26 Augusti

hejsan bloggen, 
 
Nu sitter jag här i den nya lägenheten och kollar på något B-program. Har precis tvättat fönsterna och dom blev så fina så! Ska snart börja sätta ihop stolarna till bordet som vi satt ihop igår, det kommer se så bra ut! När vi flyttade in sakerna kändes som lägenheten skulle bli hur liten som hellst men nu när allt eller nästan allt är på plats så ser allt fortfarande så rymligt och stort ut! Gillar verkligen att bo här även om jag bara sovit här sen i fredes så känns allt verkligen super bra! 
På Torsdag börjar jag skolan och det ska bli himla intressant! Se om man kan träffa lite nya roliga människor! 
 
Det enda dåliga med att flytta hemifrån eller 60 mil hemifrån är att jag saknar alla där hemma, famlijen men framförallt kompisarna! Längtar tills dom kommer hit upp så att jag får visa vår underbara lägenheten och den super mysiga omgivningen! 

16 augusti

FREDAGFREDAG! 
 
bästa dagen och jag ska ha tjejmiddag med alla mina härliga vänner för att om en vecka så flyttar jag ut, upp till uppsala med min härliga pojkvän! Ikväll ska vi äta middag här hemma, dricka gott och förfesta lite. Sen tänkte jag dra med mig dom som vill till k-stad och bånken där jag tänkte att vi ska skaka våra rumpor åt bra musik.
 
Så ska snart in till jobbet och jobba, handla, ut och springa sen duscha och fixa mig för att sen laga den mesta av maten innan mina fina gäster kommer! 
hoppas på en helt fantastisk kväll! 
 
 
 

RSS 2.0