30 juni

Hejhejhej, en solbränd och härlig tjej säger hej.
Har varit i Åhus sen igår och det har faktiskt varit jättebra väder. Igår när vi kom dit "raggade" vi lite med bilen bara för att visa att vi var där, jättetöntigt men skit kul!  Sen gick vi en runda på stranden åt god mat och sen kröp vi in i stugan lagom till de började regna och åska. Så då tände vi massa ljus vilket resulterade i en väldigt varm stuga. Jag kunde knappt sova och så men jag var upp idag för att springa iväg och spela lite fotboll på stranden med lilla laget. Det gick väl bra för oss och vi kom tra i B-slutspel och nu är jag bränd som en anka för vi va där från 09 till 20 någon gång. GALET. Fast jag älskar vädret och det får gärna vara såhär alla dagar framöver kanske inte imorgon då jag behöver vila min bränna.
glada tjejer i bilen mot åhus
glad tjej möter havet för första gången i år!
Min kärleksfulla dejt
coolkille i bakgrunden och tuffa tjejer på stranden
Lycklig tjej

29 juni

Hejsan,
Nu är jag redo för att åka till Åhus över natten med mina fina vänner och imorgon är jag redo för att kicka some asses.
Idag har jag färgat håret och ögonfransarna även klippt mig lite. Känner mig så fin! Även om det inte är så mycket skillnad! Så vi hörs senare!



28 juni

Godnatt bloggen...
Nu ska jag snart krypa ner i sängen men först ska herr Söderlind ringa och prata lite med mig, hade jag tänkte.
Vi ska planera lite och det är faktiskt inte vår bästa sida för vi kommer hela tiden in på något annat eller så orkar någon av oss inte göra de just då m.m. Haha..
När jag vaknar imorgon ska jag nog lägga mig i solen som jag hoppas kommer titta fram imorgon och sen klippa och färga håret för att sen bege mig mot Åhus med fina vänner! Det kommer säkert bli askalas kul.



Så egentligen tänkte jag bara säga godnatt här!
Massa kramar från mig!



28 juni

Jag har och kommer alltid att ha en förälskelse till Jeffrey Campbell skor. Dom är underbara och fina och Lita modellerna kommer mitt hjärta alltid att slå lite hårdare för och nu såg jag att Nelly.com har fått in nya modeller av Lita skorna så jag tänkte slänga upp mina favoriter här på bloggen! såå TITTA OCH NJUT klicka även er vidare på bilderna så kommer ni direkt till Nelly.com och kan klicka hem skorna! Smart va.



Festskor , Lita Shoe , Jeffrey Campbell - NELLY.COM Festskor , Lita Shoe , Jeffrey Campbell - NELLY.COM Festskor , Lita Shoe , Jeffrey Campbell - NELLY.COMFestskor , Lita Shoe , Jeffrey Campbell - NELLY.COMFestskor , Lita Shoe , Jeffrey Campbell - NELLY.COM Festskor , Spike , Jeffrey Campbell - NELLY.COM

28 juni

åhh imorgon blir det riktigt tjejmys!


Jag, Elin, becka och Linnéa ska ut till en stuga i åhus och bara mysa! Sen på lördag ska jag spela lite fotboll på stranden med mitt kära lag. Det ska faktiskt bli en riktigt roligt helg och framförallt vecka som jag ska spendera till 100 med mina kära kompisar för då är det inget jobb + att lönen har rullat in på kontot! Åh vad jag bara njuter av livet till fullo nu. Idag har det till och med varit riktigt fint väder hela dagen även om jag inte trodde det skulle vara så.
TIPS:
http://rebeqap.blogg.se/

28 juni

Sitter och myser på altanen när mamma och pappa förbereder maten! Det ska bli gott att få i sig lite mat nu efter att jag har jobbat lite. Pappa och jag var även uppe på körskolan för att skriva in mig för om 89 dagar ska jag ta körkortet och det ska bli skönt att ta det. Kanske köra sig själv till träningar och matcher och så. Bli lite mer fri och slippa fråga föräldrar om de kan köra utan nu blir det lite mer, kan jag få låna bilen? Men det är ju 89 dagar kvar så det är ändå rätt så lång tid.


Har också fått klartecken av mina föräldrar att åka utomlands i sommar så det ska jag göra med min kära man och lite vänner och det ska bli väldigt väldigt kul och roligt. Har ju kännat rätt med bra pengar nu så får se hur vi gör.

28 juni

hejsan du kära kära blogg.
Det var fint väder när jag vaknade men min morgondumhet tog över och jag började kolla på greys anatomy ist eftersom jag precis har fått hem season 6 så är jag överväldigad och överlycklig. Kollade i alla fall klart på 4 avsnitt och nu känns vädret mindre bra. Åhh dumma, dumma mig som inte bara kan gå upp och fånga dagen och värmen och solen och allt som egentligen ska finnas hela tiden nu under den så kallade sommaren.


Jag hoppade i alla fall in i duschen och var jättebesviken på mig själv som hade slösat bort en massa tid på mitt kära greys anatomy men när jag kom ut kände jag en helt underbar doft, alltså den bästa doften i hela universum. Enligt mig så är den de i alla fall.. Åhh det luktade pannkakor i hela huset även om jag först trodde det var äppelpaj som jag har varit sugen på i snart tre veckor! men fy va musigt det ska bli med pannkakor och nu är jag inte alls besviken för att jag har slösat bort flera timmar utan glad för att nu kommer jag att få pannkakor innan jobbet!
Ska göra det allra sista på mitt sommarjobb idag alltså olja in tre dörrar och med det ska jag sedan skrivas in på körskolan och kan då konstatera att det inte alls är lång tid kvar tills jag fyller 18 år. LÄNGTAR




27 juni

hejsan, tänkte först av allt svara på en kommentar som jag fick av frida
Svar: hejsan, jag tränar faktiskt inte lika mycket fotboll längre eftersom att jag har blivit "rädd".
Nu för bara några månader sen fick jag min tredje hjärnskakning, vilket har gjort mig lite rädd men till hösten ska jag börja tärna och spela matcher precis som förut. Jag älskar fotboll och det är lite av den jag är. Så kärleken har nog inte tagit över även om den tar upp väldigt mycket av min tid men så är det väl när man är "nykär".
Tack för kommentaren!
kramisar!

Tycker om när ni skriver kommentarer och frågar mig saker eller helt enkelt bara säger vad ni tycker! Så det får ni jättegärna fortsätta med!
Haft en slappe dag fram tills nu eftersom jag har mensvärk försökte jag botade de med att ligga på soffan och kolla på dåliga program på tvn. Det var hopplöst så att jag bestämde mig för att köra lite cirkelträning eftersom det är lätt och man tränar hela kroppen och för att det inte tar så lång tid. Så trotts att jag har beachfotbollträning ikväll så körde jag precis ett pass brukar köra en timme men idag fick det bara bli 30 minuter eftersom jag som sagt har träning ikväll. Vilket ska bli jätteroligt. Vi ska spela i åhus på lördag och det ska också bli riktigt kul!
Så vi hörs sen!
PUSS

25 juni

Godnatt.
Nu efter en lång mysig måndag tänker jag krypa ner under mitt täcke och lyssna på regnet. Det finns nog inget mysigare enligt mig! Jag tänker prata med min andra hälft också, mest om ingenting alls som vanligt men det är skönt att prata med honom och säga godnatt (nästan) varje kväll.


Dagen har ju bara bestått av mysiga saker som att svettas ordentligt under en timmes träningpass där jag faktiskt pressade mig själv med min inre röst.. ha-ha, det fungerade faktiskt. Jag lär mig sakta göra armhävningar på tårna men det går framåt! Det finns nog ingenting som definerar mig så bra som träning eller jag skulle nog inte själv veta vem jag var om jag slutade med fotboll och träning. På ett sätt känns det väldigt läskligt fast ändå inte.
Efter träningen tog jag i alla fall en lång och välbehövlig dusch och ett skönt fotbad och sen la jag mig helt enkelt framför tvn och kollade New Girl hela dagen lång och fy va det är roligt och bra och kul och bäst! rekommenderar det till alla som gillare serier!
No, now it´s time for bed!
smell U later!



25 juni

http://www.fredflare.com/ACCESSORIES/?orderby=&page=7
Älskar denna sidan och alla knasig saker dom finns där! Hur roliga saker som helst!
Bara ett litet tips från lilla mig ! :)

25 juni

HEEJ !
Jag är så satans glad och så in i bombens lycklig! Gick upp tidigt idag för att jag trodde jag skulle jobba men nej vädret var för dåligt som jag skrev innan. Tänkte då hjälpa min Pvän att köpa SHM biljetter och vet ni vad vi fick biljetter och nu är jag så lycklig! Jag kan inte beskriva glädjeruset i kroppen!
Men nu är jag trött och ska försöka värma mitt te och slänga mig framför tv eller kanske sätta på en bra film. Vädret suger ju riktigt hårt! men det gör ingenting för den 24 november ska jag dansa i neon till musik från SHM med världens bästa pojkvän!




25 juni

hejsanhejsan,
skulle egentligen jobbat idag men det regnar och det är inte jättebra att tvätta fönster då. Blir inget snygg resultat därför avvaktar jag till imorgon!
Ska nu klocka 09:00 försöka att få tag på SHM biljetter. Dom ska ju spela i solna i november och jag och min kära pojkvän har bestämt oss för att gå eftersom att vi är riktigt partyanimals!

Har spenderat hela helgen med honom, lagat midsommar mat myst i solen och till och med sjungit en och en annan snapsvisa! Det har varit en rolig helg med massa mysigt folk och trevliga nya vänner!
Skriver mer sen!
PUSS

21 juni

Godmorgon


Är uppe tidigt som satan för att göra i ordningen mig inför resan till Stockholm. Känns inte längre jättekonstigt att sätta sig på tåget och åka upp till sin pojkvän utan helt normalt jag vet att många på tåget också gör det. Att det är många som vi som har ett distansförhållande. Många som vi som klarar det hur bra som helst.
Ska nog gå ner och äta frukost innan jag dör av hunger! Sen får jag se vad dagen har att erbjuda. Här är det ganska fint väder i alla fall nu och då är klockan 07 men hoppas verkligen på fint väder där uppe också så att jag kanske kan sola lite eller ta en runda på stan.
Smell U later!
<3

20 juni

Hejhej,
Har varit i Stockholm och nu när jag kom hem har jag jobbat "röven av mig" eller nä men jag har slitit ganska mycket och med min förkylning blir allt lite jobbigare!
Något som jag känner att jag måste bli bättre på är att blogga när jag är i Stockholm, känns på något sätt som att det är där det händer!
Hade en trevlig helg med min älskling och vi firade hans födelsedag med en massa mys. Han hade även fest i fredes som var i full gång när jag kom! Lekte bartender och DJ, var inte så uppskattat men vadå?!
Ska upp till honom imorgon igen och det blir faktiskt till att fira midsommar med han vilket kommer bli helt perfekt tror jag!
Nu ska jag packa ihop lite saker som jag har tänkt att ta med mig imorgon. Kan bli en del.
Hörs sen!



15 juni

Hejsan
Nu börjar nerverna komma.. USCH Känner bara hur planet kommer att störta bara för att jag ska flyga själv. Bara för att. USCH och FY.

Ska i alla fall börja med att åka ner till Helsingborg för att få en av tagbar tandställning som jag ska ha när jag sover så att jag slipper ha fast tandställning igen!
nej men nu ska jag faktiskt springa iväg till bussen med min packning så att jag inte missar bussen!
puss på er så hörs vi senare!

jag är glad fast samtidigt väldigt nervös


http://www.picasion.com/
http://www.picasion.com/

15 juni

Godmorgon bloggisen!



Today is the day. Jag ska flyga helt själv och jag som är flygrädd har lite ångest. Jag ska i alla fall upp till min älskling och det ska bli kul och mysigt han fyller ju år imorgon så jag har varit och köpt lite plöj presenter får se om vi gör något mysigt han bli ju 21 år ung han.


Nu hade jag faktiskt tänkt packa och äta frukost för en andra gång då jag fortfarande är hungrig efter alla mediciner som ska tas när man är förkyld. Hoppas det inte är farlig att flyga när man är lite förkyld eller ja täppt i näsan... Håller tummarna för att de inte är det.





13 juni

hejsan, du kära förkylning.. Jag har längtat efter dig.. arghh :@ Hoppas du inte stannar länge kanske flytar ut imorgon?! GÄRNA det.. Har haft oturen att idag dra på mig ännu en förkylning.. Jga är så trött på det.. Mamma får massera mig ikväll så att jag orkar med den kommande helgen! Ska i alla fall ta det lugnt nu ikväll, dricka te och bara mysa ner mig bland mina täcken och kuddar och försöka kurera mig så gott jag kan! Vill vara frisk när jag åker till Stockholm på fredag.

och nu till något som jag tycker är så satans roligt. Jag har ingen tandställning längre bara en liten pinne som ska hålla allt på plats för att vänja mig av vid tandställningen men den gör mig ingenting för jag kan le och vara skit snygg och jag känner mig väldigt snygg också! Käner för att le hela tiden och något säger mig att jag kommer ta väldigt många "egobilder" ikväll! Typ "detärsyndommigmenjagkanleändå"-bilder. Ha-ha! Först när han tog ut den kändes de som att alla tänder var borta men det är ju för att spänningen släpper och nu har jag nog lite träningsvärk i musklerna man ler med.



Något som också gör att jag känner mig väldigt fin är att jag har målat mina naglar i en snygg orange färg mest för att hjälpa Holland vinna ikväll om nu färgen på mina naglar kan göra det!
Nu ska jag återgå till att kolla på fotboll under mina goa täcken!
HÖRS!




Hejsan, blir en snabb mobilbloggning från ...

img_4662 (MMS)

Hejsan, blir en snabb mobilbloggning från soffan! Det är ju em-match, Danmark - Portugal hoppas att Danmark rycker upp sig och börjar attackera lite mer !  Haft en helt underbar dag i hbg med töserna ❤  Nu har jag ingen tandställning !!!


13 juni

godmorgon, godmorgon och godmorgon.
Linnéa och jag har gått upp tidigt idag eftersom att jag ska ta bort min tandställning i hbg klockan elva och snacka om att jag är nervös för allt som kan gå fel!
om en halvtimme ska vi träffa My på bussen och efter jag har varit hos min tandis ska vi vidare för en heldag på väla! Ska bli riktigt mysigt!


Så vi hörs senare bloggen!



12 juni

Dassa sakerna från Nelly.com får jättegräna komma och bo hos mig gärna helt gratis för usch va fina dom är!
Är så galet shoppingsugen, tur att jag och kompisarna ska till väla imorgon! först present till Pojkvännen sen kanske något fint till mig själv, fast bara något litet. Det känns jättekast att det ska kosta så mycket att ha pojkvännen i Stockholm fast samtidigt jättebra för att det håller och förhoppningsvis kommer jag ha många underbara år med honom 
Festklänningar , Eliza Dress , Honor Gold - NELLY.COM Festklänningar , Chiffon Detail Open Back Dress , Club L - NELLY.COM Toppar , Irina Top , Jeane Blush - NELLY.COM Festskor , Romario , Nelly  Shoes - NELLY.COMFestskor , Satchell , Nelly  Shoes - NELLY.COM

12 juni

Lyssnar på lite gammal skit musik och fixar till det här lite min lilla sida. Här där jag egentligen bara skriver om en massa skit saker.



Har sommarlov nu ju och det känns inte alls som det. Vädret suger och jag är fortfarande inställd på att jag ska börja skolan på "Måndag" eftersom varje dag nu känns som söndag och jag verkligen inte gör något viktigt. Hade velat att massa sol, kompis häng på någon strand och bara massa lycka i form av solenergi. Brun kropp och solblekt hår är också något som jag längtar efter. Är så trött på att gå runt och se ut som en blekfis hela dagarna.



Känns ändå helt underbart att jag imorgon ÄNTLIGEN ska få ta bort min tandställning även om det kommer kännas konstigt och till och med tomt. SÅÅÅ ska det blir såå jävulusiskt skönt. Har längtat efter denna dagen i vad som känns en miljon år. Det har funnits dagar då jag varit beredd att slita ut den för den har verkligen dragit ner mitt självförtroende och varit så satans jobbig dom dagarna när man kanske inte mår 100% okej. Så från och med imorgon tänker jag gå med ett stort léende på läpparna.



Balen för treorna i söndags blev så otroligt lyckad. Jag hoppas innerligt att alla som var där hade det jättetrevligt och mysigt. Själv tyckte jag att det var helt underbart och att maten absolut inte kunde bli bättre. Förrätten som bestod av lax, färskoströra, grönsaker och senapsaoli var som att dö och komma till himlen.
Alla som var där var jättefina och man såg verkligen att folk hade lagt ner tid på att komma fin och alla var trevliga och artiga. Norra skåne var där och passa då på att ta ett kort på oss som har varit med och annordnat balen.

balen min håruppsättning och smink
instagram @alicenordin


Bilden som hämnade i tidiningen





12 juni

- Ja, jag har lurat mig själv för många gånger nu
- du måste sjuk sjuk sjuk
och du måste va blind blind blind
för du kan inte se när löven faller ner hur ful jag är

Håkan Hellströms musik strömar ur mina högtalare och jag tror inte det kan bli bättre!
Idag har det inte hänt så mycket och förhoppningvis kommer Linnéa hit ikväll och spelar lite sims med mig eller så gör vi något helt annat som att kolla på film eller något annat tokigt. Imorgon ska hon och mysan följa med till Hbg för att ta ut min tandställning sen blir det en förhoppningsvis lång. trevlig och mysig dag på väla. Ska försöka hitta en present till Andreas.. Det är inte lätt för fem öre.

Nu blir det lite simslir innan jag kastar mig in i duschen!
håkan konsert


12 juni


7 juni

hejsan,
Sitter här och lyssnar på lite värdelös musik och väntar på att klockan ska slå 13:50 så att jag kan bege mig mot bussen. Ska in till skolan en runda och ta mina saker ur elevkårsrummet och fixa lite i matsalen inför 3:ornas middag imorgon.
HELT sjukt att min bror tar studenten imorgon. och om ett år är det min tur.
Bara ett år till av slit och hårt arbete sen ska jag nog bara glida ett tag!
Håller på att städa m.m här hemma eftersom det är studentskiva här imorgon plus att Andreas kommer ikväll!
och har även bokat flyg till honom nästa gång och jag säger bara usch, jag kommer inte våga flyga själv även om det bara är för en timme.
Dagar som denna är fruktansvärt onödiga... Får inte sommarlov förre imorgon men vi är lediga idag?! HA-HA
Helt enkelt fett onödigt.. För jag menar hur många är pepp på att åka in imorgon för att sitta i aulan i kanske 1 timme sen hem igen och för visa så är det direkt på studentskiva.
endast 6 dagar kvar till tandställningen försvinner.. ÅH vad jag längtar!
och endast 105 dagar kvar till jag fyller 18 WOHO

balen i nian


3 juni

hej på dig fina juni hejhejhejhej, vad jag har saknat dig!

Firade junimånad med att spendera en hel helg med alkoholhaltiga drycker nya som gamla, underbar kompisar och massa sjungande till galet bra artister! Jag fick se Rebecca & Fiona, Timbuktu, MASKINEN och Lars Winnerbäck, några av väldigt många favoriter inom musikvärlden!

Det känns som Siestafestivalen är den bästa saken som händer under hela året. Så mycket glädje, skratt och dumheter upplever man inte under resten av året. Jag längtar redan nu efter Siesta 2013!

Idag är jag svintrött men det får man ta när man häller i sig alkohol. Huvudvärk och trött och vill nog mest av allt bara ligga i min säng en hel vecka nu! Det hade varit skönt. Känns konstigt att jag alltid är bakis nu men att jag aldrig var det innan! Börjar jag bli gammal? OhNO

Dock är det bara en vecka kvar i skolan sen har jag 10 veckors underbart sommarlov och denna veckan är inte ens en riktigt vecka utan vi ska mest bara ta hand om studenterna och arrangera massa saker för att dom ska ha det så bra som möjligt innan dom går ut på fredag! Så imorgon väntar skattjakt, på tisdag är det gala, match och beachparty och sen väntar avslutningsdagen med en massa firande och jag är helt ärligt väldigt stolt över min storebror som ska ta studenten i år!
Vi hörs sen!
PUSSPUSS

RSS 2.0