24 April

Hejhejhej
påsken är här och vi ska ha påskmiddag med släkten här. Jag är förkyld och så men det stoppar inte mig. Nu ska jag köra upp till hemköp och köpa glass och så till efterrätt MUMS! skriver mer efter vårat lilla kalas !


21 april

har legat ut i solen hela dagen och stekt, nu är jag mest röd men ändå lite brun. Om en stund ska jag åka till träningen och träna lite hoppas de inte blir för hård träning eftersom vi har match imorgon.
Ska även på party ikväll och det ska bli riktigt trevligt hoppas jag i alla fall annars promenerar jag bara hem igen.

Ja påsklovet har jag spenderat med mina underbar vänner och det kommer jag göra resten av lovet också!
livet leker!

16 april

hejhej,
det har hänt rätt så mycket på senaste tiden. Jag har inte skrivit så mycket eftersom jag inte har fått vara inne på datan. Jag har haft hjärnskakning och det har inte varit roligt nu börjar huvudvärken släppa och de har snart gått två veckor. Jobbigt må jag säga. Idag har jag sökt till idol och det var en riktig upplevelse! 7 timmar i kön och någon timme där inne innan jag var kanske 1 minut hos låtsas juryn och fick reda på att jag inte hade gått vidare men dom gillade min röst! Tummen upp för de. Eller ?
Nu är jag jätte jätte trött och skriver lite innan jag tänker gå och lägga mig trotts att klockan bara är nio.
Kollar på en jätte bra film också braveheart eller något sånt heter den.
Imorgon lägger jag upp lite bilder från idol och det hoppas jag att ni gillar !

3 april

match idag kommer säkert gå bra eller inte.
efter matchen ska jag hem och stänga ute allt annat och bara plugga behöver tid för mig själv och behöver tänka innan jag går under! :(

RSS 2.0