15 april

hejsan bloggisen
Fortfarande lika trött som igår.. skulle behöva sova en hel dag tror jag. Tur att den kommande veckan inte kommer bli speciellt tuff. Nästan alla lärare ska med 3:orna till Prag vilket gör att vi har drygt två lektionern nästan varje dag denna veckan och att vi är helt lediga på tisdag! SKÖNT! På fredag åker jag upp till Stockholm igen eller ja upp till mitt hjärta.
Hade velat träna ikväll men har för jävla ont i knät efter denna helgen så det får vänta till imorgon! WOOPWOOP. Idag blir det plugga och vila nästan hela dagen!



14 april

hejsan, du kära bakisdag!

Hade en himla trevlig kväll igår! Eller ja hela dagen var extremt rolig. Vi spelade boll och krossade allt motstånd. Vi dansade och sjöng hela kvällen. Tackar alla inblandade för en trevlig kväll!
Kvällen började hemma hos Frida och slutade på Harrys.
Idag vaknade jag halv nio, packade min saker och försökte bli lite mer vaken av vad jag var för att sen åka och spela match. Matchen var i Malmö och vi mötte Ldb. Det blev vinst med 1-0 vilket var jävligt härligt! Sen nu har vi Gitt, Andreas och Hannes med kompis här på besök. Trevlans Trevlans.
Vill egentligen bara ligga i min säng kolla på film och käka onyttigheter, det hade varit så skönt.
inte den snyggaste bilden men wtf!

12 april

hejsanhejsan, har precis tagit en paus i mitt mattepluggande.. åh jag vill verkligen inte ha matteprov imorgon, känner mig såå osäker.. argh. Dessutom är det fotbollcup imorgon och jag ska vara med och spela och även vara med och dansa, vilket kommer bli jätteroligt men jag är jättenervös.
Sen på kvällen ska vi i tjejgänget slappna av med lite 18 års firande för Frida, kommer säkert bli hur kul som hellst!
aja, now back to matteboken..
ses och hörs sen! PUSS!

11 april

hello you  !
Det finns inget bättre än att komma hem lycklig från skolan. He-he ...
Det har faktiskt varit en lugn och bra dag idag, vilket har gjort att min huvudvärk inte är så farlig.
Tränade även med cheerleder gänget och det var himla kul och jag måste erkänna att vi är faktiskt duktiga även om vi inte håller riktigt dansare standard men vi är ju inte några riktiga dansare heller. så det är så!
Nej men nu ska jag kolla på fotboll, allas vårt kära HIF möter idag örebro. Jag hoppas "mina" pågar vinner! måste verkligen gå på nästa hemmamatch, har haft oturen att vara borta nu senaste gångerna.

Till matchen väntar lite chips och väldigt mycket matte.. har prov på fredag, vilket gör mig nervös och arg för jag är så osäker när det gäller matten... argghh!
Ska även säga ett stort stort grattis till min storebror som idag tog sitt körkort!

11 april

godmorgon.
hoppas att alla som har påsklov njuter till 100 % av det för det går så satans fort. En vecka som bara flyger förbi.
Skolan idag kommer bli jobbig, ska förbereda mig inför, matte och danska prov samt gå på fotbollsuttagning och gå på cheerleder träningen... usch vilken jobbig dag, + att jag har träning ikväll också. Det ska dock bli kul att komma ner på träningen och sparka lite boll med dom andra tjejerna.
Nu ska jag spring runt och fixa mig lite till innan jag går ner och avnjuter en god frulle som vanligt.
see you later!
PUSS
@alicenordin ( instagram)



10 april

Håller på att få undan lite plugg nu.. inte alls kul men så är det när man väljer att glida runt hela påsklovet och bara mysa!
Hahah, nej men ärligt talat så har jag haft ett awesome påsklov med min super härliga B(V)FA.Thihi.
Tåget var tråkigt idag och jag var så utråkad att jag inte kunde fokusera vilket innebar att jag inte kunde räkna matte vilket innebär att jag ligger efter i min egen planering...
Nej men nu ska jag få undan lite "skit" sen ska jag köra ett träningspass och efter det är det BB. Woho!

2 månader kvar till sommarlovet!



Hejsan,  Hur mycket jag än försöker är de ...

img_1560 (MMS)

Hejsan,  Hur mycket jag än försöker är de alltid lika jobbigt att åka hem. För detta är ju mitt andra hem. Tåget rullar nog snart från stationen i Stockholm och jag känner inte alls för att åka med. Jag vill stanna kvar, för man vänjer sig något enormt vid att alltid ha någon att prata med, alltid någon bredvid eller runt omkring. Jag hatar att vara ensam för jag älskar att vara två…  Den här veckan har varit rolig och mys och jag längtar till jag kommer hit nästa gång. Då ska jag hjälpa till att flytta saker till de nya huset och det ska bli kul.  Dessutom hatar jag intercity tågen och sj som alltid är försenade… synd att det alltid ska vara så, tur att håkis och Winnerbäck förgyller min resa! Annars hade jag nog legat kvar i sängen.


Hej hej bloggen, Idag har vi egentligen i...

Hej hej bloggen, Idag har vi egentligen inte gjort så mycket. Vi har varit och kollat på deras nya hus i alla fall på utsidan och så har vi gjort en skit god sallad till lunch med bacon och avokado det blev en riktigt mumsig lunch. Ikväll ska vi försöka kolla på matchen här hemma med några till, kan bli kul :)


SMS-inlägg

img_2202 (MMS)


Åh! Marabous nya choklad som egentligen in...

img_7058 (MMS)

Åh! Marabous nya choklad som egentligen inte är så nytt har blivit mitt favorit choklad. Rent av älskar choklad blandat med saltlakris ! Tack marabou för att ni gör något så gott.  Skulle ha varit framme nu men nej tåget är sent och jag har huvudvärk... Längtar efter Andreas och är skit hungrig!  Jag har skit tråkigt, lånar nog en bok till hemfärden på tisdag:)  Hoppas på en mysig kväll med kanske lite spelande :)


Hejsan,  Vet inte vart jag befinner mig me...

img_3295 (MMS)

Hejsan,  Vet inte vart jag befinner mig men tåget är försenat men som tur bara en halv timme!  Va inte snö hemma men här lite längre upp i landet är de det. Kul.. Glömde en bok hemma så nu har jag ingenting att göra. SUCK ! Får kanske räkna träd eller något. Har för ont i huvudet för att räkna matte så får göra det någon annan dag.  Sitter dock med solen i ögonen så jag njuter av de varma en stund :)  Hörs sen !!  Puss


2 april

godmorgon,
jag har precis duschat håret och rakat benen så att Andreas ska slippa mina mansben. Ha-ha. Nu är mina ben lena som babyrumpor! Mysigt faktiskt. Ska börja packa om någon minut för att sen äta frulle och sen ta bussen till hässleholm och sen tåget till Stockholm och möta upp min älskling!
Var fyra dagar sen vi träffades men de känns som mycket längre tid. Åker dit idag och stannar till Tisdag morgon. Så får ta med matten men tar nog bara med bladen för boken är så himla tung...
Får se vad vi gör i veckan men ska försöka lägga in bilder här och skriva varje dag. Brukar inte göra det när jag är där men denna gången ska jag faktiskt försöka. Även om de bara bli mobilbloggning!
Så vi hörs senare!



1 april

Hejsan bloggen,
Riktigt slappedag idag! Ska bara in till stan en liten sväng sen är det tillbaka till sängen. Ska nog se om de finns någon bra film jag kan kolla på!
Älskar ju skräck så det får bli något åt de hållet.
Ikväll är det big brother veckofinal och jag måste gå in och kolla avsnitten sen i fredes. Känns så kast att missa något kul. Hahah ! :)
löjliga ja!
Hade kul igår och det var de som var viktigast

Älskar bilden på min lilla HIF hund!


RSS 2.0