valborg

valborg idag hoppas på en trevlig dag !
trotts att vädret är lite tråkigt.

skolavslutningsklänning

Detta är då min skolavslutnings klänning.
köpte den nu i helgen och känner mig oerhört stolt.
ska hitta ett par snygga skor till och gå ner och sola
lite så man inte ser helt blek ut.  Det är inte alls långt kvar till avslutningen
och jag har inte köpt balklänning och min mamma tycker att jag har lite
för mycket panik. Men jag vill verkligen hitta DEN klänningen och inte bara
en klänning. Nej jag överdriver inte. Måste hitta två par snygga skor också.
mina barnbidrag flyger iväg denna och nästa månad. Plus att mitt smink är slut så
ska åka in nu i veckan och köpa nytt.

idagidagidag !

vet jag inte vad som händer men jag hoppas på något roligt !
Jag funderar stark på att gå ner och äta frukost  ! :)

något sånt här.

Nu tänker jag snart gå och lägga mig för att imorgon försöka vara i skolan utan att bli för trött. För efter skolan ska jag hem städa snabbt som satan sen in till stan med EMMS ! yes girls day i town. ! hahah eller något.
Efter jag skrev mitt förra inlägg här på bloggen så vände allt och jag blev jätte glad.
på träningen hittade jag en tjugo och det gjorde verkligen min dag. En dålig sak är att jag failade på nationella och att jag hundra blåsor i munnen. INTE OKEJ !
Ja nu har jag precis skrivit klart mitt svenska arbete så nu ska jag lägga mig i min sköna säng som bara står där och väntar på mig ! känner nästan hur den ropar på mig. Eller inte ;)

..

helvete, denna dagen var inte alls bra..

Godmorgon torsdag !

Känner mig mer glad än vanligt, har nationella i matte nu på morgonen. Jag ska lyckas för att jag vill lyckas och jag vet att jag kan lyckas. Sitter för tillfället och lyssnar på skivan som jag och Josefin ska använda idag när vi ska hålla dans lektion! YEAH :) haha. Våra klasskamrater kommer att hata oss. Nej men vi ska visa dom lite hiphop. 
Skriver nog lite mer när jag kommer hem. Ska nog kolla på teater idag trevligt som satan! Eller inte var någon "Romeo och Julia i Sarajevo", hoppas den är bra.



några av bilderna från igår !

'
MFF supportrar
Elins enkrona !

HIF ! :)


@ jojos hus :)

haha tycker om min rubrik eller inte. Sitter hemma hos josefin och väntar på henne och frida. Dom säger att jag ska komma hit och när jag kommer så är dom inte här. Haha. vilka vänner man har..

Vi ska i alla fall snacka om lektionen som vi ska hålla imorgon. Sen ska jag upp till hemköp och sedan hem för att skriva muntliga saken i svenska kommer nog gå rätt fort om jag bara kommer på hur jag ska börja.


tjugondeapriltvåtusentio

sitter och lyssnar på skit musik och tänker på att det är sjukt konstigt väder ute. De får verkligen inte regna idag! För idag ska jag och några till åka och kolla på HIF-MFF ! Kommer säkert bli kul som satan även fast de regnar man får helt enkelt klä på sig lite mer kläder så man inte blir blöt. hahah xd 
Nu på morgonen har jag hemkunskaps prov och det är inte okej eftersom jag verkligen inte kan de men hoppas att de är som förra året när man skulle kryssa i de rätta svaren.


"skolan"

Nu ska jag dra till skolan fixade precis ihop skivan till Nellie Pellie. ! 
Måndag är de värsta dagarna på hela veckan. Så grymt jobbiga och onödiga. Vi borde vara lediga varje måndag. De hade gjort livet så mycket lättare !

heeemmmaaa !

Hemma, har precis ätit och ska hoppa in i duschen.
Hade faktiskt roligt igår tack för de alla kycklingar !
kommer bilder m.m senare idag.

läger ?!

Nej jag orkar inte det är för tidigt på morgonen. Hoppas att man har de kul i alla fall. Christoffer, Evelina och Rasmus får liva upp vardagen xd Kommer dock hem i morgon igen och då ska jag plugga stenhårt på svenskan ! Yes. Denna helgen gillas starkt eller inte.!
Bilder kommer nog in på söndag någon gång ! :)

"you can have your heart back, sorry I broke it."

Heej. :)
Dagen har varit skit bra, skolan var helt okej. Mitt svenska arbete är snart klart ! Ska göra klart de nu i helgen. Nationella gick väl sådär. Är glad om jag får G :) Nu ska jag gå ner och kolla om de finns något att äta sen ska jag packa min saker för att åka på match. YES !? nej är verkligen inte sugen men ska göra de bästa av situationen.

"Hallå"

Ska snart till skolan. Har natíonella i matte nu på morgonen INTE OKEJ. Är hur trött som helst men ska göra de bästa av situtationen. Sedan kommer dagen bara rulla på känns de som. Ikväll har jag match och sedan i morgon åker jag iväg på konfa läger med mina små kycklingar !
Lägger nog in ett till inlägg innan matchen !

GE MIG SOMMAR NU !


9a1 ♥


"godmorgon"

Detta har än så länge varit en bra dag. Ska snart ta moppen och köra till skolan. Mest för att de är så himla skönt att köra hem sen. I alla fall så är snart denna veckan slut och det känns helt okej. 
Men en dag i taget och idag är de torsdag och de betyder träning. (som alla andra dagar) haha. Skit skönt väder ute. Mycket sol de gillar vi !


"dans"

Har precis varit och dansat det gick inte så jätte bra idag eftersom jag är jätte trött så nu ska jag snart gå och duscha så att jag kan slänga mig i sängen sen. Sova är det bästa som finns på hela jorden. ! 
Jag har verkligen hittat någon speciell nu. Så Mr.Hemlig kanske kommer igång igen. !? Eller vill ni de?
I morgon eller på fredag ska jag fixa så att man kan kommentera. LOVAR !

"en massa skit"

Har så sjukt mycket att göra denna veckan och förmodligen alla andra veckor en tid framöver. Jag önskar att jag bara kunde ligga still en minut och inte behöva stressa. Är sjukt trött på skolan. Fick VG på mitt musikprov och nu måste jag lära mig spela bas och även göra en ny intervju, trött på det. Skriver om bloggar på svenskan ganska kul faktiskt. Ska även börja gymma. Nu har jag träningar hela tiden och egentligen älskar jag de även fast jag är sjukt trött och sliten efteråt. Ska börja äta mina vitamintabletter igen.

ny vecka, nya utmaningar !

Hallå alla roliga, söta, unga, gamla, sexiga människor !?
det var ett tag sen jag var väldigt social här på bloggen men de ska de bli ändring på. Lovet är slut och nu är de skola igen. Jag funderar faktiskt på att ta moppen till skolan eftersom de är så jobbigt att gå hem. Haha. Jag är för rolig. !? eller? 
Har i alla fall fixat till mig lite nu och jag har ungefär en kvart på mig att bestämma mig men de blir nog förmodligen
moppen idag. eller?! haha xd

"match"

ska spela idag och jag är nästan sjuk YES säger jag bara. Måste verkligen till skolan eftersom vi snart har nationella i matte. Jag är sjukt nervös inför de.. Jag kommer nog inte klara de.

"hej"!

legat hemma och degat hela dagen. Skönt faktiskt, har dock blivit lite förkyld. Hatar det så extremt mycket vill verkligen inte vara sjuk det är så jävla segt :) I alla fall så vann Barca idag. Det gör mig glad, mest för att de nästan blev 1-2 som jag har gissat och för att ronaldo är så gullig xd eller något hahah .

home sweet home !

Nu har jag varit hemma sedan nio typ, skönt egentligen även fast jag har haft jätte roligt så är de alltid skönt att komma hem. Jag har duschat och kollat på film nu sitter jag och lyssnar på musik och funderar på vilka kläder jag ska ha idag. Lutar mot mjukiskläder men vet inte. Ikväll blir de lördagsmys med familj.
Igår var de fredagsmys med Gabbi, Emil, Andreas och talang, godis och mycket skratt :)
Tack Gabbi för allt !

"LOL"

Sitter just nu vi datan, har hur trevligt som helst med mig själv. eller inte ?!
Ska strax städa lite och efter de ska jag packa lite saker för i natt sover jag hos gabbi och ja det kommer bli så grymt kul för i morgon följer jag med henne till skolan. Min älskling till mamma har idag slingat mitt hår och det är jag väldigt glad över. Iite blondare lite snyggare, nej nu skojar jag allt lite med er.
Är även preliminärtintagen på skolan i malmö. Jag är världens lyckligaste tjej just nu !

linnea kom hem.

Jag saknar linnea sjukt jävla super dunder mega ultra mycket.
KOM HEM TYP IDAG ?

"go kväll"?!

träningen avklarad moppen är tankad och jag har köpt en cola :) 
träffade josefin, frida och kim på hemköp trevligt :) 
Nu ska jag duscha mest för att de är så jävla skönt och för att jag har tränat sen ska jag kolla på film och njuta av lite godis och min cola :)

"hejhopp"

Har verkligen ingenting att göra idag och det är hur fint väder som helst. Tänkte lite innan att jag skulle ut och köra lite moppe men sen kom jag på att jag inte har bensin och inte orkar tanka så ja det blev till att sitta hemma men nu kom jag på en idé så måste snacka med beckis ! :)

"träning"

Även fast att jag är trött som bara den ska jag på träning idag. Det ska bli så jävla skönt.
Har haft en ur mysig dag idag med Evelina,Rebecka och Frida. Vi gick och satte oss på ett café och blev sittande där i säker 1h och 30 minuter. Skit skönt faktiskt.

"stan"

Nu ska jag snart ta tåget in till stan med flickorna, vädret är kanske inte de bästa men det ska bli skönt att ta en fika och sitta och snacka lite. När jag kommer hem ska jag träna och det kommer bli sjukt skönt eftersom vi har våren första träning på gräs idag. Det känns så grymt bra.
Det gör att jag längtar till sommaren ännu mer.
see ya !

vilodag

Tjenis,
idag har jag bestämt mig för att bara vara hemma. Plocka undan på mitt rum och ha en liten ta hand om mig själv dag för i morgon klockan åtta ska jag åka till samlingen innan min första match någonsin med FC-Hässleholm.  Så det kommer antagligen komma in lite bilder och annat skit här på bloggen men jag vet att ni gillar det. 
Det är ju faktiskt söndag idag och på söndagar ska man vila. hahah :)

"la"

Varit i stan idag med Evelina riktigt mysigt. Har köpt två par skor, de är ytterst fina !
vi har gått runt och snackat skit nej men hon hittade en jätte snygg plånbok!
Om det finns någon där ute i världen som kan sk8ta med klackskor så är jag din största IDOL !

"vill ut"

Tjenixen, vädret är härligt, solen skiner som fan ! haha ;) Vaknade grymt tidigt inte likt mig efter en björket kväll men det är alltid skönt att börja dagen tidigt :)
Vet inte riktigt vad som händer idag men jag vill i alla fall ut i de sköna vädret :)

"<3"

Helt galet trött. Har kommit hem från björket som var riktigt roligt, myset hos matilda innan var ännu roligare ! Det gillas. Tack flickor.  annars har de inte hänt så mycket nu ska jag snart sova behöver de känner jag :)
tack för ikväll alla inblandade !

"haha!"


"dagen!"

björket ikväll och släktkalas. Yes. är faktiskt taggad inför ikväll, nu har jag helt plötsligt blivit de. Ska ner till Nellie för att hämta en klänning som jag kanske ska ha på mig :)
Håller just nu på att städa för jag är så himla duktig.


"hi"

har ingen ork till att blogga i dag heller.
fy vad jobbigt allt ska vara men nu är det lov och jag ska bara ta det lugnt och koppla av :)
Blir lite spännande resor också ! Hahah ;)


RSS 2.0