31 december

yo, alla glada party människor ! ikväll är det fest och ikväll är även sista kvällen år 2010. Jag längtar som tusen efter att öppna den första cidern och vet att kvällen/natten kommer vara lång och att jag kommer spendera den med människor som jag verkligen tycker om och trivs med ! :)
Har inte skrivit så mycket här på bloggen eftersom jag har spenderat det två senaste dagarna med Felix. Vi har haft det jätte trevligt och jätte mysigt! :) Tvingade han kolla på ett avsnitt one tree hill med mig så han tvingade mig kolla på två avsnitt av 24 och jag måste faktiskt erkänna att det var bra !
Nu är jag lycklig som en lärka ! :)

29 december

Blev faktiskt klar med lite tid över, ska låta mina fönster stå öppna nu när jag är på träningen så det kommer in lite ny luft och den sunkiga lukten som har härjat på mitt rum kanske försvinner, man kan alltid hoppas ! Har packat mina träningskläder och om 13 minuter ska jag gå ner till tåget och just nu blev jag jätte rastlös. Så tänkte att jag kunde skriva lite men har absolut inget vettigt att skriva haha ! LALALLA :D 



29 december

nu ljög jag allt för er igår. Nej jag lägger upp bilder idag i stället blev mycket igår och jag fastnade framför tvn och orkade inte riktigt röra mig. Idag kommer de upp bilder på mina inköp och på Rebecka och Rebecka! Nu ska jag snabbstäda lite sen måste jag fixa till mig ta mina träningskläder och dra mig till tåget för jag ska in till stan en runda först in på HM sen vidare till Jacobskolan för att träna med flickorna för imorgon är det cup ! Det gillar vi :) Ikväll kommer Felix och sen skulle nog Rebecka titta in på lite lussebullsfika ! :) Ser jag verkligen framemot ! Hon berättade igår att hon inte hade ätit någon lussebulle alls detta året, snacka om att gå miste om något ! :O
Ajaa, snabbstädning var de ja ! VI hörs efter träningen ! :)


28 december

hejhej kära blogg nu ska jag kolla på pirates of the caribbean på tv så när 22 nyheterna börjar skriver jag lite mer om dagen och lägger upp lite roliga bilder och någon film kanske :) så kika in om en stund ! :)

26 december

sprang ner till mamma och la över en massa bilder från den datan till min data och nu ska jag se om jag kan lägga över någon av de bilder till min iphone. Hahha får se hur detta går. Bestämde med pappa idag att vi ska till väla på onsdag efter min träning och det gillar vi eftersom jag ska till entre på tisdag så kommer de nog bli mycket shopping denna veckan :) Happyface ! 

Här kommer faktiskt några av de bilderna jag hittade ! 
Rasmus prinsen och jag


jag
Jag


Rasmus


l lilla jag i somras ! :)


26 december

veckan är nästan helt proppfull med saker som jag ska hitta på och det känns faktiskt skönt att alltid ha något att göra :) Då behöver man inte tänka på allt det dåliga som snurrar i huvudet. 
Idag ska jag äta hos mormor och sen kolla på någon bra film och läsa lite i mina nya böcker! 
Imorgon åker jag hem till Felix :)
På tisdag blir det entré med flickorna och det ska bli super kul får se om jag hittar lite fynd, har faktiskt skrivit en lista på saker jag måste köpa. 
På onsdag är det träning mitt på dagen sen vet jag inte riktigt kanske tvingar hit Felix :O vem vet.
På torsdag är det minicup här i Tyringe ska bli riktigt roligt :)
På Fredag är det nyårsafton och det är party från morgon till nästa dag ! :) 

Nu ska jag fixa mitt hår sen bär det av till mormor :)

25 december

hör av mig imorgon..
bloggandet är bara jobbigt nu för tiden.

24 december

suddiga bilder men whatever?


24 december

God jul och hej på er alla. 
Har precis ätit julmat och snart ska jag kolla på tv igen, är trött och har en massa huvudvärk, Sen blir det julklappsutdelning och efter det ska jag upp till kyrkan och det ska bli så himla mysigt ! :) 

Skrev inte så mycket igår och det var för att jag var borta hela dagen (nästan) och när jag kom hem var jag för trött ! :/ skriver mer imorgon om igår och idag ! ha det bra ! :)

22 december

varför är detta så svårt !?

22 december

Hejhej, har varit i Helsingborg idag och fixat min tandställning, känns faktiskt skönt att få höra att nästan alla tänder så där som ska. Har precis haft den i år. Får väl snart ta av den eller man kan ju hoppas på de. EHm nu är jag i alla fall hemma, tackar dock Linnea för att hon följde med mig :) och sen tackar jag Max mamma för att hon körde hem mig från Perstorp, tåget gick ju sönder. Älskar verkligen Skånetrafiken SÅÅÅ MYCKET ! 
Längtar till ikväll för då kommer Felix plus att jag ska träna. Sista träningen innan uppehållet nu över julhelgerna. 
Kommer nog upp en eller två små roliga bilder på linnea lite senare ! :)
Nu ska jag kolla på one tree hill mest för att det är världens bästa serie efter O.C ! 
Sälen-2010


21 december

tänkte lägga in lite roliga bilder från året som gått men det fick vänta eftersom jag fick massa planer inför dagen.
Efter skolan följde Linnea med mig hem efter vi hade ätit en mysig middag. Så planerade vi inför nyår och så vidare. Sen kollade vi på one tree hill må säga att det var bra avsnitt vi såg och Linnea vill nog se fler och när Linnea hade åkt hem så åt jag och fixade till mig lite sen åkte jag och Elin in till kristianstad och kollade på min kära pojkvän när han spelade lite fotboll fick även en stund så jag kunde prata med honom, det var trevligt och på något vis behövde jag det riktigt mycket. Nu är jag hemma igen och tänker lägga mig och kolla på one tree hill minst fyra avsnitt innan jag somnar. Imorgon åker jag och linnea till Helsingborg för hon följer med mig till tandläkaren, snällt som tusan ! TACK LINNEA DU ÄR BÄST <3  
Skriver mer imorgon  :)

21 december

21 december, tre dagar kvar till julafton. Inte alls långt kvar. Jag brukar gå och vara rätt deppig på julen fram till julafton. Fram till jullovet och detta jullovet känns extra speciellt på något vis. Jag har världens bästa pojkvän denna julen och jag hoppas verkligen hoppas att jag har köpt rätt julklapp till honom. Funderar på att köpa en lite sak till som bara är för skoj skull för imorgon när vi träffas skulle vi nog byta julklappar eller något. 

Skolan idag kommer förmodligen inte hända så mycket idag, vi ska ju till skolan såklart va med klassen en stund och sen ska vi gå till aulan för att lyssna på prästen och rektorn och Monica. Ska faktiskt bli trevligt att höra henne sjunga dock ganska otrevligt att lyssna på prästen och rektorn för dom säger alltid samma saker och det blir tråkigt må jag säga. Efter skolan vet jag inte riktigt vad jag ska göra men tar nog dagen som den kommer ! Ha de bra alla så hörs vi kanske senare ! 
<3

20 december

Goddag, idag snöar det glitter eller ja snöflingorna ser i alla fall ut som glitter. Skit fint och jätte mysigt. Snart ska jag krypa ner i min säng och kolla på en film eller flera, ska först ner och hämta några högtalare så att jag hör något. Hihih mina fungerar ju inte. Imorgon är sista dagen i skolan och jag längtar ! skriver mer ikväll PUSS !

18 december

inte långt kvar till julafton ! känns helt underbart just nu och alla bra känslor och det braiga humöret har kommit tillbaka. En djupdal blev till en högtopp på bara en dag. Igår åkte Linnea jag och Elin in till Kristianstad och shoppade, köpte Felix julklapp och nu hoppas jag verkligen att han kommer tycka om den. Har kvar kvittot utifall att han inte ska göra det. På kvällen åkte jag och Elin till Felix och spelade lite fifa med han och Oskar, det var faktiskt väldigt väldigt trevligt och idag ska vi dit igen. Dock ska jag sova hos Felix. Imorgon ska vi ha fika här hemma för släkten och jag ser framemot de brukar alltid bli så himla mysigt ! 
Älskar min släkt ! <3

17 december

Lovar att förklara när jag har ork till de.

Kan ju säga att morgonen än så länge är bra, dagen kommer säkert ha sina motgångar och jag hoppas att jag kan möta dom på bäst sätt, ett glatt humör och ett leende på läpparna även fast det tar emot att le ibland. Speciellt nu, speciellt idag. Ibland borde hela världen köra ner sitt huvud i sanden, alla problem borde försvinna och känslor borde inte finnas! Känner att jag har all rätt i världen att klaga idag efter gårdagen.
Ska i alla fall spendera dagen med Elin och Linnea tror jag. Kanske träffa Markus också. Känns lite som det finns så mycket jag behöver ha sagt och dom ha sagt till mig. Idag är en riktigt fredagsmys dag, eller inte som vanligt. Shoppa det sista innan jul eftersom julafton är om en vecka. Känner inte att denna julen kommer bli lika bra som förra men man kan alltid hoppas? eller?

Ska inte träffa Felix idag, skulle egentligen ha gjort det men vi tar det imorgon i stället.


Ir:
Det bästa med gårdagen var absolut fikat med Flickorna( eve, beckis och Dentback!). 
<3


16 december

ingen bra dag, ingen bra helg. skriver när jag mår bättre

14 december

tio dagar kvar till jul,
en vecka tills vi slutar.
JAG ÄLSKAR VERKLIGEN SKOLAN NU.  Låter kanske dumt för jag har gått två dagar men jag älskar verkligen den, hur trevliga människor som helst och bra indelning av grupperna. Allting går framåt. Har sovit en stund mest för att jag blir så trött i kroppen när jag går och är kall hela tiden. Det är så fruktansvärt jobbigt jag har fortfarande inte blivit helt varm i kroppen utan sitter fortfarande och fryser. Tänkte gå ner och baka lite om en stund mest för att jag själv är sugen på choklad ! hörs sen ! <3

13 december

Lucia är här och det är ju faktiskt en mysig tradition dock har jag inte firat den så bra. Lite glögg på första lektionen, helt okej. 
Nu är det ju faktiskt såhär att idag var första dagen på linnéskolan här i Hässleholm och jag måste säga att det kändes speciellt att komma hem innan fyra. Åkte dit i morse mådde riktigt illa hade huvudvärk och jag hade sovit ungefär 20 minuter. Det gick ändå ganska lätt alla lärarna är jätte snälla och jag känner redan nu att jag trivs även fast jag kanske inte pratade så mycket med många idag pga att jag knappt har någon röst. Det var dock fler än jag som var trötta efter igår det tog hårt på krafterna att vara uppe och festa hela natten på en söndag! Roligt hade vi dock och mysigt vare! Felix var med och Oskar, Tommy, Jonas, ELIN, LINNEA, BECKA och JOSEFIN! Trevligt värre. Blev vilda danser, tjutande sångröster och en helt galen kväll fullt mycket massa trevliga folk på björket och så ! Lätt de bästa björket jag någonsin varit på! Träffade folk som jag inte har träffat fler månader och det var trevligt, Vid två åkte jag Oskar och Felix hem till mig, och sov en stund sen var de bara att till att gå upp igen  ! INTE OKEJ. Tackar allt trevligt folk för igår !   


12 december

OM några minuter ska jag göra mig klar för att träna det ska bli kul faktiskt ! Aja, sen kommer linnea hit och det ska bli as roligt mest för att hon är lika galen som jag , ikväll kommer förmodligen min pojke hit med sina kompisar och några till av mina kompisar för då blir de party sedan drar vi in till Hässleholm för att gå på lussevakan på björket. Ska bli riktigt roligt, Efter lussevakan sover Oskar och Felix hos mig och det gillar vi starkt !! 

bilden är från siesta-10



11 december

hejhejhej, var upptagen igår så jag hann inte skriva så mycket och det kommer nog inte bli så mycket skrivande denna veckan. Just nu sitter jag framför tvn, idag vaknade jag upp med en varm Felix bredvid mig, finns verkligen inget mysigare. Vi gick upp och åt frukost och sen åkte han hem. Då började jag och mamma baka pepparkakshus, det var roligt och resultatet blev ännu roligare eftersom mamma har ritat husen själv. Domblev lite knasig, nu laddar ja inför imorgon med att bara ta de lugnt, imorgon är det lussevaka och gissa vilka som kommer då Felix och oskar de ska bli roligt att visa dom ett lite bättre ställe än altona ;)

9 december

sitter just nu i sängen har duschat och fixat mig inför sängen, Det är riktigt skönt att tvätta av sig sminket. Imorgon är sista dagen i skolan och jag måste in till syv, inte okej för om hon inte är där får jag frispel och då byter jag i alla fall och skiter i den jävla lappen.  Haha, Ska snart sova för jag ska upp tidigt imorgon, känns inte heller helt okej men helgen kommer säkert bli jätte bra, imorgon får jag ju mysa med världens bästa kille med idolfinal och hoppas också på lite glass ! Det är kallt ute men glass är fortfarande gott, jag ska lämna in datan imorgon och få mina pengar tillbaka för den och hänglåset också. Känns bra ! Fast lite sorgligt. Kommer sakna den men ska önska mig en ny eller spara ihop pengar till en för kommer verkligen sakna att bara slänga upp den i knät när jag behöver den...
Sista orden för dagen blir godnatt !

9 december

jag var arg och tråkig igår när jag somnade så idag är jag också arg och tråkig. Mår inte så jävla bra just nu, blir säkert bättre senare men just nu mår jag dåligt och ja jag får skriva i min blogg att jag mår dålig för jag får klaga i alla fall här. 
Hoppas dagen blir bättre, den kanske blir sämre man vet ju aldrig, ska i alla fall gå till bussen om en halvtimme åka till skolan och försöka skratta försöka vara glad, kanske inte lyckas men då har jag i alla fall försökt. har inget mer att plugga på nu och jag ska lämna tillbaka alla böckerna och imorgon ska jag lämna in min data. SUCK..
ska även prata med Felix om hur han vill göra imorgon. 
Idag är en sån dag när jag är riktigt trött på livet men jag har kanske mina stjäl. Får upp till kyrkvillan ikväll mest för att jag blir lycklig av att vara där, att sitta och prata med beckis är det bästa jag vet för hon förstår.
skriver kanske mer sen när jag mår bättre. 



8 december

sitter just nu på matten och tråkar, felix svarar inte för han badar. Idag ska jag verkligen plugga till provet imorgon känns mindre bra faktiskt. Tror inte jag fick ha mitt idrott och hälsa A prov för Annika. Inte okej verkligen inte okej. Har haft företagsekonomi idag och har en samhällslektion kvar men vi skulle bara spela på den så jag får kanske gå tidigare så jag hinner med rätt tåg hem så jag slipper sitta och vänta som vanligt ?! vad gör jag för fel, väljer alltid fel tåg.. Hörde att det kommer nya tider på söndag ? måste verkligen kolla upp de. 

Annars rullar livet på som vanligt och det är rätt gött. 
PUSS !

7 december

det finns nog ingen som gör mig så lycklig som Felix. Träffade honom idag och jag blev jätte lycklig när jag såg hon sitta där i soffan brun och glad. Jag är dock avundsjuk på hans bränna för den är lagom och helt perfekt. Jag har även varit på stan med linnea idag och det var super trevligt, gick även med mamma en stund efter mötet, var också kul :)
Nu ska jag sova, puss <3

6 december

Funderar på att springa ner och hämta något varmt att dricka för här är sjukligt kallt :O WOW säger bara ligger och fryser inte alls roligt. Får skynda mig lite också får nog börja plugga nu också innan p.d mest för att det är ganska mycket och jag måste kunna de perfekt på torsdag. PRESSSSS !! känner för att hetsa som tusan här på bloggen idag men vet inte riktigt hur !? Ajaa, ska starta min gamla data sen för att lägga över bilder från min bärbara till den. Hahah kommer nog gå bra! eller ? 



6 december

vissa dagar är jobbiga, andra är mindre jobbiga. Idag är en dag som är någonstans där i mellan. Jag känner mig glad och så men samtidigt väldigt nere. Ajaa, ska plugga efter Paradise hotel tyska eftersom jag har tyskaprov på torsdag och jag måste göra det för att snygga till min resultat. Jag ska nog ta en huvudvärkstablett och sova en halvtimme innan paradise hotel börjar för då kommer jag kanske vara pigg när jag ska plugga, provet är ju faktiskt viktigt.

6 december

Skriv inget igår även fast jag lovat det men precis när jag skulle göra de smsade Felix. Blev nog den lyckligaste kvinnan på jorden då. Haha. 
Han var hemma i alla fall och nu längtar jag bara jätte mycket efter honom. Puss på honom. 

Skolan idag är ganska opepp på de. Lång dag så jag ska ta med huvudvärkstabllet. Får alltid jätte huvudvärk på måndag sen sitter de i hela veckan. Det är ganska oskönt. Kan berätta att igår skadade jag knät så nu haltar jag mig fram och det är riktigt jobbigt, bara jag inte missar tåget till malmö idag, hoppas faktiskt att det är lite försenat. Hihi. Nejmen jag skriver mer senare. 



5 december

godmorgon, sitter här i min underbara säng, som jag bäddade rent igår, jag dammsög även golvet eftersom jag såg en dammråtta och fick panik. Hahah. Lite rolig är jag. klockan tolv står jag och städar mitt rum, men de behövdes, sen gick jag och prinsen och la oss, han fick halva sängen för sig själv så jag hade en nöjd hund i alla fall. Nu ska jag gå ner och äta frukost eller ja första ska jag ta på mig sen blir det frukost och efter de ska jag dra mig ner till tåget för att åka in till stan, för idag ska vi spela cup. Det ska bli himla roligt och ja hoppas vi spelar lika bra som förra cupen. 
När jag kommer hem ska jag skriva mina utmaningar och skriva dagens låt. För det var det dåligt med igår ! ibland har man mycket att göra ! 

NU KÖR VI FLICKOR ! 



4 december

skriver två utmaningar imorgon för jag måste sova nu ! hörs !

4 december

precis ätit lite, blev fetaost, vitlöksbröd och pommes, ikväll ska vi äta spaghetti och köttfärssås, det ska blir super gott. 
Nu ska jag ut och gå med vovven min sedan får jag nog ett sms av rebecka om att jag ska upp och möta henne på hemköp, så ska vi handla godis sen hem till mig och förmodligen blir det väl lite snöbollskrig. Vi får se. Skriver mer senare ! :)

4 december

RÖSTA PÅ MIG ! 
Favorit kläder, skor, smycken och mode accessoarer samlade när du handlar online - www.Mylovebasket.com

4 december

Mamma väckte mig ganska tidigt idag för hon skulle ha min kamera nu när hon och pappa ska till Köpenhamn över natten. Hoppas dom får det trevligt. 
Jag ska snart gå och fixa till lite frukost till lilla mig sen får jag väl ta en promenad med min lilla älskling mest för att det är skönt att vara ute och gå på morgonen. 
Ikväll kommer flickorna hit och det kommer nog bli lika trevligt som alltid har inte träffat dom på riktigt länge. Det ska bli skönt att börja här i Hässleholm bland alla vänner och så. Får nog köpa hem lite godis som jag kan sitta och mumsa på ! :)



3 december

Nej nu ligger jag här sur som satan i gatan. Minnah hon är inte bra någonstans och jag tycker inte alls att hon skulle gå vidare till idol finalen nej hon skulle åkt ut då för längesen när hon åkte ut hon skulle inte fått stanna kvar. Olle var bättre så är det bara och ni som inte kan höra skillnad på en bra röst och på en mindre bra röst kan sluta kolla på idol nu. Vinner inte JAY nu så blir jag galen och då kommer jag verkligen aldrig mer kolla på idol. 

Blev glad nu när min hund kom in och la sig på mitt ben för han ville kela. Så söt är han. 

GODNATT eller något ! 

saknar Felix och vill att han ska komma hem.


3 november

Dagens låt går till DANIEL ADAMS-RAY
Daniel Adams-Ray – Dum av dig
Håll i mig och släpp aldrig taget
Tänk om jag faktiskt gick av
Förlora mitt nyfunna hopp
Allt jag kom var till ett stopp
Svartskalle stoltast i staden
Spritt språngande galen
Faller jag nu går jag sönder
Dom kommer peka för alla har hört det
För jag blir så Dum av dig	



3 december

sitter i soffan och kollar fab 5, funderar på att byta program för detta har jag sett hundra tusentals ggr :) 
Ajaj, har mycket att göra på bloggen idag känns det som men det har jag ju inte, jag ska göra min utmaning och jag ska lista dagens låt. Aja, nu ska jag fortsätta kolla på tv och bara slappa. Bror min åker snart på cup i stan.

3 december

hejhejhejhejhej.. 
Ligger i min säng med huvudvärk och dricker nyponsoppa, så himla gott ! Idag kommer de inte hända så mycket eftersom mitt huvud smärtar. Ska nog kolla på någon bra film och be mamma handla hem lite godis för de är ju faktiskt fredag. Så ikväll blir de en lugn kväll med familjen.  



2 december

Imorgon ska lilla Alice till skolan och det känns sådär. REMO och JULIA på tv, kan de bli bättre ! NEJ ! 
Nej ska snart gå och lägga mig så att jag orkar med dagen imorgon ska även fråga mamma en sak och hoppas att hon säger ja annars blir jag galen på henne !

2 december

svar på kommentaren av Karin

Jag ska byta till Linnéskolan här i Hässleholm och det är för att jag inte alls trivs med att pendla till Malmö varje dag. Jag känner att det inte passade mig så bra som jag hade hoppats på.

2 december

dagens låt är
David Gray – This Years Love
Lyssna och njut !



This years love had better last
Heaven knows it's high time
I've been waiting on my own, too long
When you hold me like you do
It feels so right, oh now
Start to forget how my heart gets torn
When that hurt gets thrown
Feelin' like I can't go on.


2 december

Nu är de på gång jag ska byta skola och det är jag verkligen lycklig över. Jag har även fått en olidlig huvudvärk nu och de är inte roligt överhuvudtaget. Aja, nu ska jag snart äta sen ska jag chilla mig genom kvällen. Funderar dock på att räkna matte mest för att de behövs.

2 december

Har precis bakat lite med mamma, idag blir det lussekatter och mina chokladkakor eller ja chokladpuffar fast annorlunda, as goda är dom. Mamma gjorde degen till lussekatterna. Det kommer bli så mumsigt.
I choklad sakerna är där knäckebröd och russin och dom blir riktigt goda med ljuschoklad nu gjorde jag dock dom med mörk-choklad och det fungerar ju lika bra. Man smälter bara choklad över ett vattenbad sedan lägger man i knäckebrödet och russin efter smak. Sen lägger man upp dom i små klumpar på ett bakplåts-papper och låter dom stelna. Sen är det färdigt och då är det bara att njuta ! 


2 december

godmorgon, ligger i min säng och kollar på tv, mys. Ska snart försöka äta lite frukost och sen ska jag och mamma baka och det ska bli roligt :) 
Aja skriver mer senare !

22 dagar kvar till JULAFTON !

1 december

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8210723.ab
Har pratat med Felix nu och jag känner verkligen att jag saknar honom riktigt mycket och jag tycker att han ska komma hem nu. För jag vill bara krama om honom och pussa på honom. 

I alla fall så tänker jag inte gå till skolan imorgon för jag mår fortfarande dåligt i magen och nu tänker jag gå in på toa och göra mig i ordning för sängen för det är där jag trivs bäst när jag mår såhär. Ska fylla på min vattenflaska och försöka se livet från den goda sidan, snart kommer Felix hem och jag tänker på något vis försöka träffa honom innan helgen jag bara måste göra de ! 

Tänkte också meddela att första december är snart slut hoppas ni har njutit av denna dagen ! 


SOV GOTT MINA VÄNNER ! <3

1 december

mina favorit bloggar just nu

http://nemo.myshowroom.se/

http://missbuttercup.blogg.se/

http://ellamarie.blogg.se/

http://kanal5.se/andreaswijk

http://www.paow.se/



1 december

luktar riktigt gott från köket, mamma är en bra kock, HAHA, men vilka mamma är inte de ?  Jag ligger här med datan i knät och ska snart skicka iväg ett sms till Felicia om cupen i helgen, om jag ska spela och vilka tider och så. Jag är dock fortfarande jätte trött och efter maten ska jag börja göra min matte och tyska. Får se hur de blir med de, hihih
hörs sen <3

1 december

sjukt mysigt att december är här, nu är de bara 23 dagar kvar till julafton, ska bli så himla mysigt. Ja idag hade jag faktiskt inte tänkt göra så mycket kanske gå ut och gå med prinsen, duscha och plugga matte för de behövs verkligen. Jaja, ibland mår man dåligt ibland mår man bra och ibland glömmer man helt enkelt bort hur de är att må bra så just nu önskar jag att jag mådde bra för de var rätt längesen nu. Ajaa man kan inte få allt man önskar sig. Ska nog ta lite nya roliga bilder idag så jag får upp lite nytt och roligt här på bloggen, de gillar ni väl ? 
man kan inget annat än att älska bilden !


RSS 2.0