24 Maj

Igår debuterade jag som bartender vilket var en fantastiskt rolig upplevese som jag gärna gör om. Är dock lagom trött idag då jag kom hem kl 3 och var tvungen att gå upp för att tvätta kl 7, Andreas såg som tur på mig att jag var lite för trött och sa till mig att gå och lägga mig. Glömde dock sätta alarm tills jag skulle ner och hjälpa till igen så sötisen kom och väckte mig som tur var. 
 
Solen står högt på himlen och jag ska äta lite och sen dra till ekoparken för sol, häng och annat kul! Jag hoppas på brännboll och fylla hahah nej men efter att ha sett massa människor ha hur kul som helst igår vill jag också ha så kul idag! 
Nej nu ska jag äta, dra på bikini och cykla i väg! 

21 Maj

Hejsan
 
Spenderat dagen på nya jobbet och tågen upp till Stockholm och sedan Uppsala. Jag har spenderat tiden på bästa sätt och lämnat in en inlämning och skrivit klart och tränat på två redovisningar. (hej mormor och morfar!/ Andreas)
Det är alltid så himla skönt att komma hem även om det är hemma hos mamma och pappa också så står ändå min säng här i Uppsala! Min rygg saknar verkligen den. 
 
Fick med mig fyra rababerstänger hem så det blir nog lite rabarber på flingorna imorgon. Mumsigt! 
Nej nu ska vi kolla på serie, the big bang theory för att vara exakt. 
 
Imorgon kan jag säkert lägga upp en bild på min nya frisyr som gör mig lite snyggare just nu.
 
Massa kramar! 
<3

RSS 2.0