31 februari

hejhej alla goda glada.
jag har varit på så sjukt dåligt humör nu i några dagar. Inte för att jag är arg på något utan bara för att det har varit något som är konstigt.
Tänkte fokuser på skolan nu men de går inte så ska ge tillbaka datan till pappa så han kan kolla fotbollen som börjar klockan 20:00 så ska jag testa läsa lite om de jag ska skriva ett arbete om sen ska jag ta tillbaka datan och skriva ner ett arbete. Har så sjukt ont i min vänster hand och jag hoppas verkligen att de går över till imorgon för de gör så satans ont.
ska även läsa svenska boken och tyska boken!
..hmpf...
tur att jag har min prins!


29 januari

hejhej,
tjejkvällen igår var riktigt lyckad och det blev mycket skratt kvällen slutade med att alla bara satt upp och ner av "uttröttning".
Idag har jag kollat på fotboll och pluggat och det är i stort sätt hela min dag. Andreas ringde innan och det gjorde mig så fruktansvärt glad eftersom att jag saknar honom och har varit lite nere ett tag.
Nu är jag på bra humör igen och ska försöka mig på en ny vecka i skolan trotts förkylning, huvudvärk och halsont. Under veckan som kommer jag skriva två arbeten och påbörja ett sen ska jag även skriva prov på tisdag och göra muntligt prov imorgon så jag har mycket att göra! Det ska jag klara och till helgen ska jag belöna mig själv med lite godsaker och kompishäng! Även ha de som en liten plugghelg!
så jag har min vecka fixat så jag behöver inte oroa mig för att bli uttråkad!
NU säger jag godnatt och sov så gott!
puss!

28 januari

hejsanhejsan bloggen.
mår inte så bra just nu och livet rullar på som de brukar..
Ikväll är de tjejkväll och jag hoppas att jag kommer må lite bättre efter de i alla fall!
saknar andreas och hoppas han saknar mig.
jag har inte så mycket mer att skriva eftersom de inte händer så mycket.
skriver mer imorgon..
ni är underbara.

24 januari

Godmorgon,
tänkte gå in på datan och skriva en bok sak till engelskan mest för att de är lättare än att skriva på papper. Har haft en hemsk natt. Mådde jätte dåligt igår när jag kom hem från träningen eller ja stort sätt hela dagen eftersom jag känner mig "sjuk" eller mest jävligt förkyld så blev jag täppt i näsan efter träningen men tog inte näsprej för att jag vet att jag får näsblod av de så då slutade allt med att jag vaknade klockan halv två att jag inte alls kunde andas och fick panik.. sen har jag knappt kunnat somna om utan har mest sovit i omgångar.
men mår lite bättre ändå och känner mig taggad på att gå till skolan.
Ska göra den bok saken nu sen ska jag gå ner och äta en god frukost och bara sitta framför tvn och njuta en stund under en filt sen får väl jag skjuts till skolan av pappa. Det tycker jag iaf eftersom jag hatar att ta bussen på morgon.
Efter skolan hade jag faktiskt tänkt springa en runda i skolan mest för att se om jag kan få liv i huvudet som fortfarande gör ont.
så då vet ni lite om vad jag hade tänkt göra idag.
ps. handbollen sög igår. ds.




23 januari

hejsanhejsan bloggisen!
har mer motivation till att skriva här nu så jag hoppas ni som läser är nöjda och glad även fast jag ibland bara skriver "skit".
Har precis kommit hem från en extremt bra fysträning fy vad jag älskar att träna stenhårt tills jag verkligen känner att nu måste jag kräkas. Känslan efteråt är så jävla go! Har redan bestämt mig för att springa en runda imorgon direkt efter skolan innan jag börjar rå plugga inför provet på onsdag! Nervös inför provet men lite träning på de ska de nog gå bra.
Nu är jag helt slut och ska gå ner och spänna nerverna lite till genom att kolla på handboll ska även trycka i mig ett lass köttfärs och spaghetti! MUMMA! säger jag bara.

kommer rå plugga hela veckan och det känns verkligen bra att göra det! Ska även försöka att börja läsa en ny bok! Att spendera tid med vänner i helgen får helt enkelt vänta tills nästa helg men sånt är livet när man tog lite extra jullov men skönt var de så jag ska inte klaga!
nu säger jag även godnatt här eftersom jag inte kommer hinna skriva mer idag!
puss på er alla!




23 januari

Godmorgon,
som ni kanske såg la jag upp bilder igår från resan. Det var bara några och när Andreas kommer hem från asien kommer de fler(han lånade min kamera).
Jag vaknade kanske kvart i fem av mig själv och det kändes ganska skönt dock med huvudvärk och halsont men de är sånt man får ta när de är kallt ute... eller?
Ska åka till skolan om precis fem minuter och det känns helt okej första dagen efter "lovet" eller mitt långa lov på en månad! Ska faktiskt bli skönt att komma tillbaka till alla kompisar!
Efter skolan ska jag bara plugga och springa och ikväll blir det träning och jag skojar inte om jag är taggad inför den! Åhh vad jag längtar, har nog varit jätte bra med ett litet "uppehåll"!
hörs mer senare !
puss.




22 januari


22 januari

Just nu tänker jag bara en tanke i mitt huvud och det är att jag måste ta tag i mig själv och sluta äta en massa skit när jag inte tränar som vanligt. Så därför har jag bestämt mig för att köra hård träning i en månad plus att jag ska sluta med allt sött och gott under vardagarna alltså bara äta godis och dylikt på lördagar eftersom jag anser att fredag är en vardag så ska jag inte äta den dagen.
Jag ska i stället ersätta mitt socker begär med osötat té VILKET JAG TYCKER ÄR EN RIKTIGT BRA IDÉ!
Jag känner att jag måste göra någonting av mig själv att verkligen börja ta hand om mig själv och min kropp så att jag slipper bli sjuk hela tiden.
Så imorgon tänker jag göra en nystart på livet!


Kvällen har varit lång och seg men jag ska snart tvätta av min ansiktmask och sen börja städa och plocka undan lite smått som bara ligger och skräpar ska även börja på ett utdrag till företagsekonomi eller ja fortsätta läsa igenom alla sidorna som jag skrivit ut sen skriva utdrag. Satt precis och planerade hela veckan eftersom jag känner att jag behöver en plan så att jag inte smiter undan från plugg och träning. Just nu känner jag mig fruktansvärt motiverad och taggad på förändring!


Det ända som gör mig lite nere är att jag nu och i tre veckors tid inte kommer ha lika bra kontakt med mitt hjärta och att vi inte kommer prata lite varje dag som vi har gjort nu i 3-4 månaders tid. Det är nog därför jag tänker hålla igång så mycket som möjligt så att jag inte tänker på de så mycket för sen kommer han hem och då kan jag mysa och gosa med honom hur mycket jag vill!


NU säger jag godnatt och att vi förmodligen kommer höras imorgon!
Pusspuss !




22 januari

haha, jag säckade inte alls ihop framför tvn utan jag drog på mig springskorna och drog ut i spåret och tog mig igenom 3km, helt okej för att inte ha tränat något på drygt en månad! ger mig själv en klapp på axeln.
Nu ska jag och mamma åka och handla lite nödvändiga saker sen drar jag nog på en ansiktsmask, droppar ner fötterna i ett fotbad och pluggar lite!
Härliga härliga söndagkväll!<3


längtar tillbaka!


22 januari

hejhej, det var himla längesen jag skrev någonting här!
Men jag är hemma och välbehållen i skåne igen! Även fast jag saknar min man som jag nu ska vara utan i drygt en månad eller ja tre veckor om jag har tur. Det vill jag ha, för nu har vi spenderat en månad tillsammans förutm en liten helg och det har varit en riktigt härlig tid då vi även har varit i egypten så vi har haft de mer en bra med lite ljusterapi så är jag faktiskt ganska skolmotiverad nu men får se hur jag känner efter första skoldagen imorgon!
Jag saknar redan min man som faktiskt åker till asien imorgon och jag är så himla och nedrans avundsjuk för jag hade gärna hängt på! synd att jag inte är rik och inte gick i skolan då hade livet varit så mycket enklare!
skriver mer sen nu ska jag sjunka ner framför tvn min!

10 januari

hejhej,sitter hemma hos min man och bloggar för första gången. Woho coolt. haha..
Vi ska åka imorgon så idag ska jag få lillgrabben till att packa! Kan bli svårt. Just nu sitter han och spelar driver... jag ska också göra de när jag sitter och dikterar han till vad han ska göra ! :D he-he.-.
nej men nu ska jag gå och mysa med han igen! puss på er!

9 januari

fick sitta och vänta i en hel kvart innan den dumma doktorn kom så att jag kunde få ta mitt lilla stick sen fick jag sitta där ett tag till innan jag fick gå hem. Nu sitter jag med fötterna nerstoppade i ett fotbad och det är skönt när jag ser framför mig att snöar ute. Då tänker jag bara på hur fint de är när allt är vitt sen kommer jag på att de är kallt och det kanske blir kaos med tågen nu O_o böööl!
Sen kommer jag på att de kanske inte är snö i stockholm så jag ska snart ringa min man och fråga för jag älskar snö!



9 januari

ska fixa till håret nu sen ska jag gå ner till vårdcentralen för att få en dum spruta. Det kommer säkert göra skit ont och jag kommer säkert att bli sjuk av den... Dumma dumma dumma spruta. Ska vara där om en kvart så ska cykla ner om fem minuter, ni vet allt i Tyringe ligger ju så nära.
nu har jag nästan gjort allt på min to do list utom att bada fötterna och handla godis men de hoppas jag att jag hinner innan jag åker till tåget!
ska bli mysigt att komma upp till mannen igen. hoppas på myskväll! Får säkert hjälpa honom att packa eller så hjälper han mig :O ha-ha.
Följ mig gärna på instagram där jag heter alicenordin

skriver nog mer sen om jag hinner! puss



9 januari

svar till elin:
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/kl%C3%A4der/festkl%C3%A4nningar/three-little-words-620/mesh-bandeau-dress-620042-14/
här har du länken till klänningen ! :)


Godmorgon.
jag har varit uppe i två timmar och hunnit packa klart. Alla kläder till stockholm och egypten är nerlagda. Tvivlar lite på skorna som jag har planerat ta med mig men så är det alltid. Jag hatar verkligen att packa för de blir allt för mycket på något vis. Jag kollade och enligt vår våg här hemma har jag inte övervikt och ligger faktiskt några kilo under max vikten! SÅ om jag vill kan jag ta med mig lite saker hem. Dock kan jag ju alltid lägga över lite saker i väskan som jag ska ha som handbagage när jag väl har lagt ut alla kläder som jag har tänkt ha hemma hos mannen min. När pappa har varit hemma och ätit ska jag hoppa in i duschen och raka min ben riktigt ordentligt ska även försöka fila min fötter så dom blir lena och fina.
så skriver mer innan jag går ner och "vaccar" mig som min man säger!
hörs, pussar!



8 januari

godmorgon festen var inte så jätte rolig igår.
det var dock kul i bilen hem så kvällen blev kul!
idag ska jag ha en myssöndag och börjar dagen med att kolla på alla avsnitt av the voice sverige!
hörs sen!

7 januari

Om en timme ska jag börja göra mig i ordning om en timme sedan ta tåget in till jossan för att äta gott och sen drar vi vidare på fest sen sover jag hos elin för att det inte är så himla lätt att ta sig hem till tyringe på natten! tack elin för sin gästvänlighet.
Åker nog hem tidigt imorgon och har en riktigt mys dag med godis, chips och massa film! Mest för att de är bästa bakisdagen som finns plus att jag måste börja packa och så innför egypten har skrivit en skit bra list på saker jag ska ha med mig för att inte missa något som faktiskt är viktiga.
nej nu blir de en sväng med hunden innan jag börja göra mig i ordning hemskt vad tiden går fort ! :)

7 januari

hejsan,
sitter här hemma och kollar på tv. Ska försöka få i mig lite mat men klockan är ett och jag har precis vaknat ;/ attans säger jag bara för jag hade tänkt att vakna lite tidigare idag. TUSAN också. Vill ju hinna med ganska mycket innan jag åker upp till stockholm igen. Ikväll är det fest och det kan bli kul men jag är inte så jätte taggad på de hela. Får se framåt kvällen. Ska i alla fall cykla upp till hemköp och handla godis och sen hem titta på någon bra film och sen ut och gå med prinsen!

6 januari

hemma!
står på mitt rum och känner att någonting faktiskt saknas, min kära pojk som lämnade kvar i huvudstaden. Ska upp till honom igen på måndag! Visst är det skönt att vara hemma.
Ska göra absolut ingenting ikväll ska bara försöka kolla på alla avsnitt av PH norge och elsas världs ska även kolla the voice sverige. jag är så lycklig att play finns för de är de bästa eftersom jag är ganska dålig när de gäller att kolla på tv i rätt tid så missar alltid mina program. men nu ska jag börja med och kolla på grey´s anatomy! MYS
ska även be mamma och pappi kolla igen taxfree katalogen så jag kan skriva till min man vad vi ska beställa för just de på onsdag åker vi till egypten!
hörs sen!



Trött tjej är på väg hem till mor och far ...

img_7037 (MMS)

Trött tjej är på väg hem till mor och far efter två fantastiska veckor hos min fantastiska pojkvän som jag tycker om så otroligt mycket. Ska åka hem över helgen och det ska faktiskt bli skönt att tex träffa kompisar och mysa med min prins som förhoppningsvis ligger där hemma och väntar.  Igår satt marcus, jag och Bobo uppe och kollade hockey, Sverige vann och vi var glada åt de! Woho! Allting har varit så bra här uppe och jag trivs helt fantastiskt bra. Åker upp igen på måndag och sen tar jag och "honung" vårt pick och pack och flyger till Afrika och Egypten för en vecka det ska bli super mysigt och skönt !:)


1 januari

nu säger jag godnatt här från stockholm för nu går vi och lägger oss efter en dag fylld med chipsätande, gameande och tv-tittande. Skönt har de varit och imorgon tänker jag träna lite!
Hörs då puss!

1 januari

hej, har precis städat här hos min man så nu ska vi duscha sen blir de till att dricka cola och käka onyttigheter hela dagen. Ska nog även ta oss igenom några filmer. Saknar alla där hemma ganska mycket faktiskt men har det himla trevligt här uppe också!

Igår hade vi himla roligt och de började med att vi hade lite förförrätts tävling och min vann så den ska jag bjuda kompisarna på där hemma! Sen åt vi mat och det var så fruktansvärt galet gott och jag var riktigt nöjd. Sen pratde vi vidare och så det var jätte fint vid tolvslaget eftersom vi gick upp på ett "berg" precis utanför huset här. Så vi såg över "hela" huddinge. Det var galet fint iallafall.
Nu väntar jag på min tur in i duschen och det ska bli så jävla skönt!


RSS 2.0