Tjugonionde oktober tjugohundrafjorton

 
 
Hallihallå! 
Nu är jag äntligen klar och känner mig 95% nöjd med utkastet. Blir aldrig helt nöjd så 95% får vara bra. Nu ska jag vila huvudet, dricka lite te och slö kolla på tv. Andreas är på pubrunda så jag kryper nog snart ner i sängen och kollar lite tv där inne i stället. Imorgon ska jag göra klart en lyrik uppgift och redovisa med min fina grupp och sen tar jag helg. Orkar inte meeer. varför får man två hundra uppgifter som ska in med några dagars mellanrum, hur ska man orka koncentrera sig hela dagarna från kl 8 till 21 varje dag. 
 
 

tjugoåttonde oktober tjugohundrafjorton

Hatar att skriva hemtenta, jag har snart gjort färdigt en fråga. Skrattar åt mig själv när jag tänker på hur mycket jag har kvar. Ska försöka skriva den andra frågan när jag har lagat lite mat. Sen blir det att åka i väg på generalträff. Ska fokusera på det här mer imorgon och gå upp tidigt som satan. Idag har jag mest fokuserat på att läsa alla litteratur för att få en klarare bild av uppgiften. 
 
Nä kanske ska sluta hänga här inne och fortsätta med den här sjukt jobbiga uppgiften som säkert inte är så jobbig som jag tänker mig. Måste sluta göra allt svårare än vad det är eller i alla fall hitta en punkt där min inställning inte bara är negativ. 
 
 
 

tjugoåttonde oktober tjugohundrafjorton

Sitter här vid köksbordet och skriver hemtenta. Kul eller inte så måste de göras. Det blir kanske intressant imorgon men just nu försöker jag bara sätta mig in det hela eftersom jag mest läsa litteratur igår. Nu ska jag hitta rätt fakta till rätt sak. Jag ska klara detta och oavsett hur trött jag är så måste jag. 
Som vanligt kan jag inte sätta mig ner i tid med sånna om jag inte har de städat här hemma, det går inte. Så jag drog fram damsugaren, plockade udan och fixade lite och nu känner jag mig lite lugnare och kan nog sitta och skriva hela dagen även om jag kommer ta lite pauser ibland. 
 
Ikväll ska jag träffa kollegorna på värmlands och prata, disskutera osv för snart är det dax, snart ska vi börja planera insparken. Det ska bli kul och jag längtar till ikväll. 
 
 

Tjugosjunde oktober tjugohundrafjorton

Godmorgon.. Ska till skolan om bara en liten stund för att skriva ihop en redvisning som vi ska göra på torsdag. Vi får även vår hemtenta idag så ska skriva så mycket jag kan den. Ska också laga mat och handla. Så idag händer de väldigt mycket, hoppas inte tiden springer iväg allt för mycket. 
Tänkte lägga upp lite bilder från helgens utgång. 
 
 

tjugosjätte oktober tjugohundrafjorton

General-Alice, ja det är väl de namn jag kommer gå under den närmaste tiden eller ja ett år. Det ska bli kul. det ska bli spännande. Det har inte sjunkit in än men snart så. Vi ska ha vårt första häng på tisdag vilket ska bli så himla roligt. Träffade de andra tre generalerna när jag vart ute igår och då togs den härliga bilden längre ner. Skrattar så jag håller på att dö på bilden för att alla började ta bilder och det känns fortfarande så overkligt. Lilla jag blev utvald, det gör mig otroligt glad att någon vill lägga allt ansvar för insparken på lilla mig och tre till underbaringar. 
(Vill ni inte vara med här i mitt lilla forum får ni säga till) 
 
 
Kramar till alla och hoppas er framtid ser lika ljus ut som min! 

tjugosjätte oktober tjugohundrafjorton

hallo,
 
Efter en hejdunrande trevlig kväll igår mycket dans lite inslag av snack och skratt så mår jag som jag förtjänar. Kom hem runt halv sex och somnade då skönt i sängen trots att Andreas inte var hemma. Så idag när jag vaknade klockan ett var jag hyfsat utvilad trots att man känner sig lite mörbultad efter all dans. Tog dock mig i kragen och åkte in till stan för att träffa Lovisa och Sara på vårt stammis fik Storken. Det var trevligt att få ner lite mat i magen. 
 
Nu ska jag skriva en redovisning sedan ska jag krypa ner i sängen. Orkar inte laga mat idag, vet inte när Andreas kommer hem och känner mig för trött det blir att göra det imorgon innan klockan tre då uppgifterna till hemtentan kommer ut på portalen. 
 
Så trevlig kväll på alla er från en trött mig. 
<3

tjugofemte oktober tjugohundrafjorton

Hejhejhej, 
Ikväll blir det utgång. La precis en timme på smink och hår? Kommer inte ens ihåg när de hände senast...När jag var typ 13 men idag blev det säkert lika kast som då. Gjorde bara någonting och hoppas på att det ser bra ut ikväll. Ska gå ut på en av Uppsalas alla nationer nämligen Norrlands, ska bli så himla trevligt. 
 
Igår hade vi Sleepover här och det var minst lika trevligt kollade på tre filmer och käkade en underbar frukost, önskar att man åt sådan frukost varje dag. Menmen
 
Helgen är garanterat en av de bättre. Jag vet att min man har de underbart kul och jag själv och minst lika kul med mina underbara vänner. Livet när det är som bäst. Imorgon kommer min man hem och då ska vi nog bara mysa! Jag ska även städa, laga mat och se om jag kan tvätta lite. 
 

Tjugotredje oktober tjugohundrafjorton

Godmorgon! 
Idag är de äntligen torsdag! Vet inte varför men denna veckan har jag längtat till denna dagen. Känns konstigt att ha gjort det eftersom jag i normala fall inte gillar torsdagar. Jag ska oavsett vilken dag de är inte göra något utöver det vanliga. Först blir det grupparbete sen ska jag på en lektion innan jag kan promenera hem eller följa med tjejerna ner på stan för en fika. Alltid lika mysigt. 
 
Igår var jag på sjungis med den flickan jag hämtar från dagis. Sjungis är en trevlig stund där man först dricker lite kaffe sen går man in i en kyrka och sjunger lite under en halvtimme. Det var inte direkt jätteuppskattat av lilltjejen men hon verkar tycka om det mer och mer. Det är kanske tråkigt för att dom inte lär låtarna ordentligt utan bara kör och det gör nog henne väldigt osäker. Får gå dit några gånger till så får vi se. 
 
 
Fick även ett otroligt roligt besked igår. Jag sökte för en vecka sen till att bli general. Vad innebär då general? Jo jag och tre människor till kommer att planera, fixa och genomföra lärarinsparken Vt-15 och Ht
-15. Det ska bli otroligt kul och jag längtar efter att få börja planera. Jag ville verkligen det här och just nu känns det som att det inte kan vara tråkigt. 
 
 
Nej nu ska jag äta frukost eller de sista på min frukost alltså äggmackor ska nog ta en kopp kaffe till. Kan inte längre överleva utan nej men det gott och man blir pigg! 
 
Massa kramar från en galet glad tjej.
 

Tjugoandra oktober tjugohundrafjorton

 
Godmorgon, eller egentligen är det ingen god morgon. Jag har sovit dåligt, varit ledsen och känt hopplöshet. Så blir det när ens sambo väljer att säga något han inte riktigt har tänk efter på. Det handlar om att tänka efter men ibland känns det hopplöst. Inga tårar denna gången dock. Antar att jag bara blev arg. Vet inte. dagen hade kanske gjort sitt och jag mådde redan skit.  Jag kommer vänta på en ursäkt oavsett hur länge jag får vänta.
 
Dagen idag kommer utöver detta spenderas i skolan hoppas jag är skoltrött och går kanske bara på de jag måste. Känner inte för att vara med människor men klarar jag mig genom denna dagen kommer jag bli starkare och känna mig nöjd så jag stannar nog hela dagen. Senare åker jag till jobbet för att gå på något som heter sjungis det kommer nog göra mig glad vilket jag längtar efter. Känns som jag har extrem PMS och vill bara krypa in under täcket. 
 
 

 
jag har börjat blogga igen för min egen skull därför kommer innehållet här vara naken och ren. Jag kommer skriva exakt som det är för att jag ska kunna reda ut vad jag känner kring problem.
 
Det händer mycket i ett förhållande och jag tänker vara ärlig. Jag tänker vara ärlig med att de inte är någon dans på rosor. Detta för att jag själv hade behövt ha något sånt här att läsa när jag var liten och trodde att kärlek var exakt som i filmer att man träffas, bråkar en gång och sedan lever man lyckliga i alla sina dagar. Så är det inte. Man bråkar inte men grälar om allt man tycker olika om och det börjar jag äntligen förstå nu. 
Jag tänker blogga om min vardag, mina känslor och allt där emellan för att jag själv senare ska kunna läsa och se hur långt jag kommit, förhoppningsvis. 
 
Jag hoppas just nu på en bättre dag än igår.
Jag hoppas på en mysig stund på jobbet.
Jag hoppas på förståelse. 
 
 
 
Nej nu måste jag springa och göra mig klar och sedan ta mig till skolan. 
 
 

Tjugoförsta oktober tjugohundrafjorton

 
 
Nu sitter jag här med en filt över benen, nytvättat hår och ett gott samvete. Allt detta för att jag tog mig ut på en liten runda på 40 minuter, väldigt skönt må jag säga. 
 
Jag har haft en väldigt dålig dag idag med dåligt bemötande på vårdcentralen och en sämre dag på jobbet men löpningen gjorde susen och även badet gjorde sitt. Så himla skönt att få slappna av i badkaret när man mår lite sämre. jag har dock en fin sambo som stöttar och hejar på mig även när jag mår dåligt. 
 
Ska någon dag ta lite bilder på lägenhetens nya fina inredning så att ni kan få se hur vi har det. Lite ändringar har det blivit på senaste tiden som har gjort att jag älskar att bo här då jag trivs när det finns en lite mysig aura. Dock har jag bestämt det mesta då jag har mycket mer tid över än Andreas då blir det att jag åker till min favorit affär IKEA. Just nu är favorit avdelningen blommor och ljus. Dock skulle jag bli underbart glad om jag fick lite rosor av min fina sambo. 
 

Nittonde oktober tjugohundrafjorton

Söndag, den absolut bästa dagen på hela veckan. Jag älskar söndagar för att dessa är extremt mysiga. Handla, städa och slökolla film på fyran. Just nu har vi precis valt vad vi ska äta den kommande veckan så då är handlarlistan färdig. Det bästa med att ha en egen lägenhet är alla sysslor som jag faktiskt tycker om. Funderar på att dra fram dammsugaren idag bara för att det känns underbart när det är rent och fint i vårt lilla krypin. 
 
Nej men nu ska jag fortsätta mysa och kolla på bonde söker fru kanske äta lite lunch också. 
 
puss och kram! 

tolfte oktober tjugohundrafjorton

Nyhetsmorgon på tv, kaffet i handen och filten öven benen. Det är en bra söndagmorgon. Idag blir det nog full fart framåt då jag bestämt mig för att städa lägenheten och förrådet. Måste få lite ordning där nere speciellt nu när det kommer in lite vatten där. Hoppas föreningen snart fixar det snart. 
Ska även handla, tvätta och laga mat så vi får se hur mycket kroppen orkar innan det blir sängen ikväll. Förhoppningsvis hinner jag åka och hämta en ny möbel som ligger och väntar i eriksberg. Ska se om jag kan göra det nu innan lunch! 
 
Nej men annars händer det inte fruktansvärt mycket i mitt liv. Igår var det mys till 100% här hemma. Så himla skönt att bara vara hemma med Andreas och bara kolla film, mysa och äta gott. Det är livet. Hoppas han blir lika glad som jag över den nya hyllan! Ska få upp en tavla också. Så det är mycket som händer idag! 
 
 
VI HÖRS <3

RSS 2.0