31 juli

hejhejsan,
nu är jag tillbaka för att stanna eller?
Jag har varit på en fantastisk resa där jag spenderade 3 dagar i Magaluf med ett underbart gäng. Där var det mycket festande och solande sen åkte jag och älsklingen för att ha vår egen lilla Loveweekend i Amsterdam vilket var väldigt, väldigt mysigt.
Nu har jag äntligen kommit hem och tänkte ladda upp lite bilder från resa om en stund sen slänger jag mig nog i sängen för att kolla på gossip girl hela kvällen!

20 juli

hejsan hejsan,
börjar med en eller två frågor!
Varför är det så roligt att kolla på serier och varför blir man så känslosam så fort något händer(någon blir skadad eller dör) i serien?!


Idag idag idag,
har jag varit ute och på en löparrunda och det var satans skönt. Nu kurrar de i magen så jag ska äta lite frulle innan jag fortsätter packa idag klockan fyra bär det återigen av till Stockholm och på söndag åker vi till MAGALUF och det kommer bli awesome.
Det svåra och stora problemet är att packa bra och packa rätt för att det ska väga så lite som möjligt men det ska vara så mycket som möjligt. ARGGH :@
Men nu ska jag måla naglarna innan frullen !
ses!

19 juli

hejsan,
jag vet inte längre hur jag ska skriva saker här. Det är svårt att göra "roliga" inlägg som ni vill läsa, även om denna bloggen är för min skull den är min dagbok så delar jag gärna den med er.
Jag har varit och fikat med elin idag, väldigt trevligt! Annars idag har jag bara legat i min säng och kollat greys anatomy men nu ska jag fortsätta med min drinkbok som jag gör för att lära mig lite enkla recept på drinkar!
Ska även försöka spela sims!
Jag saknar emma och hoppas du har de as bra i afrika!

18 juli

hejsan!
Sitter här med en handduk runt kroppen och en runt håret efter en jävligt skön dusch! Tog en liten joggingrunda nu såhär innan frukost och det var de skönaste på länge. Så ikväll ska jag träna ett pass till med lite nya övningar jag hittat i några tidningar älskar deras tips på hur man kan träna hemma eftersom jag räds lite att gå till ett gym.
Ska göra mig en god frukost med en smotihe och lite müsli och lite te och juice på det! Gott som tusan och en bra start på dagen, älskar verkligen frukosten inte så många som gör det men jag tycker att frukosten är de målet som får igång mig och ger mig fokus inför dagens alla utmaningar!




15 juli

hejhej,

Nu är vi tillbaka i Stockholm efter en härlig vecka i Norrland trots vädret var skit kast så tyckte jag det var himla mysigt. Så nu stannar jag här till på tisdag och sen blir det hem till skåne och mami&papi i tre dagar för att sen åka hit igen och sen åker vi till MAGALUF! Det ska bli riktigt härligt faktiskt!

7 juli

Hejsanhejsan,
ska snart få skjuts av mamma till tåget sen blir de en lång färd upp till Stockholm men jag är bakis och det kommer inte bli kul att åka tåg. Försöker lägga över lite filmer på Iphonen men det vill sig inte riktigt och tar sjukt lång tid att konvertera alla filer... Det ska ändå bli skönt att komma iväg ett tag!
Var på fest igår med massa härliga vänner som jag håller så kärt, vi hade skitkul och jag var hemma runt tre halv fyra men det var okej och det var ganska lätt att vakna idag även om jag inte riktigt ville göra det.
Så nu i lite mer än en vecka kommer jag mysa med min pojkvän!
Så det kommer inte skrivas så mycket här som ni kanske förstår!

5 juli

Nu har jag städat i ungefär 4 timmar och jag är helt slut. Ska hoppa in i duschen och sen ta ett skönt fotbad mest för att pyssla om mig själv lite.
Haft en riktigt sugig dag idag med ont i armen och har fortfarande svin ont.. tycker lite synd om mig själv!
hoppas morgon dagen blir 100 gånger bättre. Är ju party hos rebecka får se vilka som kommer tid kan bli riktigt kul!
rebbe!

5 juli

"hej"
idag var det dåligt med bloggande. Mig gör det verkligen ingenting, gör ju bara detta för att det är "roligt".
Har haft en skitdag idag, sitter just nu och lyssnar på Erik Hassles nya låt We Dance den är riktigt bra!
Dagen började med att jag gick ner till vårdcentralen för att ta min sista twinrix eller vad den heter sprutan. Det gick bra men nu gör det ont och jag har fått feber så hela dagen idag har jag kollat på greys anatomy och har nu sett klart på hela season 6 :) gött jobbat av mig!

Nu ska jag städa !
hörs!


4 juli

Gör mig redo för tjejkväll hemma hos beckis! Kommer bli mysigt. Lägger ner några cider i väskan och en filt.
Hittade en musikvideo med eric Saade. Säger bara --- va snygg han är! Helt sjuk egentligen!



4 juli

åhh min första körlektion gick skitbra! Nu har jag fått tid till halkan och uppkörningen och även riskettan. Jag längtar så mycket efter körkortet nu och hoppas att dessa 83 dagarna går skitfort! Jag vill bara kunna glida runt själv i en bil och lyssna på högmusik och lite falskt kunna sjunga med! Ha-ha
Nu ska jag snart köra oss ut till lursjön för lite bad och sol! MYSIGT
Ikväll blir det grillkväll hos Rebecka W också väldigt mysigt!




4 juli

godmorgon
satt precis ute i solen och åt frulle! Bästa morgonen på väldigt länge! Slänger mig nog i solstolen när jag kommer hem från körlektionen. Som tur är ska mami med så jag behöver inte vara jättenervös.
Efter körlektionen ska vi till åhus och det ska bli skönt eller ja ska bada lite med prille och det är alltid kul !

3 juli

hejhej!
Håller just nu på att utforma ett träna hemma tränings program till mig själv och till mamma. Nu ska sattsas det på stranden 13! Haha. Jag tycker själv att det är skit kul att utforma ett träningsprogram och ska försöka få med övningar för hela kroppen och väldigt mycket variation! De är ju då det blir riktigt roligt.
så nu ska jag klura vidare på lite rygg och höft övningar!



3 juli

Nu efter rätt många timmars pluggande i körkortsböckerna känner jag mig faktiskt väldigt redo för min första körlektion med någon annan än mamma och pappa. Nu känns det mest bara jättekul! Ska ut och köra med pappa om 10 minuter och det ska också bli jättekul. Känner mig så positiv och duktig idag, det är nog mest för att jag har tagit tag i saker idag. Gjort lite nytta och fått undan lite plugg självklart kommer jag att gå igenom det flera gånger men nu har jag det i grunden och 13 fel av 102 vägmärken tyckte jag ändå va rätt bra även om jag inte är 100% nöjd!
Åhh mamma bakade cupcakes idag och det var så himla gott och väldigt mättande. Kommer nog upp en bild senare ikväll på hennes bakelser!





3 juli

Känner mig ytterst duktig som har planerat och skrivit en riktigt bra kalender dock i paint för juli, augusti och september. Det känns ändå jätteskönt att oragnisera sig lite. Typ planera in när jag ska plugga körkort och när jag ska jobba så att jag håller koll på allt.  Jag kommer ha det jättestressigt augusti/september bara för körkortet men jag ska fan klara det!

Har ju fått jobb nu under hösten och julen vilket jag tycker är awesome. Det ska bli skönt att tjäna pengar och kunna köpa mina egna biljetter upp till Stockholm, kunna lägga undan lite pengar och även kunna köpa lite kläder. Det har jag inte gjort på länge eftersom att pengarna inte riktigt räcker till allt när man har pojkvän i Stockholm. Vi planerar dessutom att resa i vinter och då måste jag kunna betala själv och därför tackade jag utan tveckan JA till detta jobbet.
Nu ska jag gå ut och dra en filt över benen och läsa lite i mina körkorts böcker. NU börjar det!




3 juli

Blev inget med att åka till Ängelholm idag. Vi var lite sena på det och det tar faktiskt en timme, en och en halv för att åka ut dit så idag tänker jag i stället försöka övningsköra lite. Har inte tränat på ett bra tag utan bara kört den vanliga vägen till träningen som jag brukar och den kan jag typ i sömnen nu så lite träning skulle vara bra. Har ju min första lektion imorgon och jag känner mig redan lite nervös. Hoppas det kommer gå bra!
Det stod i mitt horoskop att onsdag ska vara det sämsta denna veckan och det känns ju inte bra eftersom att lektionen är då. Har ju kört jättemycket här hemma så det ska nog inte vara några problem om inte nerverna spelar mig ett spratt.
Tänkte för första gången på länge läga in en bild på hur jag ser ut idag. HA-Ha känns löjligt men what the fuck.
skjorta med öppen rygg från H&M shorts från Moki

3 juli

hejsanhejsan,
usch vaknade vid fem idag och kunde verkligen inte somna om. Dock är det fint väder ute så jag hoppas det håller i sig hela dagen. Förhoppningsvis ska jag ut till Ängelholm idag med Linnéa och där ska vi träffa Rebecka och Andreas G. Lite komiskt är det att vi hittade pojkvänner med samma namn. Ha-ha.
Ska nog gå ner och göra lite frukost till lilla mig. Har precis planerat och kollat biljetter till Stockholm. Det är ingen billig historia speciellt inte nu när vi ska åka utomlands också men vill man leva gott får man ju betala för det.
Nej nu frulle sen greys anatomy någon timme tills Linnéa vaknar.





2 juli

HJÄLP mig att vinna på Nelly.com
Jag har designat min egen väska klicka gärna in och rösta på den!
tack på förhand!
PUSS

2 juli

hejsan,
Här sitter jag och förbereder mig för att åka och ha lite grillmys med fina vänner. Ska ta en huvudvärks tablett innna jag beger mig för en kväll full av skratt och snack. Lyssnar på lite ny musik på spotify och försöker förstå mig på vädret. Vilket är jättesvårt. Jag förstår mig verkligen inte på svensksommar. Längtar efter att åka bort med pojkvännen och gänget. Kommer bli riktigt roligt.


Kolla in mina brännor! HAHA snyggt-_-


2 juli

hejsan bloggen, hej, hej.
Precis gått upp ur sängen. Har kollat på greys anatomy och bara njutit av att ligga kvar och dra mig. Gosa in mig i täcket och bara vara. Min huvudvärk är fortfarande ihållande och jag har nu haft huvudvärk från och till varje dag sen jag gick i sexan. Det är lång tid och ibland undrar jag hur jag står ut. Idag vet jag helt ärligt inte. Det gör ont och spänner och trycker på samma gång. usch och fy. Tur att jag ska vara med mina underbara vänner hela kvällen. Få något annat på tankar och bara ha kul, skratta och umgås.
Så skriver mer här senare!

RSS 2.0