Tjugonde november tjugohundrafjorton

hoppas alla har en trevlig lunch. Själv har jag en myslunch med mig själv! 
Känner mig otroligt trött idag, kunde inte sova i natt och låg bara och vände och vred. Det suger verkligen att man delar säng med någon som måste få sova och ska upp tidigt. Får dåligt samvete varje gång de händer. jaha, det händer inte lika ofta längre vilket är skönt och jag har sovit bättre och bättre de senaste månaden vilket är skönt. 
Hoppas att jag snart slipper känner mig orolig när jag sover. 
 
Massa kramar! 

Femtonde november tjugohundrafjorton

 
 
Godmorgon Lördag! 
Började dagen med att en löprunda på 7 km, det var grymt jävla jobbigt men jag tog mig runt och känner mig nu fylld med ny energi. Dricker lite kaffe nu sedan ska jag ta tag i min kurslitteratur och skriva lite anteckningar. 
 
Så denna lördag kommer mest spenderas med plugg, tvätt och ikväll ska vi kolla på filmen intersteller på bio. 
 
 

Fjortonde november tjugohundrafjorton

 
denna fredagen har jag fått rätt mycket gjort vilket känns skönt. varit på lektion och möte men även hämtat ut kurslitteratur, städat här hemma och plockat undan. Måste nog läsa lite ur de böcker jag har hämtat ut men känner att jag behöver ta en liten paus. 
 
kommer dock bli en jättebra helg med massa mys, imorgon ska vi gå på bio vilket kommer vara såå mysigt! ska bara spendera helgen med Andreas vilket gör att jag vet om att helgen kommer bestå av sovmorgon, lugna dagar och mysiga kvällar. Längtar inte efter en ny vecka. 
Ska boka in en tid i ljusrummet på mitt gym så jag får lite D-vitamin! 
 
 

Trettonde november tjugohundrafjorton

 
Känner mig som en riktig fighter! Gjorde 7 km på 48 minuter idag vilket kändes underbart. Hade dock tagit på mig för mycket igen och jag blev sugit varmt väldigt snabbt. Nästa gång tar jag inte på mig för mycket så kanake jag tar en km extra. 
 
Fick energi till att läsa en av många artiklar av kurslitteratur. Så nu ska jag baka lite kärlekskladd och mysa med ante! helt enklet en bra torsdagskväll! 
 
 

Trettonde november tjugohundrafjorton

 
Det senaste två veckorna har varit hektiska! Vilket har varit kul. Vi har börjat på en ny kurs vilket är kul nu räknar vi matte, det är jobbigt och därför tar det en del tid. Har också börjat planera insparken-VT 2015 som kommer bli grymt bra! 
Idag har har jag suttit hemma och pluggat hela dagen. Nu tänker jag ta en paus på 2 timmar var av en av dessa ska jag springa. Får skynda mig innan det blir för mörkt. Sedan ska jag läsa kurslitteratur hela kvällen. Visst låter de som en spännande dag? 
 

RSS 2.0