31 december

gott nytt år från lilla mig här i stockholm!
:)

Hejhej bloggen var ett tag sen nu. Har de ...

Hejhej bloggen var ett tag sen nu. Har de himla bra här hos min man och ikväll ska vi ha nyårsmiddag hos oss och det ska bli skojsigt ! Så nu håller vi på att städa och fixa ska snart laga mat, ikväll blir de Oxfilé !!!:) gott :) hörs sen :)


24 december

Har haft den bästa jul någonsin med släkten och familjen. Har verkligen varit sååå mysigt! NU håller jag på att packa och jag måste säga att jag är himla dålig på det! Ska upp till min man nu fram till den 6 januari och det är lite klädpanik! Tur att de är mellandagsrea nu om jag skulle ha glömt något! Det är 13 dagar och jag är osäker på vad jag ska ta med mig.. usch det kommer vara kaos i mina väskor. Måste ju ha med skor dit också eftersom de är nyår måste jag ta med kläderna till de också! Men de löser nog sig! Det gör de alltid!
Nu tänker jag packa klart och sen kollapå grey´s anatomy! för de är sjukt bra!
god fortsättning alla!

24 december

Ville mest bara önska alla en riktigt god jul nu innan jag går och lägger mig. Ska försöka vakna så att jag hinner se julkalendern imorgon alltså på morgonen för jag menar de är ingen sport att se den på kvällen, plus att jag verkligen vill se vad jag får i min julstrumpa! åhh, ska somna så de går fortare tills de är morgon.
Pusspåeralla!
nu borsta tänderna sen sängen :D

23 december

en iphone 4s har nu fått ett nytt hem alltså mitt. Tycker redan om min vita skönhet så fruktansvärt mycket men inte lika mycket som de vi ska få i julklapp imorgon!
nu håller jag på att överföra en massa saker från min itunes och förhoppningsvis alla mina kontakter och bilder. gud vad jag verkligen inte älskar att göra detta. ha-ha ska gå ner och värma en lussebulle, ta ny cola sen ska jag börja slå in julklappar helt galet att de är julafton imorgon. dock köpte vi inga bingolottor idag synd faktiskt ;/

nej nu får jag leka tomte en stund!



23 december

har jobbat från klockan 8 till 12 idag och nu har jag precis avklarat ett avsnitt grey´s antomy som förövrigt är sjukt bra! Nu ska jag, mamma och rasmus åka och hämta våra telefoner och ska även fråga mamma en liten fråga hoppas hon är villig till den! Skriver mer senare !



22 december

ett ord räcker, du är läcker..
och jag saknar dig! 

ikväll blir de party inte inbart med brudarna utan även med massa annat trevligt folk!
så jag hör av mig imoron efter jag har jobbat färdigt!

22 december

julavslutning.. och skönt ska de bli!
ska vara i skolan i drygt en timme sen går jag ner till pappas work för att hard workworka! haha..
Ska skruva ihop garderober med min bror! Ska dock köpa julklapp till min bror idag, vet inte vad jag ska köpa, åhh :O
Står här vid datan och lyssnar på familjen! Vill verkligen att de ska bli sommar,sol och siesta nu!
Om två dagar är de iallafall julafton och jag längtar som tusan :)



21 december

hejsan,
sitter här i mitt vinterland. eller ja här är inget vinterland men jag hoppas att de snart kommer snö. Jag vill verkligen inte sitta på julafton utan snö...
Det är tre dagar kvar och jag längtar fruktansvärt mycket.
Sista riktiga dagen i skolan hade vi idag och vi avslutade terminen med ett prov som de faktiskt gick bra på. Hatar att jag måste sitta och vänta tills vi börjar igen för att få reda på betyget.
Nu ska jag strax träna så jag drar på mig träningskläderna nu.
Imorgon ser schemat ungefär ut såhär,
skolavslutning-> jobba -> festsomfanochkulskadebli.



19 december

För er som undrar kommer tävlingen avslutas den 23 alltså på fredag ! :)

Woop idag är en stressig dag och jag kommer inte hinna skriva här så mycket idag eftersom jag åker direkt hem efter skolan, äter och sen sticker jag till träningen och efter de ska jag plugga och verkligen plugga stenhårt har två prov imorgon och det ska göras och de ska göras bra!

hörs när vi hörs.

18 december

Nu har jag stressat igen och kom helt plötsligt på att mitt egna företag inte behöver vara klart förens efter jul. Hur bra är inte de?! Jo jätte bra då slipper jag stressa jätte mycket ikväll även om jag vill ha mycket gjort så behöver inte allt vara färidgt och det är faktiskt väldigt väldigt skönt!
Nu ska jag börja skriva om marknadsföring! önska mig lycka till och hoppas att jag får ihop till ungefär en sida.
'


18 december

hejhej, det har varit en hektisk dag och nu avslutar jag den med att sätta mig framför datan och försöka göra färdiigt mitt egna arbete i företagsekonomin, kunde inte sova igår och de resulterade att jag låg fram till 2 och läste i min företagsekonomibok.
Började dagen med att träna och ja visst var de så jävla skönt som jag hade tänkt mig. Älskar att träna, måste börja göra de oftare... hmpf..
Efter träningen hade jag 30 minuter på mig att fixa till mig innan vi skulle till min faster på vårt årliga julfika som verkligen är så himla mysigt.
När jag inte åt super god choklad låg jag och molly och mös och lekte, det är verkligen så himla roligt med små barn.
Nej nu måste jag verkligen börja plugga!
hörs imorgon!

17 december

Jag behöver en paus och har nu bestämt mig för att kolla på de avsnittet av Paradise hotell som vi inte såg igår!
åHh fy vad jag gillar sånna skit program, längtar lite till big brother kommer på tv för jag lovar att jag kommer sitta bänkad och skaffa mig en massa favoriter. jag är verkligen en sucker för dåliga tvprogram.
Sen tänkte jag avsluta kvällen med att kolla klart på första säsongen av gray's and anatomy.
Snacka om en bra avslutning på kvällen.
Imorgon blir de som jag skrev innan plugg men även de årliga julfikat med släkten och träning! Woho.. det ska bli skönt att träna har varit så himla dålig med de på sista tiden men skolan har verkligen tagit musten ur en.
länge leve längesen!

17 december

Hejhej, sitter med företgsekonomin och håller på att göra ett eget företag. Det är ganska kul men väldigt svårt. Ska försöka göra de lite mer roligt att redosvisa genom att ha en power point till. För då kommer inte alla titta på mig och jag har så himla svårt för att redovisa då jag blir himla, himla nervös när jag ser att alla tittar på mig.

så kvällen går åt till de inte världens bästa lördag men eftersom jag inte har gjort de tidigare får jag göra de idag. Imorgon pluggar jag historia och företagsekonomi eftersom vi har prov i veckan. Jätte elakt att ge oss prov sista veckan. BUHU. men nästa söndag åker jag till min man och sen stannar jag där ett tag och de ska bli kul och spännande att fira nyår i huvudstaden.

saknar min lilla rebbe !


17 december

hejsan bloggis,
igår var linnea här och vi tog oss igenom 5 avsnitt paradise hotell norge och det var trevligt. käkade nästan en hel påse chips och jag menar de var ganska flottigt men gott. himla trevligt med sällskap igår i alla fall!

idag har jag inte gjort mycket annat än att sova, det är nämligen så att jag har världens mensvärk och huvudvärk (tur att den kom på helgen) ville inte missa mer i skolan.
Ska äta snart och sen ska jag plugga och det ska faktiskt bli roligt. Måste göra någonting, ska kanske ut och springa en runda sen behöver nog de.
måste berätta en liten rolig sak, det är såhär att min man har gömt brev hemma hos mig och nu har jag hittat två och jag är så himla nyfiken på vad de är i dom men tyvärr får jag ju inte de eftersom de står på dom att de inte ska öpnnas fören den 24 dec och det är en hel vecka kvar och jag är så himla nyfiken! det är ganska svårt att motstå.. skriver om de mer när jag hittar fler..
nu mat sen plugg!



16 december

Hejsan alla glada läsare!
vad händer idag?
har varit i skolan och det var helt okej men nu är jag trött som en liten gris men sova ska jag inte göra för nu ska jag städa sen kommer nog rebecka och linnea hem till mig och käkar chips och choklad och en massa andra lökiga saker!



15 december

lyssna på detta, helt okej bra faktiskt :)

TÄVLING

Hejhej, tänkte ha en liten tävling här i sammarbete med www.bloggtävlingar.com
i tävlingen kan ni vinna iphoneskal !
HUR TÄVLAR NI DÅ?
du ska skriva i din blogg en liten motivering varför just du ska vinna ett iphoneskal för ett värde av 500:-  i ditt inlägg ska du även länka till www.iphoneskal.se
Du ska även lägga en länk i inlägget på de skalet du vill vinna och även i en kommentar här på min bloggen.
Skriv en kommentar med er blogglänk och er mail så kommer jag utse vinnaren lagom så att ni får hem de innan julafton!
Det är ju en perfekt julklapp till nära och kära!
SÅ KOM IGEN OCH TÄVLA NU!

15 december

Här kommer lite tips på snygga klänningar till jul och nyår. Klänningarna kommer ifrån Nelly.com
Julafton
399:- på nelly.com                  349:- på nelly.com                479:- på nelly.com
One Shoulder Velvet Dress SEK 399, Pearl - NELLY.COM Alyssa Bow Dress SEK 349, Te Amo - NELLY.COM Printed Sequin Tunic SEK 479, Three Little Words - NELLY.COM
349:- på nelly.com
Lydia Snake Print Dress SEK 349, Oneness - NELLY.COM
Nyår:
399:- på Nelly.com                  499:- på nelly.com              349:- på nelly.com
Spotta Dress SEK 399, Vila - NELLY.COM Duna Dress SEK 499, Sisters Point - NELLY.COM Aslisia Sequins Dress SEK 349, Oneness - NELLY.COM
449:- på nelly.com
Satin Mesh Bandeau Dress SEK 449, Elise Ryan - NELLY.COM

15 december

JAG har så himla tråkigt just nu, ska sätta mig och läsa igenom företagsboken, eller de avsnitten som handlar om de egna arbetet vi ska göra. Ska sätta mig med de i helgen för jag behöver verkligen få de gjort. Funderar på att göra en riktigt snygg Power point för att stila lite! Jag ska försöka mig på att sälja smycken på en hemsida på internet eller jag ska inte försöka på riktigt ska bara skriva ett arbete om det! Vår ekonomilärare tar dö på oss och jag gillar inte riktigt det men så är de när man går ekonomi, eller jag har fått höra det i alla fall!
Här kommer ett litet bevis på att jag har tråkigt!
make animation
Make animation

15 december

hejsan,
usch och fy vad jag är stel i kroppen har nog stora knuter i axlarna! Inte alls skönt.
Hade inte så många lektioner idag men dock en redovisning och ett prov och det känndes ändå helt okej bra.
Nu funderar jag på att fira min läxfria dag med chokladpudding!? Känns som en bra idé men är egentligen sugen på något helt annat!
Sen ska jag bädda ner mig i sägen och kolla på någon bra film eller på v får se hur de blir med det!

Köpte julklapp till min man idag och nu hoppas jag verkligen att han blir skit glad över de!
Kände mig verkligen jätte snäll när jag betalade för jag hoppades att han i kassan tänkte "vilken bra flickvän du är" hahah :)


skriver mer sen PUSS




14 december

hejsan bloggis!

Jag är förkyld och de är inte skönt! Känner ingen lukt men jag får stå ut endå! Har en riktigt lång dag framför mig. Ska skriva ett prov och sen är de redovisningar som gäller! Kommer inte hem vid tio ungefär och det känns halv bra! Vill bara vara hemma när min näsa är såhär dum.. ha-ha..
Det kommer ändå bli en rolig dag eftersom vi ska avslutning på vårt USA-projekt idag! Det ska VERKLIGEN bli skönt för de har varit jobbigt och stressigt! Sen hoppas jag på en snäll sista vecka!




13 december

GURKA OCH DIPP underlättar pluggandet!
Det är så himla gott och jag vill äta de varje dag och hela tiden!
men nu börjar twilight snart så nu ska jag förflytta mig på sängen :) :) :)


13 december

hejsan alla glada människor!

Känner mig otroligt dukitg idag. Jobbade över i skolan utan att faktiskt klaga och det kändes skönt dock var de väldigt tråkigt att de redan var mörkt ute när jag åkte hem sen.
Måste säga att skånetrafiken är kassa och fulständigt värdelösa! Jag får varje morgon chansa på om jag kommer att komma till skolan eller om jag kommer komma försent pga av alla tågförseningar/inställda tåg. Det orkar ingen och de står inte ens när bussen går härifrån och de är också himla jobbigt! Ska ni ändra tiderna och lägga in fler tåg får ni fan sköta de bättre än såhär annars får ni jätte gärna komma till min skola och förklara varför jag är sen varje! TACK!


Nu, ska jag sätta mig med lite skolarbete för just nu är de det som är viktigast! Sen ska jag avsluta kvällen med twilight och fhv ringer min man också! Gud vad jag känner att mitt liv bara rullar på och så men de är så otroligt stressigt har nog inte sett någon i min klass idag förutom vår grupp som arbeter tsm men resten av klassen var som borta trots att vi ha alla lektioner tillsammans idag!

13 december

GODMORGON!
Lucia idag och dagen till ära har vi fått sovmorgon, hur bra är inte de?
Nu ska jag dra på sminket och fixa håret sen ska jag käka en lussebulle till frulle sen dra till skolan!
skriver mer sen !




12 december

Min man har åkt hem och lämnat mig kvar här... tur att vi ses igen om två veckor.. åhh

Sitter och dricker te och har precis gjort geografi arbetet som jag och linnea skulle gjort igår. Hade tankarna på något annat och glömde helt bort de. Fan också tänkte jag när jag tittade på mobilen och såg att hon hade skickat sms.
Kollar inte på mobilen när jag är med mannen min vet inte varför blir bara inte så. Nu har jag gjort klart de i alla fall och hoppas hon kommer tycka de är bra.
Nu ska jag fixa till håret och ansiktet så inte folk ser att jag är trött hahah eller de är nog ingen som bryr sig.

9 december

jag måste bara få beskriva kärleken till den svenska björnstammens nya låt "Svalkar vinden". eller ja de går inte beskriva, den får mig att känna något litet pirrigt i magen. Jag vill bara dansa och vara glad, puss på min man och dansa tills natten blir dag. Det är inte så mycket drag i låten men de är det som gör den så himla, himla bra!
Dessutom älskar jag verkligen den svenska björnstammen!
Så just nu sitter jag och gör konstiga rörelse som jag kallar dans för ja nu dansar vi till dansmusik igen!
hihi!
Hörs senare

p.s. hoppas någon vinner idol! d.s.




9 december

hejhej..
Har precis gjort mitt danskaprov och det gick faktiskt ganska bra. Skrev på det mesta även fast jag var osäker. Nu sitter jag och monica i ekonomidatasalen och ska skriva lite på vårat ekonomi arbete.
Fick ju reda på att vi inte har någon f.ek idag och de var fett störigt så nu har vi håla till 11:20.
Sen ska jag gå och handla godis för tian jag hittade i min ficka och de gjorde mig verkligen överlycklig!

9 december

Godmorgon bloggis.
Har precis kommit ur duschen. Det finns ju inget skönare än att duscha på morgon. Tog sovmorgon även idag känns inte jätte bra för jag blir alltid skit stressad när jag gör det. Tänkte ändå skriva ett litet inlägg här på bloggen!
Vad hände då en fredag som denna? Jo det är idolfinal, min man kommer ner och de är fredag!
Så om de inte blir en trevlig kväll så har jag missat något av sakerna!
Vi hörs senare för nu måste jag dra på mig kläder och äta frulle!

FREDAGFREDAGFREDAG!


8 december

skriva klart historian och städa står just nu högst upp på listan, är verkligen ingen höjdare på franska revolutionen men jag försöker. Nu jävlar gör jag de bara och lämnar in det för jag orkar inte skjuta upp det mer. Ska försöka skriva lite på företagsekonomin innan jag sen går och lägger mig! Gör så mycket som möjligt idag för jag vet att jag inte kommer orka de imorgon! Ska försöka räkna lite på matten imorgon när jag kommer hem för den har jag glömt i skolan och då blir man faktiskt sur för de är något jag verkligen skulle behöva!
Så nu säger jag "lycka till", till mig själv och godnatt till er så hörs vi imorgon förmodligen kommer lite roligare inlägg då! Ska försöka hitta julens bästa klänningar och lite tips på nyårsklänningar! Nu har jag ju hittat min och är väldigt lyckligt förälskad i den!



8 december

hejsan bloggis!
Har legat och sovit på soffan och det har faktiskt gjort gott är inte alls lika förkyld längre! Får nog ta och vila ut ordentligt i helgen, tycker dock synd om min man som får va här då ;/ hihih!
Saknar honom och längtar efter honom!
fast det gör jag alltid :)

Åhh jag har verkligen så himla mycket i skolan och jag vet helt ärligt inte hur jag ska bli klar med allt, dock är jag mästare på att skjuta upp saker och nu ÅNGRAR jag mig! Så ett tips till alla skolbarn där ute, SKJUT INTE UPP SAKER! direkt när jag kommer tillbaka från jullovet och egypten ska jag ta tag i allt jag ska göra direkt och direkt när vi får uppgifter ska jag börja. Jag behöver verkligen få lite diciplin på mig själv. Jag vet att jag kan få riktigt bra betyg om jag bara anstränger mig.
Ska även börja äta lite bättre så att kroppen vill hänga med. Så till frukost från och med måndag ska jag dricka hallonsmotihe och äta vitamintabletter eller (beroca) som jag verkligen tycker om! Mycket frukt under dagarna och inte så mycket annat skit som godis/kakor/läsk. Nu får de verkligen vara slut. FRUKT ÄR BÄTTRE ALICE!!!!
Får se hur detta går nu men jag vill verkligen kämpa lite!

8 december

har kommit hem från min tandläkare och det gick bra! Fick dock åka ersättningsbuss hela vägen till helsingborg var dock skönt eftersom jag sov hela vägen ner hoppas att jag inte snarkade. Hatar att jag gör de när ja är förkyld!

är verkligen kär i skorna på bilden sååååå fiiiiinnnnaaa !


8 december

tandläkarbesök idag känns helt okej förutom att jag inte kan andas genom näsan.
När jag kommer hem därifrån ska jag bara plugga och de ska bli skönt faktiskt! Gjorde ju faktiskt väldigt mycket igår och det kännes så befriande!
Längtar till imorgon när min man kommer hit och myser med sin förkylda lilla tjej!



8 december

nej men usch tog visst en timme sovmorgon idag. skönt!
Ska verkligen skynda mig lite nu så jag hinner äta frulle och så innan julkalendern för den är så himla bra och jag kan verkligen inte missa den!



7 december

nej nu kryper jag ner i min sköna sköna säng för att kolla en stund på tv innan jag stänger mina ögon för dagen, ska nog käka en chokladbit och ahlgrensbilar men mest för att de är så himla gott!

GODNATT på er alla!
sov gott och hoppas ni drömmer jätte bra drömmar!

hörs imorgon



7 december

Det blev ingen träning eftersom vi inte kunde komma in i lokalen, väldigt tråkigt. Var verkligen taggad på träning samtidigt som jag faktiskt behöver plugga så det var både bra och dåligt. Har precis gjort en lätt uträkning över vårt ekonomi arbete och ska nu forsätta på revolutionerna i världen, såååå kul!

Fy vilket fantastiskt liv man har när de bara består av att äta, plugga, äta, plugga, äta plugga och sen sova lite om man har tur. Nej men så illa är de inte men de känns som de! Inte alls roligt. Man vill ju hinna med så mycket mer saker som att vila lite ibland.
Nu ska jag sluta klaga för om jag har tur ikväll kanske min man ringer mig.




7 december

pluggmode on!
Ska sitta och plugga i drygt en timme nu innan jag åker ner till träningen!
Ska bli ganska skönt att få lite saker gjort faktiskt.
Ska bli så uppskattat att träna idag även fast jag ska ta de lugnt för min näsa vill liksom inte sluta rinna men jag vill verkligen träna idag.
Men nu ska jag börja läsa och försöka tänka bort facebook och så i alla fall för en timme!
HÖRS SEN !

7 december

Hejsan alla söta läsare?
VAD SÄGER NI om jag har en liten tävling där ni kan vinna IPHONESKAL?!
Kommentera gärna vad ni tycker!




7 december

Sitter på engelskan nu med Mysis och skriver om Hippies och ja det är faktiskt ganska roligt. Idag jobbar vi nog mest med Usaprojektet och jag menar de behövs verkligen då vår grupp ligger så himla långt efter alla andra.
Det är dock väldigt lärorikt! He-he..

Ska på mitt första elevrådsmöte idag och det ska bli himla roligt.

När jag kommer hem senare idag ska jag plugga och träna och det ska bli kul. Dock ska jag inte träna om jag mår som jag gör nu för träning plus förkylning lika med dåligt!

Vi hörs mer senare idag!



7 december

Hejsan bloggis,
kände mig så himla duktig igår efter att jag hade städat och plockat udan alla kläder som låt på golvet och nu bildar en stor hög som jag ska kasta ner i källaren om en stund.
Men innan jag gör det ska jag slänga på mig lite kläder och smink.
fina vänner

6 december

Åh hejsan bloggen!
USch och fy, det var skönt att åka in till skolan idag även fast jag verkligen mår skit dåligt! Skriv min engelska uppsats och var på den fiktiva lektionen. Känner mig väldigt duktig som kämpade de två timmarna i skolan! Hihi..
Nej men usch nu ska jag kolla på telefonpiraterna och Elsas värld men innan de ska jag faktiskt plocka undan på mitt rum de behövs verkligen, skulle gjort de innan idag men nej jag somnade pga min hälsa just nu och det var skönt och jag ville verkligen inte vakna fören jag mådde bra idag men så länge kan man nog inte sova!
Så jag skriver mer här imorgon fhv har hälsat blivit bättre då!

6 december

Hejsna bloggis.
Mår jätte dåligt idag men ska kämpa mig in på engelskan för vi ska skriva prov. suck...
Sen är de fiktiv kurs och efter de ska jag hem igen..
Jag hatar redan denna dagen. Ska plugga så in i bomben senare idag, dricka något varmt och städa lite. Fhv blir de nog en bättre dag.




5 december

det gick bra att ta sprutan och jag överlevde men nu har jag bråddis ! För om tio minuter ska jag vara klar att åka på cup! Kul ska de bli !


Hörs sen när jag kommer hem!




5 december

två par skor som jag skulle kunna "die for"

5 december

hejsan bloggen,
har haft en trevlig helg i Stockholm hos min andra hälft. Vi hade myskväll, gameade och var ute och åt på ett ställe som heter svartklubben, så himla kul! Vi fick komma in i de blindas värld och äta i totalt mörker, de var verkligen super häftigt.
Det hända dock en sak med min mobil som gjorde att den gick sönder och touchen har slutat fungera vilket är dumt. Men som tur är har jag en väldigt snäll pojke som hade en extra telefon som jag kunde låna eftersom jag får sms-biljetter till tåget.
Nog om de så inte tårarna sprutar ut över min krossade telefon.
Vi hade tänkt julpynta men vi är så himla dåliga på att komma ihåg saker så vi gameade ist och det var så mycket roligare! fast jag hade velat julpynta för de är så himla kul!



IDAG
Ska jag faktiskt gå till skolan vilket innebär att jag tänker hoppa in i duschen om exakt en kvart. För att göra mig i ordning. Duscha är de skönaste som finns på morgon! Speciellt i alldels för varmt vatten, mmMMMMMM!
Sen efter skolan eller rättare sagt klockan tre ska jag få en spruta i min arm och jag menar goosch det kommer verkligen göra ont och jag är så himla rädd och nervös inför de! Nej jag hoppas inte de gör ont men jag känner på mig att de kommer göra de! Ska få en spruta mot hepatit a och b nu inför egypten resan och då känner jag lite såhär att den börjar närma sig med storm steg! GUD VAD KUL DE SKA BLI!
Ikväll
Ska jag spela cup woopwoop !



känner att jag bjuder på bilden till 100%



2 december

hejhej, sitter på företagsekonomin och ska försöka starta eget företag och gosch vad svårt det är.
Det är dock på låtsas men jag vill starta en egen hemsida där jag lägger ut mina smycken. Jag har ju såklart blivit inspirerad av stylebytyra.com mest för att hennes sida verkligen är enkel och riktad till ungdomar.

Nej men jag nu längtar efter min man jättemycket!



2 december

Godmorgon
Uppe med tuppen och har precis kommit ur duschen! Så jäkla skönt. Nu ska jag slänga på mig kläder, äta frukost och packa färdigt innan jag sätter mig framför tvn för vakna med the voice och julkalendern!
känner mig jätte duktig som gjorde klart tyskan igår, kände mig osäker på om jag skulle klara de ett tag!
Men den blev ändå helt okej.
Slutade kvällen med att kolla på fråga olle dokumentären och pratade med mannen min.
Skulle tydligen ta med mig bikini och svarta kläder?
Då är min fråga, ska vi på begravning och sen bada och ha kul?
nej men skämtåsido, tror de kan bli en rolig helg!

REBBE! hoppas du gillar bilden!




1 december

FÄRDIG och nu ska jag kolla på Elsas värld!

mest för att de är så himla bra och för att femte avsnittet har kommit ut nu!

Efter de ska jag packa färdigt och hoppa in i duschen, raka benen och dra på en ansiktsmask är vad som behövs!



1 december

usch och fy vad det är tråkigt att skriva på tyska.. Det är så fruktansvärt tråkigt... BLÄÄBLÄÄBLÄÄ om någon frivillig vill skriva en text om The Rise of Evil till mig så får ni gärna göra det för min egen text suger. Det blir inte bra hur jag än gör så snart lämnar jag bara in den som den är. Hackig och nästan oläslig!
Ska läsa våran tyskabok sen mest för att jag måste och skriva tre frågor med svar och skicka in till vår lärare. SUGSUGSUG!
Är så fruktansvärt trött på allting idag.
vissa dagar minns man mer än andra.

1 december

håller på med tyska saken som ska vara inlämnat ikväll men nu tar jag en paus och går ner och tänder alla ljusen där nere och dukar snart kommer mamma med mat. Lite onyttig är jag idag men så får de bli när det är mamma och pappa som bestämmer mat.
Thihi pizza ska det vara ;) haha
hörs !

sommarsommarsommar!


1 december

hejhej,
somnade i sängen mest för att den är så skön. Nu tuggar jag tuggummi och dricker vatten för jag ska inte dricka cola idag heller och jag ska inte äta godis inte ens en liten bit!



Jag packar även lite eftersom jag åker till min man imorgon! Så direkt efter skolan imorgon sätter jag mig på tåget upp till stockholm och kommer fram precis innan han slutar jobbet! Perfekt!
Hoppas på en mysig helg!! HOPPASHOPPASHOPPAS!



1 december

Hejsan!
kommit hem från skolan, ska kasta mig i sängen med lite vatten ska nog även gå ner och se om jag kan göra lite gurka med dipp mest för att hindra sötbegäret!
Har en himla huvudvärk just nu och tror att de beror på att jag inte alls har ätit så mycket socker som jag brukar. känner mig väldigt duktig som orkar stå emot även fast jag har himla, himla ont i huvudet. Funderar på att kolla lite tv nu och göra lite läxa samtidigt, så koller jag på Hitler filmen sen!
Vi har kollat på den i skolan men jag har inte varit där alla gånger och nu ska vi skriva en "uppsats" om de och eftersom jag missade början känner jag att jag vill se den!
Duktig tjej.


Julkalendern började idag och den var riktigt riktigt bra !



RSS 2.0