31 mars

Hejhejhejhejhej,
Vi vann med 0-3 och jag är super nöjd! NU är jag riktigt trött nästan så att jag skakar i hela kroppen.. Håller på att packa ihop mina saker inför ikväll men slutar hela tiden för att ta en paus. Ska springa upp till ivars sen, där ska rick hämta mig och sen ska vi åka vidare till lägret i helsingborg.
Jag övningskörde hela vägen till matchen idag, drygt två timmars körning fram och tillbaka. Stolt över mig själv som kunde göra de lugnt och försiktigt även om jag hade två kompisar där bak! Ger mig själv en klapp på axeln.
Vi hörs igen imorgon! Sov gott och hoppas alla har en trevlig lördag!



31 mars

Tidig morgon!
Vill egentligen bara gå tillbaka till sängen och lägga mig en stund till eller ja flera timmar till, så blir det inte för nu ska jag tagga match i de oväntade fina vädret! WoopWoop.
Ikväll ska man ju på läger och jag är fortfarande osäker på om jag vill men whattodowhattodo..
Jag ska dit i alla fall för jag har lovat Merita, fast åker hem tidigare imorgon.
Ikväll är det även earth hour, det ska bli spännande och se om vi kan släcka ner allt under en timme. Jag hatar mörker så det här är verkligen ingenting för mig.
GLÖM INTE SLÄCKA ALLT LJUS VID 20:30 gott folk
och glöm inte lura någon imorgon på första april!

30 mars

hejsanhejsan, eller gokväll..
Har precis kommit hem från en trevlig lagmys dag med träning och pizza i klubbis. Merita och jag gjorde egen pizza och det blev så satans gott. KÄMPADE i mig hela bara för att!
Sen lekte vi och gjorde annat skoj. Är tydligen lagets mamma och det kan jag nog själv tycka att jag är :)
Imorgon har vi match och sen drar vi vidare på läger och det ska bli kul.
Har varit en lång men super trevlig dag! Absolut 5/5 stars!

Jag tänkte mest bara säga godnatt till alla människor och hoppas ni sover gott!


30 mars

Hejsan bloggisen!
Om en kvart ska jag gå ner till bussen med hela packningen för idag. Kommer bli en lång dag men det gör ingenting, tycker jag ska bara bli kul.
Börjar dock dagen med prov och jag går inte in med något högt självförtroende precis...
Sen slutar man vid 15 och då blir det cheerleder träning fram till halv fem och sen ner till österås för att träna lite fotboll med laget och sen ska bi mysa och äta gott i klubbis! Ska bli mysigt och en väldigt bra uppladning innför matchen imorgon!
På lördag är det "läger" i helsingborg så först är det match sen ska vi åka ner till bjärréhalvön för att sova där och på söndag ska vi kolla på match men funderar på att hoppa över det för att jag ska döma klockan 15 och tjäna lite pengar!
Sen blir de att mysa hemma för på måndag åker jag till stockholm för att spendera lovet med min älskade pojkvän.

28 mars

hejsan bloggen
Andreas har åkt hem idag och jag har tydligen ändrat humör. fo säger jag till det. För jag hade varit lika ledsen idag som igår.. Min företagseknomi går inte ihop och jag vill inte ens gå på träningen för att jag har panikångest över det. Jag vill verkligen inte få ig imorgon...

Jag ska åka till träningen om tio minuter och jag har inte ens bytt om.. Vill inte ens sitta i samma bil som mamma...
ibland vill man inte längre, orkar helt enkelt inte mer.
Jag är trött, helt slut. Jag behöver lov, inte fler prov.
Mitt huvud värker och jag försöker vara glad men att ha huvudvärk i 5 år kan ibland leda till att man bryter ihop, och jag borde få göra det. Jag borde få vara ledsen, gråta, skrika. För jag mår inte bra. Att ständigt ha ont, att jag inte ens kommer ihåg hur det känns att inte ha ont i huvudet är bara läskigt. Men tydligen är det inget fel på mig.. För jag har försökt göra allt jag kan för att få bort huvudvärken men det går inte, den sitter där och gnager, svider och bultar. Det känns som jag ska sprängas, att huvudet ska ramla av.
men det är min vardag.
Jag klagar inte för det är onödigt.
Jag ler för att det är nödvändigt.
Det är inte så att jag inte är glad, för det är jag.
Jag är glad över allt jag har här livet, för allt är bra.
Jag har min underbara pojkvän, som jag älskar så otroligt mycket.
Jag har min älskade vänner som gör varje dag till en bättre dag.
och jag har min familj, som jag älskar!


28 mars

hejsanhejsan,
hatar onsdagar.. verkligen hatar dom..  ser inget roligt i att vakna upp en onsdag.
Det är så nära helg men ändå så långt borta..
Idag ska jag försöka vara trevlig mot andreas. plugga till provet och även kolla fotboll. Får se hur allt detta går, mer uppdatering senare.



27 mars

hejhej.
sitter här på engelska och pluggar/snackar med linnéa tokstolle och nu ska vi kolla resor.
Ja menar hur skönt hade de inte varit att åka till Australien eller kanske L.A. 
Ska se har sparat massa pengar till alla mina tågbiljetter som jag ska köpa nu i dagarna.
Kommer ju spendera nästan varje helg i stockholm i April.
Jag kommer att försöka ta tag i bloggandet nu i dagarna eftersom de har varit dåligt en bra tid nu men jag har haft dåligt med insperation och idé om vad jag ska skriva men det kommer bli bättre!

Ska hem och mysa med mitt hjärta sen så vi hörs också senare !


24 mars

hejsan bloggen
jag har inte så mycket att skriva här. Det ända jag gör är att gå i skolan, plugga och sova eller jag försöker i alla fall sova. Brukar bli en 3-4 timmar max men igår/dag tog jag igen de mesta med 11 h och 45 minuters sömn. Har nog aldrig sovit så länge :O ha-ha eller det var jävligt längesen i så fall.
Har en plugg lördag idag vilket är väldigt skönt. Har räknar i FE-boken och Matte hela dagen och det har varit givande må jag säga även fast det finns en massa frågetecken fortfarande. Första gången på evigheter som jag inte förstår företagsekonomin och helt ärligt så stör det mig otroligt mycket.
Åh det finns en massa saker som jag längtar efter just nu . Te.x. en ryggsäck i skinn, sommarlov, bra betyg, Andreas och en massa energi!
håkis <3

24 mars

hejsan,
Var med på träningen för de små. Fick huvudvärk nu men ska förska städa lite ändå, för det är ganska äckligt på mitt rum just nu.. Alla spår efter en hektiskt vecka. Sen ska jag plugga lite !


21 mars

hejsanhejsan!

Idag är första dagen på hela veckan jag inte har stressat och kommit hem klockan 22 så nu är jag helt utslagen. Ska försöka plugga lite om en stund men får se hur det går med de!
hörs sen!

19 mars

hejsanhejsan,
Ska dra på mig lite kläder och sen göra mitt lite gröt. Får se om jag kan göra redovisningen idag eller om jag har för ny power point. Hoppas jag inte kan göra den för jag är så himla nervös har till och med börjat få ont i halsen igen. Nej men jag hoppas att det går bra annars får jag helt enkelt redovisa någon annan dag tycker jag i alla fall. Lite synd eftersom jag satt och kämpade så hårt med den igår...
Ikväll ska jag på domarkurs mellan 18-21 och det ska bli spännande i Kristianstad också, ska bli gött att tjäna lite snabba pengar.
Jag gjorde inte alls så mycket i helgen som jag borde ha gjort så de får jag ta igen lite denna veckan, suck..
idag börjar vi med projektarbete och det ska bli himla spännande och kul, vi ska ju starta ett UF-företag, får se om vi kan göra något bra av det hela!
Hörs senare!
PUSS
längtar


18 mars

Hejsan igen,
Nu tar jag en paus i pluggandet och lägger mig framför tvn en stund. Har en hektiskt vecka framför mig och ska vila ut mig så mycket som de går.
Är ganska hungrig så får kanske göra något gott som kan slinka ner lite snabbt.
Har bokat biljett upp till Andreas den 2 April, ska vara där över påsklovet vilket ska bli mysigt!

18 mars

hejsan,
här sitter jag med pappas data i knät och fixar och trixar med redovisningen som jag ska ha imorgon. Kommer inte alls bli kul eftersom jag inte gillar har ha redovisningar och stå och prata inför klassen gör mig redan nu kallsvettig. ha-ha. Hoppas i alla fall att det går skit bra och att jag inte kommer få sååå mycket negativ kritik från vår lärare.
Började dagen skit bra med att ligga och dra mig sängen eftersom det är så in i nordens skönt sen drog jag på mig springkläder och tog en liten tur i skogen.
Nu ska jag fortsätta med skolarbetet.



17 mars

hejhej,
har hunnit rätt mycket idag. Fast funderar på att ta ett ryck på mitt rum och städa för där är ganska äckligt eller ja ni fattar, tonårsrum...
Fast först ska jag sitta och kolla på lite kläder och bara drömma vidare om att jag är väldigt rik så att jag kan köpa alla snygga klänningar och skor i hela världen! ha-ha.. låter patetsikt och det är de också.
nej men ska köpa en massa biljetter upp till Stockholm till nästa månad, Andreas har varit hos mig så mycket så nu måste det vara min tur att åka lite!


17 mars

hejsan,
skulle egentligen spelat match idag men den blev inte av. Vilket var tråkigt eftersom jag är extremt sugen på att spela plus att jag inte har tränat på någon vecka. Har ju varit sjuk och idag känner jag mig för första gången lite frisk så tar nog mig en liten springtur imorgon.
Nu hade jag faktiskt tänkt lägga mig och läsa en stund. Har fått en ny skit bra bok som heter " SKAMFLÄCK" och handlar om 3 ungdomar som säljer sex och ser de som ett sätt att skada sig själv som t.ex. att "skära" sig gör. Boken är väldigt gripande och så himla bra att det är svårt att sluta läsa när man väl har börjat, längtar inte till den tar slut. Ha-ha !
Lite senare ikväll ska jag faktiskt rå plugga på redovisningen jag ska ha på måndag.
Även på svenskan och historian som jag ska försöka lämna in på måndag!

16 mars

hejsan,
här sitter jag en fredagskväll och orkar inte göra något. Somnade så fort jag kom hem idag och sov fram till 17:00 ungefär. Usch vad jag sover mycket nu för tiden. Det är inte bra! Har varit en rätt skön vecka, inte så mycket skolan och mycket mys med mitt hjärta som åkte hem tisdes.
Jag längtar så fruktansvärt mycket till SiESTA. Jag håller på att dö av längtan. Okej nu överdrev jag men det ska bli så fruktansvärt kul. Träffa alla kompisar, sjunga med i låttexter av t.ex. Lars Winnerbäck. Dansa till Svenska björnstammen. Träffa nya människor på campingen och skapa sig nya minnen för att sedan gå hem och längta lika mycket till nästa år. För det är precis så det är 3 dagar av lycka, glädje och kärlek. Sen ett år av längtan.
Detta året vill jag även åka till emmaboda och tomorrowland. Jag vill ha en fetivalsommar med mitt hjärta och helt underbara vänner!

Man kan ju nästan säga att detta är mitt sista riktiga sommarlov och jag har besämt mig att njuta till fulla av den. Inte slösa en massa tid på att göra skit saker utan göra saker som skapar minnen! Åh jag vill har sommar nu och sen vill jag börja 3:an, ta studenten och börja ett liv som vuxen.



13 mars

hejsan,
Jag är en sjukling med ont i halsen, huvudet och nästan i hela kroppen. Helt ärligt förstår jag inte hur Andreas har ståt ut med mig hela helgen.
Han kom i torsdagskväll och det var mysigt. Jag hade köpt hem jordgubbar, vindruvor, gurka och dippa så det blev lite filmmys med honom vilket alltid är mysigt. Sen gick helgen vi hade middagen här hemma med mina kompisar och min vapendragares pojkvän. Vilket var trevligt, tackar alla som var med för det!
I dag alltså tisdag åkte han hem, vilket är jobbigt... Jag tror att jag är en typisk "tjej" eftersom jag alldelse för lätt vänjer mig vid något, som att Andreas är här när jag kommer hem, lagar mat med mig, myser med mig och bara spenderar tid med mig. Vilket leder till att man bara tycker det är jobbigt när det inte är så längre, när han åker hem till Stockholm och inte längre är hemma hos mig när jag kommer hem från skolan.
i alla fall så ska jag skriva ett stort prov imorgon och det kommer bli mindre kul, för jag har ingen ork till att plugga idag. Jag mår bara dåligt. (sjuk)...


12 mars

hejsan,
är sjuk som en liten lus.
usch det gör ont men det får gå!
skriver mer en annan dag!

8 mars

hejsan,
ska slänga mig i sängen och plugga lite nu. Ska bli skönt. Var himla skönt att sluta vid tolv idag. Har hunnit slappa lite med mamma och även hunnit handla lite gosaker till ikväll.
Plus att vi var inne på apoteket och köpte in nödvändigheter till en sjukling som mig. Just nu är jag så himla stolt över mig själv som går i skolan även fast jag har världens förkylning för ett årsen hade jag stannat hemma över lite huvudvärk! WOOPWOOP till mig :)
Nej men om en stund blir det tacomys, filmmys och lite andra gosaker!
Andreas kommer hit ikväll och förhoppningsvis tar han hand om mig en gnutta.

Imorgon är det fredag och det ska bli skönt för sen väntar en lång helg med match! ASGÖTT!

hörs mer senare !

7 mars

Hejsan, alla söta och helt underbara läsare.
Jag behöver er hjälp, er hjälp att göra något bra.
Kolla på denna videon 27-30 minuter av era liv ni inte kommer ångra.
Videon handlar om en man, en person JOSEPH KONY som kidnappar, våldtar och använder kvinnor som sexslavar.
Han kidnappar barn för att ha med dom i sin "armé", Han kidnappar barn och tvingar de döda sina föräldrar.
Det är inte bara något som vi måste uppmärksamma det när något vi måste göra något åt. Inte bara tänka på det utan sprida det. Till alla vi känner! Då menar jag verkligen ALLA!.
Vi måste hjälpas åt! FÖR om vi gör det KAN VI GÖRA SKILLNAD, tillsammans kan vi ta fast JOSEPH KONY innan 2012 är slut.
Det ni kan göra är att
1. kolla på filmen här-> http://vimeo.com/37119711

 

2. Dela med dig av filmen till ALLA DU KÄNNER
3. BOMBA tidningar med länken till filmen
4. Bomba TV4 med länken!
VI MÅSTE GÖRA NÅGOT,
Ni behöver inte bry er men jag tycker att ni kan kolla på filmen för det kommer ni INTE ÅNGRA.

6 mars

hejsan bloggen.
Så himla skönt med vår. Ska börja bli dukitgare på att ladda upp bilder här. Nu när det är vår så är det ju så himla fint att ta bilder.
Jag är helt slut i hela kroppen, ingenting gör ont idag men jag tar hostmedicin som gör mig helt slut i huvudet.. Vilket är synd. För jag behöver verkligen plugga stenhårt idag. Ska lämna in två arbeten imorgon, det ska bli skönt men samtidigt jobbigt för jag fick lite ångest för hur arbtet ska se ut hur det ska lämnas in m.m. Åhh urk på detta.
ska även gör geografin. Kul kväll men ska avsluta den med lite b.b och prata av mig lite med Andreas.
Har suttit och funderat över människor i min närhet och hur mycket jag faktiskt tycker om dom, hur mycket dom betyder för mig. Jag menar jag skulle aldrig klara av att vara i skolan om jag inte hade mina fina vänner där. Jag skulle inte kunna vara utan min familj och Andreas som har tagit en stor plats i mitt hjärta skulle jag inte vilja vara utan.


btw. måste alla kolla på alla säsonger av grey´s anatomy, det är sååå brrraa jag är på säsong 5 nu och har tre avsnitt kvar, kollar nog dom ikväll eller imorgon som en liten belöning!
nööjd tjej på pizza hut i london.

5 mars

godmorgon bloggisen!
Måndag här igen trevligt värre. Jag är på extremt bra humör idag eftersom jag för första gången på en vecka vaknade utan huvudvärk. Dock börjar den krypa fram eftersom jag är håller på att bli väldigt förkyld igen... Jag som trodde att jag var på bättringsvägen men nej nu får jag stå ut med en täppt näsa och kliande hals en vecka eller två. Alltid lika jobbigt att vara "sjuk". Kommer ju dock inte vara hemma något från skolan för det är absolut uteslutet ska ha full närvaro fram till sommarlovet som är om drygt 3 månader alltså dryga 12 veckor eller ja jag tror på fullt allvar att det bara är 11 veckor kvar i alla fall till SiESTA usch och fy vad jag längtar till SiESTA hoppas vädret blir lika bra som förra året!



Nu ska jag packa min väska för en fullsmockad dag i skolan med favoriterna matte och administration
och layout tur att jag har en bra mattelärare som verkligen hjälper och ser till så att man inte avlider under resans gång..


Hoppas på att få hit Andreas som belöning till helgen!


Tur att dessa fantastiska vännerna livar upp vardagarna!


2 mars

Hejsanhejsan du kära fredag, som jag längtat!
Kom hem för en kvart sen.. usch vilken lång dag när jag tänker efter.
Har dock haft en himla bra dag i mina rosa byxor, spenderade dock nästan hela dagen i skolan med möten och annat kul och efter det så tog jag och mysan tåget till Helsingborg och sedan bussen till ödåkra och väla centrum. Det var skönt med en lite shopping tur med henne, alltid lika kul och mycket god smothie på naked jucie bar, hallon, kakao, banan och vanlijyoghurt och äppeljucie. Mums vad god den var.

Nu tänker jag hoppa ur min underbart snygga nya klänning, sjukt snygg!
Sen efter det ska jag ta en dusch och krypa in i min snug och mysa till grey´s anatomy!



1 mars

Hej hej,
har legat och sovit det har varit skönt men nu vet jag att det kommer bli skit jobbigt att somna ikväll.
Idag ska jag räkna matte, plugga tyskaglosor och träna! Det ska bli jävligt skönt att träna faktiskt.
Finns inget bättre än uteträningar och längtar skit mycket till första matchen på söndag, ska bli roligt att komma igång igen!

1 mars

hejhej,
har kommit hem från skolan nu, är trött och allmänt tjurig. Ska slänga mig framför tvn och det ska bli skönt
hörs senare.!

RSS 2.0