära ska jag och Ante gå och kolla på bio. THE MONUMENTS MEN ska vi kolla på, det verkar vara en rolig och samtidigt lite allvarlig film som jag tror kommer passa oss väldigt bra. Vi ska slänga ihop en saffranspasta med räkor och mysa lite extra! 
 
Till helgen ska vi få upp gardinerna och äntligen få lägenheten att se lite hemtrevlig ut. Jag är ett stort fan av gardiner och han är ett lite midre fan av gardiner vilket resulterade i att vi köpte gardiner, hahah. Ska leta efter lite inredningsdetaljer som tavlor, vasar osv för att få vårt hem att bli mer mysigt! 
 
 
Massa kärlek till dig din fjant! 
 

13 februari

Hejhej, 
 
Nu har jag äntligen efter mycket läsning och efterforskning gjort ett träningsprogram som är bra och motiverande. Ett schema som jag kan faktiskt kan hålla. I 8 veckor ska jag träna med målen att må bra, få bättre koncentrationsförmåga och minska trötthet! Jag tror stenhårt på detta och jag tror att jag behöver en "plan" för att inte glida i från med ursäkten att jag inte vet vad jag ska göra. Jag kan klara detta för att jag vill klara detta! 
 
 
Nog om det, veckan har inte alls varit så jobbig som jag trodde den skulle vara idag tog jag helg trött men glad. Trött för att jag nu efter många om och men endast dricker vatten och då drygt 2,5 l vatten om dagen vilket jag inte alls är van vid och som har gjort mig trött i brist av socker osv. Jag tänker dock kämpa på mot en nyttigare livsstil precis som min kära sambo har gjort och är riktigt duktig! 
 
Nää nu ska jag nog njuta av att det är helg och att jag ska tillbaka till gymmet imorgon för att förbereda mig för måndag då 8 veckors träning ska följas till punkt och pricka, inga ursäketer! 
 
 
 
 
 

10 Februari

STREET SUMMER
 
STREET SUMMER by alicenordin featuring green tops
 

10 Februari

Är så jävla nöjd med mig själv under de tre timmar jag varit hemma efter min lektion idag har jag tvätt och pluggat färdigt inför imorgon. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra så jag får väl blogga lite.
 
Såg en helt sjuk artikel i aftonbladet om två syskon som "tävlade" mot varandra i spelet flappy birds och när den äldre slog den yngres rekord så fick den yngre spel och knivhög sitt äldre syskon som sedan dog av skadorna. Att detta ens kan hända är sjukt hur kan man känna de känslorna av att "förlora" i ett spel som man faktiskt kan förbättra sitt resultat i även om det tar lång tid. 
 
Tänker ju inte avsluta detta inlägget så deppigt med syskonmord utan jag kan berätta att jag idag fick ett vykort av min bästa vän som spenderar och har spenderat tid i Thailand, det gjorde verkligen min dag och gav mig ett stort leende på läpparna. Nej nu ska jag slappa lite, läsa lite bloggar och äta mat. Ikväll tänker jag ta med Andreas ut på längpromenad, mysigt!
Vissa dagar saknar man sina vänner mer ändra idag är en av de dagarna. 
 
  

10 Februari

Godmorgon godmorgon!
äter frulle, kollar os och njuter av morgonen. Kunde absolut inte somna i natt även om jag var trött så idag får jag leva på de 3 h av sömn jag faktiskt fick tänker inte somna mitt på dagen och då få det som en dålig vana utan i stället ska jag försöka hålla i gång! 
På dagens schema står det skola, tvätt och plugg vilket känns som en helt okej måndag. Tänker även ta mig till gymmet ikväll och springa en bit, gäller bara att hålla mig vaken. 
Nä, nu ska jag fortsätta njuta av min frukost som för en gång skulle är nyttig! 
Supergröt med låg kalori lingonsylt 
 
Nybakade frallor utan socker och utan jäst väldigt snabba och goda!
 
ett glas med massvis av frukt! Mums mums mums! 
 
 
 
 
 

9 Februari

Har fått tillbaka mitt "ha-begär", känns inte så bra.. Skulle kunna dö för dessa kläder dock behöver min garderob en svart enkel kjol så den här kanske ett måste när "lönen" kommer!
Kommer ALLTID att älska mönstrade leggins! 
 
Kommer också vara ett stort fan av oversize kläder kanske inte passar i det men vet ni vad DET SKITER JAG I ! 
denna tröjan skriker verkligen efter mig dock är den för dyr för en student som mig.. :/
 
 
Klänning... har aldrig gillat det men kommit in i en period där jag verkligen gillar det! 
 
 
 
 
 
 
 
 

9 Februari

HEEEEJ! 
 
I skrivande stund sitter jag med datorn i knät i sängen, bredvid mig ligger Andreas och kollar fotboll så spännande är vår söndagskväll. Dock har dagen varit hektisk och vi har fått mycket gjort, vi har gjort ett besök på IKEA, haft Andreas familj på besök, satt upp gardinstänger/skenor, städat, plockat och gjort mat. I det stora hela har dagen varit super bra och jag känner mig verkligen redo att stänga "di så blå". 
 
Varit sjuk och inte tränat på en vecka, känner mig rastlös och har mer spring i benen än någonsin. Så imorgon blir det ett pass på gymmet med lite intervaller måste verkligen bli av med energi och fånga in lite endorfiner.
 
 
Gjorde lite "nailart" för ett tag sen, det här blev resultatet nöjd och onöjd.. finns alltid något att förbättra! 
 

1 Februari

Galen kväll, natt och mysig morgon så kan man beskriva gårdagen. Det behövs inga fler ord eller jo kanske många skratt och tårar men så är det alltid. Det var kul, aboslut en 10/10.  
 
Idag kommer fina vänner hit för taco, mello och spelmys! Alltid lika trevligt, känner dock mig jättetrött men lite kaffe i den här kroppen sen ska jag nog komma igång. Fast när jag är såhär trött hjälper kanske inte kaffe.. det hade varit så typiskt.
Vi får helt enkelt se vad kvällen har att bjuda på! Tur att jag städade lite innan jag la mig på soffan annars hade det nog varit kaos här hemma.. 
 
 
 
 

RSS 2.0