17 november

Hejsan,

Här sitter jag med datorn i knät efter en härlig och mysig söndag. Just nu har vi slängt in tvätten i maskinerna i tvättstugan, det ska verkligen bli skönt med lite rena kläder. Ska sätta mig och rensa min garderob någon dag denna vecka för det ser inte direkt ut som att det är en garderob utan mer som en hög med kläder.

Haft en superbra vecka med tankar som kommit och spökat lite då och då men det är sådant man får ta. Har planerat att åka hem till jul och det känns också väldigt skönt, spendera tid med mamma och familjen är välbehövligt. Även spendera tid med alla mysiga kompisar där hemma som jag saknar så otroligt mycket.

Är sugen på att shoppa men det tryter i plånboken när man lever som student. Vill hitta någon snygg kjol både en kort och en lång i en annan färg en svart. Jag vill verkligen börja klä mig lite mer färgglatt än svart, grått och vitt. Har köpt lite vinröda plagg på sista tiden men det är inte så att jag gör några direkta spännande matchningar.

 

11 november

Känner nu efter x-antal timmar framför kunskapen att jag kommer klara provet. Har bara lite problem med olika diskurser, kanske ska chansa på att det inte kommer komma något om det? Så gör det säkert det. 
Ska vila lite nu och inte träna hjärnan så mycket för att om en liten stund ge mig på grammatiken igen och bara träna på alla namn och begrepp. Kul va? 
 
Har hunnit med ganska mycket, lagade en chilipasta rätt och va precis ute och gick med hjärtat. Så en helt okej mysig dag med tentaplugg även om jag känner mig stressad och har lite ångest och är lite nervös inför tentan imorgon. 
 
skulle verkligen vilja tatuera mig. Ska nog beställa hem en fake och kolla om jag kommer tycka om den i längden. 
 

11 november

Sitter och gör det sista förarbetet innan den riktiga inlärningen av allt ska komma igång. Det känns som att jag kommer klara denna tentan också, vilket känns väldigt bra, så länge jag lär mig det saker jag skrivit ner ska det nog vara ganska lugnt. Tur att jag har mitt hjärta som är en stenhård "förhörare" på kvällarna tänk att mamma och pappa slipper mina förhörskort now days, känns det skönt?
Börjar bli riktigt hungrig nu "glömde" äta mina ägg som jag kokade till frukost vid nio för att jag började plugga innan de var klara för att inte förlora någon av den värdefulla tid! 
 
Längtar tills tentan är över då får jag ta de lugnt för första gången på kanske två veckor, slippa ångesten och stressen. Kommer säkert somna samma minut som jag skriver klart tentan. Haha. Hoppas på att få ett pepptalk av hjärtat innan jag går för det hjälpte jättemycket förra tentan. 
 
Försöker fortfarade hålla humöret uppe.
jag kan, jag vill, jag ska
 

9 november

Jag trodde aldrig att jag alice nordin skulle överge mitt te denna lördagen för att själv koka kaffe till mig själv.. För tre månader sen drack jag inte ens kaffe och  nu dricker jag minst en kopp i veckan.. Trodde aldrig att jag skulle vara den som drack kaffe och innan jag flytta så tänkte jag bara nää jag kommer bara dricka te men nu är kaffet min räddning undan tröttheten som smyger sig fram jämt och stänidgt. 
Avverkade en tenta idag och jag kan alltid hoppas på ett VG de kändes väldigt bra. Har något små fel men tror absolut att jag klarar den denna gången. Hade varit så himla skönt. Tydligen säger statiskten att man misslyckas med två tentor per termin och då ska jag väl bara misslyckas en gång till då. Hhaha.
 
Sitter dock fortfarande med en hög böcker framför mig och tentpluggar inför tisdag då svenskan ska avverkas. Usch för grammatik, usch för att allt just nu. DET är stressigt. Mamma lovade dock present om jag klarade tentan så det är en liten morot att sträva efter. 
Försöker att hålla humöret uppe. 
 

4 November

Gick upp extra tidigt idag för att skriva en text som jag skulle skrivit igår som då uppenbarligen inte blev av. Det är skit svårt att skriva just denna texten då man endast för använda sig av 2200 tecken... Till en början trodde jag och alla andra att detta skulle bli skit mycket text och att vi skulle bli tvungna att ordbajsa en massa men icke sa nicke det är knappt en halv A4 och vi ska skriva ett referat av en text på 50 sidor så man kan väl säga att det är en lite utmaning man måste ju verkligen få med allt det viktiga plus att man inte får glömma att källhänvisa HELA tiden. Så min morgon kommer spenderas med denna texten. 
 
Tentaveckan har börjat och idag efter skolan ska jag hetsplugga som aldrig förr. Tenta på lördag och tenta på tisdag känns otroligt mysigt.Studentlivet är har många underbara stunder men tentaångesttiden är inte en av dom. 
Nu ska jag återgå till texten.
SEE YOU LATER
 
 

1 november

Sitter här med böckerna på hög och försöker ta mig igenom alla. Det tar otroligt mycket mer tid än man tror från början. Det går i alla fall framåt och det känns bra. Tänte pausa en stund kl 16 för att sedan fortsätta hela kvällen. Tentor är inte alls roligt. Tur att det är helg och jag har hela dagarna på mig.
 
Vi har fått en inneboende som vi har döpt till Ove, det är en fluga som snart varit en i familjen i snart tre veckor. Han är litte underlig, kommer gärna och sätter sig i soffan när man ska kolla tv och sitter gärna på datorn när man pluggar. Flyger inte ut när man har öppet fönster och jag tror att han trivs ganska bra hemma hos oss. 
 
seee yooouu later! 

RSS 2.0