25 oktober

Helllo,
 
 
Sitter just nu här och försöker lägga in bilderna på datan under min lilla PAUS. Har städat på jobbet och nu ska jag städa mitt rum, därför behövde jag ta en liten paus. När jag städat klart ska jag kasta mig in i duschen, plugga lite och äta för sen kommer Andreas hit idag och fhv hjälper han mig packa! FÖR imorgon åker vi till THAILAND! Det ska bli så underbart!
 

21 oktober

yo bro,
 
Sitter just nu och kollar på tv. Funderar på att börja plugga för idag är de ett måste. Ska även se om jag kan trolla fram lite mat tills mamma och pappa kommer hem ikväll! 
 
SÅ nu drar jag nog fram företagsekonomin och internationella ekonomin och börjar läsa lite! 
 
Hihi ska nog börja fundera på vad jag ska ta med mig till thailand. ÅH, det är svårt att packa när man ska resa runt lite.. vad ska man ha för väska! 
 
 

20 oktober

hej, 
 
ligger här sjuk i soffan. ska snart ta lite värktabletter. Verkligen inte jätte roligt att ligga sjuk en hel helg. Ändå bra för jag kan verkligen plugga i lugn och ro. Mamma och pappa är inte hemma eftersom dom har åkt till Stockholm för att mysa hela helgen. Inte alls avundsjuk. Hade velat att ha Andreas här hela helgen så jag hade kunnat åma mig och tvinga han att tycka synd om mig. 
 
Ligger just nu och kollar på lite fakta om de olika öarna vi ska åka till när vi är i Thailand om en vecka! SOM JAG LÄNGTAR! 
 
skriver nog mer senare 
PUSS

12 oktober

Godmorgon,

Kom hem från Berlin i natt vid halv tre och nu sitter jag på tåget till Stockholm sådär lite halv sjuk. Vaknade 08:15 idag och tåget gick 08:59 men jag hann ju med de. Stressade med att packa så är lite osäker på vad som egentligen ligger i väskan.… haha

Ikväll ska vi gå på raw och kolla på kodjo som är min favorit komiker! Hoppas på skrattfest!

Längtar efter mitt hjärta och hoppas resan går snabbt :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1087818/images/2012/pic_5077e6c4ddf2b32cb30000c2.jpg" class="image">


4 oktober

hejhej, 
har varit hemma och sjuk nu i två dagar (detta är dag nr 2), hade varit i skolan om jag hade orkat men ska i alla fall försöka ta mig till jobbet idag. Det är något som måste göras även om man är sjuk för jag behöver verkligen pengarna inför min thailandresa med älsklingen, nästa vecka är jag i Berlin och ska min kära mamma hjälpa mig <3
 
Just nu vågar jag inte gå ner på nedervåningen då vår fågel är ute och flyger och helt plötsligt kommer på att hon nog vill sitta på min axel och jag som är skit rädd för fåglar (klarar av henne när hon sitter i sin bur) springer runt som en galning... hmpf.. 
 
 

Ska i alla fall se om hon har lugnat ner sig lite nu för jag måste gå ner och ta huvudvärkstablett.
 
 
 

RSS 2.0