29 mars

Hejsan, 
Står just nu vid datan och tänkte skriva lite snabbt att jag skriver mer senare idag för att nu ska jag till skolan och det ska bli mindre kul! skriver när jag kommer hem ! :)

23 mars

laddar in den sista musiken på mobilen och känner mig lite nervös faktiskt. Det är ju alltid bäst att sova hemma i sin egen säng och nu ska jag tillbringa hela natten på en buss till Holland, känns lite smått konstigt! 
Jag hoppas att jag kan sova mycket och att de inte är allt för vilt på bussen. 
kommer skriva direkt när jag kommer hem och jag kommer nog behöva denna lilla pausen från bloggandet eftersom det har varit dålig update och så! Hoppas ni står ut utan mig över helgen ! :)
med bilden vill jag mest säga att linnea är jätte söt och att jag kommer sakna henne MYCKET !


23 mars

hejhej :D jag packar som en galning eftersom jag inte vill glömma något ! :) kommer packa de sista lite senare och trycka ner lite skor och annat skit ! :)
dagen har annars varit jätte bra !
och dagarna framöver kommer nog också bli bra !
Skriver mer på söndag och kommer lägga in bilder då ! :)

23 mars

ikväll bär det av ! försöker fixa min iphone nu ! och ska snart ner till tåget till hbg eftersom jag ska till min tandläkare! :)

22 mars

åker till Holland imorgon med laget och såklart är jag lite nervös. Ska städa och packa och lite så imorgon och på ett vis känns det lite tråkigt och jag kommer antagligen inte skriva något fören på söndag!

så på söndag tänkte jag köra igång med de ni ser nedanför.  Kan ju vara lite trevligt !


1a bilden: En bild på dig när du är som lyckligast.

2a bilden: En bild på dig själv.

3e bilden: En bild på någon i din familj.

4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.

5e bilden: En gammal bild på dig själv.

6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.

8e bilden: En person som du saknar.

9e bilden: Någon i din släkt.

10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.

11e bilden: En person du kan berätta allt för.

12e bilden: En bild på din vardag.

13e bilden: Du och någon klasskompis.

14e bilden: En bild som påmnner dig om gamla tider.

15e bilden: En person som du vill vara med.

16e bilden: En bild på dig själv.

17e bilden: En ovanlig bild.

18e bilden: En bild på din fritid.

19e bilden: En person som är snygg.

20e bilden: En bild på dina närmaste.

21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.

22e bilden: En bild på en tid du saknar.

23e bilden: En bild från i somras.

24e bilden: En bild som gör dig glad

25e bilden: En person som alltid gör dig glad.

26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.

27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.

28e bilden: En tokig bild.

29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.

30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om


22 mars

Lillan fyller år idag ! och Evelina. Hoppas ni att ni säger grattis till dom!
Dagen är fylld med samtalsämnen som sex och samlevnad.
skriver nog mer när jag kommer hem ! ha de gött !


17 mars

satt uppe till ungefär två igår och läste. Jag orkade inte mer sen och läste slutet. Känner mig duktig. Nu står jag hyffsat vaken och väntar på att mamma ska skjutsa mig till skolan, är skönt när man åker bil dit faktiskt. Hoppas att Linnea är i skolan idag!
Jag har inte gjort min tyskainlämning men vafan får säga att jag tar med den imorgon eller nästa vecka! 

Idag är det 6 dagar kvar till jag åker till Holland och jag LÄNGTAR ! :)

14 mars

hejhej, skolan är slut och jag ska se om jag kan starta en film för mitt huvudvärker!  skriver mer sen! :)

14 mars

hejsanhejsan måndag idag. Det betyder ny vecka, nya tag och massa prov. Dock är jag på bättre humör idag än vad jag brukar vara på måndagar! Varför vet jag inte. Känner att jag kommer gå länge idag för jag ska skriva prov efter skolan på universum och energi och det är inte jätte skoj men det ska bli skönt att få de avklarat. 
Hoppas på att det blir träning idag annars kommer jag dra på mig mina underbart snygga löparbrallor och springa en runda i skogen fast det kommer jag nog göra i alla fall! HE-HE. 
Under dagen kommer jag förmodligen plugga mycket och skriver nog mer när jag kommer hem från skolan! Ha de gött så länge !
this is me today!


13 mars

Nu är jag klar med pluggandet till imorgon eller ja nästan kommer läsa in naturkunskapen på min inte så underbara långa rast imorgon ! Haha.
Nu tänker jag även lägga upp lite bilder från igår !













bilderna är tagna från Evelinas Facebook mina bilder lägger jag ut imorgon!
sov gott alla underbara människor där ute i världen!


13 mars

satt i bussen i fredes och började fundera på varför alla busschaufförer vinkar till varandra när det kör förbi varandra jag menar alla kan ju inte känna varandra. Det är kanske bara något dom gör för att vara coola typ som att alla som jobbar i affärer ska spinga runt och hälsa på andra från andra affärer. Tycker det är lite roligt för dom tänker mer på att vinka än på att köra! Haha :D

Efter att ha lagt in all tvätt som fanns här nere sitter jag med pappas data i knät och kollar på något jätte konstigt program på tv. Ska snart börja städa! Det ska bli skönt att lägga sig i nya lakan ikväll!

13 mars

precis kommit hem från morgonens joggingtur. Ska snart hoppa in i duschen och sen börja städa mitt rum. Tog lite bilder igår som jag faktiskt hade tänkt lägga ut här idag. För idag är jag duktig! Haha.
ska även plugga idag och det ska bli skönt faktiskt. Skulle ju spelat match idag också men den blev inställd. Så kände att jag var tvungen att ut och springa lite.

Igår åt vi jätte god mat drack jätte gott vin och kollade på en bra melodifestival ! Så det var riktigt skoj och det tackar jag mina underbara vänner, becka, eve, emma och LINNEA för ! :) Det tycker jag att vi gör om!

12 mars

svar på en kommentar från Sandra: Filmen heter ice castles 

Har nästan precis tagit mig ur duschen efter en uppfriskande springtur. Det var faktiskt riktigt skönt att springa en runda efter man hade vaknat. Sov jätte länge idag och det brukar jag verkligen inte göra men det måste nog varit en tuff vecka. Haha 


Ja blev en liten bild på mig bara för skojs skull. Ikväll kommer det komma hit några små flickor så blir det melodifestivalen och lite god mat! :) alltid lika trevligt.


8 mars

kan nog prepositionerna nu och nu ska jag snart börja med att översätta lite texter och kolla över lite gloser även skriva lite på mitt arbete om prostitution, jätte roligt eller inte..
Nu är jag trött som ett as så ska dricka lite mer cola så jag får lite energi dra på en ansiktsmask och bara njuta av att plugga lite ! hahah :P Ha det gött gott folk så hörs vi antagligen imorgon!

8 mars

sitter och försöker plugga in tyska prepositioner som stryr ackustativ och dativ det är inte jätte roligt. Det är en av de sakerna man kommer kunna hela livet. Haha. Jag kommer säkert bara kunna de i fem minuter. Ångrar verkligen att jag inte tog tag i tyskan på högstadiet. Ska plugga vidare nu på min grammatik och sedan lite svenska grammatik, älskar verkligen inte grammatik längre !

8 mars

hinner inte riktigt skriva något ordentligt här! Försöker hitta tid och nu gjorde jag faktiskt de. 
Ska plugga hela dagen och kvällen idag och det känns bra på ett vis för det är så skönt att komma till ett prov och veta att man verkligen kan allt. Sen är det jag ju faktiskt ganska tråkigt eftersom man förstör hela dagen/kvällen menmen det är saker man bara måste göra och måste ta tag i annars blir det aldrig av. Köpte med mig lite godis innan bussen så nu ska jag äta upp de och må lite bra!

5 mars

Hoppas gabbi blir glad, om en halv timme åker jag till stan igen.. och sen vidare till eslöv. :)Tar med mig en fet godispåse så jag är lycklig hela vägen.
Vi hörs när jag kommer hem ikväll :)

5 mars

hejhej, det var ett tag sedan jag skrev något här och det beror på att jag inte har haft så mycket att skriva om. 
Idag känner jag att jag verkligen vill blogg och kommer därför att göra det. Ikväll ska jag ta mig till eslöv, till min kära Gabbi som ska ha tjejkväll eftersom lillflickan har fyllt 16 år :) TREVLIGT kommer det säkert att bli. Kom precis ur duschen och känner mig riktigt njöd så jag ska dra på mig lite kläder. 
Funderar på att gå ner och handla något gott och även något kul till gabbi om jag hittar något. Vet dock inte när de stänger i hässleholm idag annars skulle jag kunna ta mig dit!

1 mars

Hejsan, har inte så jätte mycket nyheter att skriva här och är ganska trött i huvudet så ska lägga mig och glo på en film om en stund! Dricka lite cola och få tillbaka lite energi!
Har mest pluggat och så. Va ju hos gabbi i helgen ! GUD va pojkarna i eslövs handbollslag är snygg! MUMS ! 
Skriver mer när jag orkar ! <3

RSS 2.0