30 maj

9e bilden: Någon i din släkt.



30 maj

Veronica Maggio – Snälla bli min
Börjar inlägget med den bästa låten jag vet just nu!
Finns just nu inte så mycket att berätta här i bloggen bara att imorgon ska vi köpa tält och lite annat smått och gott! 
Just nu känner jag att livet inte går vidare och jag vill inte gå till skolan om de ska vara som idag då ligger jag hellre hemma och mår dåligt än att gå i skolan med ett fejakt leende och låtsas som att allt är jätte bra när de inte är det! 

Hoppas dagen blir bättre imorgon i alla fall ska ju träffa becka och det kan ju bli roligt blir säkert dagens höjd punkt!
Är så fruktansvärt skoltrött vill bara ha lov!

30 maj

6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.



30 maj

Hejhejhejhejhejhej, jag hoppas verkligen att detta kommer bli den bästa veckan i mitt liv! Denna veckan är de siesta, håkan ska spela och the ark, den svenska björnstammen, daniel-adams ray m.f. ! 
Måndag idag och det är faktiskt en ganska kort dag i skolan och det ska bli jätte skönt vill egentligen inte gå dit är trött och små tjurig men ska tvinga mig själv. Ska lägga mig i sängen dricka mitt té nu i alla fall! 
Skriver mer när jag kommer hem! 
PUSS 



27 maj

5e bilden: En gammal bild på dig själv.

2007


27 maj

dramaqueen! 
Jag har inga kläder verkligen inga kläder! Arggh :@ hoppas linnea hittar sin tunika så att jag kan vara lite snygg ikväll! grr, och vi ska ha fest imorgon och vad ska jag ha för kläder då?! och nästa vecka på siesta ! HEREGUD ! jag kommer få gå naken! ;/
försöker tagga igång men de är svårt just nu när jag har mitt lilla klädproblem! Ska även till samma fest som min storebror och ibland känns de bra men vill inte skäma ut honom! haha, lite löjligt men vafan! 

Aja detta är ett förslag på kläder jag skulle kunna tänka mig kväll om inte linnea hittar tunikan! 

osminkat är galet fint ! 


27 maj

just nu städar jag! Ikväll blir de party och för en gångs skull hänger kameran med ! Det blir säkert en super kväll med trevligt folk och god dricka! Blir som en liten förfest till siesta som är nästa vecka och jag längtar så fruktansvärt mycket!
Det finns inte så mycket mer att skriva här just nu! Har lite bråttom så får skriva lite mer när jag är klar och då kan jag till och med lägga ut en bild på kläderna jag drar på mig till ikväll! 



25 maj

4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.



25 maj

godmorgon, här står jag fullt redo för att åka till skolan så är de 40 minuter kvar! Har suttit och funderat på vad jag ska ha för skor på mig och det blir mina favorit party skor eftersom vi inte ska gå så mycket idag! Skulle aldrig ta klackar om vi skulle gå en massa så idag blir de till att ta bussen hela vägen från skolan och hem eller nja kanske inte! Slänger nog ner mina lågskor i fall att det inte skulle fungera med dessa! Är helt säker på att inte MAJSAN läser nu så jag kan skriva att jag har gjort en liten tårta men jag vet inte alls om den är god för den har stått i kylen hela natten! Vi får se annars kan man ju bara kasta den. 
Just nu står jag och dricker te och myser lite med tanken om att de är ett tag kvar tills vi ska köra så jag hinner titta på nyheterna! WHOHO! 
Aja jag får skriva mer när jag kommer hem!
Ha´de gött ! 
puss



24 maj

Skriver lite snabbt sen måste jag springa upp och kolla big brother med storebror! Alltid lika trevligt.
Har bakat idag och jag tror att Maja kommer bli glad imorgon tänker inte skriva vad de är jag har bakat i fall att hon läser detta ! MOHAHAH ! :)
Skolan var ytterst tråkig idag och vi kollade på film hela dagen förutom på nationella provet i matte! Känns ju inte alls lönt att vara i skolan nu! Imorgon har vi ett litet prov i socialkunskap det är mindre roligt men ändå rätt lätt!
Var ute och gick en fem kilometer idag med favoriten och det var lika mysigt som alltid!
Nu har jag och mamma shoppat lite saker till moi och jag blev jätte nöjd ! Kommer in bilder när de har kommit hem till mig och är mitt ! :) hahah :D
Nu ska jag springa upp ! Sov gott alla glada människor så hörs vi mer imorgon bitti! :)

24 maj

tjosan hejsan, god morgon folket! 
Står här och skriver och lyssnar på världens (för tillfället) bästa låt " what are words ".
Så fruktansvrät bra! Ska snart dra på mig mina ur snygga skor och springa iväg ner till bussen!
Alltid lika bråttom men lär mig aldrig gå i tid så får skylla mig själv! Haha :)
Vet inte vart dagen för mig men saker som står på "att göra listan" idag är att färga håret gå en lång promenad och göra engelska läxan! Det är tre måsten! ´
Annars ska jag väl bara ta de lugnt idag och det ska bli skönt måste även plugga lite på lagar och sånt eftersom jag har prov i Socialkunskap imorgon och det är ju alltid lika trevligt!
såhär tänker jag faktiskt se ut idag även fast inte vädret är det bästa! :)

23 maj

2a bilden: En bild på dig själv.



23 maj

hejhejhejhej :)
Dagen har varit lång fast kort. Gick inte så många timmar i skolan idag och det var fett skönt och kommer inte göra de imorgon heller eftersom jag åker hem efter nationella! :) WIHO  ! :) tänkte att jag skulle ta några sköna bilder och lägga in idag men nej när man kommer hem har man ingen ström KUL där gick den planen upp i rök!
Nu han jag skriva lite innan jag går oh lägger mig och det känns ändå skönt!
jag älskar verkligen att sova men jag hatar att missa big brother för att jag sover som jag gjorde igår ;/ 
Denna kvällen slutade med en god smootihe, lite te och big brother med storebror och det är helt okej! :) 




21 maj


21 maj

tråkigt tråkigt ! :D jag gillar inte att ha tråkgit ! 

så jag tog en massa bilder på mig själv och det blev nog en bra och bara för de lägger jag upp den ! :)



21 maj

1a bilden: En bild på dig när du är som lyckligast.



21 maj

hejhej, ikväll blir de en hemma kväll och det ska bli skönt. Lägger nog upp lite bilder här om en liten stund.
Kvällen kommer nog bestå av en god smothie, lite té och en jätte bra film! 
Innan idag har jag varit ute och gått med min lilla favorit kille (hund) vi gick 7 km idag och det var riktigt skönt att gå i skogen och bara mysa och tänka. När vi sen kom hem blev de en god frukost och sen la jag mig i solen en stund och det var riktigt varmt och skönt! Älskar att de snart är sommar på riktigt så att man bara kan chilla på stranden i Åhus med helt underbara människor! 



20 maj

yo bro´s and my hoe´s ! :D
ikväll kommer en drös med helt underbara människor hit för lite planering och såklart för att få lite god dricka i sig! Har en trevlig kväll framför mig och hoppas att jag känner mig lyckligare efter kvällen! Har inte varit den bästa veckan i mitt liv precis ! :D hahah, skriver nog mer och mer när skolan slutar det är rätt mycket just nu! PUSS



14 maj

har städar klart och hade tänkt lägga in en snyggis bild på lilla mig men nej min kamera dog så får ta en om en stund! hahah :D
har städa klart och är fruktansvärt nöjd med mig själv har även satt ihop en ikeamöbel helt själv !
ikväll ska jag hem till min kära beckis och grilla med henne och några till som jag skrev i förra inlägget och det ska bli trevligt som tusan! tar med kameran så kanske de blir några fina pix ! :)

14 maj

hejhej,
jag har varit dålig på att blogga eller ja jätte dålig på att blogga ! och jag ber om ursäkt men jag har behövt en paus eftersom jag kände mig tvingad att bloggad och så vill jag inte känna!
Vad händer då idag ? Jo idag ska jag städa och dricka te och måla naglarna ska även träffa vänner för att grilla och mys plus att Tommy hänger med och det ska bli trevligt!
har hittat min kamera och ska börja fota lite roliga saker bl.a i skolan!
skriver mer när jag har städat !!

LÅT TIPS TILL ALLA ER SOM ÄLSKAR EXTREMT DÅLIGA LÅTAR SOM BLIR BRA! 
Eric Amarillo – Om sanningen ska fram (Clubedit Extended)

RSS 2.0