30 oktober

Hejsan Hejsan
 
Sitter och småkollar på Efterlyst, pluggar grammatik och kollar Facebook. Bra spenderad pluggtid så här på kvällskvisten. Just nu är vi inne på grammatik och jag fruktar tentan. Så lägger ner lite extra krut på den just nu. Imorgon blir det party och lika så på lördag vilket är fantastiskt bra dagar då jag får en pluggpaus. 
Just nu är det mycket men jag ska klara tentan så är det bara. 
 
 

10 oktober

Idag ska jag färdigställa min inlämning, den ska läsas igenom och ändras. Sedan ska den vila till imorgon då den ska lämnas in. Det känns verkligen som jag kommer klara detta! Har en hejaklack i huvudet som låter väldigt positiv förtillfället. 
Nej tillbaka till pluggandet! 
 

9 oktober

varför går vissa saker snabbare än andra.. 
Satt hela gårdagen med en text och kom i princip ingenstan. Idag satte jag mig med den andra uppgiften och är snart klar efter 1,5 h och det känns helt fantastiskt, då har jag mer tid imorgon till den andra och jag har faktiskt bestämt mig att lämna in på fredag även om inlämningen är på söndag men det kommer vara jätteskönt att ha det gjort och bara få njuta av alla härliga vänner som kommer och att bara få vara med Linnea utan att känna ångest för något som jag sedan snabbat måste slänga ihop. Det gäller att planera har jag hört i hela mitt liv och nu har jag äntligen lyckast göra det. Det spelar ingen roll om jag måste skriva om mina texter imorgon eftersom jag har tid till att göra det. 

Det skönt att för en gång skull inte stressa för att lyckas med något utan att vara klar i godtid känns bara helt fantastitk, att jag sedan får godkännt är ju en annan sak. Det är första inlämningen och det skulle faktiskt kännas helt okej att bli underkänd för att då skulle jag bara kunna göra det bättre till nästa gång. Det är inte hela världen. 
 
Ikväll klockan 21:00 börjar den nya säsongen av greys anatomy och jag känner mig bara så överlycklig över det. Har saknat det såååå himla mycket, ska kolla idag och sedan ska jag kolla reprisen. Det är sååå himla bra..!! 
 
Lycka är att alltid komma hem till någon som älskar en och som man älskar tillbaka
Lycka är att alltid få somna och vakna bredvid någon som hjärtat håller kärt
Lycka är att hitta någon som man vill spendera resten av sitt liv med. 
 

8 oktober

Hejsan, 
 
Hela helgen har jag spenderat hemma hos mamma och pappa. Det har varit en hektisk helg med mys med mamma och pappa, fest och mys med kompisar! Det har varit mycket trevligt men nu är jag hemma i Uppsala igen. Känns konstigt att man kan längta hem när man är hemma. 
 
"Ska plugga som ett djur", om nu djur kan plugga hela veckan så att jag hinner klart med min inlämning innan helgens gäster kommer hit. Ska bli mysigt att det kommer folk och vi ska även ha en inflyttningsfest här och det ska bli trevligt att få visa upp vår fina lägenhet här uppe i norr. Bästavännen kommer hit och jag längtar som bara den. 
 
nej nu ska jag fortsätta på min inlämning. 
 
 

2 oktober

Det är sååå tråkigt att skriva inlämningsuppgift även om det stundtals är ganska intressant men just nu känns det bara jobbigt. Sitter här med datorn i knät och  försöker skriva lite eller ska egentligen skriva ganska mycket för att komma i fas men jag börjar känna mig lite sjuk med ont i halsen och så. Tur att jag ska hem till mamma och pappa imorgon och över helgen så kan dom ta hand om lilla mig! 
nej tillbaka till sociogentiska perspektivet på lärande. 

RSS 2.0