29 mars

Sitter här framför pappas data och skriver, skriver och skriver på min affärsplan som jag ska lämna in imorgon. Detta MÅSTE bli färdigt men jag tycker det är ganska tråkigt att sitta och förklara sin power point så långsökt som möjligt för att det ska bli mer text och för ett bättre betyg. argh...
Längtar dock till imorgon då vi ska sätta upp tälten inför helgens festligheter. Jag längtar så satans mycket och hoppas bara på att det blir fint väder!
Har även min sista lektion innan sommarlovet på torsdag för nästa vecka är det studentvecka och jag är ju med i elevkåren och då är det mitt ansvar att vara med och arrangera studentveckan. Lägger säkert ut bilder här senare!
puss och kram!

24 maj

hejhej ,
Har inte hänt så jättemycket idag, var en skolan en stund åkte hem och kollade lite tv sen hoppade jag på tåget till helsingborg för att få väldigt, väldigt goda nyheter! Alltså den 13 juni ska jag ta av min tandställning! SOM jag har längtat till denna dagen! Hade ju jättesnea tänder innan och detta har varit en lång väldigt smärtsam process från time to time! Jag känner mig som värdlens lyckligaste tjej just nu! inte alls lång tid kvar och sen kommer jag kunna le ordentligt hela sommaren! WOHOO!

OM några minuter ska jag ta med pappa för att åka på träning och det ska bli skönt har bestämt att jag ska vara med och lira boll idag för att jag saknar det och igår när jag och kollade på matchen så kände jag att jag inte kan vara utan de längre! Jag måste få vara med!
Det bästa med denna dagen är att det är fredag imorgon och sen är det ju helg och jag har en riktigt myshelg framför mig. Ska vara hemma och plugga och bara gå runt i myskläder och om solen tittar fram ska jag ligga och steka mitt fett som på en riktig stekpanna! SKÖNT ska det bli att få undan en massa grejer plus att bara ta det lugnt för NÄSTA HELG är det SIESTA och jag längtar så att jag håller på att dö!

Vi hörs !



22 maj

hej, sitter här med datan i knät och föröker få ihop redovisningen imorgon. Får hoppa allt roligt ikväll för att sitta och göra skolarbeten men så är det när man inte planerar eller börjar i tid. ha-ha som vanligt då alltså!
Nej men imorgon är det nationella i matte och jag hoppas verkligen att går bra annars kommer jag gå under vill verkligen inte gå sommarskola. VILL INTE, VILL INTE! Lycka till, tilll mig!
Bror min kommer hem i natt eller imorgon och det ska bli kul att höra hur han har haft det i Spanien nu i 10 dagar.

21 maj

hejsan alla!
Jag sitter här framför datan och pluggar i detta fina vädret. Det gör jag för att vi på linnéskolan har alla prov och inlämningar nu i slutet av terminen! Det känns så satans skönt att kunna säga slutet för det är de verklligen.
Vi har bara tre veckor kvar och jag ska kämpa in i det sista. Jag ska plugga som en galning inför nationella på torsdag och det ska bli bra och jag ska göra det bra! Jag har bestämt mig för att klara det och det är just nu det ända jag har i tankarna.
Efter en mysig helg med min älskling så känner jag att jag har energi och styrka att klara mig igenom dessa sista veckorna i skolan!
för det är snart slut.



17 maj

Hejsan,
Sitter och håller på med läxan efter en stund av vilande.
Tränade innan idag, sprang drygt 5 km och det kändes helt okej även om jag är heltt slut nu. Det var inget roligt väder att springa i, regn och rusk usch säger jag till det.

Nu sitter jag som jag skrev innan med svenskan och försöker få ihop två läsloggar som ska vara inskickade idag och sen ska jag börja på min redovisning om koreakriget, ska även hinna med att städa och raka benen för ikväll kommer mitt hjärta hit och vi ska ha en mysig helg och jag hoppas på lite bättre så det blir lite roligare att vara ute och springa och kanske sola lite!
ante <3

15 maj

hejhej,
Sitter och skriver lite svenska efter att jag har sovit bort halva dagen. Detta är skit tråkigt men det måste verkligen görs. Sen ska jag läsa på lite om 2:a världskriget och verkligen göra provet imorgon, det måste göras!
Dagen idag började med att jag gick upp tidigt och tog mig en runda i spåret innan jag åt en god fukost.
Hade dock ingen skola idag typ och det var skönt.
Nej nu måste jag fortsätta med svenskan nu!



12 april

Hejhej, sitter och kollar på handbol. Faktiskt ganska kul, väntar lite på att det ska bli kväll så att jag kan börja sminka mig och dra på mig fest outfiten för ikväll är det party och jag ska vara rosa superhjälte! Woho!
Kommer säkert bli väldigt roligt att gå på party ikväll med kompisarna och bara umgås!
Kommer in bilder imorgon!

11 april

Hejsan,
What is up?
Er har jag inte skrivit till på väldigt länge. Vet inte varför men det känns som datan och bloggen och allt har kommti i andra hand. Jag har haft så mycket att tänka på. Så mycket att hinna med.
Jag har spenderat otroligt mycket tid med min käraste och var hos honom nästan hela April. Det var mycket trevligt och vi hittade på en massa roliga saker som att t.ex. hälsa på Bobo i örebro som var jättekul!

Nu sitter jag här med huvudvärk efter min tredje hjärnskakning. Det är inte kul och den verkar sitta i längre denna gången! inte kul alls;/
Vad händer denna härliga fredag då? Ja, vi får se hur jag mår och hur mitt huvud vill att dagen ska se ut.
Imorgon är det maskerad och det ska bli så satans kul. Vet dock fortfarande inte vad jag ska ha på mig.
Kanske superhjälte, kanske skolfröken kanske något annat?! Åhh jag vill vara något riktigt, riktigt bra!

Hörs senare!
ska testa detta underbara spelet på rikigt nu under helgen!


RSS 2.0