31 januari

Träningen idag sket sig efter som min ljumske inte ville idag och nu har jag svin ont och känner mig som en gammal man på 70 år. Ajaa nu ska jag fortsätta mitt pluggande med min inte så jätte älskade naturkunskaps bok. Känns som jag kommer vara vaken hela natten och det ska jag vara om de behövs! haha nej nu överdrev jag lite men ändå! Måste kunna det innan jag går och lägger mig så snart blir det glosboken.se så jag kan plugga in lite formler. Känner att jag har varit duktig med bloggandet idag ! 

bjuder på bilden men ni måste ha något att skratta åt ! ;)



31 januari

en snabb uppdate från sängen ! Yes pluggandet går framåt i alla fall har skrivit sammanfattning på 20 sidor av 35 så det är inte så lång tid kvar nu, ska dock läsa igenom allt några gånger efter träningen. Känner att jag verkligen har varit duktig idag som har pluggat såhär mycket! Kommer nog kännas bra imorgon när man är riktigt förbered :)
Det är tur att det finns musik annars hade jag aldrig orkat ligga här och plugga i timmar. ! 


bjuder på denna bilden !


31 januari

Har kommit hem nu, ingen naturkunskap idag skönt.
Tränar klockan fem så det blir ingen simmande idag ;( lite tråkigt faktiskt eftersom jag faktiskt har längtat efter de. Nu ska jag plugga naturkunskap och det ska bli riktigt riktigt tråkigt, längtar lite till träningen för då slipper jag naturen en liten stund men måste verkligen få jätte bra betyg imorgon.  

Pressar mig själv för mycket och på ett sätt är de bra men samtidigt inte.
Hör av mig senare, om jag hinner.
en gammal bild från min operation


31 januari

Hejhej, måndag måndag måndag, nej jag är inget stort fan av måndagar! Menmen man får ta sig igenom dagen med ett leende, går till halv ett idag med mina riktiga lektioner och sen har jag NkA vid halv tre så jag hinner inte åka hem så sitter nog kvar i skolan idag och pluggar för de behövs verkligen om jag ska klara av Energi. Jag kan i alla fall fotsyntes utantill C6H12O6 :) är rätt så nöjd med mig själv!  
När jag kommer hem sen så ska jag simma och plugga en massa till provet imorgon! YEAH, det ska bli såååå kullll! :D



30 januari

detta är vad jag kommer ihåg att jag beställde från HM,
hiss eller diss?










30 januari

Beskriver helgen som trevlig men ganska tråkig om man jämför med förra och den som kommer! Ja, jag gillar att vara på party och träffa nya människor jag kommer aldrig vara den tjejen som sitter hemma och lökar en hel helg, ALDRIG IGEN ! Även fast det var skönt. Tankarna blir för många! 
Veckan känns lång fast det kommer nog gå riktigt fort ska ju ha NkA prov imorgon och NkB prov på tisdag :) Känns inte helt okej. Ska dock simma med mamma i veckan och träna en massa fotboll och det är ju faktiskt ett sätt att undvika verkligheten ett tag! :)
Jag har beställt en massa saker på HM och spenderat alldels för mycket pengar på kläder, igen... 
Ska se om jag hittar lite bilder och att slänga upp här på min väldigt tråkiga blogg! :)



28 januari

GODNATT <3

28 januari

Kände att de inte alls gick bra för Sverige idag mot Frankrike visst det spelade bra och tog in i slutet men det var rätt värdelösa i början om jag får säga det själv! aja, ska snart hoppa ner i sängen men först ska jag bädda rent. Ska bli sååååå skönt ! :)

28 januari

Håkan räddar mig från att känna mig ensam ikväll. Erkänner nu att jag vill ha tillbaka den kärlek jag förlorat. Erkänner att jag vill tillbaka till de fredagarna som bestod av film och någon att sova bredvid men kärleken den kommer ju och går! 

Kvällen kommer spenderas med Naturböckerna och även hela lördagen! Känns ju bra, kommer nog älska mina naturböcker efter denna helgen! Aja, var ju borta nästan hela förra helgen så får väl ta igen de nu...
skriver kanske något mer senare !

27 januari

sitter med pappas data i knät och kollar på " sveriges maffia " väldigt intressant faktiskt. Jag har haft en minst sagt jobbig dag. Tvingade mig upp till skolan och när jag väl var där ångrade jag mig verkligen inte. Skrev en massa prov och jag känner att om jag inte hade gått dit så hade jag verkligen haft mycket att göra en annan dag.
Slutade halv ett och det var riktigt skönt så jag åkte hem och somnade faktiskt som vanligt, haha när jag kollade på film. Sen vaknade jag och trodde att det var fredag och att klockan var fyra. Sen bar det faktiskt av till träningen min första grusträning och det var faktiskt väldigt skönt och nu sitter jag här efter en riktigt varm dusch.
helgen är planerad och den är fylld av plugg eftersom jag har test i Energi på måndag. Får se om de händer något annat roligt annars får man stor städa och ta hand om sig själv kan ju faktiskt vara skönt det också ! :)

25 januari

orkar inte riktigt kolla handbollen eftersom det mest är pinsamt just nu men sneglar lite ibland. Skolan just nu är ganska jobbig och det är riktigt jobbigt att ta sig upp ur sängen på morgonen. Får stå ut bara 2 ½ år kvar ju !
Skolan idag var ganska tråkig för de hände inte så mycket. Vi satt mest och snackade hela dagen. Ja, det kan just nu bara bli bättre och bättre och jag hoppas verkligen att ettan är den jobbigaste delen av gymnasiet.
Ska bli skönt att få pengar till helgen må jag säga ! :)
Nu har jag inte så mycket mer att skriva om. Ha de gött !

24 januari

ett nyttigare liv, ett bättre liv. Jag måste verkligen skriva socialkunskapen men jag orkar inte just nu så får ta tag i de lite senare ! Ska nog ner och simma lite med mamma och pappa, ska bli riktigt riktigt skönt dock är det ett litet träningspass. Har också slutat äta massa onyttiga saker i skolan! Är riktigt nöjd med mig själv ! :) Äta nyttig och träna så kommer förhoppningsvis min huvudvärk försvinna! :)

23 januari

hejhej, en riktigt kanon helg ! Hade riktigt roligt igår och jag tackar alla trevliga människor för de men speciellt Andreas, Erik. Linnea och Max ! :) 

Ehmm ja har varit i qpoolen idag ! var riktigt roligt :) men nu ska jag kolla på handbollen så see yaa later ! ;)

21 januari

hejhejhejhej, FREDAG KVÄLL ÄR SNART HÄR och jag måste verkligen städa först. Ikväll kommer mormor och morfar på besök så ska vi äta och sen ska jag och Linnea på fest ! Göttmos ! :D hoppas det blir en trevlig och lyckad kväll ! 



20 januari

har lyckorus i hela kroppen och vet inte riktigt vart de kommer från men vafan för de ?! 
Skolan just nu gör mig jätte trött och jag degar mest och gör läxor och det känns så jävla tråkigt så det ska bli skönt att komma ut lite imorgon och festa lite. 
Idag hade vi labb och jag måste säga att det faktiskt är roligt och vi gör bara en massa roliga saker. Annars händer de inte så mycket spännande saker i skolan! Spenderar dagarna med Emma, Linnea och Evelina och jag måste säga att utan dom skulle dagarna vara jätte tråkiga! Finns dock en massa annat folk som är jätte trevliga också! 

Jaja nu har jag inte så mycket mer att skriva ! :(

19 januari

LÄNGTAR TILL HELGEN ! ska ladda kameran och ladda upp humöret på topp för i helgen är de fest fredag och lördag! Det gillar vi starkt, med Linnea och det ska bli riktigt roligt eftersom hon allt gör min vardag så mycket roligare! 
Idag har jag varit hela dagen i skolan och slutade så himla sent ! På måndag måste jag stanna efter skolan för jag ska ha min första naturkunskap A lektion, känns lite sådär ;/ sluta ju så himla tidigt på måndagar! awwe ;/

Ja ska snart på träning och efter de ska jag faktiskt plugga jätte mycket och det ska bli lite skönt fast samtidigt inte. hihi nu har jag ingenting mer att säga så hör av mig sen! kyss ! ;)

17 januari

känner att jag inte har skrivit på ett tag och det kan vara för att jag ligger i med pluggandet. Känner faktiskt att jag lär mig en massa saker! Idag vaknade jag försent som vanligt sprang upp tog på mig kläder och fixade till mig och sprang nästan till bussen. Skolan var ju helt okej förutom att jag fick en jävla huvudvärk när jag skulle hem så jag kom hem och fick nybakade bullar som jag mumsade i mig och sen gick jag upp och la mig och sov och det var så himla skönt! Sen har jag bara kollat på handboll och pluggat och det har faktiskt också varit skönt! Ska snart hoppa in i duschen och fixa till mig lite inför sängen! Ska bli skönt att gå och lägga sig och bli helt utvilad! :) 

Idag är jag verkligen riktigt nöjd och glad ! :) skriver mer imorgon ! :)



15 januari

Har nästan precis kommit hem från en riktigt trevlig kväll med Evelina, Linnea och Beckis ! 
Nu ska jag lägga mig i min säng med min älskade idrotts bok och ska läsa om uppvärmning. Ska verkligen bli så roligt denna lördagskväll ! Imorgon ska jag döma i Qpoolen dock klockan 08:00 inte lika kul men jaja får offra mig för pengarnas skull! :)

15 januari

hejsan svejsan alla glad människor!

Idag är det lördag! Vilken underbar dag de kommer bli! Om en stund åker jag och kollar på bio med mina kära vänner och efter bion blir det ut och äta någonstans. Tackar verkligen Evelina för denna underbara idé! Känner mig överlycklig idag och jag vet inte riktigt varför men vissa dagar är väl bättre än andra! Har blivit förälskad i the ark! Längtar verkligen till siesta men innan den helgen kommer så måste jag verkligen plugga stenhårt och jag ska klara de för de har jag bestämt! Nu ska jag verkligen ta skolan på allvar och jag ska kämpa mig igenom den även fast det är tråkigt och jobbigt ibland! :) 



14 januari

har hänt mycket idag har bara varit hemma runt en timme! hahah skolan idag var helt okej trotts att en viss person förstörde Naturkunskapen som jag faktiskt har längtat efter och det känns mindre okej, väx upp snälla ! 
aaja nog om det. Sen efter skolan så tog jag tåget till Kristianstad och träffade Felix vi pratade och det kändes faktiskt bra hade de riktigt trevligt faktiskt så nu fortsätter vi som kompisar och det är skönt faktiskt. När jag tog tåget hem sen så kom jag på att jag inte skulle hinna vara med Elin så mycket innan så mamma fick skjutsa mig till henne så köpte vi Kina mat och tog med oss till Qpoolen där vi skulle jobba från åtta till halv tolv, det var jätte trevligt eftersom kära Felicia och Snygging Elin var där och livade upp stämningen med en massa danska, mycket trams och överdrivet mycket skratt men vi gillar de! Vi är bäst på att sälja saker och bäst på att sköta sekretariatet! Detta må jag säga har varit en helt underbar dag och imorgon blir det NARNIA 3D och mat med flickorna som jag gillar såååååååhhhhhhhhääääääääärrr mycket. 
Uppdaterar mer imorgon, PUSS PÅ ER !  



13 januari

hejhej,
har varit på domarkurs, mindre roligt eller ja lite skratt blev de ju men jag tänkte nog för mycket för ont i huvudet fick jag och nu ska jag skriva några meningar på tyska om en saga! "HJÄLP" jag kan verkligen inte och jag vill inte stå inför hela klassen och snacka på tyska när jag inte fattar ett skit själv! jävla schneewittchen eller vad hon nu heter på tyska! Aja får se hur jag lägger upp min helg men imorgon kväll ska jag vara hela kvällen på qpoolen och "jobba" kommer säkert att bli trevligt eftersom Elin och Felicia ska dit! 

Humöret idag var på topp fram tills för några timmar sen när bara kände att nu orkar jag inte lyssna mer om regler eller något annat skit. Ajaa jag kommer tjäna pengar på söndag i alla fall och det känns ändå bra! 

Nu blir det läxa även fast det egentligen är försent att läsa på något eftersom jag har huvudvärk, kramp i magen och är trött som en räka! Vill egentligen bara duscha och gå och lägga mig men nej det får jag göra senare! 



13 januari

klockan är tjugo i åtta och jag och pappa ska snart köra till skolan mest för att han är snäll som kör mig dit ! :)
Ajaa lång dag idag och det är jobbigt ! Får skriva mer när jag kommer hem för just nu kommer jag inte på något som jag kan skriva om ! :)

12 januari

känner mig glad just nu och det gör min ännu lyckligare. Låter konstigt men så är det! 
Har precis kommit från träningen och jag lovar att jag verkligen är jätte trött ! Skulle behöva sova en vecka nu och det hade faktiskt varit skönt! AJa ska förmodligen börja på fotbollsgymnasie och det ska bli fruktansvärt roligt inte som i Malmö men det kommer bli roligt. Ska springa ner och dricka ett glas multijucie innan den tar slut ! GOTT ! :)

12 januari

fattar mig verkligen inte på msn ! :O jag kommer inte in och det bara jävlas med mig och jag fattar verkligen inte hur man gör en ny ! Är väl för blond. Hahah eller nej men asså det går verkligen inte, HJÄLP !! 

Sitter här och ska börja läsa i min idrottsbok för jag ska göra prov och har bestämt mig för att få MVG men VG går också bra eller nej men de får göra de! Så måste nog börja plugga nu och läsa lite varje dag fram till provet. Nog om det. Skolan idag gick sådär och jag tänker mycket på allt som hänt och det gör mig ledsen men jag kämpar på. Jag kommer över det ! Har bara gått två dagar så jag har rätt att vara ledsen tycker jag i alla fall! Just nu gräver jag ner mig själv i saker som får mig på andra tankar och det känns faktiskt skönt och ibland tänker jag faktiskt på de och då vill bara tårarna välla fram men nej jag tänker inte gråta mer eller lite kanske men inte lika mycket som igår! 


Har bestämt mig för jag vill bli och jag ska kämpa för de ! Jag ska läsa juridik efter gymnasiet ! YEAH !

11 januari

Nu är jag singel. Känns fruktansvärt

Blomman kanske överlever mer om de senare idag nu ska jag kolla på oth !

10 januari

imorgon börjar verkligheten igen med skolan, plugg och en massa andra saker som måste göras. Jag hinner knappt ha ett liv när jag går i skolan men jag försöker ju alltid eftersom jag inte riktigt har kommit in i skolan har jag inte så mycket att skriva om när jag går där. Det var lättare innan när de hände nya saker varje dag men jag blev så psykiskt trött av att pendla hela tiden ! Hahah jag lärde mig i alla fall en läxa. Tre minuter kvar sen ska jag faktiskt borsta tänderna och gå till bussen ! :) När jag sen kommer hem ikväll kommer jag säkert att skriva en massa om allt och ni kommer nog gilla det ni läser så ett tips är ju att klicka in här ikväll vid nio tiden ! :) Ett tips bara ! 
Jag står faktiskt här framför min data och tänker på allt som faktiskt är bra just nu och på att min blomma är död och att jag ska försöka rädda den med lite kärlek och mycket vatten hoppas den överlever !
mer om de sen !
Det ser ljust ut eftersom de fortfarande är några blad som ännu har en grön fin färg ! DO DIE MY BELOVED FLOWER ! :)

10 januari

hejsansvejsan om en stunder tänker jag sätta mig på bussen in till Hässleholm sen tåget till Bromölla till Felix, ska faktiskt bli trevligt! Det är faktiskt nästan alltid trevligt :)
Idag har jag inte gjort så mycket faktiskt, kollat på oth och fixat till mig. Tar mycket längre tid att duscha nu när man måste ha i silver schampo och massa sånt. Är dock nöjd med mitt kära hår nu. Känns som jag har strävat efter denna färgen ganska länge nu. Lägger snart upp bilder från Tyskland också ! Hade de riktigt trevligt där! 

Igår var Elin hos mig och vi kollade på Kenny starfighter och åt dipp och blomkål riktigt gott faktiskt och det är alltid lika trevligt att vara med Elin ! :) 

Saknar FRANCIS !


9 januari

hejhejhejhej,
kommit hem från Tyskland nu ! himla skönt må jag säga ! Vi har badat väldigt väldigt mycket skönt men långtråkigt. Vi har även ätit för mycket god mat som resulterade i ont i magen, tack jag mig själv för.. 
Vi har även varit i Lübeck och shoppat, mycket mysigt må jag säga. 
Har även tänkt jätte mycket denna helgen och de har jag verkligen behövt, sitter just nu och funderar på om jag har gjort rätt val eller om de kommer bli helt fel.. Blöö på allt som finns, orkar knappt vara vaken längre. sov gott mina kära vänner sista dagen på lovet imorgon och jag ska till Felix och prata får se hur de går. Kommer nog in någon bild sen på mitt väldigt blonda hår ! haha :)

5 januari

hejhej, jag har inte svarat på jätte länge! känner mig så sjukt nere. vill helst av allt åka till tyskland idag och stanna där resten av året. jag har ont i min hand när jag skriver så dette inlägget kommer inte bli långt och kanske de sista på väldigt länge, behöver ta en paus från livet och bara vara. Ja hör nog av mig på måndag! ha de bra !

1 januari 2011

lite bilder från igår, vild och galen och jobbig natt, gick och la oss när vi kom på att det är ju nu vi brukar äta frukost! TACK SEBASTIAN ! :D
jossan, sebbe och jag !
frida, jojo, becka och jag !

Frida, snue, matte, amir, andre, becka !

Matte och Andre !

Evelina och jag !

Jag och Emil.

Annie, jossan beck jag, jojo, sandra, frida !

sandra, jossan, Frida, jojo, snue !

Sebbe och EVELINA ! :)

Ola jag jossan sandra och frida






RSS 2.0