30 november

Ikväll blir det en riktig matkväll med brudarna! Vi ska fira thanksgiving för första gången. Så idag blir det hem till My, laga lite mat och äta en massa nya säkert jättegoda saker! 

Har mått bra nästan hela dagen förutom lite efter maten i skolan men så kommer de väl vara ikväll också! 
Hoppas på snö ikväll eller kanske imorgon eftersom jag ska köra till Mysan så är det kanske inte SÅ jättebra om det snöar och blir halt ikväll, inte för att jag inte är försiktig men det är lite läskigt att köra på kvällen när det är ishalt! 
 
Nu är det bara 3 veckor kvar till Jullov och det ska bli så himla mysigt, och bara 3 veckor kvar till julafton! Ska handla in en massa julklappar på måndag när vi är på ullared! Tycker det är så himla svårt att handla julklappar även om det är roligt! Man vill ju hitta den bästa julklappen till varje person! 
 
TJEJLLIGAN

30 november

Godmorgon!
 
Här sitter jag och väntar på pappa, vill åka till skolan idag om jag ska dit! Är fortfarande lite dålig men sista dagen kan jag i alla fall gå sen kan jag ju vila mig lite extra i helgen! Ska plugga på matte och SV i helgen så måste ändå vara hemma. Har precis köpt en resa upp till Stockholm den 28:onde November så jag får fira nyår där uppe med min fina pojke, han firar ju faktiskt Jul här nere med min familj! 
Kan säga att det inte är SÅ himla roligt att ha en pojkvän i Stockholm om man ska betela tågbiljetterna under mellandagarna... Haha dom är riktigt dyra men vad gör man inte för varandra! Haha...
 
Åker dock upp dit på fredagen och då hinner jag förhoppningsvis gör av med lite pengar på mellandagsrean om där är något kvar till mig! hihi!
 
 
 

29 december

Har sovit lite nu och känner mig faktiskt lite bättre! 
Ska snart åka ner till Doktorn och ta lite prover. Känner bara att jag längtar så himla mycket efter snö, lussebullar, "snugmys" och en tänd brasa! Det står på SMHI att det ska snö ikväll och det skulle göra mig så himla glad för det är inte blöt på marken och då vet jag att kommer ligga kvar! 
Jag älskar snö men det värsta jag vet är slask!
 

Ge mig ett vinterlandskap som aldrig förr!
 

29 november

hejsan ännu en sjukdag...
 
Mår inte alls bra idag och har inte gjort sen igår eftermiddag. Känns som jag ska spy hela tiden men när jag får den  värsta känslan och springer mot toan, kommer det liksom inte ut något(äcklig fakta jag vet) Så jag får fortsätta må dåligt ist. Så i natt har jag nästan inte sovit något alls eftersom jag med jämna mellanrum vaknade av illamåendet.. Det suger... 
 
Idag ska jag i alla fall till Doktorn och kolla mitt infektionsprov och lite så! Hoppas det ger något! Sen måste jag ju jobba även om jag mår dåligt eftersom jag verkligen behöver pengarna! Så ikväll åker jag in till jobbet och städar lite, som vanligt!
 
Men det bästa med att vara sjuk är att jag kan soffmysa med någon jag tycker väldigt mycket om!

28 november

Hejsan, 
 
Sitter här på mitt rum fortfarande sjuk! Ska göra lite läxor men först tänker jag kolla på blocket efter lite Lägenheter i Uppsala. Alltid kul! Hade tänkte plugga där nästa år och då är det ju faktiskt ett måste att ha en lägenhet! 
 
Annars idag händer det inte så himla mycket saker! Ska nog plocka rent på mitt rum för det ser verkligen inte okej ut! Haha, typisk mig att stöka ner överallt när jag är hemma. Ska skicka in lite arbeten också! 

27 novmber

Ingen ro att vara sjuk på här inte! Sitter och fixar med lite skolarbeten, inte alls kul när magen krånglar och huvudet spängs och andningsvägarna är helt tilltäpta men det måste göras och jag kämpar på. lite i taget så ska det nog bli bra! Ska ändå in på jobbet och jobba idag dock lite senare när inte någon annan är där så jag kan smitta någon! 
Är faktiskt väldigt jobbigt att vara sjuk så mycket som jag! Har tappat räkning på hur många gånger jag har varit förkyld under de senaste året! Jag vet inte om det handlar om stress eller va tusan det är men det skulle vara riktigt skönt att slippa det! 

Annars så händer det väl inte så mycket idag. Känner bara att det skönt att få undan eller påbörja projekt som ska lämnas in. Ska bli skönt att lämna in något i tid för en gång skull! 
 
 

26 november

Hejsan, sjuk som jag är har jag bara legat i sängen hela dagen med huvudvärk och magont! Influensan har drabbat mig som den har gjort med alla i min familj! Men sova hela dagen resulterar i att man inte kan sova på kvällen även om jag är trött. Så just nu håller jag på att fixa en lite Julkalender till min Pojkvän, det kommer bli 24 små överraskningar till honom i december! Ska bli kul och se om han tycker om den! 

Dock träffas vi inte första veckan i december så ska fundera ut en lite lösning på de problmet! 
 
SHM var riktigt bra och jag är väldigt lycklig över att vi fick biljetter dit! Det var så himla kul att stå och dansa, sjunga och bara kramas med sin pojkvän! Lägger upp någon film nu i veckan så ni förstår hur bra de va! 
 
 
 
 
 
 

23 novmber

Hejhejhejhejhejhejhej! 
 
Lyckligtjej längtar som tusan till imorgon efter att ha kollat på massa klipp från gårdagens konsert med SHM!
Ska ta tåget till S om två timmar..Blir en lång resa men som tur är kommer jag hem till mitt hjärta och en välbehövlig myskväll! Hatar när man bara träffar varandra en helg! Går så himla fort och man hinner inte göra så mycket! LÄNGTAR verkligen till jullovet!
 

21 november

One Direction – Little Things
 
Finaste låten jag hört på länge. Har lite dille på 1-D men någon måste ju ha det! 
 
Just denna låten får mig att sakna Andreas ganska mycket. Ibland är det väldigt jobbigt att ha långdistansförhållande. 
 
Tänker nog ta en kopp té, gosa ner mig i sängen och kolla på Gossip Girl en stund! MYS
 
 

21 november

hejsanhejsan! 
 
Varit en riktigt skön studiedag! Började dagen med greys anatomys bästa avsnitt någonsin (enligt mig) ( de där MR Clark kommer och ska skjuta derek för att ha mördat hans fru) och lite frulle! 
Hade lovat mig själv att detta skulle bli en träningsdag så jag drog på mig träningskläderna och körde 1 h styrka framför xboxet! Jag gillart, fan va jobbigt, roligt och allt möjligt det är! Sen tog jag med mig lilleman(prinsen) på en tur i skogen på en halvtimme ungefär! Sååå himla skönt att vara ute och springa nu när det börjar bli lite kallt ute! 
 
Nu har jag faktiskt bara pluggat i två timmar och kommer nog fortsätta plugga senare men nu är det paus. Skulle egentligen gjort Tyska nu men hade tydligen glömt det i skolan så de får jag göra imorgon, tyvärr! Fast ändå superbra då kan jag lägga all energi idag på att plugga till Ekonomiprovet imorgon. Vi har två kapitel 19 och 20, 20 kan jag asbra och 19 kan jag verkligen inte... Konstigt att det kan bli så! 
 
 
min älskade prins! 

19 november

Hejsan

Snart tänker jag åka till skolan och räkna matte, det suger men de behövs! När jag kommer hem i eftermiddag ska jag träna lite framför tvn med hjälp av xboxet, i veckan kommer jag nog skaffa fram ett litet gymkort så att jag och mysan kan gå och svettas tillsammans på gymmet! Lät jättemysigt eller hur?

Sen tror jag faktiskt att jag tar med mig hunden ut i skogen och springer en runda!
Innan jag tänker råplugga filosofi inför provet imorgon!


18 november

Thailand 
 
PhiPhi Island 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

18 november

Hejhejhejhej, 
 
Har varit riktigt duktig idag! Började dagen med en skön löpträning med prinsen, ibland är han är han rätt jobbig att springa med som idag! Men det gick och vi tog oss igen ett hårt träningspass. Kom hem och duschade av kroppen, åt en god frukost och kollade lite på tv innan jag stack på nästa träning. Ska ta upp fotbollen igen och gjorde idag min första träning på flera månader! Kändes sjukt skönt och just nu känner så himla avslappnad. 
 
Ikväll blir tacos och företagsekonomimys! YES
 
 

17 november

Hejsan alla sötisar eller hello alla snygga hunkar som läser ;)
 
Sitter just nu och håller på med KnitCase UFs nätbutik så snart ( på måndag) ska ni kunna handla av oss på nätet även där ska ni kunna utforma ert eget fodral!
Det är jättekul att utforma sin egen hemsida göra allt lite sådär snyggt och mysigt som vi vill att våra fodral ska förmedla! 
 

Ikväll ska jag träffa mina kära vänner, och mysa lite med middag och säkert något gott godis eller chips! 
Det ska bli trevligt, kul och mysigt! Ska till och med köra dit så för första gången slipper jag tvinga mamma att köra! HIHI 

15 november

Hejhej, 
 
åh fick hem mina nya jeans idag! Dr demin plenty black! ÅHH jag älskar dom sååå himla mycket. Skit sköna så dom tänker jag absolut ha på mig ikväll när vi tjejer ska på bio! Ska kolla på den nya twigliht filmen och äta något gott gottis till de ! :) 
 
Dagar just nu är bara fyllda av plugg, vi har prov hela tiden och nu när jag har varit i thailand har jag missat ganska mycket i speciellt matte och det kommer nog bli svårt att ta igen! ska lägga hela helgen på att plugga + lite fler saker som att träffa kompisar men absolut mest plugg. Nästa helg ska jag ju festa till de lite och då måste jag lägga ner lite extra krut denna helgen! 
 
BTW har vi nu startat ett UF företag där vi säljer dom såkallade KNITCASE, är du intresserad hittar du oss på FB ! eller på vår blogg http://knitcaseuf.blogg.se/
 
 
 

12 november

Hej,
Nu har jag kommit hem från min underbara semester i Thailand! Det har varit helt underbart, varmt och fantastiskt! Tycker att alla någon gång ska försöka ta sig till thailand! Vi besökte ganska många ställen, phuket, phi phi island, koh lanta, ao nang sen åkte vi tillbaka till Phuket.
Nu ligger jag här i soffan redo för skolan väldigt klarvaken eftersom klockan i huvudet är 13:00 ungefär…
På Schemat idag står de skola, träna och plugga !


RSS 2.0