29 september

Har precis kollat på en jätte bra dokumentär från på svtplay om mobbning? 
Och nu undrar jag varför man mobbar någon och hur det kan gå så långt att en elvaåring tar sitt liv?! Jag menar han var elva år! 
Nu var den här dokumentären om skolor i USA men jag är säker på att här i Sverige har vi exakt lika mycket mobbning. Vilket är en hemsk tanke? Tänk att människor i alla åldrar gå hem från skola och jobb och mår dåligt över hur dom är behandlade, hur folk trakasserar dom. Det behöver inte vara fysikt det kan även vara psykiskt. Usch på mobbning usch på att folk ska må dåligt. USCH på allt! 

Har tänkt mig en lugn och skön helg med matte c plugg. Även om det är himla svårt att sitta ner och räkna matte. Ska dock gå upp tidigt imorgon och inte klockan två som idag för att plugga järnet. Det måste göras för jag måste klara det, jag bara måste! Ska nog kolla på filmen på tv4 idag. Det är skönt att ha sånna här helger ibland. Ska börja med ta hand om mig själv söndagar. Först ut och spring, läxor och efter det ansiktmask, fotbad m.m allt för att förbereda mig inför veckan. 
 
Jag har nu slutat på fotboll och jag känner att de är det bästa valet för mig. Jag mår inte bra av att gå till träningen och jag mår inte bättre när jag kommer hem tvärtom då jag har panik över att jag inte hunnit med läxor m.m. Just nu går det först. Jag tränar hellre här hemma någon timme, när jag känner för det och utan att jag har panikkänslor eller ångest. Jag älskar att träna, jag älskar att springa en timme och bara släppa allt. Det är något utav de bästa jag vet men jag vill inte träna om jag mår dåligt utav det. 

27 september

tjenixen igen! 
 
 
Märks att man inte har pluggat glosor på ett bra tag. Det känns som det är svårt att få dom att sitta även om jag innan idag tänkte att det ska nog inte bli så svårt. Kan snart mindre än hälften efter en halvtimme men jag tackar glosboken.se för att jag lär mig dom till provet imorgon, för det behövs. Ska läsa igenom gramatik och texten i boken inför morgondagen. Dativ är faktiskt ganska svårt så jag ska träna ganska mycket på det. HIMLA tur att det är fredag imorgon, ska ta en riktig plugghelg eftersom jag har matte C prov nästa vecka vilket SUGER! Matte har aldrig varit min grej och kommer förmodligen aldrig vara de heller så satsar på att få G i den kursen och får jag de kommer jag vara överlycklig! 
 
 

Nej nu får jag fortsätta så att jag klarar av provet imorgon och fortfarande är på bra humör efteråt! 

27 september

hejhejhejhejhej
 
fick en liten fråga från Nellie om jag klarade körkortet och om jag inte gjorde vad jag kuggade på och om de var stränga. 
Mitt svar är att jag klarade teorin jättebra och den var jag verkligen super nöjd och jag var nöjd med körningen men jag klarade inte mig där eftersom att jag körde lite för snabbt in i en rondell. Men jag klarar de nästa gång :)
 
 
Skriver lite mer ikväll tjingeling
 

25 september

åhh det känns som de äntligen börjar närma sig THAILAND. 
Igår kollade vi hotell och bestämde vilka öar vi ville besöka så nu sitter jag och läser på lite om de olika öarna, vi ska bland annat besöka den stranden där the beach spelades in, vilket jag tycker är jättehäftigt. VI ska även få nytta av våra snorklingsutrustning som vi köpte i Egypten. Det finns så mycket fina stränder och det kommer säkert bli jättefint på kvällarna så se om jag kan hitta lite snygga långklänningar att ta med och kanske till och med en och en annan snygg kortare klänning och lite shorts som kanske finns på rea! Man kan alltid hoppas! 
 
jag längar i alla fall as mycket! Det bästa är att man hinner med en resa till berlin innan thailand och det ska också bli skitkul!
 

24 september

idag känner jag bara för att ligga i min säng och bara ligga här! Skönt! 
Gick upp väldigt tidigt idag och gjorde teoriprovet, gissa om jag klarade de eller inte? 
Tänker sitta och titta på kläder och äta choklad nu mest för att det är himla gott! Kanske bakar lite bröd till kvällens kycklingsallad men mestadels ska jag nog bara ligga i min säng och vara glad över att den finns där för mig i alla lägen! 
 
 

Helgen i Stockholm var så himla rolig! VI dansade, skrattade, åt god mat på taco house och myste på stan! Hoppas att dom andra vill göra om de för det vill jag i alla fall! 
 
Det ända som saknas just nu för att dagen skulle varit Awesome är min man! 
 

21 september

Hejsan! 
 
idag jag ska för första gången ut lagligt och det kommer inte hända här hemma i hässleholm utan i STOCKHOLM med mina underbara vänner där uppe samt dom bästa här nere ifrån nästan alla i alla fall. VI blir fyra tjejer på våran första FESTHELG i stockholm för är det roligt så tycker jag att vi kan göra de hundra gånger om. 
Vi ska inte bara festa utan de blir också lite kvalitetstid på stan med mys och lite shopping! Äta god mat ska vi göra också! Har en fantastisk pojkvän som ordnat med massa saker så hoppas denna helgen blir riktigt bra och det ska bli mysigt att kunna krypa ner bredvid hjärtat i natt någon gång när vi kommer hem! 
 
ikväll tar jag med mig en riktig goding

20 september

hejhejhej, har varit upptagen hela dagen. Har verkligen försökt plugga men det har inte gått, jag är alldeles för trött för det. Har dock färgat mitt stackars hår och ska snart dopa ner fötterna i ett skönt fotbad. Det är ju faktiskt min födelsedag och jag vill verkligen ta hand om mig själv idag så då gör jag det!
Imorgon åker vi till Stockholm och det ska bli sååå himla kul!

19 september

hejhejhej
 
Dagen har varit sååå himla skönt. Även om vädret är otäckt och jobbigt. Ibland blir himlen helt svart och inget regn kommer, sen lite blå himmel och massa regn. Hallå VAD HÄNDER!?
 
Hade bara "halvdag" i skolan idag vilket innebar att vi gick till klockan tolv, jag tog bussen hem drog på mig löparbyxorna gick ut och sprang 6 km, otroligt skönt. Sen hände något med foten och jag fick jätteont.. 
Tusan med jag som skulle sprungit en mil idag. Det får jag väl göra en annan dag! 
 
Nu ska jag plugga teori det börjar ju verkligen närma sig nu! På måndag, ska jag göra provet och tisdag kör jag upp. Det känns som jag kommer klara det men samtidigt inte.
Måste hinna plugga till pyskologi provet på fredag också såg att det bara var 13 sidor så det var inte så farligt! 
men nu körkort sen vanligt plugg. 
 
och IMORGON FYLLER JAG ÅR! 
 
 
 
 

17 september

Woho nu ska jag åka på körlektion och efter det ska jag ta mig an utmaningen att springa en mil. Har inte gjort de på jättelänge så det ska bli kul och se hur långt jag orkar!
Ikväll blir det endast religion och teoriplugg, inte så jättekul men det måste göras!

önska mig lycka till!

17 september

Hejsanhejsan! 
 
Eller godmorgon. 
Måndag idag, älskar inte måndagar. MÅSTE dock göra det eftersom jag måste vara 100% pigg på morgon då vi har matte c lektion och jag tycker det är så himla svårt! USCH och fy på matte c!
Ska snart hoppa ner där nere, kolla på vakna med the voice och äta lite frulle. Har ingen vidare lång dag idag så därför tänker jag ängna hela kvllen åt plugg och träning. Kommer förmodligen köpa gymkort idag hoppas dom godkänner det även om jag inte fyller 18 fören på torsdag. 
 
 
 
Andreas och jag pratade thailand nästan hela kvällen igår. Han har kommit på en liten rutt vi kan åka så att vi åker runt på lite öar! Vi kommer säkert åka dit igen för där är så himla mycket man vill göra! Vi vill ju få ut så mycket som möjligt av resan och inte bara ligga och sola och bada i två veckor, speciellet inte när man har åkt så himla långt. 
vondelpark i amsterdam



16 september

hejhopp,
 
har precis sprungit några km och det var så himla skönt! Känns som jag bara tryckt i mig smörgåstårta denna helgen, men gott har de varit! Ska hoppa in i duschen sen fortsätta lite med religionen och efter det ska jag göra lite teori! Om en vecka så smäller det och ibland känner jag lite vmod för det. 
Haft en underbar helg med min käraste, har nästan inte gjort någonting förutom kollat film och varit kära! Nästa helg tar jag ju med mig tjejerna upp dit och röjer! De ska bli riktigt kul! 
 
På torsdag fyller jag 18 år och det ska bli så himla skönt, något jag verkligen har längtat efter! 
 
 



14 september

Åh jag dog inte... 
Halkan var jätterolig men det var så himla läskigt att sätta sig i en bil själv för första gången. Det var även väldigt läskigt första gången man skulle göra en övning men efter några gånger var det väldigt roligt och jag klarade ju mig utan svårigheter! 
 
 
Nu har jag städat hela mitt rum och bytt lakan för ikväll kommer Andreas hit och jag har längtat sååå himla mycket efter honom! Ska krama honom tusen miljoner gånger ikväll! Nu ska jag få mina ben rakade och måla naglarna innan jag, rasmus och anton hämtar mannen min! Sen blir det myskväll på hög nivå, har till och med hyrt film ikväll!
 
<3



13 september

Hejhejhej,

Har haft en lång dag och nu hade jag tänkt kasta mig framför tvn för new girl börjar ju idag! WOHO..
Imorgon har jag halkan och jag är nervös! USCH kommer bli hemskt att kunna sova sen...

12 september

Har inte ens lite dåligt samvete för att jag går och lägger mig nu. Har gjort allt jag kunnat på läxan, har tränat ordentligt och även pluggat teori! Det känns SÅ jävla skönt! 
Är dock himla trött nu så ska ringa min käraste sen blir det sova och vakna upp till en dag full av skola och jobb. 
Efter jobbet ska jag försöka springa en runda i skogen innan det blir för mörkt, tänker alltid att det ska komma någon och kidnappa mig eller våldta mig. Usch har nog kollat på för många deckare. 
 
Sov gott alla sötisar
 




12 september

Så jävla stolt över mig själv! Springer ungefär med en medelhastighet på 5 minuter och idag blev det 3,6 km och nu har jag dragit på mig fotbollskläderna. Först lite mat sen åker jag på träning. Ikväll blir det teoriplugg och massa mys! Känner verkligen att jag har tid nu! Tid för att ta de lugnt!

och nu är det bara 8 dagar kvar till min födelsedag! åhh jag längtar!
ännu bättre är att Andreas kommer hit på fredag och då blir det myshelg!

12 september

Hejsan
 
sitter just nu och håller på med lite religionskunskap ska ha prov nästa vecka och tänkte att det kunde vara bra att göra instuderingsfrågorna innan helgen i alla fall. Så nu skriver jag lite om judendomen vilket är en väldigt svår religion. 
När jag har räknat lite mattetal ska jag ut och springa minst 3,5 km innan jag åker till träningen ikväll. Har bestämt mig för att träna lite ikväll då jag ligger rätt bra till med läxor och dylikt. Efter träningen ska jag dock plugga teori till 1000 och minst klara två prov och börja repetera! 
 
if



11 september

hur går de med din fotboll??ska ert lag va kvar nästa år? ska du fortsätta där? go on;)
fick den här kommentaren av louise så tänkte svara på den här! 
 
Jag vet inte hur det går med fotbollen. Jag vet inte om jag tycker det är roligt längre. Jag vet inte om jag vill fortsätta. Jag tror att det laget jag spelar i nu kommer vara kvar nästa år men jag är inte helt säker att jag kommer vara där då. Jag har blivit rädd för att spela, jag vill inte ha fler hjärnskakningar och känner mig väldigt osäker när jag springer runt och tänker på var bollen är hela tiden ist för att koncentrera mig på mitt spelande. Dessutom är jag inte hemma alla helger och just nu reser jag väldigt mycket så det blir att jag missar en massa träningar och det för med att jag känner mig dum mot mina lagkamrater och det är ingen rolig känsla! Jag har och kommer sätta andra saker före fotbollen just för att jag inte tycker det är så jätteroligt som innan när jag verkligen levde för det. 
Men vem vet jag kanske byter lag eller jag kanske stannar kvar men just nu vet jag inte! 
 
 


Sitter här och tänker gå och plugga lite har varit lite halvt nere hela dagen eftersom det har varit så jävla mörkt ute. Hatar när man vaknar på morgon och det är mörkt ute, världens sämsta känsla. De får mig att längta ännu mer till Berlin och Thailand. 
 
Har egentligen massa att plugga och ska göra det så fort jag kan så att jag hinner mer tre stycker teoritester också! 

10 september

Matten var tråkig gjorde ett tal nu, för helt enkelt göra det om en stund igen eller göra de imorgon. Måste hitta något att drick för jag tröstar ihjäl! 
Gjorde dock tyskan och sen drog jag på mig träningskläder och drog en runda i spåret, vilken känsla det är när svetten bara rinner och man känner sig så stolt för att man klarat personbästa eller något liknande. 
Jag ska nog spela sims en stund nu så vi hörs imorgon 
 
Massa pussisar till er ! 
 
 

10 september

Åhh det gick så himla bra på körlektionen och jag tog det verkligen lugnt och körde som jag brukar göra hemma och fick mycket positiv respons! 
 
Nu sitter jag efter en god kycklingsallad och pluggar lite tyska vilket suger men det ska göras. Lite idag, lite imorgon. Ska göra lite matte och även lite körkortsteori innan jag skyper med hjärtat ikväll! 
 
Känns som jag kommer fixa detta! 
 
 

10 september

Hejhejhejhej, 
 
Idag är en bra dag, en riktigt bra dag!

Min ledighetsansökan beviljades så nu kan jag åka till Thailand med gott mod! Vi åker den 26 oktober och kommer hem den 11 novmber! Det ska bli sååå himla kul, romantiskt och gulligt och bra! Längtar såå himla mycket. Något jag mer längtar efter är min älskling längtar tills han kommer hit, kramar om mig och lyssnar på mitt babbel hela natten lång. 
 
Ska snart åka in på min körlektion och även se om jag kan boka lite fler börjar känna mig nervös inför uppkörningen redan nu och det är inget gott tecken. Går det inte bra idag kommer jag vara helt förstörd. Ja menar kör ju verkligen jättebra här hemma och med vår bil men deras bil är jättesvår. Plus att jag har halkan på fredag USCH
 

9 september

Hejhej,
Sitter här nu precis hemkommen från Linnea! Vi har lärt oss sticka med strumpstickor idag, väldigt svårt men samtidigt väldigt roligt, De man gör blir verkligen fint! Det ska bli skitkul när man är lite mer rutinerad och bara slänger ihop en sak på 10 minuter! Det kommer nog ta ett tag men vi ska kämpa med det här!

Nu ska jag göra all orörd läxa, wooho va roligt!

9 september

Åhh jättenöjd tjej. Har gått jättebra med teoritesterna idag, ska ta en liten paus nu för att gå och duscha. Blir nog till att göra lite fler tester ikväll efter jag har gjort mina andra läxor! Ska ju hem till Linnea om en stund men först blir det lasagne. såå himla gott!

8 september

Sitter hemma hos Andreas och Git, dricker lite vin och äter lite ost och kex! Himla mysigt :)
det är dock kallt men med två filtar klarar vi oss ganska bra! Hannes har till och med hämtat ut pälsmössa och vantar, redo lagom inför vintern!


8 september

hej! 

Hade så sjukt roligt igår. Det var galet bra! 
Vi började med lite förfest hemma hos my med lite spelande mycket fotande och väldigt mycket skratt! 
Jag bestämde mig för att följa med ut och rocka gärnet med dom andra tjejerna på dansgolvet och det gick så vi hade en spännande utgång på Harrys som började med att EN kille böjd alla oss 11 tjejer på varsin shot och cider. Då var de bara att tacka och ta emot! Sen dansade vi till fötterna värkte. Var hemma runt 3 och då slocknade jag direkt och vaknade med huvudvärk och känade mig lika tung i kroppen som elefant men det finns inget att göra åt det nu! 
För nu ska jga plugga och ikväll blir det kräftskiva!
 
Bjuder på lite bilder från igår


 
Mysan fick paket och ballonger och till och med lite sång! 

 

 

väldigt lycklig

ebba och mysan 

 

 

shotarna vi blev bjudna på !

 
 
 NI ÄR BÄST
 

7 september

Nu drar jag till finja för att se dra till Hässleholm till mysan och fira henne för imorgon fyller hon och hennes tvilling 18 år :)
Testar ha lite röda läppar ikväll !


7 september

Godmorgon fredag!
Idag ska vi fira mysis som fyller år med lite party ikväll! Tyvärr kan jag inte följa med ut då jag inte fyller 18 förts om två veckor men då ska vi ha det sjukt kul!


Fredag betyder dock rätt lång dag i skolan och det känns jobbigt för då blir det alltid så himla stressigt efter om
Man ska iväg... Men fredag betyder också att det bara är en vecka kvar tills Andreas kommer hit!


Hörs sen !


Testade en ny sak med att måla tipparna orangea det blev fint men de har redan blivit slitet vilket var synd!


6 september

hejhej,
Mötet på banken gick jättebra och vi har nu ordnat en internetbank till vårt UF-företag! Vilket alltid är bra att ha! 
 
Efter mötet gick jag till jobbet och jobbade i några timmar nu är jag trött och ska kolla på kontaktannonsen och halv åtta hos mig innan jag pluggar lite körkort! 
 

Nu blir det tyska i en kvart! 

6 september

Godmorgon, godmorgon.
 
Tänkte hoppa in i duschen nu! Har kollat på vakna med the voice och pluggat lite körkortsteori även gjort och klarat ett repetionstest vilket jag blev väldigt nöjd över! Tänker fan klara det här jävla körkortet nu! 
 
 

Ska snart in på möte med banken och det ska bli himla kul. Ska dit med vårt UFföretag och få ett bankkonto och lite så! Sen blir det skolan och efter skolan går jag som vanligt på torsdagar till jobbet för att tjäna lite pengar inför min och mitt hjärtas resa till Thailand nu i slutet av oktober. Som jag längtar till men innan den resan så hinner jag med en riktigt roligt(som jag tror) helg i Stockholm med flickor och pojkar som jag tycker om mest! Har ju fyllt 18 år då så vi ska fira det på bästa sätt! Sen hinner jag även med en resa till Berlin med skolan som ska bli jävligt rolig!
 
 
Mycket svordomar idag, brukar aldrig säga det men på något vis skriver jag alltid det. Haha så "tokigt" de kan vara!
 
Hörs mer senare idag!
 
lagom ren!



5 september

hejhej,

har precis varit ute och sprungit.SÅ jävla skönt var det och jag förbättrar mig hela tiden vilket känns roligt. Ska äta nu och efter de ska jag slänga mig i sängen för att kolla på kontaktannonsen som tydligen ska vara jätteroligt. Så vi hörs senare

4 september

Har kommit hem från både skola och jobb, skönt fast jobbigt vet om att jag måste plugga hela kvällen med körkortet och med matte... får skylla mig själv att jag inte gjorde de i helgen.

Hörs senare!

3 september

Har varit en helt fantastisk dag och vår produkt har fått så mycket positiv respons och det har verkligen gjort min dag! Längtar tills jag kan publicera om det här men just nu har vi lite smått tystnadsplikt över de hela. Åh längtar tills vi drar igång! Nu ska jag åka på match. Kanske inte jättepepp men ska åka dit och göra mitt bästa som vanligt!


2 september

Nu har jag varit riktigt dukitg så ger mig själv en klapp på axeln och ler lite glatt. Har klarat fas fordon och räknat lite matte C, har tagit en liten paus från matten men ska fortsätta snart skulle ju gjort lite igår men det får jag lida för idag ist. Man är verkligen så snäll mot sig själv. Ska räkna matte/plugga annat en timme till sen ska jag nog kolla på lite gossip girl innan jag somnar. Har ju UF kick off imorgon och det ska bli kul ska sitta på förläsningar ungefär hela dagen och prata med lite affärsmän för att kanske få lite bidrag och skapa kontakter och nätverk.  
 




2 september

Sitter och håller på lite med körkortsteorin. Inte alls jätteroligt men det måste verkligen göras. Fick lite panik när jag tänkte på att jag om 13 dagar ska sitta ensam i en bil för första gången, okej att jag har fått backa upp själv någon gång då och då men det är ungefär 10 m och inte alls jättesvårt. Det går säkert bra. Tycker verkligen att fas fordon är skittråkig och jag vill bara bli klar med den så ska lägga in ett kol nu och få de gjort idag och imorgon. Sen är det bara att repetera och göra sluttest och vägmärkestester :)

2 september

Godmorgon, vaknade riktigt tidigt idag inte alls kul när man vill sova länge! Ska ha en riktig pluggdag idag så vi hörs ikväll :)


1 september

Haft en jättemysig och rolig kväll hemma hos min kusin! Har lekt och busat med Molly, hon är verkligen en riktig solstråle!
Har även spenderat kväll med att prata med Andreas och kollat gossip girl, alltså en riktigt bra lördag!

Tyvärr känner jag av långdistansens dåliga sidor, saknar Andreas väldigt, väldigt mycket och idag skulle jag bara vilja åka hem till honom och slappa lite mest för att det skulle vara riktigt skönt att kunna göra det men vi ses ju om två veckor och det ska bli mysigt! Man uppskattar ju kärleken 1000 ggr mer när man har saknat varandra riktigt mycket.


1 september

Åhh det är sååå himla roligt att kolla på hotell i Thailand. Det ska bli riktigt kul och väldigt mysigt att åka dit med Andreas. Vi funderar på att resa runt lite i två veckor stanna några dagar här och där. Jag längtar så mycket! Det är verkligen det bästa som finns att åka utomlands med bara han. Vi gjorde ju vår första resa tillsammans efter bara ett halvår sen nästa resa nu för inte så längesen och nu i höst måste vi åka bort och ha det skönt i värmen alltså lite solterapi!

1 september

det finns inget bättre än att sitta och bara lyssna på Mellisa horn och Lars Winnerbäck!
Är egentligen inte på humör för någonting idag och ändå sitter jag och pluggar körkort. Inte alls kul. 
Hoppas det blir 100 ggr bättre ikväll när vi ska hem till Jennie, Micke och Mollan! Leka lite med mollan gör mig alltid lite extra glad. 
 
 

top 5 melissa horn och Lars winnerbäck
Melissa Horn – Hanna
Lars Winnerbäck – Jag får liksom ingen ordning
Lars Winnerbäck – Min Älskling Har Ett Hjärta Av Snö
Melissa Horn – Det känns ännu sämre nu
Melissa Horn – Jag saknar dig mindre och mindre
 

1 september

wanties
 


http://www.jfr.se/
 

http://www.nastygal.com/index.cfm

 

1 september

Godmorgon,
 
Sitter här jättevarm efter en runda i skogen och en dusch på det. Det händer de nog inte så jättemycket, ska plugga körkort, städa och ta hand lite om mig själv. Kanske hittar någon bra film tills ikväll att kolla på men vi får se. 
Hittade precis en hemsida med skit snygga kläder så ska kolla runt lite där! 
Hörs senare! 
PUSS
 



RSS 2.0