25 februari

om en halv timme ungefär så ska jag dra mig ner mot bussen sen vidare till hässleholm och efter de ta tåget till Eslöv ! Det ska bli så himla skoj! Saknar Gabbi lika mycket varje dag och hon är nog den ända på hela jorden som jag kan prata ut ordentligt med och det ska vi göra nu i helgen. Får se vad som händer imorgon dock. Bloggar nog lite hos henne såfall blir det bara något snabbt! 
Ikväll ska vi till hallen och kolla när eslöv spelar och det är alltid roligt men innan dess var vi bort bjudna och det är alltid lika trevligt. Får se om jag kan få med gabbi på lite party imorgon! 


Kan skriva lite snabbt om fotbollen också nu när jag har lite tid över.

Det är såhär att jag har älskat fotboll sen  jag var riktigt liten och jag har alltid gillat att springa runt på planen passa bollen och känna den riktiga lagkänslan när allt verkligen fungerar. Det har alltid varit min grej. 
Nu har det hänt en massa grejer inom fotboll och jag har tappat min självkänsla helt har verkligen inget självförtroende på planen längre. Jag känner inte heller någon glädje för fotbollen. Det är ju faktiskt de jag älskar men det finns ingen glädje längre. Jag vill knappt gå till träningarna längre och jag känner inte att jag får ut något av det längre men när jag är här hemma och ser en boll kan jag knappt slita blicken ifrån den och måste verkligen gå dit och spela lite med den. Skriver mer en annan dag.

25 februari

Tjejkvällen hos Josefin!
tack för en härlig kväll!


Josefin


Josefin


Josefin, Anna, Nellie


Josefin


Filippa


Bjuder på bilden
Filippa och jag


Josefin


Josefin

25 februari

trying to forget someone you love, is like trying to remember someone you never met.
Gordmorgon :D ska lägga upp bilderna från igår efter detta lilla inlägget! 

Idag ska jag åka till Gabriella och till familjen Wilhborg ! Ska bli riktigt roligt! 
Just nu lyssnar på jag på musik och försöker hitta några kläder som jag kan ha på mig! Haha, jag är så dålig på att hitta kläder! Och jag är dålig på att skriva något vettigt här på morgonen :) Igår hade vi i alla fall riktigt roligt! Spelade GH och jag har kommit fram till att jag inte är så jätte bra på att spela trummor. Haha Vi lagade tacos och åt kladdkaka mycket gott må jag säga!

24 februari

Färgar håret eller ja utväxten och det är riktigt painful. Blond färg är inte den skönaste färgen speciellt inte när utväxten blir så ful så snabbt ;/ lite tråkigt. 
Lovade mamma att gå ut med Prinsen om hon färgade mitt hår så det ska jag göra och en riktigt lång promenad! Så att både han och jag blir helt slut! 
Har kollat på AVATAR och jag älskar verkligen den filmen brukar inte tycka att den sortens filmer är så jätte bra men denna är verkligen underbart bra. 
Fick en kommentar om att jag skulle skriva om fotbollen och det kommer jag göra så fort jag har tid idag. 



24 fabruari

Tänker starta en film och glo på ! Ikväll blir de flickkväll hemma hos Josefin Carlsson men tjejerna från den gamla klassen men innan dess måste jag hinna plugga och lite så! Självklart åker kameran med ikväll och så kommer de upp lite spännande bilder här ikväll/natt eller när vi nu kommer hem! Skriver mer lite senare ! Ha de bra :D



23 fabruari

Livet går nog upp och ner av en anledning. Jag menar hur skulle jag kunna veta att jag mår bra om jag aldrig mår dåligt. Så det är nog ganska bra att må dåligt ibland! Alla har nog dagar när de bara vill lägga sig i sängen och dra täcket över huvudet. Jag har det i alla fall. Livet har toppar och dalar och det är nog lika jobbigt att gå ner i en dal som att gå upp men när man kommer upp så är man den mest lyckliga personen i världen. Jag kämpar på och jag kommer att kämpa för jag vet att jag kan och jag vet att jag vill. 

Fotbollsträningen gick bra men jag var på ganska dåligt humör under hela träningen och jag vet inte varför men det känns bäst så. Nu har jag precis kollat på en jätte bra film med mamma och pappa och det var rätt mysigt dock så åt jag för mycket chips så nu har jag JÄTTE ont i magen! Ha-Ha. Nu ska jag gå och lägga mig och det ska bli riktigt skönt faktiskt! Sov gott alla ni underbara som läser detta.

Bjuder på bilden som vanligt, orkar inte se normal ut !


23 fabruari

Ibland känns de så lönt att skriva något här eftersom jag inte har något att säga. Livet rullar på lite trögare än vanligt men det rullar ju ! :D
Jag har ont i hjärtat men jag kämpar på jag försöker varje dag att inte tänka på honom men det är riktigt svårt. Det har trotts allt gått en månad nu eller något sånt och jag känner mig bara lite bättre. Försöker och försöker men det är svårt jätte jätte svårt.
Sen är det allt med fotbollen och det kan jag skriva mer om imorgon! 

Nu ska jag snart träna och jag hoppas att jag får ut något av dagens träning annars lägger jag mig ner och gråter.

21 februari

det var riktigt skönt att lägga sig i solariet en stund. Varmt och behagligt! Gick faktiskt upp till affären efteråt och köpte lite godsaker och nu har jag legat och kollat film och ätit upp de ! :D MUMS !  
Nu ska jag plugga ! :)  hejsvejs ! :)

21 februari

hejsan hoppasan. 
Om några minuter ska jag dra mig ner mot solariet, känner att jag verkligen behöver börja sola lite! :) KÄNNER MIG BLEK ! Hahah, ska bli skönt i alla fall. Funderar på att använda denna dagen till en pluggdag och göra absolut ingenting. Bara ta hand om mig själv och plugga en massa! Sånt trevligt. Ska i alla fall bli skönt. 

I fredes vart jag ju på fest hos Ola och hade de riktigt trevligt. Lägger upp bilder om någon timme! 
I lördes så var jag hemma hela dagen och på kvällen kom Tommy och Beckis och jag må säga att det var riktigt trevligt ! :) 
I söndes alltså igår tränade vi kickboxning och efter de fick jag världens huvudvärk så låg och tråkade i min säng tills jag bestämde mig för att ta en lång promenad !

Nej nu ska jag ta tag i mitt liv och gå ner till solariet

18 februari

drar på fest nu! ha de gött ! :D



18 februari

är taggad till max, SOM VANLIGT! :D Ikväll blir det hem till Ola och där blir det som vanligt fullt ös medvetslös ! Hahah :D 
Skolan idag var helt okej, hände inte så jätte jätte mycket men det var skönt att tänka att nu är det lov och inte lika lång tid tills Linnea kommer hem igen! 

Om en timme ska jag börja fixa till mig lite eftersom jag är så fruktansvärt dålig på att välja kläder så kommer jag låta det ta sin lilla tid och som vanligt kommer jag att få städa imorgon eftersom jag slänger precis alla kläder på glovet! :) YEAH ! 



18 februari

Idag är det fredag efter längtade fredag! :) 
Ska till skolan om en timme och ha tyska och en massa andra halv tråkiga lektioner men först ska jag faktiskt chilla lite till. Rätt skönt. Försöker lägga in musik på mobilen men jag verkar vara för dålig.. hahah, jag förstår verkligen inte hur man gör?! HALLÅ är det verkligen såhär svårt... 

I alla fall så tänker jag gå i obekväma jeans hela dagen för att förhoppningsvis göra dom sköna om det nu går.. 
Jag är positiv till det i alla fall. För idag har jag ordklass prov och tyskaglosor läxförhör och jag ska klara båda delarna ! :)

Här kommer lite snygga bilder för er som vill skratta lite denna fredagen! 













17 februari

har precis pluggat färdigt och känner mig riktigt dukig :) Dagen har varit rätt så lång fast samtidigt inte har längtat riktigt mycket efter helg och efter party med mina kära vänner ! :) Imorgon drar jag hem till Ola för att festa med dom mest underbara människorna i världen även fast ELIN inte är där! :/ lite synd men hon kan säkert en annan gång! 
Helgen är planerad och det känns faktiskt bra! Hoppas det går som planerat ! :D Emelie fyllde år igår och jag hoppas verkligen att hon hade en bra födelsedag! :D lägger upp bilder när jag har tid ! Nu ska jag krypa ner under täcket och försöka värma mig! :)

16 februari

Hejsan svejsan! :D 
Ska snart dra till skolan och det ska bli roligt för idag ska vi fira EMELIE ! :D hahah hon kommer nog ha en pinsam dag i alla fall! :D ska ta med kameran och ta lite bilder på henne för hon kommer nog vara riktigt söt! :D 
hahha :) 
Aja har inte så mycket mer att skriva än att vi hörs senare! :D

14 februari

The Lonely Island – I Just Had Sex - Edited Version

Just nu den bästa låten som finns i hela världen. Sitter och lyssnar på den och en massa andra bra låtar precis som innan. Har precis kollat klart på Harry Potter den sista filmen och jag längtar jätte mycket till del två kommer ut! Känner att det var längesen jag såg en så bra film och den var faktiskt mycket bättre nu än när jag såg den på bio. Funderar på om jag ska ta ner min disk och baka en kaka nu innan halv åtta. Blir alltid så sugen på mat när jag kollar på de. Sen måste jag plugga och ta en lång dusch kanske till och med raka benen ! :)

14 februari

Sitter här nu efter en massa timmars sömn. Så såg inte riktigt hela harry potter. Hahah så typiskt mig att somna! Firar min ensamhet med att kolla på film eller kolla klart på den filmen jag börjat kolla på sen plugga en massa! 
Det har hänt en del sen förra alla hjärtans dag. Förra året kollade jag bio med ett gäng riktigt härliga människor! 



14 februari

hejsan kom hem och sitter och lyssnar på lite härlig musik. Funderar på att göra en ny spelningslista! 
Det snöar som tusan och ute absolut inte jätte mysigt. Det är alla hjärtans dag idag och det har inte varit något speciell dag alls. Känns bra :D Ikväll ska jag och mamma ner och simma och om en stund ska jag faktiskt börja plugga men först ska jag nog göra lite nudlar! MUMS ! :) 
Glömde min kamera idag och det var lite synd faktiskt men får ta med den imorgon i stället!



14 februari

godmorgon, 
alla hjärtans dag idag..
Händer väl inget speciellt idag hoppas jag i alla fall! :) Har inte sovit så mycket i natt och snart ska jag till skolan för detta är sista veckan innan lovet och då ska jag nog mest vila upp mig tror jag! Har inte så mycket mer att säga än att jag skriver mer när jag kommer hem. 

Tänker se ut såhär idag och tänker faktiskt ta med kameran och se om jag kan få lite bilder på my fox :) hahah :P



13 februari

Hejsan hejsan! Hade det jätte trevligt igår. Önskar att man kan träffa nytt folk varje helg. Det är då jag trivs som bäst även fast jag det var riktigt skönt i fredes när jag satt hemma och pluggade hela kvällen kände att jag verklgien behövde de. I alla fall så var vi i hässleholm igår hos viktor sjödahl trevlig kille med ytterst roliga kompisar! :) Emma tog någon bild och Linneas mamma tog någon bild så lägger upp två stycken som jag har tagit från emmas facebook! :) thihi :) stort tack för igår! <3






12 februari

blir fest ikväll och jag är redan taggad innan dess blir det kalas för linneas mamma och det ska bli trevligt :) hihi (A)
Var väldigt duktig som jobbade med läxor och annat fram till klockan elva sen fick jag panik över vad jag ska välja till tvåan och gick för att städa. Ajja har inte mer att säga nu ! ha de gött !

11 fabruari

DÅLIG UPPDATE ! jag vet och jag ber verkligen om ursäkt för det men jag har inte hunnit eller orkar för den delen! 
Ja det är mycket pliugg just nu och denna fredagskväll kommer jag att spendera med mina kära skolböcker en penne och en massa roliga texter om konstiga saker. Ska tillexempel skriva om fördomar och räkna en massa matte och lite HDI BNP och sånt roligt ni vet. Lite underbar musik till det så är kvällen gjord! 
Kommer att avsluta kvällen med lite läsning innan jag lägger mig ner för en djup sömn ! Hoppas alla andra kommer ha lika roligt som jag en kväll som denna ! 
Linnea, jag och Emma, 
Ni gör skoldagarna lite bättre !



6 februari

längesen jag skrev och det beror på att jag inte har haft så jätte mycket tid till de. 
lite snabbt om vad som hände i helgen
Fredag: Åkte till Felix vi kollade lite film och tog det lugnt ( aldrig igen ) kändes bara konstigt. 
Lördag: Åkte till väla med Rambo! Jag må säga att de var riktigt roligt. Sen blev de hem och snabbt in i duschen för att sen slänga på sig kläder och sminka sig och fixa håret sen rusa ner till tåget. Då bar det av till Bjärnum för mig Rebecka och Josefin för att förfesta lite med ett gäng tjejer innan vi drog vidare till björket. Jag kan ju helt ärligt säga att förfesten var roligare än björket men KNDVG var bra och Vissa stunder under kvällen också ! :) Tack till alla som gjorde min kväll så bra ! :) 
Söndag: vaknade en timme innan jag skulle träna så det blev till att dra på sig träningskläder äta frukost och åka till träningen och idag på fotbollen hade vi KICKBOXNING och det var verkligen riktigt roligt ! :) Sen åkte jag hem åt lite sov lite och sen ner till spinningen ! som också var riktigt roligt! :) 
Det var lite om min helg kommer bilder imorgon ! :)

2 februari

Har legat hemma hela dagen och det har varit riktigt jobbigt för jag har verkligen jätte ont i huvudet och mår jätte illa. Så idag har de inte hänt så jätte mycket. Så har inte så jätte mycket att skriva om. Beställde en till byxdress igår. Får se om den sitter snyggt på mig annars får jag skicka tillbaka den! 

174:50 kr på HM


1 februari

Daniel Adams-Ray – Voyeuren

Billie The Vision & The Dancers – Oh Baby, Yeah Honey
Helt underbara låtar ! :) Inte så jävla bra men riktigt härliga ! Lyssna och njut !

1 februari

hejhej, är jätte trött idag så detta blir förmodligen de ända inlägget idag! :)
Skolan idag var riktigt rolig och jag skrattade tills tårarna nästan kom.
Tjejerna i skolan gör verkligen mina dagar till de bättre :)

RSS 2.0