förlåt

bloggar mer i morgon !

haha xd


"några filmer från igår"




"tisdag"

Sitter just nu och har gjort färdigt mitt SO arbete. känner mig ytterst duktig. Idag ska jag i alla fall till skolan. Trevligt faktiskt. Efter skolan ska jag en stund till stan med min kära far för att köpa fotboll strumpor, ska även åka och kolla på skor. Längtar faktiskt till de, eftersom jag bara känner för att köpa alla snygga skor som jag hittar :) Nu är de bara två dagar kvar till lov om man räknar bort idag och de känns UNDERBART ! trotts att vi har prov i morgon så ska plugga som ett djur på de idag.



hjälp mig !

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


"Fysik"

grupp arbete jätte kul nej men jag och josefin är bäst och skriver snabbast i hela världen. Snart ska vi ringa vattenfall fast inte idag !

"måndag"

hej hopp måndag morgon. Jag är uppe tidigt, riktigt tidigt. Jag är så duktig. Stängde av datan tidigt igår för att det var Johan falk och för att jag var så himla trött. 
Idag ska jag vara i skolan sedan bara hem för att chilldilla fram till träningen ;) Ska plugga till musikprovet som vi har på onsdag. Jag ska lätt få MVG nej men nästan :)

"<3"

Johan falk ikväll, !

" HEEJ?!"

Hallå var på p23 igår och hade riktigt skoj faktiskt. Vi fjollade oss till max. 
idag har jag varit och dansar i princip hela dagen :) trevligt och nu orkar jag inte skriva mer :)

" vissa bilder är dåliga!"

Detta var de jag köpte idag :)

" can´t stop moving "

Ska faktiskt hoppa i duschen nu. Blev inte riktigt som jag hade tänkt mig ska dra iväg på can´t stop moving och eftersom det regnar ska jag locka håret och det tar en stund hoppas jag blir piggare när jag hoppar in i duschen !

"ULLARED för hela slanten"

TJENIS ! 
sitter just nu och lyssnar på lite skön musik och bara njuter av att sitta ner. Har varit på Ullared hela dagen med några medlemmar från släkten. Har varit super kul men de tog verkligen på krafterna och just nu vill jag inte göra något annat än att njuta av chipsen jag köpte idag. Jag håller på att ladda min kamera så bilder på sakerna som inhandlats kommer upp sen. Blev helt chockad när mamma sa att hon visste vart den var :O 
Jag har pengar över !?

hahah


" oskyldig eller ej "

Dagen har spenderats framför datan, har kollat lite på uppdrag granskning där de berättade om våldtäkterna som en ung kille har utfört och sedan har han fått stöd från hela sin by där de säger att han är oskyldig och de riktigt hånar flickan och kränker henne. Eftersom det inte tror att den här killen någonsin skulle kunna göra en sådan här sak. Det säger att killen är oskyldig och att flickan har berättat olika historier till olika personer när hon bara sagt det till två stycken och deras historier stämmer överens med de hon sa till polisen. Detta visar bara hur lätt det är att tro på felaktiga rykten. Äldre människor som yngre skyllde på att hon hämnades och att hon var en slampa. Samma natt som skolavslutningen då killen var med våldtog han en till tjej. SJUKT ! Det är inte rätt att tro på rykten.

I morgon ska jag i alla fall till Ullared och jag längtar otroligt mycket faktiskt. Ska köpa riktigt mycket saker som jag ska ha på mig i vår, ska se om jag hittar lite kläder med färger och lite skor med snygga färger. Kommer nog upp någon rolig film ikväll.

härliga fredag !

Idag är jag glad för idag är det fredag. Har precis gjort klart alla sakerna i Svenska nationella. Känns skit bra, hoppas bara på bra resultat nu. Solen skiner men jag sitter ändå framför datan, varför vet jag inte? 
Ska snart städa tror jag och plugga lite. Ska bara ta det lugnt idag för i morgon bär det av till Ullared. Jag kommer överbelasta kundvagnen om de nu går. Haha. Ni kommer säkert få se en hel del massa roliga saker här på bloggen idag, bara så ni vet :)

torsdag och snart helg.

har inte riktigt orkat ta mig tid att sitta här och blogga idag. Därför har det var rätt kass uppdatering. Kommer att bli bättre lovar.


idag  har jag haft svenska muntligt nationella det gick faktiskt bra må jag säga. Sedan har jag varit hemma en liten stund sedan var jag på träningen och nu har jag precis gjort klart so arbetet. Tänkte kasta mig i sängen om en liten stund men först ska jag ta det lite lugnt.

"nu"

hemma från skolan och från kyrkvillan, trött och kommer vara helt slut på dansen men det gör inget. 
snart tar jag bussen till Hässleholm för att dansa en stund. sedan blir det hem och plugga !

"onsdag"

Ännu en lång onsdag och stressig onsdag nej inte nu på morgonen i alla fall. Ska sitta i 80 minuter och skriva en engelska uppsats (nationella). Jag hoppas att det går bra för alla som ska skriva det idag. Plus att det snart är helg och då ska jag, mamma, kusin och faster x2 till ullared. Jag ska shoppa slut på alla mina pengar nej ska spara lite men inte mycket för det är ju snart lov och då kanske de kan vara bra med lite pengar! I alla fall så ska jag till skolan om bara några minuter och efter skolan flyger jag med evelina upp till kyrkvillan till våra små kycklingar och efter det blir det dans. Hopps på en trevlig dag !

"nu"

sitter och lyssnar på musik, snackar med Marcus. 
Har kommit hem från ett mysigt kalas för Matilda. I morgon ska vi skriva engelska nationella uppsatsen då. Jag hoppas verkligen att det ska gå vägen. Fy tusan vad jag blir arg annars.  !
Parry Gripp – I Got No Iphone

" tisdag, "

har varit i skolan idag, tråkigt värre ! Nej jag hade faktiskt roligt :) 
nu ska jag snart hem på kalas hos kusinen !

hahahah


en dag i skolan för mycket länge sen


"träning"

Ja har kommit hem från skolan. Ja det var riktigt trevligt faktiskt, sista lektionen fick vi reda på att vi är den bästa klassen på skrivuppgiften i svenska nationella och det blev lite glass-varning, så blev lite glad. So provet gick sådär men jag kämpar på! haha, ikväll är det träning och jag längtar lite för det är så himla skönt efteråt!

"Chacha"

Godmorgon måndag, första måndagen jag inte är svintrött när jag vaknar.
Skolan idag hoppas faktiskt på en bra dag. Får nog tillbaka lite prov idag och jag tror inte jag har g på allt men man kan alltid hoppas. 
Är faktiskt redan färdig för att gå till skolan jag ska bara gå ner och äta lite frukost och kolla på vakna med the voice, bara för att det är så himla bra. 


"Johan Falk"

Dansen idag var faktiskt roligt, otroligt jobbig dock. Ikväll ska jag kolla på Johan Falk och äta chokladpudding, MUMS. Har inte så mycket mer att skriva nu mer än att han i Johan Falk är super snygg ! Så här kommer en bild på honom.

sommaren, siesta, klassen.

Börjar faktiskt ladda upp redan nu. Har tagit hem spelningslistan och sitter och nördar den hela dagarna. Det är faktiskt bra artister som ska dit och igår blev de bestämt att mina kära kompisar också ska köpa biljetter ! Hoppas verkligen på en underbar början på sommaren. För denna sommaren kommer verkligen vara speciell.  Nu när lilla jag slutar nian och måste lämna klasskamrater som jag kanske har känt hela livet eller hela mina skoltid. Det är egentligen sjukt att allt går så fort. Jag kommer verkligen sakna min klass riktigt mycket.


"söndag"

Härliga söndag. nej usch idag är det dans och jag känner att jag inte orkar men jag måste. Annars har jag planerat att plocka undan på mitt rum och slappa hela dagen. Hade skit kul igår tack alla :)

"hej"

Marcus är cool. eller ?!
Dagen har varit as najs. Eller faktiskt lite halvt bra. eller något jag vet inte..?! haha :) många skratt. Kommer nog bilder när jag har tvingat eve och beckis skicka! annars blir de en box på näsan på dom! 
har varit och kollat på handboll  och då träffade jag gabbi med familj och det är alltid lika trevligt. 
Sedan bar de hem till evelina, där var beckis och josefin och vi åt jätte god mat. MUMS med stora bokstäver. Glömde även min pinkod så nu har jag nytt nummer.


"orkar inte."

Hej, det var länge sen ! 
dagen har varit bra.

"snart!"

Tjenis
Fredag idag och sista dagen i skolan innan det är helg. Dock slutar jag lite tidigare idag på grund av att jag ska till min tandläkare. Jag hoppas även att min Iphone kommer snart för jag längtar så sjukt mycket ! 
Denna helgen kommer nog bli mer än underbar !

erik !


"e"

"I'm only gonna break heart."
Dagen har varit najs. Skrattat som fan, moa och jag är blondiner fast samtidigt brunetter för vi är så jävla smarta och det menar jag verkligen :) erik han tror att han är något  för att han kan mer.

"onsdag"

ännu en lång dag. Har ont i huvudet och är svin trött. JAG ÄLSKAR MARCUS HAN ÄR SÅ sexig.  !
han bad inte alls mig att skriva det. Bara så ni vet. Ska snart gå och byta kläder och sminka om mig och gå upp till föräldrar mötet. SKOJ NEJ ?! eller jo lite :)

"tisdag"

Hemkommen från skolan. Har varit en rent ut sagt underbar dag. Skrattat och fjöntat mig hela dagen med bla, EMMA. Det är härligt att man kan släppa loss ibland. Snart ska jag nog gå och tvätta av mig sminket och börja plugga, har matte till i morgon och biologi till på torsdag och SO till fredag. Jag kan, jag vill och jag ska klara av detta. 
Hade engelska nationella idag och det gick faktiskt bra. Hoppas att de visar sig i resultatet också. Har nog några få missar men det känns bra faktiskt.

"måndag"

Är inte i skolan idag heller förstår inte hur jag kan må såhär. Har i alla fall orken att plugga lite och det känns skönt har precis varit där nere och fått i mig lite mat och nu ska jag fortsätta plugga! 
Sen blir det skolan i morgon och jag känner på mig att det kommer bli kul i alla fall roligare än att vara hemma.

"för just nu mår jag inte bra. "

Jag vill verkligen skriva något bra här men jag får inte fram mina tankar på rätt sätt. Nej detta är extremt frustrerande. Jag längtar grymt mycket efter min Iphone.
Jag är jätte trött på snön som just nu faller ner. Nej INGEN mer snö jag vill har sommar och sol. Värme och kärlek, ge mig allt så kommer allt bli perfekt.
Jag lägger mesta tiden på att plugga men jag orkar inte göra det, de är inte roligt och då blir det bara jobbigt. På helgerna sitter jag bara hemma för att jag inte orkar hitta på något. All energi är slut nu ! ?  
längtar allt för mycket efter nästa lov för just nu mår jag inte bra..

"städa"

jag ska städa men jag vet inte om jag orkar.. Haha. vill verkligen läsa min nya bok. Så de ska jag göra. Ska även hinna med att plugga lite så nu ska jag sätta fart :)

jaha.

söndag söndag, hemska söndag. Jag har ont i huvudet igen. Hoppas verkligen jag ska till skolan i morgon jag har verkligen hur tråkigt som helst här hemma. Helgen har spenderats med film sömn och en massa pratande med nellie och marcus. 
Nu ska jag nog kolla på en film till innan jag går och gör mig i ordning.

finns bara ett ord för detta.

sur.

godmorgon lördag, ?!

lördag morgon, börjar bra med en massa skolsken ska nog gå ut en liten stund sen om jag orkar. Fy min hals har blivit sämre nu under natten. INTE ALLS BRA ! 
Sen är de ju melodifestivalen ikväll så jag funderar på att ta min lilla hund på en promenad innan de börjar :)
Först ska jag läsa min bok och kolla på en film :)

"har funderat på att sova"

sitter just nu uppe. vet knappt varför längre för jag är trött och helt enkelt utmattad. ! 
köpte en ny bok idag som jag funderar på att läsa i morgon, ska även plugga till fyra prov.
Ser jag verkligen framemot !

"spelar för mycket data."

Ska snart och handla med mamma,. Har suttit här vid datan nästan hela dagen och spelat spel på facebook .
Kul men nördigt. ! 
Ikväll blir de mys med godis !


"duschen"

jag tänkte faktiskt hoppa in i duschen nu mest för att det är så himla skönt.
Sen hade de varit skönt att raka benen och sånt. Jag fattar verkligen inte varför man gör de egentligen HUR JOBBIGT SOM HELLST JU ! GGRRR på den som kom på det. Nej men det är skönt efter man har gjort de men jobbigt när man gör de ! :O


"tv,soppa,itunes"

sitter och försöker ladda ner Itunes till data. Nej detta var inte lätt enligt mig. Hela datan hänger sig. Nu ska jag snart gå ner och värma lite soppa bara för att de är så himla gott. Så ska jag mysa lite med hunden min för att han är söt ! Och ikväll är de fredagsMYS ! haha :)


"ännu en dag hemma, sista hoppas jag ?!"

Eric saade - manboy
ska vinna i morgon inte bara för att hans låt är bra utan för att han är så grymt söt !

Sista dagen hemma om man räknar bort helgen. Satsar på att bli riktigt frisk. Har haft/har svin ont i halsen.
har inte skrivit så mycket här i bloggen denna veckan just på grund av att jag har legat halv död i min säng och sovit mer än någonsin. Så är det väl. Det bästa som har hänt denna morgon är att jag ser hur isen smälter från taket. Jag längtar verkligen till sommaren !


hihi

[21:03:11] nellie thurn: Hon: Det går inte...
Han: Men försök!
Hon: Ska jag hålla i den?
Han: Ja, och sen suga
Hon: Suga?
Han: Ja, men sära på benen först
Hon: Hmm, det var ganska gott
Han: Ja visst är det!
Hon: Det var gott men kladdigt
Han: jag sa ju det! försök engång till
Hon: ja, jag vet inte. det var så jobbigt & kladdigt
Han: Men det är ju så det går till när man äter kräftor!
Hon: Det går inte...
Han: Men försök!
Hon: Ska jag hålla i den?
Han: Ja, och sen suga
Hon: Suga?
Han: Ja, men sära på benen först
Hon: Hmm, det var ganska gott
Han: Ja visst är det!
Hon: Det var gott men kladdigt
Han: jag sa ju det! försök engång till
Hon: ja, jag vet inte. det var så jobbigt & kladdigt
Han: Men det är ju så det går till när man äter kräftor!


"shopping, utan att köpa något"

nu tänker jag faktiskt ta mig lite tid och kolla runt på nätet efter lite färgglad kläder till våren sommaren. Eftersom det ska regna/snön i helgen så kommer de kännas så mycket bättre när jag kollar efter sommar kläder. Ska faktiskt kolla efter lite skor också :)

värt att lyssna på !

http://www.smsmusic.se/

"hej det var länge sen"

Nu är jag nästan frisk. Har fortfarande dö ont i halsen om man bortser från de stunderna när jag har medicin i kroppen.
just nu är jag skit arg för att de här hände för nu kan inte jag gå och se alice i underlandet ikväll. ;/ Lilla jag får väl stå ut som vanligt. Får inte träna heller eftersom jag hade någon luftvägsinfektion men de skulle gå över. NU TACK?! 


sova igen. :O:O

MIGRÄN och vanlig huvudvärk och hals ont. Nej de här är inte alls kul.
ska sova nu igen. De är nästan de ända jag har gjort idag. Sovit. Rätt skönt faktiskt. inom 3 veckor kommer jag att få min nya mobil snacka om att jag längtar. !

bjuder på bilden !

himla tidigt är jag uppe idag. Konstig mening jag vet. 
Ska fixa till mig sedan gå ner och få lite frukost i mig. Skolan börjar snart och jag orkar inte gå dit men jag måste. VARFÖR finns skolan JAG vill ha helg för alltid nej men en lång stund i alla fall! Kunde knappt somna igår så är verkligen skit trött idag! that´s life. 


sova, sova..

Jag vill sova, sova bort hela dagen i morgon för jag orkar verkligen inte gå till skolan.
Helgen har varit för bra för att den ska ta slut. 
Kommer nästa helg bli lika bra ?! 
I alla fall så har denna dagen varit bra.. Efter dansen tog jag en lång skön dusch och sedan
satt jag och snackade med Marcus och efter de gick jag och kollade på Wallander, den bästa filmen
av dom alla må jag säga. 
Nu tror jag att jag ska sova. Dock ska jag inte sova bort hela dagen i morgon men jag kan alltid
hoppas att någon sjukdom drabbar mig över natten. Eller kanske inte


snart dans

Inte för att jag orkar men jag får kämpa på !
Haha.
har precis kollat sommaren med göran eftersom gabbe är medverkande i den filmen.  !
sitter och kollar på mina skor och bara längtar tills i sommar när jag får använda dom.
Ska bara köpa ett par rosa lågskor. Ska köpa lite färgglada  kläder när jag är i ullared.
Det behövs verkligen. Fy vad man köper dystra kläder på vintern. ! I alla fall jag .
LÄNGTAR SÅHÄR MYCKET TILL ULLARED !

dagen-_-

Godmorgon, Idag hade jag inte tänkt göra någonting annat än att vila och plugga på SO men sen kom jag på att det var dans idag. inte jätte sugen på de men jag får stå ut ! Vill verkligen inte missa någon gång.

hemma igen

Hemma från björket klockan är tjugo i tre jag är lagom trött och öm i hela kroppen.
Nedrans vad skoj vi har haft ikväll, SÅNG, DANS och SKRATT. Kvällen var UNDERBAR.
Sötaste paret ikväll var lätt linus och becka. !
Sedan har vi ju mig och becka också men de är en helt annan historia. Haha.
nu hoppas jag på en god natts sömn och ett underbart varmt täcke !
HELT UTMATTAD !

björket ikväll

Ska gå och duscha nu,
sedan ska jag starta hög musik och plocka undan för nu jävlar är jag taggad inför ikväll ! :)

lördag

Vaken redan klockan nio och färdig för att åka till stan lite tidigt eftersom jag ska åka in tjugo över elva men ska i alla fall gå ner och hämta upp lite frukost eller stanna kvar där nere och kolla på tv har inte riktigt bestämt mig än ! ? hahah .

skype

sitter och pratar med marcus ! han på bilden snygg ?

GEEK IN THE PINK

lyssnar på lite gamla låtar som vanligt och kom och tänka på denna ! Som inte är bra men den fastnar i huvudet ! Sen går jag och sjunger på den i flera veckor. Ganska kul för kompisarna lär sig den så går vi och sjunger tillsammans utan att tänka på det.

hittade även denna låten och tänkte låta er gissa vilken det är och vem som gjort den  !
"Do you really want me am I really special
Taking is so easy boys giving is unusual
If you really want me don't make we wait too long
Respect and love is the key just listen to my song"



pizza !

Hemma från pizzerian, något trött och väldigt full i magen då !
Ja, det var faktiskt trevligt några lite för tröga meningar från min sida idag men så är det ibland.
Nu sitter jag och lyssnar på lite pepp musik inför i morgon. Det händer väldigt mycket plus att det är björket på kvällen snacka om att jag kommer vara helt slut !
Ska testa KICK BOXNING också hoppas att det är något för mig !
kommer säkert upp en massa roliga bilder på bloggen i morgon.

facebook spel !

har fastnat vid ett spel på facebook men måste verkligen städa snart så ska bara spela lite till!:)



fredag !!!!

Äntligen är det fredag, sista dagen i skolan denna veckan skönt.
Idag har jag planerat att städa mitt rum eftersom de kommer flickor hit i morgon.
Senare ikväll ska jag ut och äta eller äta på pizzerian. Mycket mysigt faktiskt.
Eftersom de är roligt folk som ska med tänker jag ha ytterst kul.
gå in på louise blogg här för att kolla ett ytterst roligt klipp på Erik
louiisegustafsson.blogg.se

litet inlägg

Hej hallå!
träningen är avklarad. nu ska jag börja på mina biologi saker och sedan göra klart svenskan. Kom på att de är rätt mycket, gör så gott jag kan ! :)
Resten av dagen har spenderats med mamma, !
pluset för dagen är att jag ska fixa mitt sommarjobb i morgon och att jag och min bror ska köpa I-PHONE  eftersom vi har konstiga mobiler nu !?

skolan

Sitter just nu på svenska och tråkar. Sista lektionen för dagen och det känns verkligen skönt. Vi skriver om  blogg världen och hur det är att blogga men just nu kommer jag inte på något så jag ska försöka skriva om något annat kanske choklad eller något annat roligt. Mat kanske en muntligpresention om mat! låter de gott? hahah kanske inte men så kan det vara ibland. Josefin sitter bredvid mig och läser allt jag skriver plus att hon skriver om ONSDKAN. Som jag ska göra när jag kommer hem.

AWESOME

Ja har nästan precis kommit hem från konfirmationen. Jätte roligt faktiskt nej men idag lekte jag och evelina med våra så barn :D AWESOME !
nu ska jag plugga lite sen ska jag springa till bussen och åka in till hässleholm för att dansa ! :)

loooooouise här :)

nu har vi svenska och ska hitta på ett ämne att skriva om, alice ska skriva om bloggar & jag har bestämt att jag ska göra ett litet vidioinlägg hur ett sådant ska se ut, för jag är proffs på det, ellerhur alice? :) Nejnu måste jag komma på något att skriva om, så hoppas alla får det bäst och att ni går in på min blogg också :) louiisegustafsson.blogg.se



puss och kram.


hej, onsdag

Stressiga onsdag.
Idag ska jag på IUP med min lärare IUP betyder individuell utvecklings plan eller något sånt. Så jag ska fixa mitt hår sen åker jag med pappsen till skolan. Ja ska vara i skolan hela dagen lång och jag  må säga att onsdagar är vi kanske i skolan kortast tid men de är nästan alltid segt som attans. Förutom musiken. Efter skolan blir det att gå till konfan. Sen ska lilla jag hem och efter det ska jag dansa. Så hör av mig lite under dagen om jag hinner ! :)


kärlek?

Vad är kärlek egentligen. ? Kan man verkligen bli kär i vem som helst?
Hur som helst? Går inte folk jätte mycket på utseendet.
jag är inte vacker och sånt skit men jag är i alla fall mig själv!
är inte de det viktigaste. Det är utsidan som ger insidan en chans
men man blir ju kär i personligheten inte utseendet i alla fall jag ?!
visst har man sina visioner om hur ens "dröm prins" ska se ut.
BILDEN PÅMINNER MIG JÄTTE MYCKET OM EN MYCKET TREVLIG VISTELSE PÅ MCD

nytt favorit program !

Det här programet " dating in the dark" var nog de bästa program jag någonsin kollat på. Hur kul som helst men samtidigt lite spänning i det hela. Jag bara ÄLSKAR det. Idag var det en jätte söt tjej som valde en super snygg kille och de passade bara så bra ihop. Där var en kille som var jätte gullig och han blev tyvärr dissad av en av tjejerna. Där var en tredje kille som även han blev dissad av flickan.
Helt enkelt skit bra. Hur rolig som helst att se dessa människor yra runt i mörkret eftersom det verkligen var helt svart.



förändring, eller inte?!

2006
2007
2008
2009
2010

SOLSKEN

Solen skiner äntligen här i lilla Tyringe.
Det är så himla skönt att se snön smälta bort visst det tar tid men nu äntligen kanske den försvinner?
Ja, Nu har jag precis kravlat mig upp från soffan och satt mig vid dator för att genast sätta mig med läxor.
Det är kanske inte kul men de måste göras även fast man inte vill. Jag ska göra min så kallade "tisdagsmatte". Hoppas på en trevlig stund med lite gammal musik och läxor.

lunchrast.

sitter här med Jojo och skriver lite på datan. Lunchrasten är seg och jag vill handla glass fast ändå inte. HA.
vi hörs. !

GODNATT

Avslutar med en bild på cimon just för att jag älskar hans frisyr och för att han är underbart snygg !

ger träning 10 poäng.

Hemma från träningen, har tagit en lång varm dusch och kollat lite på Bond eftersom han är nästan lika cool som jag. Nej skoja bara. Det var inte ens roligt ju ?! haha. Träningen idag var skit bra och de blåste verkligen jätte mycket men jag blev i alla fall mer fokuserad av det. Vi hade lite bollträning och lite löp-träning och det var riktigt roligt och skönt eftersom det var så kallt.
Jävla blåst och kyla, nu får det gärna vara över. Jag blir glad när jag ser hur mycket snö som verkligen har försvunnit och jag hoppas verkligen inte på ny snö för nu är jag helt trött på vintern och jag vill ha vår och sköna svala dagar med massa skoj.

pluggplugg

nu ska jag snart börja med läxorna för halv nio börjar träningen. 
Ohyes idag är jag på G !
vi har massa läxor nu känns det som men de blir ju lättare på proven om man pluggar nu !

skolan sög.

Nej de gjorde den inte men det var långtråkigt. Det må jag säga. Hela morgon spenderades med att anteckna. Inte de man vill göra direkt efter ett lov men så kan det vara ibland. Vi har fyra prov de närmaste veckorna, ett av dem är nationella i engelska men ska nog gå bra :)
Just nu älskar jag gamla bilder, Vet inte varför men jag bara gör det. Eftersom att jag inte orkar ta bilder nu för tiden .

godmorgon måndag morgon.

godmorgon måndag morgon.
Jag ska snart fixa håret och efter de ska jag gå ner och kolla på vakna med the voice och äta frukost.
Ska bli gott. Låg uppe till tre fyra i natt för det var os avslutning såg dock inte hela för den var inte bra.
Ja, har kollat och sett att Dagens kloka ord inte fungerar så ska göra något åt de direkt när jag kommer
hem från skolan.

RSS 2.0