Tjugoförsta december tjugohundrafjorton

 
 
 
Godmorgon livet.. 
Idag är jag uppe med tuppen för att tvätta. Ante och jag har inga kläder och det känns mest värt att tvätta nu på morgonen även om det känns som natt. Ska även städa klart badrumsgolvet, började med det igår och fy tusan va äckligt det var bakom badkaret.. 
 
har en hög med paket som jag bara längtar efter att öppna. Ja, jag är en människa som gillar att få paket och hatar att ge.. Inte för att jag inte tycker om att skämma bort andra utan tvärtom.. Jag vet aldrig någonsin vad jag ska ge. 
 
 
 

Andra december tjugohundrafjorton

Ska snart springa ner i källaren med lite saker, slänga in dammsugaren där den bor och bege mig till jobbet för att umgås med världens bästa unge! Vi har verkligen roligt ihop och igår när hon klappade mig på kinden när vi sjöng "Det är så bra att jag har dig" så ville tårarna komma fram bakom ögonlocken.
 
Vad har jag gjort idag då? Jo jag var ute och sprang vilket var otroligt skönt har inte gjort de på en vecka för att jag har känt mig så otroligt stressad men efter att ha lämnat in allt som ska vara inlämnat kan jag äntligen luta mig tillbaka och bara plugga tenta och planera generalsaker. 
En av de bästa sakerna med dagen idag var att jag testade mina överdragsbyxor för att se om jag behöver köpa nya så visade de sig att dom passade vilket dom inte gjorde för ett år sen! WOOP 
 
Just nu längtar jag hem, VÄLDIGT mycket. Ska som tur är åka hem nästa vecka vilket ska bli enormt skönt men först har jag två uppgifter kvar att klara av och sätta igång med. Det ska jag nog klara. 
 
I mitt liv är du det finaste jag har. 
I mitt liv är du den som gör mig glad.
I mitt liv får du mig att må bra.
 

första december tjugohundrafjorton

Skriver hemtentamen och hoppas att jag blir färdig idag. Jag vill börja plugga till matematiktentan nästa vecka. Vill dock göra denna tentan så bra som möjligt då jag fick omtenta. Försöker så gott jag kan men jag tycker det är fruktansvärt svårt när jag förstår mindre än hälften av frågorna..
Sååå himla trött på den här tentan. Himla trött på att plugga har två stora examinerande projekt efter inlämninen av hemtentamen som jag ska försöka gör klart idag. den 17 december kommer följa med stor lättnad då våra kursplanerare la alla examinerande projekt utom två innan jullovet vilket har varit extremt stressigt.
Har också en planerad resa hem till skåne vilket kommer vara enormt skönt. Ska göra delar av den vetenskapliga artkeln på vägarna hem vilket göra att jag faktiskt har något att göra på tåget.
 
Längtar som in i bomben till jag har skrivit klart den här texten. 
 

RSS 2.0