frida&josefin

tjenis penis, idag är man med bästavännerna, ska ner och kolla på majbålet det ska bli as roligt. massa mys och ute länge, grymt skoj :) hahah skolan har varit rolig och jag ska tacka evelina nilsson som alltid finns där vid min sida du betyder sjukt mycket :)<3

090430

Tjosan hejsan, har varit klent på inlägg men imon då jävlar kommer de :) hahha är lediga från skolan. för det är valborg idag ;) får väl hitta på något roligt.
hoppas på en varm dag idag, för nu är man lättklädd. Jag tycker att tjejer ska ta av sig de tjocka tröjorna och massa annat när det blir sommar och jag tycker man ska va stolt över sin kropp som den är så glöm alla bikini nojorna. Det hjäler inte att gömma sig om man ska bli brun lägg dig ner och flascha din kropp för omgvningen. vem kollar egenligen.? hahaha.xp de som kollar är nog killar som kollar in din snygga kropp. :) så är det nästan alltid, :) hahaha xp

Nu ska jag ner och göra mig en frukost och kolla på vakna med the voice med pappa :) hahah han hade somnat där nere,  hihii ;) vet inte om han fortfarande ligger kvar, :p tror knappast det eftersom han ska jobba men man vet aldrig. :)

Igår var jag själv hemma med mamma och pappa och vi åt jätte goda tacopiroger som jag ska mumsa på idag efter skolan. tycker om min mamma&pappa otroligt mycket. dem ska hjälpa mig med min läxa eftersom jag fattar inte ett skit och jag blir grymt sur då och då fungerar ingenting.


Vet att det har varit dåligt med bilder och så men får min kamera om 16 dagar och då kommer de en massa bilder :)


pusspåer,<3


Evelina :)

Sitter och här med evelina och hon läser vecko revyn :) som är så kul, pusspårumpan,<3

090429

halllå, onsdag.
idag ska man till skolan, efter skolan följer ewe med hem till mig sen ska vi på en sak sedan blir det konfan :)
härligt, dagens kläder är rebeckas skit snygga tunika/klänning/långa skjorta den är skit snygg och jeans-tights :)
känner att jag snart måste åka in och köpa kläder :) <3

godnatt

Idag blev det skolan hade verkligen jätte roligt hela dan även fast kemi saken gick skit men fattar verkligen ingenting och förstår verkligen inte hur hon ska tro att man ska komma ihåg alla formlar och allt skit. Idag fick jag gissa, men ska plugga skit mycket till nästa. Heregud är ju nästan sommar lov 6 veckor kvar ju. så blir det direkt till TURKIET, härlich, ! haha, tränade iaf idag också var ju på LTU igår, var en skit rolig träning vi spelade ganska mycket. Blir ingen träning på torsdag lite synd men är det valborg så är de, Imorgon är det konfa och jag längtar sjukt mycket :)

0904028

Heej, nu har jag tjugo minuter att berätta om min helg :)
Fredes vart det konfa sak det var jätte roligt, åt pizza, gjorde kors, gjorde finger avtryck och lite till.
Lördes. Gick upp jätte tidigt så jag skulle vara färdig typ vid nio för då gick jag och josefin till HEMKÖP
och köpte godis. Sen bar det av till konfalägret,  när vi kom fram sjöng vi tränade till konfirmationen.
sen sjöng vi ännu mer.  haha xp, sen på kvällen blev det mys framför läger elden :) jätte mysigt faktiskt,
Söndes, åkte hem kyrkan sen vart de hem till josefin, sen hem och sova.
Måndes, det blev till skolan, sitta och lyssna. Sen efter skolan blev det hem och äta sen till staffanstorp och
träna med lollo gick jätte bra. Ska träna i hörby på måndag och det är sista gången med LTU gruppen, lite synd eftersom vi har så kul ihop. :)
Idag blir det till att gå till mina kära skola, ska försöka sy ihop min klänning idag. Ska se om jag kan kemin också för den plugga jag på i bilen. så det blev lite halv bra. får läsa igenom det en gång till kanske :)

Haaaddeee, nice.
pusspårumpan :)<3

090427

Måndagen den 27:e är här inte för att det kommer hända något spc bara att det är LTU träningen idag.
Jag har fått veta vem killen från björket är, han heter lucas/lukas.

ska snart till skolan ska se om jag kan blogga därifrån annars får jag höra av mig ikväll :) pusspårumpan,<3

090426

Min helg har varit perfekt men har inte sovit så mycket så skriver vad som hände en annan dag, <333333333

REKLAM

HALLÅ JAG TYCKER ALLA SKA RULLA NER PÅ SIDAN OCH KOLLA IN MIN REKLAM :)

vackert väder,

lördag idag dåva, ska på konfa läger mycket kul. Hahah igår var det björket och det var as kalas kul. skojar inte. Hahaha. frida och jag vann karaoke tävlingen, 500 kr och ett par jeans på JC,. Vi fatta först inte att vi hade vunnit så vi stod och fatta ingenting han bara ni vann jag bara WHAT :oo ?  hahaha xp kul vart de iaf. Sedan hitta man ju världens sötaste kille men det såg nu as roligt ut för han var 400000 m lång och jag var typ 40 cm nej men Jag hade rätt hög klack på mina skor ändå fick jag stå på tå plus att han fick böja sig hahaha xp asg. nej nu kommer jag inte skriva mer fören imon.

Haaddee nice,
pusspågumpen,<3


090423

Hallåå hallå, torsdag. skolan idag var ganska nice. Blev massa tänkade, hahah. blir ingen träning ikväll p.g.a. min kraftiga huvudvärk och att jag ännu inte är riktigt frisk, var skit jobbigt idag på gympan att bara springa slingan. Fick as ont i halsen m.m sen har jag också varit hos en sjukgymnast som hjälpte mig med lite övningar som jag ska göra nu i 14 dagar sen ska jag dit igen och kanske få nya eller göra de övningar jag fick nu fast med tyngder ;) ohhyeess, imorgon är det BJÖRKET ! såååå kkkuuuulllll ! :)
Jag har kommit på att jag måste duscha ikväll för annars kan jag inte fixa håret imon så jag ska duscha om några timmar, dricka te och göra läxan, städa mitt rum ! hahahah mycket händer idag :)


gumman :)

MATILDA !  FÖRLÅT ! jag ska fixa din blogg inom den senaste månaden, det lovar jag ! puss,<3


:)

jaa nu har jag då suttit och läst alla bloggar som jag bevakar, nu ska jag kolla på hitta hem efter de måste jag verkligen göra so.
annars har dagen varit trevlig.
skolan var händelserik och mycket rolig, idga blev det första onsdagen någonsin jag har haft mjukis byxor., (Y)
brukar bara ha de på fredagar. Konfan var jätte rolig och jag kommer verkligen sakna den när de tar slut,
i helgen blir det konfa läger wiiihhhow, :)

090422

Blir inte så mycket bloggande i veckorna och helgen skiter de nog också sig, ajaa, ska försöka så gott det går ett inlägg om dan ska nog fungera. Jaa, idag ska jag va olaglig och göra två prov på samma dag, ;oo hahah matte och teknik, tekniken kommer skita sig en sattsar på g vg i matten :) Efter skolan idag är det konfa kommer nog bli skoj, tycker verkligen om min grupp. :) hihii, haaddee

090421

hejsan tisdag, idga har man varit i skolan väldigt trevligt, Svenne och jag sattsar på en stadig utbildning, (Y)
hahah xd

nu ska jag snart iväg på träningen men självklart ska jag inte träna utan bara kolla, försöker bli frisk, :)

nananan...

här sitter jag vid datan igen har inget att göra så tänkte att jag kan blogg lite, Jag är inne på min andra kopp té idag, mycket gott mycket gott. har precis räknat matte med mamma gick jätte bra. Hallelujah , ! kollar på SPÅRLÖST, har allmänt tråkigt. Jag har haft otroliga humörsväningar idag, först står jag och skrattar och i nästa gråter jag för ingenting, vad händer med mig. Jag har även fått otroligt ont i ögonen. ajaa, haaddee nice,<3

pusspåer,<3

skolan (:

hemma från skolan, wiihoo. haft ganska kul idag faktiskt. matten och ke va chill,sen var de tyska, tummen upp för den. Mat, hahah Rebecka skämde ut sig hahaha, fyyy va kul de var ! hahaha xp sen hade man trevligt sällskap när man åt också, tack för de (A) engelska, sen fick man massage på rasten grymt skönt, tack för de filippa. Sen var de so och på mentorstiden skulle man till viola men hon var inte där, så de sket sig, menmen, tack för en bra dag,<3

090420 - skolan idag

ska dra till skolan om en halv timme, kommer säkert vara trevlig har ju inte träffat alla busungar på hur länge som helst. först ska jag dricka upp mitt te, tar inte med min mobil till skolan på första gången på jätte länge, det tycker jag är framsteg. Idag är de fjortis varning på mitt smink men de skiter jag i. Kalla ni mig vad ni vill, jag bryr mig inte.
skriver mer efter skolan, pusspåer,<3


sovgott<3

nu tror jag att jag ska försöka sova blir upp tidigt imon ska till skolan. först dan på två veckor snacka jag kommer ha huvudvärk när jag kommer hem,. det är nämligen så att jag lider att stress huvudvärk som kommer när jag är stressad, det blir jag lätt i skolan, så då drogar jag tabletter, det är inte jätte bra menmen. sov gott datanördar,<33

ihelgen blir de KONFALÄGER!

dagen går mot sitt slut men

de har ändå varit en jävligt lyckad dag, börja med att jag vakna vid åtta typ så gick jag ner tog frukost, så tog jag upp de till min kära säng kollade på tv och år frukost på sängen, sen kolla jag på fyra filmer , åt massa glass, sen tog jag på mig gick ut med mina kära hund, en väldigt mysig promenad, nu har man precis ätit. ikväll blir de matte (:

haaddee nice,
pusspårumpan,<3

090419

Hello söndag, jag ligger inne har och ätit glass, kollat på filmer. jaa, faktiskt kul, ska göra matte med mamma när hon kommer hem. Så idag blir de chillidilla, faktiskt skönt. ska försöka få på mig lite kläder eftersom jag fortfarande går runt i pyjamas. eller pjyamas och pyjamas ;) Jag kan berätta att jag håller på att bli kär, säger inte i vem men så är läget, olyckligt förälskad men jajaa, livet fortsätter. idag är det bara en vecka kvar tills gangsters ett års dag !  ETT HELT ÅR, grattis till oss. flickor, ni betyder lika mycket nu som då,<3 kärlek till er.<3
ajaja , ha en skön söndag folket.


lördag kväll (:

Jaa, då var klockan redan tjugo över elva och jag har kommit hem från frida,
dagen har spenderats med Becka, josefin och frida,
gick först ner till josefin så fixade hon sig sedan så gick vi ner till tyrs hage
och kollade fotboll somtidigt som solen stekte våra ansikten och helt
plötsligt börjar det blåsa, jag bara WHAT :O som värdret kan förändras.
Ajaa, efter matchen gick vi hem till lilla mig så kollade vi på film eller en
liten bit av en film,. och massa saker på youtube, som t.ex. centralskolan. ASG !
Sen blev det att jag åt sen gick man hem till frida så kom vi på att vi skulle
göra en terorisera hemköp video, så vi gick till hemköp och töntade runt lite. faktiskt väldigt kul.
gick hem till frida så var man med jens,ludde och johan , mycket trevliga killar. :)
och nu är man hemma. hoppas alla andra har haft en trevlig lördag för de har jag :)


DAGENS + jag städade mitt rum
DAGENS - gjorde ingen matte,

Haaadddee nice.
pusspåer<3


090418 godmorgon

först vill jag tacka ewe för igår´, tack för underhållningen på kvällen, din blogg blev super snygg :)
jag fixade också min blogg igår, vi hjälpte varandra med sakerna så var de mycket lättare,
ett stort hjärta till dig,<3
http://eveintyringe.blogg.se/

Just nu sitter jag och dricker te, mums, funderar på att gå ner och ta jordgubbarna eftersom de aldrig blev att vi åt dom igår utan de blev popcorn,nachos, godis och massavis med läsk framför tv:n och kolla på KILL BILL, den är verkligen as bra. Jag måste städa för de gjorde jag aldrig heller igår för jag tyckte jag var för trött för de men idag har jag energi, känner att min förkylning är på väg bort, sååå härlig känsla kan jag säga.
hmmpff, sen måste jag göra matten, för vi har prov på onsdag.

Hade nice.<3
ni får ha en bra lördag,
pösspåer<3


fredag kväll,!

var precis och handla mat och annats skit som man inte ska äta men man gör de ändå, godis, mums.
haha, vi handlade jordgubbar och glass som vi ska till efterrätt idag. Fick även välja läsk så det blåbäribus,
eller vad den heter. gottgottgott, Så nu ikväll ska jag och mamma räkna matte, laga tacos. Kvällen kan inte bli
bättre, När man var på hemköp och handlade så kom två små flickor fram springade och gissa vilka de var
jo FRIDA&JOSEFIN, heregud vad glad jag blev så stod vi och prata i tio minuter typ, alltid lika trevligt.

Hoppas ni får en bra fredag, pusspåkinden,<3


DAGENS + hjälpte ewe med bloggen (Y)
DAGENS- jag är tvingad äta vitamintabletter,  Wiihoo,


telefonsamtal (:

snackar med frida, skit trevligt,
kommer in en video på när hon sjunger för hon sjunger så vackert :p


090417 godmorgon

sitter fortfarande hemma och idag ska jag kolla på tv, städa och göra SO, matte och svenska, kommer nog gå bra, ska fråga mammsen om hjälp så det ordnar nog sig. Jag har bestämt mig för att höja mina betyg, så det kommer bli mycket pluggande i framtiden så kanske inte blir lika många inlägg, men två om dan ska nog gå bra :)

Just nu kollar jag på hem till gården, som jag har börjat gilla nu när jag har varit sjuk så ofta sen blir det supernanny, som också är väldigt bra och lärorikt, efter de så blir det små i stora världen och efter det är de house. och efter det ska jag städa så blir det läxorna, eftersom jag inte kan va med någon idag.

hoppas alla får en underbar helg, för det ska jag ha även om jag måste va hemma,<3

godnatt Sunshine

lovar att fixa till min blogg imon vet att den ser lite cp ut just nu men de löser sig ;)
sovgott,<3

mitt nya favoritprogram

HJÄLP! jag är med i en japansk tv-show. Helt fast vi tv:n hahahah, gud som man skrattar. Såg de engelska men tycker inte det är lika bra som med de svenska deltagarna. Idag skulle dom svara på massa frågor samtidigt som dom fick skummm och tårta och blev boxade i huvudet av en jätte hanske och fick stötar, hahah mycket kul, Anna book åkte ut ikväll hon blev verkligen jätte ledsen och jag vill också att hon skulle stanna, hon var verkligen den som förtjänade att stanna. fast det ska bli kul och titta nästa gång igen,

TORSDAGAR kl.20.00 går detta program. askalas kul, så boka in dig framför tv:n då ! .<3

haaaddee nice,
heejdå,<3

090416-2

dagen verkar inte sluta bra, har blivit sämre, nu spyr man också great, hahah xp
idag har jag sovit sovit och åt lite som sedan kom upp igen så ansåg de meningslöst att
äta så har bara druckit lite té nu på eftermiddagen. ETT HELVETE JUST NU !
men någon gång måste de gå över.
blir nog ingen skola imon heller.
  <3

090416

är hemma idag igen. Har precis kollat färdigt på vakna med the voice (: mycket trevligt där fick man höra en massa skvaller, som att blondinbella har varit otrogen mot sin kära nils och detta har katarina fått reda på av killen som hon har legat med, detta ryktet hittade blondinbella på mallis eftersom hon är där med sin pojkvän. Den nya sommar plågan SVENNE BANAN som ligger på thevoice.se är den nya sommarplågan, värt att lyssna på och dissa inte den efter första sekunden lyssna iaf tills första refrängen är slut.


ajaa, händer nog inte så mycket idag men jag känner att jag är på bättringsväg. Vilket jag tycker är toppen, har bara huvudvärk och en täppt näsa idag så ska snart ner och äta frukost och ta en treo. Sen blir det duschen, vilket behövs.


Mitt kära fotbolls lag RÖKE IF spelar idag sin första serie match detta året. Önskar dom ett stort lycka till.
hoppas ni vinner flickor.<3
Vi kom trea förra året och enligt våra tränare så sattsar vi på de detta året också, vårt lag var även med i tidningen idag. NORRA SKÅNE, alla borde titta och läsa lite. där står bl.a. .Anna Svensson har kommit tillbaka efter ett år i australien och att vi har fått tre nya spelare från perstorp,. Lina, camila och caroline. vilket vi tycker är trevligt.


Övrigt, solen skinner jag kan inte vara ute utan att jag måste ha mycket kläder på mig så jag skiter i att gå ut. Nöjer mig med att ligga och kolla på solen genom mitt fönster. Ska även försöka göra mitt SO:arbete ikväll. fast vi får nog se hur det blir med de. hahaa. xp.  

090415

legat hemma idag också. förkylning är inte kul kan jag säga, just nu kollar jag på tv, "små i stora världen" det är faktiskt mycket bra sen börjar mitt favorit program "house". Idag har jag och mamma gjort konfirmations kort som jag tyckte blev mycket fina, enkla och inte för mycket krims krams. Det blev mycket skratt för mamma stavade fel hela tiden så vi fick göra om allt men det gör inget för jag älskar henne ändå. Det finns inte så många sociala på msn så har väldigt tråkigt vid datan menmen ;)


Dagen kläder blev en jogging overall som jag älskar att ha när man är sjuk och fryser överdrivet mycket.


ajaa haaaddee nice.
pusspåer.<3


090414-2

jaa, då är denna dagen snart slut eller snart och snart, kl är kanske fyra men ändå, jag sitter här och svettas med en massiv huvudvärk och en täppt näsa, jätte roligt. idag har de mest blivit tv och sen har ju kollat runder på internet efter skor, (jag älskar skor ), det finns tre par skor på din sko som jag vill ha. har även kollat runder på kläder och det finns nästan bara massa Student klänningar just nu, så om man ska ta studenten så kan man va lycklig för de är massvis med snygga kläder.
Jag har också hittat ett gammalt fotoalbum med massa bilder på gamla släktingar, så glad att jag hitta de, fy vad man kunde va vacker på den tiden. Min mormors mormor såg jätte vuxen ut på sitt konfermations kort. Sen hitta jag massa bilder på mig och frida , faktiskt väldigt kul. Nu ska jag lägga mig och sova för mitt huvud klarar bara att va vaken en stund till ;) <33


090414

Blev inte att jag gick till skolan idag, även fast jag skrev de igår, min kropp har helt enkelt för ont. just nu har jag treo i kroppen så min huvudvärk är borta just nu iaf :) Nyser och har ont i halsen det är sånt man får stå ut med när man är förkyld, detta är min 5 förkylning i år och då kan ni tänka er att det bara har gått 4 månader. ! Helt sjukt att jag är sjuk så ofta. Ajaa, blir väl att slappa idag, för jag har väldigt  svårt att koncentrera mig på något just nu iaf.

Haaddee nice,
pusspåer.<3

090413-2

nu är de helt säkert, det kommer hända lite saker på mitt rum de närmaste månaderna,
först JAG SKA FÅ STÖRRE säng,
jag ska rensa min garderob slänga massa kläder och in med massa nya :)


090413

Hejhej, idag ligger man hemma och ska inte göra ett skit, har huvudvärk, min näsa känner INGA lukter den är helt igen täppt. Min hals fungerar inte heller som den ska och jag kan knappt svälja. Ganska jobbigt faktiskt. Magen känns inte heller okej, mamma tror att jag är sjuk för att slippa skolan men imon ska jag dit även fast jag har feber. Skit samma. bara några veckor kvar ju., typ 38 dagar eller något sånt. Sen börjar man nia. jätte kul. längtar till sommarlovet.
Jag vet helt ärligt inte varför mitt immunförsvar inte fungerar längre.



haade bra,<33
pusspåer,<3

090412

Hejsan söndag idag dåva.
blir att plugga idag. So :) ska bli klar med mitt arbete idag, har gjort om min blogg lite och ska fortsätta någon annan dag,
ha de nice,<33

090411

heeejheeej :)
idag är man hemma hos josefin, vaknade ganska tidigt men har legat i sängen och chillaxade fram till nu.
just nu sminkar vi oss för snart kommer josefins släkt så ska vi äta påsk middag, trevligt trevligt (Y) mums.
'påskmiddagen igår var väldigt trevligt och träffad världens bästa kusiner,älskar er,<33


Hejhopp,<3
pusspåer.<3

090410-3

någon som kan hjälpa mig med min blogg`???<333

090410-2

hej igen.,
var tvungen att skriva detta för jag har kommit på en sak den är faktiskt ganska smart,.
Jag vet varför typ 50% av alla killar går och sträcker på sig och kollar lite halvt uppåt,.
för att de känner sig jävligt överlägsna då, jag testade gå så lite bara för att känna känslan.
lite kul eftersom jag är tjej men man kände sig lite mäktig xp
hhahahhaha xp

090410

Dagen jesus dog, dagen jesus tog våra skulder i sina egna händer och led för våran skull, dagen han hängde på korset och himlen blev gråå dagen han skulle göra gott för människorna, Dagen då gud förlät alla våra skulder är här. ett litet stycke tycker jag faktiskt vår kära jesus kan få inte för att jag är super kristen eller så menmen. idag vaknade man ganska tidigt fast man låg kvar i sängen och lyssnade på radio och kände lukten av påskskinka, de lukta så goooottt, :) Nu städar man så gott de går, sen ska man på påskmiddag i sjöröd hos kusinerna ;) efter de ska man hem och gå ner till josefin så ska man sova där. ni får ha en riktigt bra dag för de ska jag ha ! :) Pusspåer,<33

090409

Hejhopp ;) en bra dag idga fyra av fyra stars. ;) fick vakna tidigt åkte till min tandläkare i hbg (y) en härligt typ, efter jag hade varit där stack mamma och jag till VÄLA och shoppa lite (Y) mycket fina kläder från bikbok, gina tricot och vero moda :) tack (A)(A)(A) Sen stack jag hem, gick ner till josefin, stack till VÄLA en gång till med henne mamma,mormor, bror, hon och frida :) massa myss och skratt :) tack för de :). damdamdamdam :) pusspåer,<3

daddadaa

Nu är de så att jag inte alls mår bra och behöver avreagera mig, det finns så mycket skit i världen och ändå händer allting mig. visst jag älskar mitt liv och blalalla men just nu har jag ingen kraft kvar INGEN alls. RHODE du har varit ljuset i mitt mörker dessa fyra dagarna, tack för de <33 Idag blev de rebecka och sen blev de träning och nu chillar jag. pusspåde.<33

YOO,

Tisdag idag ja, blir en runda på stan med mina söta kompisar, rhode stannar till imon och det har varit hur roligt som hellst. Tack för de (Y) igår va man hos CINKE, och hade mysss :)<33 bloggar mer ikväll eller imon,<3

Tjenis ....

Idag är det söndag, och varfan tog solen vägen? ;oo Den får verkligen inte försvinna än, :O Idag blir det spela match med mitt kära och älskade lag RÖKE IF,<3 vi spelar mot HIF på Åhusfältet 14.00. efter det kommer rhode och det kommer bli super skoj ska fråga henne om hon vill va med mina kompisar :) lite osäkert om hon vill :P hahah xp. tack för igår., förjävla trevligt, (a) ewe,becka,josefin, vi är crazy,<3

SUNSHINE

Hejsan :) var ett tag sen jag skrev eller typ två dagar. Torsdag, var jag i skolan efter de följde josefin med mig hem sen gick vi en mil, var helt slut efter de därför blogg jag nt. Fredag, skolan, sen spelade jag match mot vittsjö i bjärnum. vi vann med 3-0 :) Sen efter de gick jag ner till josefin så kom anh och tobbe så blev de mys och horton :) Idag, blir det josefin de vet jag men om dom andra töntarna ska va med de vet jag inte hoppas det iaf :) kommer nog ett nytt inlägg ikväll, pusspårumpan,<3

ONSDAG

Kom och tänka på de kanske ska skriva lite om min dag,
haha vaknade imorse med fruktansvärd huvudvärk, gjorde
verkligen förfärligt ont. Så stannade hemma från skolan.
Men blev typ tvingad att gå på konfan. Vilket var ett mycket bra
val för man hade grymt roligt mycket skratt och roliga sångröster,
spc eriks som inte är rädd för att göra bort sig. han åker tyvär bort nu
vem ska man då prata med ;oo ?!! Panik.
Finns säkert någon annan som vill lyssna på mitt eviga tjat om livet,
vilket är fruktansvärt bra nu. Kärleken skiter jag i pallar inte bli kär
just nu, kanske om den rätta killen kommer så tror jag nog de ska gå
men inte annars. Är as glad för de mesta nuförtiden. glädje sprids, kom ihåg de.
kommer nog bli en hyfsad helg med mycke mys, sen kommer ju Rhode hit
och det är ju alltid roligt. Har gått väldigt lång tide sen vi sågs sist. mer info om
helgen får ni under helgens gång.

Kläder, mitt stora intresse, i vår ska man ha slitna jeans med någon fräsch t-shirt med olika färger och mönster inte för mörka färger .  Skor ett par låga tygskor också i färg hellst. Gillar man inte jeans ska man helt klart ha chinos ( finns i massa olika färger). ett par snygga brillz är alltid lika snyggt. Men vad vet jag, hahah :)

till dig (A)

Tänkte skriva några ord om min kära bror som är så himla snäll.
Han är guld värd, man kan prata med han om allt. skojar inte han
skulle vara världens bästa pojkvän, han kan vara väldigt tuff och
väldigt sur. Men oftast är han glad och possetiv. Vi är ganska lika faktiskt.
Han är mycket duktig på fotboll och på att äta. det är typ de ända han gör.
Han tycker om att be om hjälp när de gäller håret och kläder, vilket jag
uppskattar även fast jag inte alltid är så possetiv mot han.

du ska veta att jag alltid kommer älska dig innerst inne,<3

rasmus nordin,
[email protected]
där hittar ni han,<3


Hejsan :)

Mitt första inlägg på denna bloggen :)
kan göra klart för alla som läser att denna bloggen kommer uppdateras dagligen,
bara för att jag är sådan datanörd. Ni kommer få reda på massa saker om mitt liv, kläder, filmer, musik(Y) dt tycker vi om :)

Pusspusspåerasötamunnar


RSS 2.0