26 januari

Efter en trevlig kväll igår med laserdome och lite poker så känner jag mig idag lite slten! 
Idag ska jag dock följa med mamma och pappa till Ikea och väla, ska bli trevligt. själv tycker jag det är jättekul att gå runt på Ikea och kolla på alla saker so  man själv skulle vilja ha i sitt framtida hus! 
 
Ikväll ska jag förmodligen, plugga, käka godis/chip och kolla på PLL!
 
 

18 januari

Helg helg helg, tack för att du är här! 
 
Hjärtat tog sig pick och pack och åkte till centralamerika i morse! Han ska vara borta i 1 månad vilket känns lite si sådär men vilken resa han kommer ha! Är självklart lite avundsjuk när jag får stanna kvar här i kalla Sverige.. 
 
Ska dra ut och springa en runda lite senare men först blir det styrka men just nu tänker jag bara lata mig en stund eftersom jag vaknade 04:30 innan idag då han skulle gå upp.. men jag fick säga hejdå och pussa en massa på han! Tänker leva i hans kläder på fritiden! Ja menar det finns inget bättre än att gå i sin pojkvänskläder och bara mysa! 
 
Nej nu vila sen träning! 

14 januari

Åh nu vet jag vad jag ska blogg om! Hälsa och träning! Det är ju en av min största passioner i livet! Så från och med idag den 14 januari ska jag blogga mer om träning och hälsa och sånt där ni vet! Någon dag denna veckan
ska jag köpa gymkort och då tänker jag gymma 3 dagar i veckan och träna hemma 2! 
 
Idag körde jag 20 minuter, rumpa, ben & Mage! Sen drog jag UT på en löparrunda på ungefär 30-40 minuter och körde lite step och några squats innan mitt lilla träningspass var klart! Är rätt så nöjd och nu känner jag att jag har mer energi till att plugga! 
 
 
 
 
 
feeling strong
 

14 januari

Måndag, måndag och måndag det finns ingen som jag hatar så mycket som dig. Du drar ner mig på en nivå som jag inte vill befinna mig på. Du är min värsta fiende! 
 
 
Kallt, ny snö, kallt, jobbigt, tråkigt! Så kan man väk beskriva hur jag känner just! Den här måndagen är ändå bra för att jag vet att mitt hjärta kommer hit imorgon! Ska spendera resten av dagen med att vila och plugga! Göra färdigt/Träna redovisning och  plugga lite glosor! 

13 januari

Usch tänkte göra lite mer nytta idag så nu sitter jag och gör färdigt min redovisning. Det sista tänker jag göra på onsdagkväll då jag ska koka ihop en lite soppa som jag sedan tänker bjuda på! Känns lite sådär att ta med en soppa till skolan och undra ens om den kommer hålla sig varm under dagen, man kan ju alltid hoppas i alla fall. 
Ska redovisa om Thailand och jag hoppas verkligen att det kommer gå bra och att jag inte blir allt nervös med siffror och allt skit. Har ju redovsning i internationell eknomi så då måste man ha med rätt så mycket ekonomi och det är bara siffror hit och dit och konstiga ord och skit!  Hopps för allt i världen att det ska gå bra, andreas kommer på tisdag så ska träna som tusan inför honom! 
 
Ska snart hoppa ner i sängen!  
Sov gott alla som läser allt strunt som står i den här bloggen! 

13 januari

Sitter just nu och kollar på projekt runway Sverige och försöker skriva ihop ett personligt brev till en låtsas ansökan till ett jobb. Ska ju ha anställningsintervjuer i skolan för att förbereda oss för den riktiga världen. Det är ganska jobbigt speciellt när man vill ha ett riktigt bra betyg men hatar att sitta och bli intervjuad inför hela klassen. Det är väl bara att dra på ett leende och låtsas vara någon annan som han i cockpit säger! 
 
Såg den filmen igår och fy tusan va bra den var. Svenska filmer kan ändå vara bra ibland! 
Ska väl fortsätta med mitt personliga brev nu så att det blir klart. Ska belöna mig med lite sims spelande! 

12 januari

Ska sitta och hålla på med min redovisning i ungefär 45 minuter till innan det får vara bra för idag. Ska skriva min jobbansökan imorgon så att den är klar på måndag annars känner jag mig ganska i fas på läxfronten just nu. 
Hoppas på att få lite mat vid 18 tiden och sen ska jag sätta igång en film, bada lite fotbad och ta hand lite om mina fötter spela lite sims och sen sova ! Ändå en ganska skön lördag! 
 
 

12 januari

Godmorgon lördag! 
 
Ska strax sätta igång lite musik och städa mitt rum riktigt ordentligt, det behövs! Ska rensa garderoben på kläder också! 
 
Annars ska jag bara plugga, mysa och försöka bli frisk! Tydligen har det snöat hela natten så nu är marken helt vit och det känns inte så bra så funderar inte på att gå ut idag... trött på snö, trött på kyla, vill verkligen ha llte solljus och värme! Tur att jag hämtade hem lite roliga filmer som jag kan roa mig med under kvällen efter att jag har gjort allt jag ska ha gjort! 

11 januari

långdistansmys när det är som bäst! 

11 januari

åh fredag, älskade fredag! 
 
Sitter här i min underbara säng med chips, godis och lite läsk(tror det är de ända som kan göra mig frisk just nu) 
Kolla på gladiatorerna och känner mig som 10 år igen när jag drömde om att vara en deltagare och kände på mig att jag skulle vinna hela! Idag vet jag att det är omöjligt! hahah 
 
Denna helgen tänker jag inte göra någonting förutom att plugga och städa för det mest göras! 
 

10 januari

känner mig inget annat än sjuk! Är helt slut i kroppen, huvudvärk, nästäppa, rinnande näsa, hosta, halsont! Jag menar kul att vara i skolan när man är super förkyld, vill bara ligga under mitt täcke och mysa! Även om jag mådde såhär så tog jag mig i kragen och gick till skolan idag och jag var faktiskt nöjd med det valet för det visar att jag på något sätt kan gå dit, jag behöver inte vara hemma så fort jag mår lite dåligt!  
 
Idag ska jag nog krypa ner under täcket och inte göra något alls även om jag måste! Såfall tänker jag göra det lite senare är helt slut efter skolan och jobbet! 

9 januari

hejhejhejhej, 
har tagit en paus i mitt pluggande eftersom jag måste göra lite efterforskning på internet för att förstå! Ska göra prov imorgon och för en gång skull är jag faktiskt taggad, även om jag just nu är väldigt, väldigt trött! Den här förkylningen tar på kroppen men jag känner att det är bra att jag inte stannar hemma från skolan! Det är bara två dagar kvar sen är det helg och då kan jag kurera mig! Usch på förkylningar! Så himla trött på att gå sjuk hela tiden! 
 
Ska plugga lite till nu sen ska jag läsa lite i boken som jag fick utav hjärtat i julklapp om stress!
 
sjuk men gladtjej! 

8 januari

just nu är allt hemskt. 
Känner mig inte alls redo att gå sista halvåret i skolan. Känner mig sjuk och är helt tjock i halsen. Känner mig skoltrött efter bara två veckors jullov och kan inte riktigt fatta att vi redan har börjat känns som det var julavslutning igår... Ska börja på en ny kurs imorgon dock med en bra lärare men ändå.. 
Allt känns bara hemskt...
 
 
Tänker dricka te äta mörkchoklad och kolla på farmen och mästerkocken innan jag ens tänker öppna FEKboken. 
Hade jag inte varit sjuk hade jag tränat så hade allt varit bra men nej jag är sjuk igen.... 
 
älskar min ONEIN
 

4 januari

Hejhejhej, 
 
Ska snart hoppa in i duschen och sedan ta mig in till stan för att gå och kolla på kläder utan två killar som bara står och hänger och undrar när jag är klar! Känns som jag behöver köpa strumpor, toffsar och trosor. Kommer säkert inte köpa något utav det även om jag måste. 
 

Efter shoppingrundan ska jag möta upp Andreas för att gå på djurgårdsmatch, kul kul,kul! Längtar som tusan! skulle ha lärt mig en mmassa sånger men nää jag hoppar de! jag menar de fanss 92 stycken... hahah :)
och imorgon spelar SMÅkronerna Final, då blir det grabbhäng om nått ! 
 
 

3 januari

Usch vad tiden bara flyger iväg! Ska ta mig i kragen och göra ganska mycket matte idag. 
Hoppas på att mitt simkort kommer fram idag, känns hopplöst att inte kunna använda sin telefon fullt ut! 
 
Har tagit tag i träningen igen och det känns så himla bra, har kört två pass ( inte alls mycket men ändå) Det känns som jag verkligen kommer hålla i detta och på måndagen när jag kommer hem ska jag ta mig i kragen och köpa ett gymkort! Det ska bli himla kul att börja träna så, spännande och nytt. 
 
 
Idag ska jag och hjärtat äta ute och gå på comedy kväll vilket innebär mycket skratt! Jag har ju min dåliga humor och skrattar åt allt som ingen annan tycker är roligt, brukar tvinga andreas att skratta så att jag inte känner mig ensam! Han är otroligt duktig på att fakeskratta...
 
 
 

2 januari

När man absolut inte har något kvar att göra som faktiskt har varit viktigt att göra idag så är det bara en timme till Andreas kommer hem. Tiden har ändå gått väldigt fort idag. Blir nog en till slappe dag imorgon också fast med lite träning på morgon så att det inte spriter i benen på mig resten av dagen, direkt när jag kommer hem ska jag införskaffa mig ett gymkort på 24. På Fredag tänker jag ta mig in till stan för lite shopping och ta en lunch med hjärtat sen på kvällen ska vi på Hockeymatch, det gillas starkt. 
 
Nu Matte en timme..Utan att ge upp 300 gånger!
 
 

2 januari

Har precis ätit lite kyckling och curry från igår efter ett träningspass på 1,5 timme. Känner mig väldigt duktig, tänkte köra lite träning imorgon också det är ju så himla skön känsla efteråt även om jag vet att jag kommer få träningsvärk. 
 
Ska kolla film nu sen ska jag städa lite här nere så att det är fint när hjärtat kommer hem från jobbet. Ska även försöka plugga lite. 
 
 
Jag saknar min prins! 

RSS 2.0